E dreptul fiecaruia de a face ce vrea cu trupul, amintirile sau viata sa si sa ma scuze cei mai destupati la minte daca pentru mine vanzarea trupului pe bani echivaleaza, cel putin din punct de vedere al sensului, cu prostitutia. Cum de nu se oripileaza nimeni la auzul stirii ca inca o tanara domnisoara isi vinde virginitatea online, cum de nimeni nu se indoieste ca este perfect legal acest lucru, cum de toata lumea considera ca nu e nimic imoral in asta, cum de nu este considerat la fel de degradant ca cea mai veche meserie din lume?

In gura mare si calica a presei incapuse la un moment dat si cazul romanicei noastre care isi vindea cu mandrie si demnitate puritatea trupului la o mare si pasionala licitatie pe internet. In caz ca vi se pare ca termenele “demnitate”, “vanzare”, “virginitate” se contrazic, se bat cap in cap sau dau in penibilitate, ma indoiesc ca nu aveti dreptate. Cum gradina Domnului e mare, milionarii nu au ce face cu milioanele, curiosii nu mor repede, experientele sexuale si de orice fel se vor cat mai originale, iar femeile isi pierd virginitatea de la o varsta din ce in ce mai frageda, barbatii stau la rand pe net pentru o noapte de sex cu o domnisorica care nici macar nu are habar ce este acela.

Cu toate ca disperarea si anumite lipsuri de factura materiala nu m-au lasat nici pe mine sa ma odihnesc linistita noaptea, dintre toate metodele ortodoxe si neortodoxe de a face bani numai asta nu-mi trecuse prin cap. Cand s-a intamplat, nu mi-am anuntat toate rudele la telefon si cu atat mai mult nu am lasat bilet in usa parintilor. Convenisem la un moment dat cu prietenele din gasca, in loc de legatura de sange, sa intoarcem pe toate partile “fapta” primei experiente sexuale, in cel mai scurt timp posibil de la comiterea ei. Nici macar. In niciun caz nu m-am gandit sa fac ceva bani din asta cu toate ca mult bine mi-ar fi prins in viitoarele mele studii de educare a spiritului si de ascutire a creierului. Dar ce vorbesc eu aici? Asta se intampla pe vremea mea, cand mai toate femeile puneau mare pret pe pastrarea intima a anumitor intimitati. De atunci s-au schimbat prea multe si nimic si mai ales oamenii...

Lipsita de inspiratie si de istetime, nu m-am gandit niciodata sa pun un afis mare si tare pe internet, sa arunc pontul magic si apoi tot eu sa-l prind. Oare pentru ca nu toata lumea auzise ce este acela "internet"? Nu am asteptat lumea, intelegand prin acest termen barbati generosi, cu suflet si cu bani multi, cat mai fara numar, sa arunce cu ofertele si nu a trebuit sa ma decid carui portofel mai indesat sa ma ofer. In Euro, eventual. In milioane, ca doar sunt draguta (nu de alta, dar mi-au spus-o multi) si frumusetea are un pret destul de piperat. Am fost prea proasta?... Nu am stiut sa ma descurc? Cei care reusesc in viata cu absolut orice pret, vor spune ca da. Rusine tie ca nu ai stiut sa dai din coate, bravo celor care dau coate celor care nu stiu sa dea din ele... Pana acum, adevarat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri