7 Februarie 2017 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Sa ne armonizam energia personala cu cea a pamantului, prin intermediul cristalelor binefacatoare!

 PUTEREA CRISTALELOR pentru echilibrul psiho-emotional

Cristale pentru indepartarea negativitatii

Pentru a trezi in noi insine lumina pozitivitatii si pentru a ne preschimba mai usor perspectiva negativa asupra vietii. Cristalele iti vor aminti sa privesti catre stele si sa iti amintesti ca suntem toti asemenea lor. Cand aducem energia stelelor aici pe Pamant, toata umanitatea se lumineaza.
 

Cuart transparent

Cuartul este o piatra cunoscuta care energizeaza si activeaza centrii de energie din organism. Acestui cristal ii sunt atribuite puteri magice si puterea de a ne transforma spiritual. Cuartul transparent ajuta la eliminarea blocajelor din corp si faciliteaza curgerea energiei divine.

Iti recomandam acesti cercei in forma de ingeras pentru indepartarea energiilor negative, confectionati din cuart de stanca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Ametist

Denumirea ametistului provine din grecescul „amethystus” care are la baza cuvantul 'methy' = vin. Ametistul se prezinta intr-o varietate de violet de cuart, prezentand uneori striatiuni ondulate sau concentrice, de culoare purpurie sau violet cu insertii transparente sau albe. (info via magazinbijuterii.ro)

Ametistul este cunoscut pentru puterea sa de a indeparta stresul, intareste forta interioara si atrage energie pozitiva, sentimente de iubire si pace. Ametistul mai are si puterea de a indeparta energii negative din casa.

Citrin

Citrinul este o piatra a pozitivitatii si a fericirii. Este incarcata de o energie pozitiva foarte puternica. Citrinul se afla sub semnul Soarelui si este deci recomandat pentru protectia de energiii negative si ganduri daunatoare. Citrinul curata, protejeaza si energizeaza corpul. Este o piatra care activeaza Chakra plexului solar - centrul identitatii noastre, a personalitatii si a egolului. Citrinul are o mare putere de a ne echilibra si a ne activa increderea de sine. A treia chakra este si chkra vointei, care poate fi activata prin intermediul Citrinului.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Acest colier cu citrin si ametist poate fi achizitionat din magazinul online glambazaar.ro.

Citeste mai departe despre cristalele care atrag iubirea in vietile noastre >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri