Fiica mea intenționa s se cstoreasc n vara aceasta. S-au logodit...au stabilit nunta..data...restaurantul...meniul.. ntr-o zi m-am trezit cu ea c-mi zice: mami, eu as vrea s nu mai facem nunta și s locuim un timp mpreun... Nu am avut nimic mpotriv, dar partea grea era tatl ei... Tatl ei este ex-soțul meu... ...evident c am primit urgent telefon de la ex-ul n care...v las s v imaginați ce fel de convorbire am avut... ...cnd ne-am desprțit, nu am fcut partajul... așa c, fiica mea și-a luat lucrurile și s-a mutat la prietenul ei.... | ||
daria_ Postat pe 8 Ianuarie 2010 23:17 | ||
---|---|---|
daria...incearca sa te aduni....si sa reformulezi ultimele 4-6 randuri....sau, mai bine, treci peste convorbirea cu ex-ul....ca ceva lipseste din peisaj.....ea s-a mutat la el si ....mai departe??? pai daca ea era la el....de ce a mai plecat de la tine....ea a plecat de la ala???? ![]() ![]() ![]() | ||
tutankhamon Postat pe 9 Ianuarie 2010 02:21 | ||
daria iubita, dar tu nu vezi cat de destepteapta e fiica ta?? pur si ea si'a dat seama cat de grav se implica si cat de mult risca daca va intra orbeste in asa ceva! mi se pare f intelept si f firesc gestul ei de....tatonare, sau de a face lucrurile sa decurga firesc. iar fostului "sot" nu trebuie sa'i spui decat, ca probabil stie fiica voastra al cui esec l-a avut toata viata ca exemplu, de stie asa de bine de ce "anume" sa se teama! te pup, si....fiicei tale, felicitari! ![]() | ||
fleurdelis Postat pe 9 Ianuarie 2010 02:45 | ||
Daria, poate fata intr-adevar a vrut sa se asigure ca lucrurile merg. Poate a avut niste indoieli. Poate asa i s-a parut mai sigur. Si nu pot decit sa fiu de acord cu ea... Doi oameni care inca se mai iubesc dupa ce si-au impartit plapuma ceva timp au toate sansele sa aiba o relatie durabila si de calitate. | ||
quasaria Postat pe 9 Ianuarie 2010 11:06 | ||
da si eu la fel zic. plus ca, dupa ce am stat niste ani buni "de proba" cu cineva, am multumit cerului, ca nu-s maritata! si asa m'am desprins a naibii de greu si cu sechele, ce mai era sa ma si care la nesfarsit prin tribunale si sa nu ma lase sa am desprind! ![]() | ||
fleurdelis Postat pe 9 Ianuarie 2010 11:32 | ||
...la logodn, am stabilit ca fiic-mea și logotnicul s locuiasc cu mine și nu cu socri... ...cnd au hotrt (de fapt, fic-mea a avut inițiativa n urma unor discuții) s nu mai fac nunta n vara aceasta, dar s rmn n continuare mpreun, eu am zis c hotrrea le aparține, dar trebuie s-l anunțe și pe tatl ei... ...evident c el nu a fost de acord - zicea c a spus la toate cunoștințele și rudele c se cstorește n var fic-sa, iar acum l-a fcut de rs ....cum s spun el c fic-sa nu se mai cstorește și locuiește mpreun cu un brbat, fr acte? ...i-a spus c nu mai are ce cuta n casa lui (a uitat c este a mea, iar la țar eu am doar o singur camer și restul a rmas la el - partajul exist n fapt, dar nu n drept)...așa c, și-au luat toate lucrurile și au plecat la cuscri... | ||
daria_ Postat pe 9 Ianuarie 2010 21:34 | ||
...acum vzui c scris-i logotnicul - sori | ||
daria_ Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:53 | ||
explica-le - si lui, si ei - ca aia e casa TA si copilul tau poate sa stea in casa ta cit are chef, si basta. | ||
quasaria Postat pe 9 Ianuarie 2010 23:03 | ||
...cu el este imposibil de discutat...zice c, pn facem partajul (eu nu dispun de banii necesari), este și casa lui (chiar dac n cinci ani a venit aici doar o singur dat - cnd am trecut utilitțile pe numele meu)....dac doresc s fie casa numai a mea, atunci s deschid procedurile... ![]() | ||
daria_ Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:35 | ||
serios? si ce o sa faca daca fata sta in casa? vine sa o dea afara? cum? ii spui ca sta in partea ta de casa . sa demonstreze ca nu-i asa. daca nu e partajul facut, rade-i in nas? daria, lupta pentru fata ta. nenea sa dea ordine si sa faca reguli doar atunci cand are acte in mana. | ||
si_totusi Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:46 | ||
nu el e cel ce hotaraste. desprinde-te de obiceiul de a-l mai asculta si de a-l mai lua in seama. daca nu-i convin regulile tale, sa dea el partaj si sa-si rezolve problemele. si inca ceva. schimba iala. o iala se si mai strica. ![]() ![]() | ||
si_totusi Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:50 | ||
...nu are chei, pentru c am schimbat yala cnd am trecut utilitțile pe numele meu - așa mi s-a prut corect... ...fata a fost cea care a hotrt s plece de acas, dup o discuție cu el la telefon... ...și-au reproșat unul la cellalt ce-i durea mai tare (el - c l-a fcut de rs n sat cnd a hotrt s amne nunta; ea - c i-a prsit cnd a avut mai mare nevoie de el și a crezut c, dac trimite un mandat poștal cu o sum consistent, fr s se intereseze de ce gandesc și simt copiii lui, și-a fcut datoria de printe)... ...ex-ul i-a zis c ar fi mai bine ca prietenul ei s se mute napoi la prinții lui dac tot au hotrt s amane nunta... ...ea a spus c dac pleac prietenul ei, pleac mpreun.... | ||
daria_ Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:04 | ||
....imi este foarte greu s știu c s-a mutat la prinții biatului, cnd la noi este loc suficient ...ei au alte reguli n cas și știu c-i este foarte greu acolo.... | ||
daria_ Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:07 | ||
![]() eu tot nu pricep unde-i problema?! este casa ta, el n-are yala, nu mai e sotul tau, fata e majora, deci?? ce treaba are el unde stau copiii? ah, ca nu-i convine lui, asta-i alta mancare de peste...trebuia sa fie langa ei sa-i ajute si sa-i educe, nu sa aiba doar pretentii ![]() ![]() asa mi s-ar parea corect | ||
zambila Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:13 | ||
...mi-a reproșat c nu am știut s-mi educ copiii (parc i-am fcut singur), iar fetei i-a interzis s locuiasc mpreun cu prietenul ei dac nu vrea s mai oficializeze legtura... ...a amenintat-o c nu-i mai trimite bani (este la facultate, n ultimul an...vor fi cheltuieli mari cu licenta...).... ...fiic-mea a renunțat la banii lui și - nu numai c a rmas mpreun cu prietenul - s-a mutat la prinții lui... ...degeaba am ncercat s o fac s rmn (evident, mpreun cu prietenul)...zice c nu vrea s-mi creeze probleme cu ex-ul pentru c și așa am destule... | ||
daria_ Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:21 | ||
nu jucati dupa cum canta mangafaua. lamureste fata sa vina acasa si lasati-l pe nebun sa urle la lampion | ||
si_totusi Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:25 | ||
ce frumos e sa fii tata cind tot ce faci e sa dai ordine... ![]() Stii, eu am avut o discutie din asta cu tatal propriu. Am plecat de acasa la o virsta mult mai mica decit fata ta - in fine. Cert e ca ne-am reintilnit dupa vreo zece ani. Si la prima intilnire nu i-a convenit nu stiu ce. I-am spus... ma scuzi.... de mult timp ma cresc singura - si eu asa m-am priceput sa ma cresc. Daca esti nemultumit, poate ar fi trebuit sa incerci sa ma educi tu?! Poate ti-ar fi reusit mai bine? | ||
quasaria Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:20 | ||
... | ||
garbo059117 Postat pe 12 Ianuarie 2010 00:07 | ||
![]() | ||
quasaria Postat pe 12 Ianuarie 2010 00:08 | ||
..desteapta fata ta!!...chiar asha...bine s/a gandit sa nu iti faca probleme cu ex/ul....care ne/multumit fiind de situatie...va face din orice tantzar.../armasar...ca a amanat...ceremoniile oficiale...probabil a avut alea 2 motive..1.banii si 2.banii..adica daca scopul e ca eio 2 sa fie impreuna...ce rost isi avea atata cheltuiala acum..nu?...si mai e un aspect..daca pana intr/un final nu se vor intelege cu adevarat???..dupa nunta...ar urma un divort...adica alti bani..cheltuiti aiurea....asha fac un fel de casatorie de proba...daca tine...e bine...va veni si ziua nuntii...dar daca nu tine...nu/i mai costa nimic din toate astea!!! ....ma rog se poate sa nu fie nimic valabil din tot ce am zis eu pana acum...era o simpla presupozitzie!!! ...te intrebai unde e greseala??...ori nu e nici o greseala...ori...greseala ar fi ca nu ai putere si bani destui...vine ex/ul si iti face regulile in casa...pentru ca voi nu a/ti facut legal partajul...si asta o implica si pe fata. | ||
garbo055472 Postat pe 13 Ianuarie 2010 21:16 | ||
..deci pana la urma ce s/a intamplat mai departe??? | ||
garbo055472 Postat pe 3 Februarie 2010 22:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SOLICIT UN SFAT URGENT, DE LA ADEVARATE DOAMNE | 78 | De la: 9 Iulie 2012 22:56 |
DE CE NU POTI TRAI CU O PERSOANA DE ALTA RELIGIE ¿?¿ | 731 | De la: Eduard_Caloean_1 27 Ianuarie 2016 09:19 |
de ce sa fii bun, cand toti ceilanti sunt rai? | 42 | De la: moment31 16 Octombrie 2009 17:50 |
tinerete fara batranete | 20 | De la: redfire 26 Iulie 2009 20:57 |
am nevoie de un sfat,va rog | 27 | De la: garbo115311 16 Iunie 2015 10:35 |
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei