care e culoare ta preferata?

minusuu ii armonia mai!
pt k s=o dus!
si nu ma mai reprezinta
fleurdelis
Postat pe 12 Martie 2010 23:13
placut da
LILO
Postat pe 12 Martie 2010 23:13
da!
fleurdelis
Postat pe 12 Martie 2010 23:16
hmmmmm mmmda!
ciudat test
keks
Postat pe 12 Martie 2010 23:17
fleurdelis
Postat pe 12 Martie 2010 23:18
bai fugi la parfumuri k lucrruriles=au dat peste cap acolo!@
si nu mi-e decat ca astia nu glumesc si ceea ce spun, chiar ii reprezintaaaaaaaaaa
fleurdelis
Postat pe 12 Martie 2010 23:18
fleur, gandeste-te ca esti in perioada dintre doua armonii.

keks??
bluelight
Postat pe 12 Martie 2010 23:21
da asa e mai
fleurdelis
Postat pe 12 Martie 2010 23:23
Culoarea vantului turbat
white_rose
Postat pe 13 Martie 2010 00:03

mai aia numa'n camping se potriveste
fleurdelis
Postat pe 13 Martie 2010 00:06
Pe mine verdele ma reprezinta.

"Directii si obiective

Simti ca se cere prea mult de la tine si ca esti obosit, dar totusi vrei sa depasesti dificultatile si sa te echilibrezi in ciuda efectului pe care l-ar putea avea un astfel de efort asupra ta. Esti mandru dar retinut in atitudine. Simti nevoia de recunoastere, securitate si probleme mai putine.

Starea actuala

Teama de esec si prudenta extrema pe care o adopti in abordarea problemelor fac sa-ti fie greu sa realizezi gradul de apropiere si identificare pe care il doresti.

Potential

Te simti descurajat si nefericit pentru ca nu reusesti sa obtii la un nivel ridicat cooperarea si armonia pe care le doresti.

Neacceptare

Stresul rezultat prin deziluzie si autoprotectie plina de vigilenta pentru a preveni un esec (cadere) ulterioara. Sperantele neimplinite te-au dus la nesiguranta si la o vigilenta incordata. Insisti sa ti se acorde libertate de actiune si te resimti de pe urma oricarui fel de control cu exceptia celui autoimpus. Nu esti dispus sa pleci capul sau sa renunti la ceva si doresti o siguranta ca protectie impotriva oricarei caderi sau pierderi a pozitiei sau a prestigiului. Te indoiesti ca lucrurile se vor indrepta in viitor, iar atitudinea ta negativa te face sa-ti exagerezi pretentiile si sa refuzi compromisurile rezonabile. Vigilent, prudent si preventiv.

Complexe si limitari

Rezisti influentelor si oricarui amestec in libertatea ta de a-ti face singur planul si a lua decizii. Muncesti sa-ti stabilesti si sa-ti intaresti pozitia proprie."

Rezultatul testului. Dar nu e concludent. Sunt cateva culori pe care le prefer cam la fel asa incat, daca le schimb ordinea, se schimba si rezultatul testului.

Doara
Postat pe 13 Martie 2010 07:57
Ia sa-i facem concurenta Alexandrei si sa dam ceva copy/paste:

Albastrul reprezinta "adancimea sentimentelor" si are drept corespondenta emotionala starea de calm, liniste, reincarcare, multumire, tandrete, dragoste si afectiune. Denota in principal grija pentru sine.

Verdele reprezinta "elasticitatea vointei" si corespunde persistentei, rezistentei la schimbare, incapatanarii, posesivitatii si egoismului pozitiv. Este deasemenea asociat cu grija pentru persoana proprie.

Rosul este "forta vointei" si corespunde dorintei, aratand excitabilitate, dominare, interese sexuale, agresiune, pasiune controlata si autonomie. Arata grija pentru altii ca fiind deasupra intereselor proprii.

Galbenul reprezinta "spontaneitatea" si corespunde originalitatii, exprimand expectanta, variabilitatea si dorinta de expansiune si de a fi activ. Denota grija pentru altii, deasupra intereselor proprii.

Violetul incearca sa unifice impulsivitatea rosului cu atitudinea pacifista a albastrului. Este o culoare mistica, magica, ce reprezinta intelegerea intuitiva si senzitiva a irealului. Este culoarea preferata de 75% din copiii pre-adolescenti. Este deasemenea preferata de femeile insarcinate si persoanele cu hipertiroidism, precum si de homosexuali sau lesbiene. Poate fi considerata a fi o dorinta pentru intimitatea mistica sau intelegere.

Maroul reprezinta senzatia, pentru ca se aplica simturilor corpului. In functie de pozitie, indica nevoia sau suprimarea confortului fizic. Asocierea cu culoarea pamantului semnifica nevoia de radacini, de a apartine cuiva, insecuritatii sau situatiei in care individul nu poate coopera. In general este gasita in ultimele pozitii (cea mai putin preferata), de aceea este semnificativ daca maroul se gaseste printre primele culori preferate. Acest lucru indica de obicei o nevoie de a depasi o situatie rea, care cauzeaza un disconfort extrem, atat fizic cat si emotional.

Griul nu are nici o culoare, nu este nici inchisa, nici deschisa, de aceea reprezinta neimplicarea.

Negrul reprezinta limita dupa care viata isi inceteaza existenta. Daca negrul este "culoarea preferata" inseamna ca persoana respectiva renunta la orice, ca un protest impotriva unei situatii in care se simte neajutorat si lipsit de speranta. Este ca o razvratire impotriva sortii si o revolta impotriva vietii. Cand negrul este pe ultima pozitie, este o dovada ca individul nu doreste sa renunte. Statistic, cel mai des negrul iese pe aceasta pozitie.
Doara
Postat pe 13 Martie 2010 08:06
multe femei nu se imbraca in culoarea preferata. au o multime de motive. in general, se invoca varsta sau faptul ca e femeie" serioasa"

- cum sa ma imbrac ,la varsta mea, in galben ,rosu sau verde crud?
sau
- cum mi-ar sta mie , femeie in toata firea , sa ma imbrac in oranj?

de asta se prefera culorile terne, care nu spun nimic. nu atrag atentia, nu trebuie sa te chinui sa le asortezi .

de fapt, cred ca e vorba de comoditate. culorile "vii" atrag vrute-nevrute privirea.

cand te imbraci intr-o rochie galbena, nu apari cu parul neingrijit, cu fata nemachiata sau cu manichiura nefacuta.ca sa nu mai zic de pantofii si geanta ce trebuie asortate tinutei.

e mai comod sa porti culori sterse,saturate, care nu ies in evidenta. un fel de culori decolorate. asa, de parca au stat la soare ani de zile. nu atragi atentia, nu se uita lumea la tine, nu trebuie sa te chinui cu pieptanatura, cu alesul pantofului sau a bijuteriilor. te pierzi in multimea celor care trec fara sa fie vazuti




si_totusi
Postat pe 13 Martie 2010 08:41
nouriu, eu gata m=am hotarat, hehehe
fleurdelis
Postat pe 13 Martie 2010 08:48
albastru
mariana3003
Postat pe 13 Martie 2010 17:05
garbo105474
Postat pe 14 Martie 2010 10:28
tot nouriu
fleurdelis
Postat pe 14 Martie 2010 19:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
parfum 5 De la: teodora_ivan 6 Decembrie 2013 16:00
concurs parfum 2 De la: tutankhamon 10 Martie 2010 23:17
Parfumuri diferite de ce se gaseste pe piata la noi stie cineva ? 3 De la: Alina_Andrei 6 Decembrie 2013 15:47
vreau si trebuie sa am parfumul asta il merit :DD:D....Armani code pour femme 4 De la: fleurdelis 27 Martie 2010 23:12
... 2 De la: elodia 22 Martie 2010 19:06
Setari Cookie-uri