Celebrii creatori de parfumuri de la prestigioase case de moda au creat arome si parfumuri, adaugand note noi, surprinzatoare si stralucitoare la parfumurile deja consacrate.
Este o relansare pretioasa pentru femeile elegante care stiu sa aprecize caracterul puternic si impunator al unei arome. Designul sticlei este definit de culoarea neagra pusa in valoare de accentele de auriu, care subliniaza parca si mai mult ideea de mister, clasicism si lux.
Jasmin Noir este parfumul dedicat femeii care stie sa fie senzuala, feminina si misterioasa fara a fi ostentativa. O dovada de eleganta si bun gust, Bvlgari a dat nastere unei bijuterii aromate pe care nu o poate purta oricine…

Bvlgari Jasmin Noir
ParfuMANIA – 100 ml Eau de Parfum Spray – pret 348.70 RON

Calvin Klein urmeaza si el trendul si reinventeaza binecunoscutul Obsession. Adauga note noi care il transforma intr-un parfum senzual, pasionant, vibrant. Astfel ia nastere Secret Obsession, un parfum care imbina aromele fructelor interzise cu florile exotice si esentele lemnoase, ce il fac provocator, incredibil de sexy, ce creeaza dependenta.

Pentru a promova imaginea noului parfum Calvin Klein a ales-o pe senzuala actrita Eva Mendes a carei imagine se mula perfect cu ceea ce doreste Secret Obsession sa transmita.
CNA-ul din Statele Unite a interzis insa clipul publicitar, intrucat a considerat ca imaginile sunt mult prea erotice pentru a putea fi difuzate catre publicul larg si deci au aparut destul de multe controverse pe marginea ultimei aparitii de la Calvin Klein.
Secret Obsession contine note de pruna, iasomie, floare de portocal, vanilie si lemn de santal si este parfumul despre care Calvin Klein spunea ca exploreaza cele mai ascunse secrete si limite dintre iubire si nebunie, vorbeste despre pasiunea ascunsa in fiecare din noi.
Calvin Klein Secret Obsession
ParfuMANIA – 100 ml Eau de Parfum Spray – pret 261.76 RON

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri