Ce spuneti? ![]() |
||
Danna_Oh Postat pe 23 August 2009 15:35 |
||
---|---|---|
Barbatul Scorpion si femeia Capricorn sunt compatibili din punct de vedere erotic, dar mai au �n comun si ambitia si dragostea de viata. �n afara de inerentele conflicte minore, �ntre barbatul Scorpion si femeia Capricorn nu ar trebui sa existe probleme. Barbatul Scorpion tinde sa fie mai profund, ceea ce se potriveste perfect cu firea meditativa si introspectiva a femeii Capricorn. Posesivitatea de care da dovada barbatul Scorpion reprezinta o garantie a fidelitatii si stabilitatii pentru femeia Capricorn. �n ceea ce priveste partidele de sex lipsite de romantism, am�ndoi se declara multumiti. �ntre barbatul Scorpion si femeia Capricorn poate exista o relatie plina de tandrete, iar un eventual mariaj are toate sansele sa fie durabil. |
||
pik_nik Postat pe 23 August 2009 17:20 |
||
te rog si eu,, am pus pe post intrebarea, e posibila o relatie ,el balanta ea leu?, multumesc,, | ||
|
||
mylayv Postat pe 23 August 2009 17:23 |
||
Barbatul Balanta si femeia Leu �si satisfac reciproc nevoile si dorintele. Femeia Leu este o senzuala, iar barbatul Balanta este un expansiv. Am�ndoi acorda o atentie deosebita laturii erotice a relatiei. �n dormitor vor iesi cu siguranta sc�ntei. �ntr-o eventuala �nclestare de orgolii, barbatul Balanta trebuie sa cedeze �n fata femeii Leu. Nu-i va veni greu sa o faca, pentru ca el este de regula cooperant. Tactul si strategia sunt punctele forte ale barbatului Balanta. O legatura �ntre barbatul Balanta si femeia Leu se anunta fierbinte si are toate sansele sa se transforme �ntr-un camin destul de calduros. |
||
pik_nik Postat pe 23 August 2009 17:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Nu stiu daca este bine sa fii deschis cu oamenii? | 8 | De la: xenaluptatoareainimoasa 21 August 2010 00:27 |
taur iar el pesti | 2 | De la: Razvan 19 Decembrie 2009 18:22 |
O sa mearga vreodata??? | 28 | De la: garbo063661 4 Februarie 2010 00:24 |
|
||
Fata Berbec - Barbat Varsator | 6 | De la: rudicut 16 Septembrie 2009 18:10 |
femeie taur si barbat taur | 12 | De la: any_chiriac74 1 Octombrie 2009 11:59 |
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân