Descopera tratamente naturiste pentru hepatite si regenerare hepatica, ideale ca adjuvante in terapiile de baza.

10 Patrunjel

Se bea de doua ori pe zi o combinatie formata dintr-un sfert de pahar (50 ml) de suc de patrunjel si trei sferturi de pahar (150 ml) de suc de cartofi rosii, cu tot cu coaja.

Cura dureaza vreme de 30 de zile, cu o pauza de 10 zile, dupa care se poate relua.
Efectele in tratarea hepatitelor sunt extraordinare.

In hepatitele virale, sucul de patrunjel administrat in cure de 28 de zile, cu zece zile de pauza, este printre cele mai puternice remedii cunoscute.

11 Frunze de maslin

Extractul de frunze de maslin, sub forma de capsule este este un tratament adjuvant care a dat rezultate foarte bune in tratarea hepatitelor.

12 Rostopasca

Rostopasca este extrem de benefica in afectiuni hepatice si biliare.
Se administreaza sub forma de pulbere, cate un varf de lingurita de 3 ori pe zi, in cure de 3 saptamani cu o saptamana de pauza intre cure.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Pulberea se obtine prin macinarea cat mai fina a tulpinilor uscate de rostopasca cu rasnita electrica de cafea.

13 Pedicuta

Ceaiul de pedicuta este indicat in toate afectiunile hepatice. Pedicuta nu se fierbe, se adauga atunci cand clo¬coteste apa si se la¬sa 15 minute la infuzat. Se bea un ceai dimineata, pe sto¬macul gol.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri