Nutritionistii atrag atentia ca alimentele moderne sunt atat de diferite fata de alimentele naturale traditionale incat nu pot fi „recunoscute” si prelucrate corect de corpul nostru. Enzimele noastre digestive 'nu stiu' sa descompuna alimentele industrializate, care nu au fost consumate de stramosii nostri.

Comunicat de presa

Nutritionistii atrag atentia ca alimentele moderne sunt atat de diferite fata de alimentele naturale traditionale incat nu pot fi „recunoscute” si prelucrate corect de corpul nostru. Enzimele noastre digestive „nu stiu” sa descompuna alimentele industrializate, care nu au fost consumate de stramosii nostri. In plus, omul modern vine in contact cu mii de toxine provenite din: alimentatie necorespunzatoare, fumat, alcool, medicamente, sedentarism, stres si anxietate. Iata de ce tulburarile digestive sunt unele dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntam.

Solutia vine din natura: enzimele active derivate din ciuperca Aspergillus si extractele din plante: radacina de ghintura galbena, radacina de papadie, extract uscat din fructe de armurariu, radacina de ginseng siberian ajuta la buna functionare a digestiei si favorizeaza starea generala de bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Scapa de tulburari digestive cu enzime naturale si extracte din plante

Digestia este una dintre cele mai importante functii fiziologice a organismului. Prin procesul de digestie, substantele nutritive din alimente ajung in mediul intern: sange, limfa, celule. Cand digestia se desfasoara corect, alimentul hraneste intreaga fiziologie a organismului. Practic, in societatea actuala, digestia corecta este greu de realizat.

Omul modern vine astazi in contact cu mii de toxine provenite din: alimentatie necorespunzatoare, fumat, alcool, medicamente, sedentarism, stres si anxietate. Sistemul digestiv este vulnerabil la acesti factori nocivi si astfel apar tulburarile de digestie.

Stresul si functia digestiva

Stresul este constant in viata noastra. Intregul organism este dependent de starea de spirit, iar sistemul digestiv este si el afectat in situatii tensionate. Exista o relatie complexa intre sistemul digestiv si creier. Atunci cand creierul este supus factorilor de stres, acest lucru provoaca dezechilibre hormonale si perturba sistemul digestiv. Putem simti aceste efecte pe propria piele.

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Cand suntem stresati, ne confruntam cu: batai rapide ale inimii, cresterea tensiunii arteriale, lipsa poftei de mancare sau dimpotriva cresterea apetitului, mai ales pentru alimente bogate in calorii si dezechilibrate nutritional. Stresul poate provoca, pe termen scurt, dureri sau arsuri la stomac, greata, varsaturi, iar pe termen lung se poate ajunge la sindrom de colon iritabil, ulcer. Totodata, o digestie necorespunzatoare provoaca la randul ei stres organismului, intrandu-se astfel intr-un cerc vicios.

Foto homepage: Extract plante, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri