Zilele de scoala sunt intotdeauna o provocare pentru cei mici. Pentru a face fata, copiii au nevoie de o alimentatie echilibrata care sa le asigure necesarul de vitamine, FIER si alte minerale.

Comunicat de presa

De ce este atat de important FIERUL in alimentatia copiilor? Mai ales in cazul celor mici, FIERUL este parte esentiala a unei alimentatii echilibrate. „Datorita ritmului rapid de crestere si dezvoltare, organismul copilului are nevoie de mai mult FIER, acesta fiind un nutrient cu rol esential in dezvoltarea normala a creierului si implicit a inteligentei, personalitatii, comportamentului social si capacitatii de a invata. In plus, FIERUL are un rol esential in producerea de globule rosii (hematii) si astfel contribuie la functionarea in parametrii optimi a majoritatii organelor si sistemelor. Totodata, il ajuta pe cel mic sa se concentreze pe parcursul unei zile si sa-si imbunatateasca performantele intelectuale si scolare”, declara Prof. Dr. Doina Anca Plesca, medic primar pediatru, vicepresedinte al Societatii Romane de Pediatrie.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

NESQUIK Opti-Start vine acum in ajutorul parintilor si completeaza cu FIER alimentatia copiilor. „Noua reteta raspunde unei probleme nutritionale grave care afecteaza 1 din 4 copii de varsta scolara din Romania – anemia feripriva. NESQUIK Opti-Start isi aduce astfel contributia in lupta impotriva deficientei de fier, fiind in momentul de fata singura cacao instant din Romania cu adaos de FIER*. Produsul are acelasi gust de ciocolata atat de iubit de copii, reprezentand o solutie pentru un mic dejun echilibrat”, a declarat Andreas Kouroumalis, Business Unit Manager Beverages Nestle Romania.

Noua cacao instant NESQUIK Opti-Start contine un complex unic de vitamine si minerale care completeaza bunatatea naturala a laptelui si ajuta la cresterea si dezvoltarea copiilor: FIER pentru putere de concentrare si invatare, zinc pentru buna functionare a sistemului imunitar si vitamina D pentru absorbtie normala a calciului si fosforului, minerale continute de lapte in mod natural. In plus, nu contine coloranti si nici gluten.
Un pahar de cacao NESQUIK Opti-Start cu lapte asigura celor mici 17% din necesarul zilnic de FIER pentru putere de concentrare si invatare. Este un aliat al parintilor pentru copii de nota 10 la scoala!

A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Asa ca nu uita: FIER in fiecare zi!

NESQUIK Opti-Start sustine cu mandrie campania de informare ”Impreuna crestem copii puternici!”, initiata de Nestle si sustinuta de Societatea Romana de Pediatrie si vine in ajutorul parintilor in lupta cu deficienta de fier.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri