fleurdelis Postat pe 24 Ianuarie 2011 20:48 |
||
---|---|---|
floare.. ma debusolasi... |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2011 09:47 |
||
eiii...constatam si eu ca pusei accentul pe i |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 26 Ianuarie 2011 09:11 |
||
fleur..iar m-ai facut sa rad... cred ca ai vrut sa spui"pusesi accentul pe i" manca-o-ar mama,nu se prinde deloc olteneasca de ea... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2011 11:31 |
||
da nici oltenii!~ | ||
fleurdelis Postat pe 26 Ianuarie 2011 11:35 |
||
eu sunt bozgo... nu ma simt... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2011 11:39 |
||
a daaa?? esti din oltenia mai?? oof, cred ca nu-i frumos sa socializam aicia! asa zic eu....ca-i topic pentru alt fel de cuvant... |
||
fleurdelis Postat pe 26 Ianuarie 2011 11:43 |
||
nu sunt din oltenia...m-am nascut in buc..la filantropia.. lasa mami... ca si vorbele obisnuite ascund margaritare...baga o poezea ca sa aerisesti... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2011 11:47 |
||
mi-am ingropat adanc sentimentele ca sa pot, elibera, durerea! mi-am ingropat adanc, vederea ca sa pot vedea lumina, din lobul urechii tale, stangi si aplecate amurgului! immm... de'acolo veneau se pare.... zapezile tihnite si gandurile... din furtuni inghitite de... din.... toate timpurile din... toate unghiurile.... din.... lucrurile 'adanci! |
||
fleurdelis Postat pe 26 Ianuarie 2011 13:34 |
||
Fleur...... | ||
jeanette40 Postat pe 26 Ianuarie 2011 13:39 |
||
durerea este la indemana oricui fericirea este adevarata provocare tarmul auriu de mare.. ti se pune la picioare ce faci tu cu toate astea? cum stii sa le ingrijesti? cu mult plans,cu disperare? nu-ncetezi sa ma uimesti! du-te intrun loc pustiu urla cat poti tu de tare scoate-ti patima din piept drobul greu de remuscare si-apoi vino printre oameni si in ochi priveste-i drept fii puternica,femeie fi-ti-ar gandul intelept... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2011 17:20 |
||
Foaie verde iasomnie le spui cum imi place mie, cu pasiune, cu simtire pentru cei din omenire care vad ce nu s'arata, care aud cand nu se latra.. Foaie verde iasomie mandra esti, cand te'arati vie ! |
||
fortelion Postat pe 26 Ianuarie 2011 18:50 |
||
eu tot ma uit sa vaz cum ies serpii aia... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 26 Ianuarie 2011 20:11 |
||
io cred ca trebe vazut din cine... | ||
fleurdelis Postat pe 27 Ianuarie 2011 01:03 |
||
mi-e sufletul parjolit , de soare ... ma ard , urmele talpilor tale-n nisipul gandurilor... inghet . te vei uita inapoi , oare ? simti ? ma frig gandurile , si strig... imi strig durerea fierbinte , si plang , iar tu ... tu, mergi inainte ... |
||
jeanette40 Postat pe 27 Ianuarie 2011 08:35 |
||
fortelion multumesc,bre.. mi-a trebuit tupeu ca sa bag ceva mobilizator, aciulea se cere sensibilitate.. cand sunt vie?au nu sunt tot timpul?oaliuuu... zambilu' marilena si serpii ei,dap... fleur din cine ies?cine are timp de d-astea?stii cum se spune:pervesiunea este in mintea cititorului... jenel.. |
||
iasomia Postat pe 27 Ianuarie 2011 17:15 |
||
las'c'o'nteles nenea ce voisi eu sa spui.... (oi fi scris bine acuma??) |
||
fleurdelis Postat pe 28 Ianuarie 2011 12:00 |
||
ce vrusei eu sa spui...bambina... |
||
iasomia Postat pe 28 Ianuarie 2011 16:24 |
||
Iaso draga...o vreme n-o sa mai scriu... O vreme cat o clipa de iarna fulguind a tacere amara... Ma bucur sa va citesc pe voi,pe fiecare in parte si imi incant ochiul si sufletul... Pentru voi toti | ||
mihaiarilena Postat pe 28 Ianuarie 2011 17:07 |
||
ca'i mai scapa cate-un sarpe.... caly |
||
fleurdelis Postat pe 28 Ianuarie 2011 23:45 |
||
Intrebari fundamentale, cine-s eu si cine tu Se revarsa val de mare peste zilele de-acu Totu-n jur e-o lume vie sau sapata doar in lut Rezolvata nu-i dilema de al buzelor sarut. Arsi luceferi fara noima, ardem umbra unui cer Stelele iubiri stinghere pana-n zori cu toate pier Nu ramanem printre ceturi ca sa ardem decat noi Prefacuti cald in miresme si in repezite ploi In padurea ta ma cheama si cu farmecele goale Lasa-mi capul sa se-aseze, visator la tine-n poale Din cuvinte si mesteceni casa alba sa iti fac Si cu buzele-amandoua gura dulce sa-ti desfac |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 10:02 |
||
Femeia mea de verde pierduta-n amintiri Mor toamnele pagane pe-un strat de trandafiri Atatea nopti isi scutur pleiadele de stele In parul lung si moale- de val- al dragei mele Cand cade inserarea eu o cuprind la piept Ma sfasaie dorinta, nu pot sa mai astept Si rosii flori de umbra se-ntind pe pat cazand Iubirile din carne in somnul meu arzand. Pacatele ma-nfrunta sunt sclavul lor pe veci Cand tu ma prinzi in brate cu-a tale brate reci Si iti sarut pe pleoapa o lacrima ce curge Si gura ta cea moale ca un bujor de sange. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 10:05 |
||
Atatea felinare mor Pe strazile mustind de umbre Ma prinde noptile un dor Si vrea iubirea sa ma umble De intuneric se revarsa Si versul tau muscand pagan Iar noaptea moare fara sansa Cu flori tacerile ingan. Iubiri de toamna ma descanta Muntii se surpa de moloz Si-n inima dorul se-mplanta Ca lama unui dinte roz Din lupanare curg impresii Vascoase melodii de bar Si umbrele calcand in pensii La mese sorb cate-un pahar O cantareata prabusita Arunca lent cuvinte-n sala De melodie prafuita De fosnete scrasnind din poala. In fumul greu umbre se tes Iluzii care ziua mor Si vorbele n-au inteles Cazand nauce pe covor. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 10:06 |
||
Ceata umbrei ce ne doare A-nflorit lumina-n zori Ora a cazut in floare Timpu-i prefacut in flori Trece dorul o ninsoare Cu iubiri si alb de inger Mangaierea ta e boare De ce in tacere sanger? Nalucind prin vesnicie Trec zburande caprioare Ce e scris in noi ramane Ce e timp ca timpul moare. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 10:07 |
||
Clipele sfaram in piatra Dorul tau ma sapa rau Focul plange sus pe vatra Crescand vara spic de grau. Somnul tau si-al meu ne cere Si ne-mpinge catre vis Ziua cerul curge miere Catre-un ciot de paradis. Prin ecouri de poveste Lunecam pe mal cuminti Cerul sfasaiat de creste Plange-n lacrime fierbinti. Clopotul in turn mai bate Ratacit printre salcami Toaca liturghii imparte La sfarsit de saptamani. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 10:08 |
||
Trec ingerii prin calendar Si se opresc cuminti la stop Din iarna asta ma dezgrop Prin rubricele din ziar. Ne-nchide timpu-n calendar Si ne saruta pe aripi As vrea sa beau putin nectar Si-am sa te las de dor sa tipi Sa urci in noaptea mea abrupt In zboruri ce se despletesc Si soare inima sa rup In pumn de zile ce fosnesc. Durute cartile se scriu Cu pagini aripi ceruite Si-n absolutul cenusiu Ma mana visuri otravite. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 10:10 |
||
Ma lasa parul lung sa-l mangai Mladitele sa le sarut Cand in tacerea ta te pargui Si esti iubirii mele scut Cum tremura apele toate Si te saruta pe picior Si flori cad seri inmiresmate Ca niste ganduri pe pridvor. Vreau sa iti pierd somnul in brate In leganari de dor cernit Sa te mangai incet pe moate Cand ziua-n noi a asfintit Si macii rosii par de sange Ca un amurg fara sfarsit Cand ingerul de doruri plange Strangandu-ti trupul adormit. Si-apoi in lumea ta risipa De vise tu sa ma adori Cand cad cu fiecare clipa Pe patul proaspetelor zori. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 10:11 |
||
Dezbraca-ma de clipele ce-nchis Ma tin in tine de cu asta vara Sa musc din marul tau cel interzis Cu nostalgia dorului in seara Sa ma presari pe campul tau samanta Intr-un ogor de vremi ce nu sfarseste Si sa renasc iar din fantani fiinta Cand salcia pe mal de doruri creste. Iubeste-ma si nu ma parasi In vipia de soare cand dogoare Purtat de ceea ce voi ispasi Mireasma risipindu-se de floare Si iti sarut cu gura dulce palma Sa te ingrop in patime marunte Cand clipele ne praduie de-a valma In ceasurile lunilor tacute. |
||
garbo172845 Postat pe 29 Ianuarie 2011 10:13 |
||
am ramas ultima romantica p-acilea? nu mai stiu fetele sa dea o floare cand citesc un vers? baiata.. felicitari numa' bine ... |
||
iasomia Postat pe 29 Ianuarie 2011 20:32 |
||
niciun zambet?nicio floricica? nu mai iubeste lumea cuvantu'.. da' tu fato! baiato! sa nu te lasi...rari sunt oameni care mai pot sa faca poezie in ziua de astazi... |
||
iasomia Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
STOP LEGII DUBLARII FILMELOR IN LIMBA ROMANA | 127 | De la: nazirra 10 Iunie 2011 23:55 |
In lipsa mamei | 22 | De la: Jojolin 30 Decembrie 2010 08:10 |
muiel vine de la manuel | 3 | De la: hermosa20 1 Iulie 2012 18:05 |
|
||
Nu reusesc sa ma adaptez | 28 | De la: garbo_1505 29 Decembrie 2012 14:47 |
Culinare | 15 | De la: tradaro 9 Aprilie 2015 22:26 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice