Un gand bun este o comoara. Cele mai frumoase Mesaje si Urari de Sfantul Dimitru pe care sa le trimiti celor dragi!

26 Octombrie 2016 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Un gand bun si o urare din suflet valoreaza mai mult decat toate comorile din lume. Fa-i fericiti pe cei dragi care poarta numele Dumitru, fa-i sa se simta speciali si iubiti de ziua numelui lor trimitandu-le o urare din suflet!

De ziua Sfintisorului tau, sa te veselesti ca o floare, sa zambesti ca soarele, sa stralucesti ca luna si sa iubesti asa cum Dumnezeu ne iubeste pe fiecare dintre noi.

Nu stiu daca sunt primul care iti spune La multi ani in aceasta zi deosebita, dar iti urez cu sinceritate, cu gandul curat si cu cele mai frumoase intentii. Dumnezeu sa te binecuvanteze cu liniste in suflet si zile senine. Iti doresc multa sanatate, fericire si putere de munca pe toate planurile!

Fiindca astazi este ziua numelui tau, lasa-ma sa iti urez ca viata sa iti fie precum o carte deschisa in care ingerii sa scrie numai impliniri si motive pentru a iubi. Daca ceva iti este cu adevarat de folos, sa ai parte de el inmiit!

La Multi ani, Dumitru/ Dumitra! Un car de noroc, un infinit de bucurii, mult praf de stele si un univers nesfarsit de dorinte indeplinite!

Toamna lui Dumitru sa te ocroteasca, grijile sa te ocoleasca, mama sa te indrageasca si dragostea la tine in inima sa poposeasca! Iti doresc ca tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca! La Multi, Multi Ani!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Fie ca Dumnezeu sa te poarte mereu in bratele sale, sa iti deseneze pe chip zambete in loc de lacrimi, sa iti dea curcubeie dupa fiecare furtuna, sa-ti deschida poarta fericirii si sa-ti arate drumul unui nou inceput! La Multi Ani!

Nu uita ca sfantul Dumitru, cel al carui nume il porti, se roaga neincetat pentru tine! Sa fii fericit!

Foto homepage: Africa Studio / Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri