Iata cateva aspecte importante pe care le-am invatat in relatiile mele precendente si odata invatate, mi-am jurat ca nu mai vreau sa le accept intr-o relatie cu un barbat.

Experienta de viata ne ajuta sa identificam care sunt acele greseli pe care le-am facut pana acum in relatia de cuplu si, odata ce ne-am invatat lectiile, care sunt acele aspecte pe care ar trebui sa nu le mai toleram din partea unui partener. Iata cateva aspecte importante pe care le-am invatat eu din relatiile mele precendente si odata invatate, mi-am jurat ca nu mai vreau sa le accept intr-o relatie, de la un barbat care pretinde ca ma iubeste.

CUPLU: Ce nu mai accept intr-o relatie

Asdar.. nu am sa mai accept…

1. Problema in relatia de cuplu: Sa mi se spuna ceva negativ in legatura cu corpul meu

Da, soldurile mele tradeaza multa iubire, da, poate ca sunt destul de mari pentru o persoana de inaltimea mea, dar si ce daca? Imi iubesc corpul pentru ceea ce are sa imi ofere si pentru cum arata. Nu imi vine sa cred ca am suferit atat de mult in trecut auto-invinuindu-ma si crezandu-i pe cei care nu au stiut sa ma iubeasca!...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată

2. Problema in relatia de cuplu: Ca anxietatea mea sa fie folosita ca o forma de manipulare

Sunt deschisa cu privire la faptul ca am fost diagnosticata cu anxietate, asa incat daca vei decide sa folosesti acest lucru impotriva mea si ca o forma de manipulare, pentru a da vina pe mine atunci cand comportamentul tau tradeaza anumite lucruri evidente, pentru care in mod justificat imi fac griji, atunci sa stii ca acest lucru ma poate infuria. Daca te comporti asa, atunci la naiba cu tine!


Foto hoempage: Flickr/ Neil Gaudet

Citeste mai departe despre aspectele negative ale unei relatii de cuplu>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri