23 Octombrie 2014 publicat în Noutati 1 share-uri

Luni, 27 octombrie, incepand cu ora 19:00, Institutul pentru Fericire gazduiește primul workshop din seria Happy U - singurele cursuri de Psihologie Pozitiva sustinute in Romania. Workshop-urile sunt organizate dupa modelul celui mai frecventat curs de la Universitatea Harvard, cel de Psihologie Pozitiva, initiat de Tal Ben-Shahar in 2004 și la care participa saptamanal peste 1400 de studenti.

Comunicat de presa

Luni, 27 octombrie, incepand cu ora 19:00, Institutul pentru Fericire gazduieste primul workshop din seria Happy U - singurele cursuri de Psihologie Pozitiva sustinute in Romania. Workshop-urile sunt organizate dupa modelul celui mai frecventat curs de la Universitatea Harvard, cel de Psihologie Pozitiva, initiat de Tal Ben-Shahar in 2004 si la care participa saptamanal peste 1400 de studenti.

Psihologia pozitiva este stiinta care se afla la baza studiului fericirii. Complementara psihologiilor traditionale, concentrate pe problema, psihologia pozitiva analizeaza trairi umane precum bucuria, optimismul, multumirea.
---
“Scoala ne invata tot felul de lucruri interesante; pe unele dintre ele le folosim la maturitate, iar pe altele le uitam la putin timp dupa ce le-am invatat. Scoala nu ne invata, insa, atitudini si comportamente. Ea nu discuta cu noi despre care ne sunt motivatiile, ce ne dorim in viata, ce inseamna leadership si ce rost are sa ne urmam visele” spune Malina Chirea, co-fondator al Asociatiei Initiativa pentru Fericire si unul dintre facilitatorii cursului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

In 2013, intr-un studiu facut de MindValley Academy, peste 20.000 de persoane au confirmat faptul ca cea mai mare lacuna din educatia actuala este „Fericirea si Starea de Bine”.

Cursul Happy U va avea loc o data la doua saptamani si isi propune sa fie un prim pas in educatia pentru fericire in Romania. In cadrul primului workshop – Introducere in Practica Fericirii – se va discuta despre ce inseamna stiinta fericirii, care sunt cifrele care stau la baza ei, care sunt studiile si conceptele relevante, dar mai ales, se va pune accentul pe practica.

Costul participarii la workshop-urile Happy U este de 80 de lei/workshop, iar studentii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 25%. Intrucat numarul de locuri este limitat, inscrierea se face pe baza de rezervare prin trimiterea unui mail catre oana.bratila@ipf.ro.

Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri