Nu te mai iubesc sunt cuvinte al caror sens este universal. Indiferent de cultura din care provenim, indiferent de religia pe care o avem, daca suntem femei sau barbati, aceste cuvinte provoaca aceeasi teama, aceeasi drama. Ceea ce urmeaza in urmatoarele randuri, este o lectie de viata!

“Ravnim dupa acest <<Te iubesc>>, fie ca suntem barbati, fie ca suntem femei. Ravnim acea relatie reusita, implinita. Dar ca acest <<te iubesc>> sa fie autentic, trebuie sa porneasca din adanc. Trebuie sa faca parte din interiorul tau: <<Daca tu nu te iubesti pe tine, cum vei putea sa ma iubesti pe mine?>>

Aceasta este parerea autoarei americane Laura A. Munson, al carei best-seller, “This Is Not The Story You Think It Is: A Season of Unlikely Happiness” (Nu e povestea la care te astepti: Un sezon de fericire surprinzatoare) a starnit o multime de aprecieri din partea tuturor oamenilor care, la un moment dat in viata lor au auzit acel zguduitor: “Nu te mai iubesc”.

“Sa nu credeti insa ca aceasta este povestea unui divort”, ne atentioneaza Laura. Pentru ca iubiti, pentru ca stim sigur ca nu vreti sa auziti aceste dureroase cuvinte niciodata, pentru ca totusi se intampla sa trecem si prin astfel de perioade in viata noastra, am decis sa spunem povestea Laurei si sa va aratam ca se poate si altfel decat suferind.

Desi aflata la mii de kilometri departare, gratie comunicarii moderne, am reusit sa o contactez pe autoarea acestei carti inspirationale. Exact asa cum ma asteptam, Laura Munson a dat dovada de foarte multa deschidere catre comunicare. S-a declarat incantata fiindca despre cartea ei, se va afla si in Romania.

Kudika Tarot

"Cum te-ai hotarit sa scrii aceasta carte si sa impartasesti cu oamenii experienta ta de viata?", am intrebat-o pe Laura Munson. "Sunt o scriitoare si asta am fost toata viata mea. Este meseria mea, este ruga mea, meditatia mea, modul meu de a fi si uneori, drumul meu in viata. Am avut nevoie de o carte ca aceasta pe noptiera de langa pat intr-un moment dificil din viata mea. Nu am gasit o asemenea carte, asa ca am scris-o. Am vrut ca oamenii din intreaga lume sa stie ca se pot simti puternici chiar si atunci cand trec printr-o criza", mi-a raspuns Laura.

Atunci cand "NU TE MAI IUBESC" genereaza o criza...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri