Ce vreme urata e afara! Ce urat imi sta cu rochia aceasta! Ce tunsoare nepotrivita am! Ce colegi insuportabili am! De cate ori aceste situatii nu ti-au influentat starea generala?


15.
Curatenia prin casa! Da, este o modalitate prin care sa te descarci si sa scapi de griji. In plus, un mediu curat si ordonat ajuta mintea sa se alinieze la mediu si deci vei gandi mai clar si mai organizat.


16.
Joaca-te impreuna cu copii tai! Momentele petrecute alaturi de cei dragi sunt incarcate de multumire sufleteasca si de bucurie. Savureaza inocenta lor si lasa-te absorbita de veselia lor neconditionata!


17.
Visati cu ochii deschisi! Nu este o pierdere de timp ci dimpotriva va ajuta mintea sa va relaxati si sa va ganditi la ceea ce va place! In plus stimuleaza creativitatea si poate aduce elemente noi obiectivelor voastre. Totusi, nu ramaneti in starea aceasta!

18. Masajul de relaxare! Cred ca este pe gustul tuturor doamnelor,asa ca este o modalitate prin care sa va induceti starea de bine.


19.
Gatitul poate fi un mijloc de relaxare pentru unele dintre noi. Daca te incadrezi incearca sa-l practici! Straduieste-te sa incerci retete noi la care iti poti aduce aportul prin creativitate. Nu rezultatul final este obiectivul aici, ci a iesi din rutina si a-ti stimula mintea si starea de bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad


20.
Mergi la concertele in care vor veni idolii tai muzicali, asta da stare de bine. Este o ocazie mai rara, dar care nu ar trebui ratata. Gandeste-te numai, cum este sa stai intr-o sala plina, alaturi de atatea alte persoane care emana simultan entuziasm si incantare! E contagios in sens pozitiv!

Doamnelor, lista nu se termina aici. Sunt o sumedenie de lucruri ce pot fi facute si care sa ne asigure o stare de bine, trebuie doar sa le descoperim si sa le practicam pentru a ne bucura de rezultate. Voi cu ce alte activitati ne imbogatiti lista?

***

Oana este psihoterapeut in cadrul cabinetului propriu de psihologie din anul 2009.Este specializata in psihoterapie cognitiv-comportamentala, iar in ultimii ani s-a concentrat, cu predilectie, asupra laturii de preventie si mai ales de promovare a sanatatii mintale. In anii anteriori a fost cooptata in echipa de consultanti a companiei Result Development unde a acordat consultanta atat clientului intern cat si clientului extern. Tot aici a ocupat pozitia de business developer. Printre cele mai importante responsabilitati s-a numarat consultanta in comunicare, recrutare, conceperea si asistarea la assesment center, activitati specifice de dezvoltare antreprenoriala etc..
5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari


In primii ani ai carierei a desfasurat activitati de consultanta si operatiuni financiare.


A participat in timpul anilor de studii la numeroase cursuri si work-shop-uri, fiind membra a echipelor de cercetare in diferite proiecte.


Azi este membra a Colegiului Psihologilor din Romania, Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

Oana Popescu-Argetoia - Expert Garbo

www.oanapopescuargetoia.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri