Nu te mai iubesc sunt cuvinte al caror sens este universal. Indiferent de cultura din care provenim, indiferent de religia pe care o avem, daca suntem femei sau barbati, aceste cuvinte provoaca aceeasi teama, aceeasi drama. Ceea ce urmeaza in urmatoarele randuri, este o lectie de viata!

Cred ca povestea ei este cu desavarsire datatoare de forta...

Bonus.

Am intrebat-o pe Laura daca succesul cartii sale i-a schimbat in vreun fel viata. Iata ce mi-a raspuns:

"Am invatat ca succesul nu este decat un mit. Ceea ce s-a schimbat este faptul ca oamenii citesc ceea ce scriu si ca sunt platita pentru asta. Ma citesc o multime de oameni, de pe intreg cuprinsul lumii. Este un sentiment intens de multumire dar asta nu schimba foarte mult in viata mea. Este vorba despre a te aseza si a scrie in liniste, urmatoarea opera. Acum lucrez la un roman si ma confrunt cu temerile si provocarile obisnuite. Dar iubesc sa stiu ca in final reusesc sa stabilesc aceasta traiectorie scriitor-cititor".

Dupa ce scrierile sale initial erau respinse rand pe rand de catre casele de editura, cartea ei “This Is Not The Story You Think It Is: A Season of Unlikely Happiness” a primit acceptul publicarii, in mai putin de 48 de ore. Aceasta poveste personala, reala, i-a adus Laurei un succes neasteptat, cartea fiind inclusa pe lista de best-selleruri a The New York Times.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Foto front: Coperta cartii This Is Not The Story You Think It Is: A Season of Unlikely Happiness”

Foto interior articol: Scriitoarea la calarie

Foto main: Un mesaj de iubire primit de Laura Munson din partea sotului sau.

Sursa pentru toate fotografiile: blogul scriitoarei

de Iulia Sima

* Am transpus in limba romana, parti din acest eseu scris de Laura Munson si publicat de New York Times in sectiunea "Modern Love" .


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri