Eu berbec el berbec. ![]() | ||
mgmm Postat pe 7 Septembrie 2009 10:58 | ||
---|---|---|
negativ....incapatinati amandoi si in loc sa va temperati dati cap in cap pana la epuizare... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Septembrie 2009 10:59 | ||
![]() | ||
georgicut Postat pe 7 Septembrie 2009 11:00 | ||
Depinde ENORM de hartile personale. Un berbec poate fi mai ,,soft" daca are de exemplu ascendentul in rac , sau de/a dreptul furios daca il are tot in berbec sau leu. Asadar, depinde de harta personala.Insa de ce sa luam mereu aspectul negativ? Puteti folosi constructiv spiritul de competitie ce va anima,energia, dorinta de afirmare. Gasiti hobby-uri comune, iesiti cat mai mult pe afara, etc etc. Poate fi o relatie constructiva, nu numai distructiva. Vezi ca am in arhiva blogului despre compatibilitati si te invit sa o consulti: www.roastrolog.blogspot.com. cu drag, astrolog alexandra coman | ||
roastrolog Postat pe 7 Septembrie 2009 16:33 | ||
Multumesc o sa intru sa ma uit. Eu am ascedent in leu. el nu stiu | ||
mgmm Postat pe 9 Septembrie 2009 10:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeia taur- barbat balanta ??????? | 5 | De la: garbo070093 8 Ianuarie 2010 15:39 |
Femeia pesti si barbatul berbec. | 6 | De la: pik_nik 12 August 2009 15:26 |
:) | 1 | De la: Alinushuleee 8 Septembrie 2009 15:13 |
Compatibilitate femeie Fecioara - barbat Berbec | 4 | De la: Tzantzarika 5 Februarie 2013 19:29 |
De ce sunt oamenii singuri? | 375 | De la: KNIGHT_31 28 Septembrie 2010 19:25 |
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei