Nutritionistii atrag atentia ca alimentele moderne sunt atat de diferite fata de alimentele naturale traditionale incat nu pot fi „recunoscute” si prelucrate corect de corpul nostru. Enzimele noastre digestive 'nu stiu' sa descompuna alimentele industrializate, care nu au fost consumate de stramosii nostri.

Substante active Efectul substantelor active

Complex de enzime din ciuperca Aspergillus - Aceste enzime cu spectru larg descompun in mod eficient substantele nutritive: proteine (proteaza), grasimi (lipaza), carbohidrati (amilaza), lactoza, (lactaza) si fibre (celulaza).

Extract uscat din fructe de armurariu - Armurariul este una dintre cele mai folosite plante in fitoterapie pentru imbunatatirea digestiei. Silimarina, principala substanta activa din compozitia fructelor de armurariu, protejeaza celulele hepatice de factori toxici si ajuta la functionarea normala a stomacului.

Radacina de ghintura galbena - Ghintura galbena contine substante amare (gentiopicrina, amarogentina si gentianina), care ajuta la functionarea normala a stomacului şi a colecistului, contribuind astfel la buna functionare a digestiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Radacina de papadie - Papadia este utilizata in mod traditional pentru a ajuta la obtinerea unei secretii biliare normale, pentru eliberarea tractului pancreatic si pentru protejarea celulelor hepatice. In plus, este un foarte bun detoxifiant al ficatului si al intregului organism.

Radacina de ginseng siberian - Ginsengul siberian are efect adaptogen: ajuta organismul sa faca fata stresului, reduce starile de oboseala si extenuare. Contribuie la intarirea sistemului imunitar si sprijina ficatul sa se adapteze la efectele nocive ale factorilor daunatori si sa-si mentina functia sa normala.

Gastroval forte de la GTS Solution este un preparat original, cu enzime naturale si extracte din plante, care nu numai ca ajuta la buna functionare a digestiei, dar are, de asemenea, si efect adaptogen.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri