buna ziua sunt o doamna la menopauza care am incercat diverse cure de slabire si o multime de produse de slabit care nu mi-au dat nici un rezultat,uitandu-ma intr-o seara la tv am vazut acest produs re-code si am hotarat sa-l iau cu regim am reusit sa slabesc 8 kg exact cat aveam nevoie si m-am simtit bine de la el il recomand tuturor doamnelor care au aceleasi probleme ca si mine iar acum pot manca orice si am observat ca nu ma mai ingras |
||
adella_popa Postat pe 8 Aprilie 2010 12:35 |
||
---|---|---|
Ne bucuram ca impartasesti asta cu noi. Cu cat le dai? | ||
Doara Postat pe 8 Aprilie 2010 12:41 |
||
ce se da aici? vreau si eu doua! ![]() |
||
|
||
Tylly Postat pe 8 Aprilie 2010 13:00 |
||
M-am uitat la tine. Nu-ti trebuie. | ||
Doara Postat pe 8 Aprilie 2010 18:25 |
||
si eu folosesc re-code de 4 luni am slabit deja 8 kg ma simt foarte bine de cand iau acest produs nu mai am bufeuri sau insomnii simt ca m-i s-a reglat organismul tin regim este normal orice persoana care doreste sa slabeasca trebuie sa tina si regim nu mai mananc cu paine,dulciuri si grasimi |
||
floricica2 Postat pe 23 Mai 2010 15:24 |
||
folosesc re-code de 4 luni si deja am slabit 7 kg dar tin si regim nu mai mananc cu grasimi si fainoase ma simt foarte bine de la el m-a ajutat la dereglarile hormonale de mai mult timp aveam aceasta problema iar acum am reusit sa ma reglez,mi-am facut analizele si au iesit foarte bine mai iau in continuare pentru ca trebuie sa mai slabesc daca sunteti interesate l-am luat de la acest tel 021 527 24 00 |
||
mioara_casapu33 Postat pe 8 Iunie 2010 14:48 |
||
Buna, Am 40 de ani si am inceput de 2 saptamani folosirea acestui produs. As dori sa stiu dupa cat timp se observa modificari. Mentionez ca de 5 ani am un regim alimentar corect si fac sport de 2 ori pe saptamana. Multumesc |
||
thea11 Postat pe 26 August 2011 12:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Totul despre preparatul natural Slim Fromula pentru mentinerea siluetei si combaterea obezitatii | 1 | De la: Terapii_Naturiste 5 Noiembrie 2010 09:04 |
control appetit | 3 | De la: ivan_madamiahela 24 Iunie 2014 09:14 |
4 produse eficiente de slabit | 1 | De la: garbo_5287 4 Iulie 2012 17:10 |
|
||
pastile de slabit insula tineretii | 1 | De la: alexandrapopa 17 Noiembrie 2009 23:33 |
Cu ce metoda de slabit se poate slabi rapid? | 12 | De la: garbo_11144 25 Septembrie 2018 18:27 |
Parteneriatul PENNY și Habitat for Humanity - Implicare în comunitate pentru copiii defavorizați
Dăruiește sânge, oferă viață
Habitat for Humanity România strânge și anul acesta fonduri pentru copiii afectați de lipsa unei locuințe decente prin campania: Facem loc, donație cu donație!
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor