Ati vazut cum arata o femeie care se simte speciala? Cum ii stralucesc ochii, cum lumea din jur vibreaza la unison cu satisfactia si multumirea ei, cum i se citeste fericirea pe buze si in piele, cum tineretea ei se intoarce cu ani in urma, cum subjuga fara ca nici macar sa isi dea seama? Iata asadar unele din lucrurile care ne fac pe noi femeile sa stralucim, intr-un mod unic, imposibil de reprodus si imitat.

Un “te iubesc” rostit zi de zi de persoana iubita, dar care uneori suna si se simte diferit te face sa te simti speciala.

O privire aruncata bine in jur care te face sa vezi oameni ca tine: unii cu aceeasi culoare a parului, unii de aceeasi inaltime, cu aceiasi ochi, o constatare ca nu ai nimic in plus sau in minus fata de ei in afara faptului ca tu esti tu. Suficient cat sa te consideri altfel!

Incercarile reusite sau nereusite ale barbatul iubit de a face posibilul si imposibilul pentru ca tu sa te simti aparte, sinceritatea din vorbele copilului tau atunci cand iti spune ca dintre toate mamicile din lume a lui este cea mai cea, expresia din ochii celorlalti certificandu-ti propria valoare.

Sunt multe, dar va lasam pe voi sa intuiti restul nimicurilor...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri