Ati vazut cum arata o femeie care se simte speciala? Cum ii stralucesc ochii, cum lumea din jur vibreaza la unison cu satisfactia si multumirea ei, cum i se citeste fericirea pe buze si in piele, cum tineretea ei se intoarce cu ani in urma, cum subjuga fara ca nici macar sa isi dea seama? Iata asadar unele din lucrurile care ne fac pe noi femeile sa stralucim, intr-un mod unic, imposibil de reprodus si imitat.

Nu este luna femeilor si nici macar entuziasmul soarelui si al primaverii. Totusi, astazi este o zi speciala. De ce? Ma simt speciala. Altfel decat de obicei. Unica. Diferita de toti ceilalti. Nu este ziua mea, nici a persoanei iubite si nici nu a avut loc vreo intamplare extravaganta care sa-mi infrumuseteze viata peste noapte. Am ascultat cu atentie vocile feminine din redactie, am ciulit urechile la ceea ce incanta spiritul prietenelor, am luat dare de seama la lucrurile care ma fac sa vibrez in interior, am solicitat opinia unor amici barbati vizavi de lucrurile care insufletesc femeia lor iubita. Habar nu aveam cate lucruri avem noi femeile in comun si cat de mult ne diferentiaza felul nostru unic de a fi. Dar am aflat.

Am aflat mici secrete de fericire care ne fac sa fim increzatoare, frumoase, deosebite. Majoritatea sunt lucruri marunte, atat de banale ca fiecare din noi in parte s-ar speria de banalul lor si ar scormoni de zor printre ele de dragul sofisticatului. Multe dintre acestea sunt lucruri care nici macar nu pot fi furnizate de banii pe care ne zbatem sa-i obtinem pentru a-i cheltui apoi pe creme si potiuni magice cu promisiuni eterne de frumusete, pe hobbyuri cu fagaduiala de intretinere a trupului si a spiritului, pe traininguri si cursuri de specialitate cu angajament de succes, pe placeri scumpe si de lux, pe lucruri unicat.

Ati vazut cum arata o femeie care se simte speciala? Cum ii stralucesc ochii, cum lumea din jur vibreaza la unison cu satisfactia si multumirea ei, cum i se citeste fericirea pe buze si in piele, cum tineretea ei se intoarce cu ani in urma, cum subjuga fara ca nici macar sa isi dea seama? E o mare diferenta intre frumusetea fizica si cea interioara. Dar cand o femeie se simte speciala, armonia frumusetii pur si simplu se citeste si pe chip si in suflet. Eu am vazut asta in timp ce imi primeam raspunsurile. Iata asadar unele din lucrurile care ne fac pe noi femeile sa stralucim. Aaa... am uitat sa spun... fiecare dintre noi straluceste intr-un mod unic, imposibil de reprodus sau imitat:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

O floare primita cand nu te astepti, de la ultima persoana din lume la care te-ai fi asteptat.

O imbratisare facuta cu bratele, insa data cu sufletul, intr-un moment in care ai nevoie de asa ceva.

Un rus rosu, o rochie seducatoare, un compliment de frumusete pe care il consideri real, o coafura inedita, o masca de fructe cand nu iti mai suferi tenul, un parfum care te invaluie, o crema de corp care iti catifeleaza pielea si lasa in jurul tau un miros subtil, o baie cand esti franta, lucruri care te fac sa simti frumoasa. La propriu! Cand ai constiinta frumusetii fizice, devii deosebita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri