Mamici din Resita?

Fetelor, ce mai faceti? Ce s-a intamplat cu topic-ul nostru.....credeam ca o sa am de citit ore intregi si, cand colo...nimic....vremea asta frumoasa ne face sa stam afaara mai mult...pupici pt bebici(mari si mici)
carla_dana_p
Postat pe 17 Iunie 2009 01:29
Si eu ma gandeam ca nu se mai "aude" nimic aici. Cred ca toata lumea e pe afara, acuma cu caldura asta.

Noi suntem relativ bine. Spun relativ pt ca m aimpa foarte greu cu caldura. La birou nu am aer conditionat si e cumplit de cald. Dar..... mai 1 luna si un pic trebuie sa rezist :)

Voi ce fcaeti? Bebeii?
cosmilore
Postat pe 17 Iunie 2009 10:23
Fetelor, noi plecam in concediu 3 saptamani, speram sa va gasim cu bine si sa am de citit pagini intregi numai cu lucruri minunate...va pupam...
carla_dana_p
Postat pe 18 Iunie 2009 16:36
Concediu placut
cosmilore
Postat pe 19 Iunie 2009 12:30
Ceau, distractie placuta in concediu !
Cosmina, cum te mai simti? Cat mai ai pana poti sta acasa in concediu medical? E cam cald afara.... Mai ales in ultimele luni de sarcina, vara, e mai greu. Eu am stat din iunie acasa, cand am nascut-o pe Ema ( e a venit pe lume in august).
Cred ca abia astepti sa iti vezi fetita.... Da din picioruse, nu?
Luminita, am vazut noua freza a lui Bea. E tare mandra de ea...
Ce mai faceti?
Ati auzit ca vor sa reduca perioada de concediu ingrijire a copilului? mereu schimba legile astea....
Angela_kidz
Postat pe 19 Iunie 2009 15:13
Mie mi-e destul de greu cu caldura....... dar ce sa fac?
Vreau sa raman acasa din 15 iulie, spersa mai rezist pana atunci
Timeea e f activa, da f muult din picioare, mai nou da si la ficat

Am auzit si eu faza cu reducerea concediului de maternitate la 18 luni, sa speram ca e doar un prouiect ce nu va fi apropat
cosmilore
Postat pe 19 Iunie 2009 15:27
buna.e cald,dar noi suportam mai bine caldura,pt ca in camerele de jos este f racoare,ne ingheata piciorusele.seara dupa ora 2o cand stam afara trebuie sa ne luam pantalonasi si o bluzita.
sunt fericita!a invatat Bea sa mearga pe bicicleta.si ea e bucuroasa.in fiecare seara se cara impreuna cu 2 vecine.nu o las singura,trebuie sa merg in urma ei pe jos pt ca mai trec si masini pe drum.
la tuns nu a zis nimic,ma asteptam sa planga,dar acum a crescut si a inteles ca trebuie sa ne aranjam.sa fim frumoase!
cu mancarea nu ne prea intelegem,o zi mananca bine o zi cam trage mata de coada,fructe doar daca ii fac suc.
toata ziua vrea in piscina ei,cand intra ,greu mai iasa afara.a stat si o ora in apa era "murata".ii place sa se balaceasca,dar cui nu-i place!
concediu placut celor care pleaca.noi anul asta stam acasa.
viitoarelor mamici le zic sa se racoreasca cu limonada,eu asa am facut si mi-a fost si mie bine si lui Bea.
luminita_boaca
Postat pe 19 Iunie 2009 17:54
ai dreptate, cui nu ii place sa se balaceasca ? mai ales copiilor
mie imi pare rau ca ne-a pus gand rau vremea asta, ba este cald si bine, ba vin ploile. Acum cu ploile astea iar nu-i bine. Ieri, al mic era cu bunica la plimbare, cand s-a pus ploaia, da' ce ploaie... desi aveau umbrele, erau uzi leoarca
Apropo de mancare, mai nou lui Ema ii plac piersicile (de-ale romanesti).... le aveam pe masa, spalate.... tot venea si isi lua. Si cu visinele, la fel. Am facut duminica praji si au mancat cu totii inainte, abia au ramas cate imi trebuiau pt prajitura. Voi faceti prajituri cu fructe? Mie imi plac, in acest sezon mai ales ...
Angela_kidz
Postat pe 23 Iunie 2009 15:48
buna fetele nu am mai intrat pe chat ca am fost cam dezamagita dar acum sunt si eu in sfarsit fericita.va veni barza
sunt insarcinata in 4 saptamani si sunt super fericita.
patrascanudaniela
Postat pe 25 Iunie 2009 16:47
Felicitari Daniela !
Ma bucur ca ti s-a implinit dorinta..... Ne mai scrii noutati pe parcurs.... Ai si motive sa fii fericita, stiu cum ma simteam eu la vremea aceea cand eram insarcinata. Ai mare grija de tine
Mony, Cosmina, cum va mai simtiti?

Numai bine la toti!

where are you?!
Angela_kidz
Postat pe 29 Iunie 2009 12:48
Ceau fetele
Ce mai ziceti??? Nimeni nimic???
Noi suntem bine, crestem, mie mi-e din ce in ce mai greu sa dorm noaptea. Se pare c aprogramul meu desomn nu coincide cu cel al bebelinei si de vreo 2 zile imi da rau in stomac
Eu maivin saptamana asta la lucru si apoi gata, concediu de odihna si prenatal :)
cosmilore
Postat pe 14 Iulie 2009 10:39
Fetelor,nu pot sa cred... aproape ati lasat topic-ul sa ,,moara''....of,of...
Gravidutelor, ma bucur ca va simtiti bine...ANgi, si eu fac praji cu aproape toate fructele posibile, Nicholas adora fructele,in orice stare... acum am fost la capsuni, adica pe o plantatie de capsuni.... ce sa iti povestesc, a fost extaziat a mancat mai mult de jumatate de kg.... si inca mi vroia... era asa dulce el culegea si manca cu manuta lui...era amuzant, tot rosu la gurita...
Voi ce mai faceti?
carla_dana_p
Postat pe 18 Iulie 2009 00:03
buna fetelor.noi am implinit 4 anisori pe 19 iulie.a fost super petrecerea.aproape in fiecare dim,Beatrice ma intreba :mami azi e ziua mea?.am crescut asa de repede,nici nu stiu cand au trecut deja 4 ani,parca mai ieri am nascut pe printesita.a primit multe cadouri,in special puzzel.ii place f tare sa faca puzzel.
probabil sunte-ti plecate in concediu.pupici.
luminita_boaca
Postat pe 20 Iulie 2009 02:01
Ceau . La multi ani pentru Bea ! Luminita , zici ca ati sarbatorit. Cred ca abia astepta petrecerea.
Si Ema ma tot intreaba cand e ziua ei... Ea mai are putin, in 11 august face si ea 4 anisori. Si eu ii spun uneori "printesita", mai mult "papusica" imi vine sa ii spun, ca e asa de dulce cu codita ei ... iar Andrei e inca "puiutul", pana mai creste cata si nu mai vrea sa il alint...
Noi vom merge la mare abia in 17 august , dar sper sa fie fain. Pana atunci nu avem vreme....
La noi e plin de mere de vara. Pacat ca nu tin mult. Doi ditai' pomii plini de mere ionatane...Vrem-nu vrem papam mere proaspete tot familionul...
Cosmina, mai ai putin... Si eu aveam arsuri la stomac, dar au trecut.... sa vezi cand ai bebelusul in brate ce senzatie o sa ai... Minunata.
Carla, poate reusim sa "resuscitam" treaba . Sa stii ca acum facem de toate cu mere: placinta, praji, mere in "pijama", etc

Angela_kidz
Postat pe 21 Iulie 2009 09:59
Fetelor, ce mai faceti? Angi, v-ati intors de la mare? Asteptam poze...
Vre-un membru nou?
carla_dana_p
Postat pe 26 August 2009 00:34
buna fetelor nu am mai intrat de mult pe net.acum am 13 sapt si ma simt destul de bine doar ca ma simt super obosita si cam obosesc cand merg mult.in rest e totul bine bine.pana acum nu am avut probleme cu varsaturile si sper sa fie asa si mai departe.abia astept sa miste si sa stiu ce va fi.eu imi doresc f mult un baiat dar acum ce o vrea dumnezeu
patrascanudaniela
Postat pe 26 August 2009 21:58
Daniela,orice o sa fie (fetita sau baiat) o sa te faca f fericita ,chiar daca nu iese chiar cum vrei tu...garantez
Ai grija de tine si mai asteptam vesti
carla_dana_p
Postat pe 26 August 2009 23:28
buna fetelor.noi am zis ca nu plecam anul asta in concediu si deja am fost in ungaria la oroshaza,super fain.si acum cand va scriu suntem in germania de o sapt.mai stam putin si plecam acasa.e lung drumul pana acasa,sper sa o tin ocupata pe bea pe drum in masina.cand am venit a fost cuminte,dar acum pana nu ajung acasa nu am liniste.sper ca sunte-ti bine.au venit pe lume noii membrii?pupici
luminita_boaca
Postat pe 28 August 2009 21:44
Luminita, incearca sa plecati noaptea, daca puteti, noi asa am facut acum ultima data cand ne-m intors... l-am obosit bine pe Nicholas si a dormit de cand am plecat de la Graz si pana am trecut de Timisoara... inainte si pt noi era obositor drumul iar Nicholas chiar a facut multe ,multe drumuri inca de la cateva luni...dar acum avem reteta... pt drumuri lungi...
carla_dana_p
Postat pe 29 August 2009 14:07
Ceau, noi am revenit ieri de la mare... Super ! Am stat mult. A fost tare fain. Apa, plaja. Avem colectie de scoici si melcisori, vom face si coliere. Ca doar de-aia le-au adunat si Ema si Andrei.
O sa sortez si ceva poze de pe acolo.

Ce a mai trecut timpul.... deja e septembrie. Incep gradinitele si scolile... Cum va fi pt cei noi? Care vor fi in primul an de gradi.
Carla, abia asteptati, nu? Am vazut la mare multi prichindei. Draguti, care mai de care mai jucausi. Unii abia faceau primii pasi. Frumos...

Bebelusii care intrau in apa de mare pt prima data erau mai speriati, mai si plangeau , saracutii
Mai vorbim...
Angela_kidz
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:27
Bine ati revenit din concediu, sunt sigura ca vi-a priit , anul acesta toate cunostintele noastre care au fost la noi la mare au spus ca a fost mai ieftin si mai curat si servicii mai de calitate ca niciodata, e adevarat?
Cat despre copiii care plangeau , vreau sa spun ca Nicholas a iubit mare din prima clipa, desi avea 9 luni cand a intrat prima data in mare si a inghitit saracutul multa apa, ii intrase si in ochi...bine ca nu era asa sarata ca si apa de la noi...anul acesta am fost pe o insula in Croatia unde apa era si mai putin sarata ca in Grecia ...a fost super , Nicholas si acum seara, la baie ,, face valuri'' in vana si mereu ne intreaba cand mergem la mare.
Angi, luni incepem cresa...suferinta mare... astept sugestii pt acomodare...
Ce fain ca au adunat copiii scoici...noi nu am gasit ...
carla_dana_p
Postat pe 3 Septembrie 2009 00:20
Da, la noi se mai gasesc si scoici. Dar trebuie sa le alegi pe cele mai frumoase. Am prins si melci vii ... Marea a fost curata si frumoasa.
A fost curat, servicii faine, nu am dat "spaga" deloc caci nu a fost nevoie. Alta data dadeam ca sa primim cate ceva. mancare buna, preturi acceptabile.
Drumul a fost cu trenul, am dormit la cuseta.... Am fost odihniti la destinatie.
Sugestii pt cresa ? Stai cu el putin pe acolo dimineata si "dispari" la un moment dat, caci educatoarele se descurca cu el. Daca e ceva te pot suna la tel, nu? Oricum el abia asteapta, nu?
Angela_kidz
Postat pe 3 Septembrie 2009 16:08
Abia asteapta, da, dar sa fie si mami cu el....Astazi am fost sa ii duc dosarul, a fost incantat de copii, i-am prins chiar cand stateau pe olita si imediat a cerut si el... insa nu avem inca olita...A stat putin cu tati la copii si cand l-a auzit pe un copil plangand dupa mama lui a inceput si el... sigur nu o sa ii fie usor...La inceput il las cateva ore, sa vad daca se acomodeaza , apoi ii duc patutul lui de cand era bebe si ce ii mai trebuie...Sunt atat de stresta si de speriata...imi e frica sa nu creada ca l-am parasit sau eu mai stiu ce mai poate crede...
carla_dana_p
Postat pe 4 Septembrie 2009 23:18
ceau fetelor!am revenit si eu.mi-a fost compu stricat...in fine..n-am apucat sa va citesc.luna asta vin acasa in vacanta.cum e vremea pe acasa?cum e seara?e rece?eu pe 27 o sa plec de aici.oricum mai vb pana atunci.
Didis_kidz
Postat pe 6 Septembrie 2009 16:03
Bine v-am regasit si eu.N-am mai putut intra ca nu m-am simtit bine si dupa ce am nascut n-am mai avut nici timp si nici n-am putut sta o luna in fund.

Deci am nascut pe 1 august la 37 saptamani,un baietzel de 2640g la Timisoara si o fost o adevarata experienta.Eream in Resita cand mi s-o rupt apa dim la 6 si sotul o "zburat" pana la tm cu masina de frica sa nu nasc in masina si el sa nush ce sa faca.Doctoru mi-o zis ca am avut noroc cu firu ca altfel se putea sa nasc si-n masina ..Denis Adrian cum i-am pus numele era f grabit si cand am avut dilatatie 9jum-10 nu mai stiu exact si mi-a zis doctoru ca pot sa imping ,am imping ,am impins si a si iesit la 13:50,de o zis doctoru ca asta e nastere ca in filme.Greu o fost dupa cand doct facea cusaturi si i-o il intrebam "dar mai aveti?". Si-apoi refacerea grea,dar bucuria de al vedea pe printisorul meu imi alina durerea.Intradevar am dat si de asistente super rele si maternitatea nu-i deloc grozava,plus ca a facut icter bb si lo tinut o zi la lampa si apoi io dat drumu,de am ajuns la 3 sapt la tratament tot in Resita cu perfuzii ca vea birubina in sange exagerat de mare si icterul nu-i mai trecea,dar acum suntem bine,papam bine si crestem bine,avem aproape 4 kg.

Poze daca vreti sa vedeti,pana o sa pun si aici va pun la dispozie acest link:

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=5407407&ownerId=47852351

Va pup
bau
Postat pe 7 Septembrie 2009 22:36
Felicitari Mony, sa iti traiasca baietelul !
Cum te descurci cu micutul? e cumintel? Deocamdata mamanca si doarme mult.
Lasa ca se vindeca si cusaturile si o sa vezi ce fain e. Nici nu le mai simti peste o vreme.
Multa sanatate !
Angela_kidz
Postat pe 8 Septembrie 2009 09:58
Didis, este bine ziua caldut insa noaptea...brrrrrrr,frig, f frig... te asteptam oricum.
Mony, sa iti traiasca baietelul, este un dulce, felicitari
Ai fost norocoasa, chiar am vazut acum la stiri o femeie a nascut in masina numai ea cu sotul, pe autostrada, intr-un refugiu,cred...
Sa fie sanatos si sa creasca puternic...
carla_dana_p
Postat pe 8 Septembrie 2009 10:07
moni felicitari! sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el!
astea o sa le uiti dupa un timp si o sa mai vrei alt bebe hihi hi
carla acusi o sa ne vedem.ms de prognoza metoe noi iesim mult pe afara si de aia intrebam.la noi e fiesta.barurile sunt pline full de 24 din 24.ok mai vb pupici
Didis_kidz
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:33
buna.am ajuns cu bine acasa.FELICITARI pt baietelul tau MONY!sa fie sanatos!noi asteptam sa inceapa gradi,pt ca o sa mergem aici la ezeris.Bea e fericita ca nu o mai pune doamna sa faca nani la pranz.
nu stiti nimic de Cosmilore?sau de Lorena?oare ce face Bibi,e la gradi?
ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu!acum ne uitam la poze si zambim!sau visam la urmatorul!
ce parere aveti de "un pisoi mic in casa?"noi avem unul,are 6 sapt,dar de 5zile l-am adus acasa.curte,curte dar e la Bea in camera.nu poate saracutul sa doarma de cat il streseaza Bea.trebuie sa fiu pe faza tot timpul ca ei ii drag de el si tot il strange in brate si saracutul pisoi nici miau nu mai zice.pupici.
luminita_boaca
Postat pe 9 Septembrie 2009 01:59
Salutare fetele!!!!
Eu nu am mai intrat de muuult pe net (nu ne merge si astia de la RDS nu au de gand sa faca nimic, ne zic sa asteptam ca se va rezolva )

mony, felicitari de baietel :) sa creasca mare si sanatos :)
fetele, bine ati revenit din concediu :)

noi... am intrat pe ultima suta de metri in 1 sept am fost la control si bebelina vaea 3100 gr si se grabeste sa vina, dr ne zice ca pana in 15 e afara . asa ca eu stau si astept cu toate bagajele facute :)
cosmilore
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
zona pajura-bucurestii noi-domenii-1 mai-damaroaia... 1 De la: ruschita 28 Ianuarie 2009 15:16
steriletul????????????? 1 De la: onutza 31 Decembrie 2008 18:37
Pe internet din crese si gradinite 12 De la: dianecrii 23 Aprilie 2009 17:19
VOTEAZ-O PE MAYA.. 1 De la: iulmari 16 Martie 2009 16:17
PRENATAL 1 De la: 25 Ianuarie 2009 11:07
Setari Cookie-uri