Test de inteligență și agerime mentală: Care este umbra reală a Tiranozarului? Ai 10 secunde ca să găsești umbra corectă a dinozarului. Dacă treci testul, ești un mic geniu!

30 Aprilie 2024 publicat în Entertainment 27 share-uri

Te poți considera un mic geniu și printre cele mai inteligente și perspicace persoane dacă poți rezolva testul de mai jos în timpul indicat de noi: 10 SECUNDE. Tot ceea ce trebuie să faci este să identifici corect umbra dinozarului (dinozaurul plasat în stânga imaginii de mai jos) reflectată în partea dreaptă a imaginii.

Atenție însă! Timpul este limitat (ai la dispoziție doar 10 secunde ca să găsești umbră corectă), așa că îți recomandăm să te concentrezi bine încă de la început, înainte de a porni timerul sau cronometrul. Imaginea conține 9 umbre ale tiranozaurului vesel și simpatic din imagine, însă UNA SINGURĂ este cea corectă.

Ești gata? Pregătit să îți testezi istețimea și inteligența și să accepți această provocare? Crezi că vei reuși?

Un singur sfat avem pentru tine: ține cont de faptul că în acest joculeț de inteligență detaliile chiar contează. Succes!!!! Lasă-ne în comentariu dacă ai reușit să identifici în timpul indicat răspunsul corect.

Testează-ți agerimea creierului: Reușești să găsești umbra corectă a Tiranozaurului în 10 secunde? Numai mințile brici identifică umbra reală

Așadar, privește foarte, foarte atent imaginea de mai jos. În partea dreapta a imaginii, poți observa 9 umbre care par toate a fi umbrele tiranozaurului din stânga. Doar că, din cele nouă umbre, una singură este și cea reală. Reușești să vezi umbra corectă?

Acest test este menit totodată să dezvolte gândirea critică, să îți îmbunătățească capacitatea de concentrare, dar și abilitățile cognitive și abilitatea de a rezolva problemele și provocările chiar și în condiții de timp limitat.

Dacă ai reușit să identifici umbra reală a tiranozaurului, felicitări! Ai o minte brici și ești un mic geniu.

Dacă nu ai reușit, îți recomandăm să nu te dai bătut și să nu fii deloc dezamăgit. Făcând mai multe astfel de exerciții de logică și acuitate mentală, abilitățile tale de identificare se vor îmbunătăți vizibil și mintea ta va fi mult mai bine antrenată. Cu puțin antrenament mental, suntem siguri că data viitoare vei rezolva rapid, poate chiar și în mai puțin de 10 secunde, un alt test pe care ți l-am pregătit :).


De data aceasta, îți vom prezenta noi mai jos răspunsul corect, umbra corectă. O vei găsi încadrată într-un pătrat roșu.

DA, răspunsul corect este reprezentat de umbra cu numărul 8, umbra din mijlocul ultimului rând!

Pe curând cu noi provocări pentru creier!

Foto: Lyudmyla Kharlamova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri