Aplicarea mastilor naturale pentru ten, alaturi de miscare si de o hrana sanatoasa, sunt drumul cel mai sigur spre o frumusete durabila.

4 Masca de struguri

Doua linguri de iaurt se amesteca bine cu suc de struguri sau pulpa zdrobita de struguri, pana ce se obtine o pasta moale care se aplica pe fata si decolteu.

5 Masca de castravete

Se amesteca o lingura de suc proaspat de castravete, cu o lingurita de smantana si un albus de ou batut spuma.

6 Masca de capsuni

Capsunile improspateaza, decoloreaza petele maronii, uniformizeaza si intineresc pielea.

Se taie 1-2 capsuni bine coapte in felii subtiri si se maseaza cu ele tenul, dupa care se lasa pe fata timp de 20 minute.

7 Masca de banana

Mineralele din banana amelioreaza microcirculatia de la nivelul pielii si ajuta la stergerea urmelor lasate de stres la sfarsitul zilei.

Se realizeaza o masca nutritiva si tonifianta din 1-2 linguri de banana zdrobita, o lingura branza de vaci si un galbenus.

8 Masca de argila

Masca de argila are efect de curatire si intinerire. Da stralucire pielii, indeparteaza pletora (vinisoarele rosii) si inchide porii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Se realizeaza din 1-2 linguri pudra de argila, 1 lingurita apa, 1 lingurita iaurt. Dupa inlaturarea mastii se clateste fata cu ceai de musetel sau de levantica.

O alta reteta este indicata pentru pielea imbatranita si cu tendinta de ridare. Masca are in compozitie: 2 linguri argila, o lingura miere, o lingura ulei de jojoba sau de masline extravirgin.

sursa foto:shutterstock;sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri