Culcusul reprezinta locul in care animalul se odihneste, se relaxeaza si are intimitatea, este practic cel care ofera spatiul personal animalului de companie.

- Culcusurile tip casuta (iglu) sunt recomandate cateilor emotivi care prefera locurile izolate pentru a se odihni.

- Culcusurile termo sunt recomandate cateilor cu blana scurta, puiutilor, animalelor friguroase, cateilor cu blana rara, celor cu probleme articulare, deoarece sunt calduroase si moi oferind un maxim de confort. Au bratele groase iar cainii vor adora sa-si sprijine capul pe ele.

- Culcusurile expedition sunt fabricate din materiale impermeabile, rezistente, sunt usor de spalat , ceea ce le face recomandate mai ales in cazul in care calatorim cu animalul de companie.

- Saltelele ortopedice sunt destinate atat pentru a preveni, dar si pentru a oferi confort cainilor cu probleme articulare.

- Culcusurile din burete sunt accesibile, se gasesc intr-o mare varietate de forme si dimensiuni.

- Saltelele din spuma cu husa detasabila sunt confortabile si usor de igienizat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

- Pernele reprezinta o varianta caduroasa si pufoasa pentru toti cainii.

Pentru animalele de curte se prefera custile din lemn, de dimensiuni adecvate. Se evita custile foarte mari deoarece pierd cu usurinta caldura. In acestea nu trebuiesc puse perne sau saltele care nu sunt impermeabile deoarece se uda si mentin umezeala. Cel mai bun asternut il reprezinta in aceste situatii paiele.

Asezarea culcusului trebuie sa se faca int-un loc accesibil animalului, ferit de curentii de aer sau de umezeala. In cazul cainilor cu probleme articulare se evita culcusurile inalte care solicita animalul de fiecare data cand intra sau iese din acesta.

de Anca Ivan, www.animax.ro

Foto homepage: Svetography / Shutterstock.com

Foto int: Istvan Csak / Shutterstock.com



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri