Celebrii creatori de parfumuri de la prestigioase case de moda au creat arome si parfumuri, adaugand note noi, surprinzatoare si stralucitoare la parfumurile deja consacrate.

Se spune ca in moda totul se reinventeaza, ca nu se mai creeaza nimic cu adevarat nou. In fiecare an lumea modei preia teme din anii trecuti si le actualizeaza, le improspateaza, creeaza combinatii si alaturari originale si neasteptate si traseaza tendinte care amintesc de vremurile de alta data.
Ultimele tendinte in lumea parfumurilor spun acelasi lucru. Celebrii creatori de parfumuri de la prestigioase case de moda au creat arome si parfumuri, adaugand note noi, surprinzatoare si stralucitoare la parfumurile deja consacrate.

Casa Dior iubeste reinventarea parfumurilor, iar exemplul cel mai ilustrativ pentru acest fapt este Dior Addict, care a inspirat crearea lui Dior Addict 2 si a lui Dior Addict 2 Summer si a lansat o editie limitata ce poarta numele de Dior Addict Shine.

Dior Addict Shine pastreaza linia parfumurilor Addict si are note floral-fructate, fiind o aparitie indragita in special de femeile tinere, sofisticate si rafinate.

Dior Addict Shine imbina notele seducatoare ale dulcei zmeuri, ale intensei si surprinzatoarei dulci-matasoase gardenii si aromele balsamice ale cedrului.

Dior Addict Shine
ParfuMANIA – 100 ml Eau de Toillete Spray – pret 282.55 RON


Tot in tendinte este si bine-cunoscutul parfum al casei Bvlgari si anume delicatul Voile de Jasmine, reinventat si lansat la sfarsitul anului ce abia s-a incheiat si a fost denumit Jasmin Noir.

Este varianta nocturna a lui Voile de Jasmin, ce aduce celebra aroma de iasomie intr-o varianta mai puternica si mai impunatoare, dar in acelasi timp mult mai clasica, sobra si plina de stil.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri