22 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 66 share-uri

In timpul lui Mercur retrograd, comunicarea cu ceilalti devine deficitara, ne simtim haotici si neintelesi. Lucrurile ne scapa de sub control si ne influenteaza. In acesata perioada suntem supusi greselilor. Avem de asemenea tendinta de a fi mult mai aspri atat cu noi insine, cat si cu ceilalti. Simtim in perioada lui Mercur retrograd ca lucrurile nu se desfasoara asa cum trebuie si ca ceva ne saboteaza, parca din umbra, actiunile.

Ca sa evitam toate aceste probleme, este bine sa stam cumintei si sa asteptam trecerea lui Mercur retrograd, pentru deciziile importante din vietile noastre. Comunicarea cu ceilalti nu va mai fi haotica, dupa data de 10 Noiembrie, iar perspectiva noastra asupra a ceea ce se petrece va fi din nou clara, luminoasa; vom fi gata sa ne implicam in activitati cu forte proaspete si cu optimism.

Daca suntem constienti ca Mercur retrograd are o influenta negativa asupra tuturor, ne ferim de o multime de frustrari si revolta interioara, asteptand rabdatori ca aceasta perioada sa treaca si lasand energia astrelor sa ne duca din nou, pe culmi inalte.

Astrologia este bazata pe ideea ca fiecare planeta din Sistemul Solar ne influenteaza intr-un anume fel. Mercur influenteaza intelectul, memoria, inteligenta, toate tipurile de comunicare. Ne afecteaza capacitatea de exprimare si modul de a comunica cu ceilalti. Pozitia lui Mercur in harta ta astrologica explica modul cum reusesti sa iti formulezi ideile si cum stii sa le comunici celorlalti. Astrologie: Mercur iti spune ce viziune intelectual-comunicationala ai asupra vietii!

La nivel general afecteaza comertul, comunicarea web - ieri, in prima zi a lui Mercur retrograd, reteaua de socializare Facebook.com a "cazut" pentru cateva ore; Mercur retrograd afecteaza telefonia, transporturile si transportul aerian.

In aceasta perioada de 3 saptamani cu Mercur retrograd, inseamna ca vom fi influentati in mod negativ in toate aceste aspecte ale vietii noastre, cel putin aceasta ar fi explicatia de natura astrologica.
 

Logica planetara nu are planuri prea bune pentru noi in perioada 21 octombrie – 10 noiembrie 2013, dar poate nu ar trebui sa ne facem griji, ci mai degraba sa incercam sa ne detasam si sa ne odihnim in aceasta perioada.

10 lucruri pe care sa nu le faci cand Mercur este retrograd. 21 Octombrie - 10 Noiembrie 2013

1. Nu face intelegeri

Este un moment deloc bun pentru intelegeri, pentru a incheia contracte si pentru a lua decizii importante. Orice ai pune in scris are nevoie de serioase revizuiri atunci cand Mercur este retrograd. Ai grija sa nu iti scape nimic din vedere.

Foto main: Shutterstock.com, planete, mercur, univers

2. Nu accepta un job nou

Nu este un moment potrivit pentru a incepe un nou proiect sau o munca noua, pentru ca in perioada lui Mercur retrograd, nimic nu este ceea ce pare. „Oportunitatile” se pot dovedi a fi de fapt, foarte inselatoare.


 

Foto: Shutterstock.com; mercur, planete, univers

3. Nu incheia nicio vanzare in aceasta perioada

Mercur retrograd nu faciliteaza aceasta arie a interactiunilor umane. Clientii se pot dovedi a fi foarte dificili in aceasta perioada de 3 saptamani.

4. Nu te angrena in proiecte noi

Evita sa incepi proiecte noi sau sa iti stabilesti „marea prezentare” in aceasta perioada. E posibil ca oamenii sa nu inteleaga ideile tale sau sa le respinga fara sa stea prea mult pe ganduri. Daca totusi proiectul tau este acceptat si pare sa aiba succes, este foarte probabil ca Mercur retrograd sa incurce toate datele problemei si sa faca in asa fel incat ceea ce pare a fi un succes, sa fie un esec.

5. Nu programa intalniri foarte importante

Evita sa iti programezi intalniri importante sau evenimente importante in aceasta perioada pentru ca este un moment cand toti ne vom confrunta cu o senzatie de confuzie, ne este usor sa facem greseli.

6. Evita calatoriile

Pe cat posibil. Daca nu vei putea amana o calatorie, asteapta-te totusi ca se pot intampla evenimente neasteptate ce pot perturba buna desfasurare a lucrurilor. Asigura-te mai mult decat pana acum ca totul este in ordine, ia-ti si precautii suplimentare.

7. Nu este o perioada buna sa iti achizitionezi electrocasnice

Nu iti cumpara un calculator nou in aceasta perioada. Electrocasnicele si instalatiile electrice sunt influentate de energia nu tocmai benefica a lui mercur retrograd, in aceste 3 saptamani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri