Descopera tratamente naturiste pentru hepatite si regenerare hepatica, ideale ca adjuvante in terapiile de baza.

De asemenea, consumul de varza previne procesele de distructie celulara la nivelul ficatului.
Se recomanda consumul salatelor de varza cruda, de cel putin 3 ori pe saptamana.

5 Sfecla rosie

Sucul de sfecla rosie si sfecla rosie cruda protejeaza celulele hepatice, ajuta la regenerarea lor si le stimuleaza functia normal, prevenind evolutia hepatitelor cronice spre ciroza.

6 Laptisor de matca

Administrarea zilnica a laptisorului crud de matca a dat rezultate foarte bune in tratarea hepatitelor virale, unde s-a observat cresterea raportului albumina/globulina, scaderea transaminazelor, imbunatatirea starii generale a pacientului.

Se recomanda cure de 90 de zile, timp in care se iau 3 g de laptisor de matca/zi inainte de masa.

Citeste si:

Terapia minune cu laptisor de matca

7 Anghinarea

Anghinarea ajuta la mentinerea structurii nor¬male a ficatului, prevenind aparitia proceselor de fibro-zare si evolutia spre ciroza.
Se tin cure de 3 luni, timp in care se iau cate 2 g de extract de anghinare pe zi, pe stomacul gol.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

8 Extract din mladite de ienupar

Este un stimulator al metabolismului la nivel hepatic, depurative si detoxifiant. Se recomanda in insuficienta hepatica, ciroza, hepatita cronica.

9 Resveratrol

Resveratrolul este un antioxidant cu efecte protectoare la nivel hepatic (blocheaza replicarea virusurilor hepatitice), care se gaseste in fructele si legumele inchise la culoare, dar si sub forma de supliment alimentar.

Surse alimentare de resveratrol: afinele, strugurii negri, strugurii rosii murele, coacazele, merisorul, merele cu coaja rosu-inchis/violet, prunele, varza rosie, ceapa rosie, fasolea boabe de culoare neagra, sfecla rosie.

Citeste si:

Alimente negre, magie alba pentru sanatate!

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri