ROBY,de ce razi,ce ti-a trecut prin minte,se inmultesc barbatii pe Garbo,vad,iar o sa fie contre
|
||
|
scrichy Postat pe 23 Mai 2010 17:12 |
||
|---|---|---|
|
33, cum doresti. Am senzatia ca e numarul de la celula, da-i in regula.
|
||
|
AMELYY Postat pe 23 Mai 2010 17:13 |
||
De la: scrichy, la data 2010-05-23 17:12:13ROBY,de ce razi,ce ti-a trecut prin minte,se inmultesc barbatii pe Garbo,vad,iar o sa fie contre stai linistita ca aveti voi grija sa-i imputinati .. uite amelyy..,sa apucat de treaba..
|
||
|
|
||
|
roby_cado Postat pe 23 Mai 2010 17:17 |
||
| stimata doamna/domnisoara amelyy...se prea poate sa fie numarul de la celula...de la celula sufletului meu, unde va ramane doamna inimii mele.... | ||
|
garbo120833 Postat pe 23 Mai 2010 17:18 |
||
ioaiii ce romantic!!!!
|
||
|
LILO Postat pe 23 Mai 2010 17:22 |
||
|
Biata ,cred c-a degerat. 33 ,da' celelate celule ,cu ce le-ai umplut?
|
||
|
AMELYY Postat pe 23 Mai 2010 17:24 |
||
|
||
|
fleurdelis Postat pe 23 Mai 2010 17:24 |
||
|
amelyy...ai vreo propunere?? e destul sa faci propuneri si uite cum se buluceste lumea.... p.s. stai calma, ca nu ma intereseaza nimeni, personal, de pe acest forum - va urmaresc prin sotia mea de un an si ma amuza cum ganditi uneori si ce spirit de turma aveti... |
||
|
garbo120833 Postat pe 24 Mai 2010 09:58 |
||
Prin sotia ta?
|
||
|
Doara Postat pe 24 Mai 2010 09:59 |
||
|
||
|
ladyDY Postat pe 24 Mai 2010 10:01 |
||
|
da stimabilelor, care e iar problema??? de ce va mirati? va basicati ca exista si sotia mea? ea are cont aici de un an de zile. nu are decat cateva postari. asa ca nu o cautati sa o descoaseti. m-a facut curios insa sa vad pana unde poate duce ignoranta unora si spiritul asta nebun de turma, de a copia unii pe altii, ma rog, unele pe altele. e o chestie tare interesanta. sau, pardon, trebuia sa cad pe spate ca alearga femeile dupa mine??? va dezamagesc, nu ma caracterizeaza. nu-mi plac nici macar femeile care isi dau ochii peste cap si se lauda pentru a impresiona barbatii. |
||
|
garbo120833 Postat pe 24 Mai 2010 10:05 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-05-23 17:17:54De la: scrichy, la data 2010-05-23 17:12:13ROBY,de ce razi,ce ti-a trecut prin minte,se inmultesc barbatii pe Garbo,vad,iar o sa fie contre fratele meu, nu ma imputineaza, stai linistit. nu asta caut pe net - neveste disperate. ma mir insa cum sunt croite UNELE femei si cum se dau mari doamne si, in realitate sunt...vax... |
||
|
garbo120833 Postat pe 24 Mai 2010 10:11 |
||
![]() Neata! |
||
|
nuti_vio Postat pe 24 Mai 2010 10:14 |
||
Nu-ti place ce citesti, dar ne urmaresti de un an de zile. Sau de fapt iti urmaresti nevasta? |
||
|
Tylly Postat pe 24 Mai 2010 10:15 |
||
|
celleste, draga mea, nu imi urmaresc nevasta. stiu ce sotie am si am incredere in ea. nu imi e frica de faptul ca isi cauta masculi prin intermediul acestor siteuri pe care le frecventeaza. ca si mine, se amuza. si da, va urmaresc ce faceti pe acest site, pentru ca e foarte interesant cum nici una dintre voi nu aveti propriile pareri. spune una o prostie, o aplaudati si o ridicati in slavi. parerea mea, este sa aveti fiecare propria opinie. cel putin asa se vede din afara. va pierdeti feminitatea si personalitatea. nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici sa critic. dar va pierdeti acel "ego". |
||
|
garbo120833 Postat pe 24 Mai 2010 10:22 |
||
|
Da draga. Mor de oftica ca esti insurat. Altfel voiam sa ma iei pe mine de nevasta. Prieteniile in general se fac in functie de modul de gandire si lungimea de unda. Da. Daca suntem pe aceeasi lungime de unda si daca gandim la fel ne aprobam una pe alta. Ca de alfel, daca tot ai citit pe aici, cand nu suntem de acord cu ceva spunem. Cam cum vezi tu problema? Daca Cell spune ceva cu care eu sunt de acord si gandesc la fel ca ea, sa o contrazic, asa pentru diversitate si ca sa nu-mi pierd ego-ul? Nu prea cred. Dupa mine habar n-ai ce vrei. Ai intrat sa te bagi si tu in seama sa para ca ai si tu pareri. Dar n-ai. Ia dezvolta tu cum imi pierd eu feminitatea daca sunt de acord cu o parere? |
||
|
Doara Postat pe 24 Mai 2010 11:13 |
||
|
" vax, sunteti vax" , Celularu' , Nesu, de ce ne jignesti? |
||
|
liaiedera Postat pe 24 Mai 2010 11:25 |
||
|
dor, draga mea, uite, in postarea ta, cea mai elocventa dovada a ceea ce spuneam mai devreme referitor la lipsa feminitatii. te repezi aiurea, fara sa gandesti, fara sa treci prin filtrul mintii tale. asa faci intotdeauna. nu te simti femeie si vrei sa epatezi prin altceva? nu prea reusesti. sincer, si fara suparare. daca intr-adevar, cautam altceva pe acest site, fii sigura ca pe tine te ocoleam din start. pentru ca nu emani acea doza de feminitate si gingasie. esti ca un elefant intr-un magazin de portelanuri. invata sa te cizelezi si sa nu te mai arunci ca berbecul cu capul inainte. pentru ca, de multe ori, tacerea e de aur. castigi mai mult daca taci, decat daca te arati razboinica si dura. eu cred ca nu te caracterizeaza acest lucru. uite o mostra de copiere aiurea a unui comportament. una dintre voi se ia de un utilizator. ok. pana aici e ok. si mie mi-a venit de multe ori sa iau de urechi anumiti utilizatori care umplu forumul de porcarii inutile. dar stii unde gresiti, stii unde gresesti? va luati una dupa alta si va copiati ideile, atacand utilizatorul, stimulandu-l sa va arunce cuvinte grele, in loc sa stati frumusel cuminti, deoparte. si tot voi va plangeti apoi ca sunteti luate in balon si ca acel utilizator nu mai termina si nu dispare din discutie. adica voi il intaratati si tot voi va mirati de ce continua discutia. va copiati una alteia comportamentul si nu va ganditi ca, poate, ignore-ul acelei persoane ar fi mai bun. si nu e numai acest caz de copiere. mai sunt si altele. nu mai aveti opinii separate. nu mai ganditi separat. totul e la colectiv. haida. daca face una ceva, hai sa fac si eu, ce, eu sunt mai prejos???la asta ma refeream dorulet. si nu la faptul ca esti de acord cu prietena ta care are, intamplator, acelasi gust cu tine. |
||
|
garbo120833 Postat pe 24 Mai 2010 11:30 |
||
De la: liaiedera, la data 2010-05-24 11:25:45 lia, draga mea, ma dezamagesti. am crezut ca am fost destul de clar. am zis UNELE. si chiar am scris acest lucru cu majuscule. te simti cumva lezata?. incearca sa mai citesti inca o data ceea ce am scris si ai sa vezi ca nu am scris referitor la toate ca sunteti vax. si nu mai pune cuvinte nerostite in gura nimanui. nu e frumos. |
||
|
garbo120833 Postat pe 24 Mai 2010 11:37 |
||
|
intr-adevar , ai scris " unele" si chiar cu majuscule , am fost neatenta si , te rog , sa ma scuzi... Tipul cu celula, as dori ca pe viitor sa nu mai vorbim , sa ne evitam . De ce , de nece, asta e. |
||
|
liaiedera Postat pe 24 Mai 2010 11:45 |
||
Zi mai bine ca nu faci fata. Tie iti trebuie o femeie fara personalitate. Cele care au personalitate te deranjeaza. Si stai tu linistit ca am mai multa feminitate decat poti tu duce.
|
||
|
Doara Postat pe 24 Mai 2010 11:51 |
||
De la: Dor_marunt, la data 2010-05-24 11:51:14Zi mai bine ca nu faci fata. Tie iti trebuie o femeie fara personalitate. Cele care au personalitate te deranjeaza. Si stai tu linistit ca am mai multa feminitate decat poti tu duce. fac foarte bine fata, stai linistita. sotia mea are o personalitate aparte si nu incerc sa i-o stirbesc. nu ma deranjeaza cand are opiniile si parerile ei. sincer? la capitolul feminitate nu m-ai convins. mai incearca. |
||
|
garbo120833 Postat pe 24 Mai 2010 11:59 |
||
De la: liaiedera, la data 2010-05-24 11:45:54 sa traiti, sefa! am inteles! |
||
|
garbo120833 Postat pe 24 Mai 2010 12:00 |
||
Nu ma intereseaza.
|
||
|
Doara Postat pe 24 Mai 2010 12:01 |
||
Cu riscul de-a-mi stirbi personalitatea, , sunt de acord cu dorulet! |
||
|
Tylly Postat pe 24 Mai 2010 16:07 |
||
Uite vezi? Acum demonstrezi ca nu esti feminina deloc. De ce faci asta? Zi si tu invers decat mine.
|
||
|
Doara Postat pe 24 Mai 2010 16:09 |
||
Sunt mai feminina decat poate tovarasu' 833 sa indure... Tocmai de aceea il voi ignora de acum incolo. Pup fata... Si repet: sunt de acord cu dorulet! |
||
|
Tylly Postat pe 24 Mai 2010 16:12 |
||
Si eu cu riscul de a-mi stirbi personalitatea si feminitatea, te pup si eu. Fata, dar ai vazut ce mascul bine am pierdut?
|
||
|
Doara Postat pe 24 Mai 2010 16:14 |
||
|
buna celleste,draga mea buna doruletz, draga mea buna mai dragele mele
|
||
|
eladaela Postat pe 24 Mai 2010 16:15 |
||
Aoleu, dar nu esti feminina deloc.
|
||
|
Doara Postat pe 24 Mai 2010 16:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! | 1 | De la: Valerium 10 Mai 2010 14:34 |
| imi prinde bine un sfat | 253 | De la: ancanca 24 August 2009 19:13 |
| Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta | 1 | De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52 |
|
|
||
| barbat scorpion femeia leu | 6 | De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34 |
| ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? | 251 | De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48 |
Permisul auto la 17 ani: ce prevăd noile reguli europene pentru tinerii șoferi
Guvernul pregătește angajări de personal pentru creșele finalizate prin PNRR
Trei licee premiate pentru curajul profesorilor de a nu renunța la elevii lor
Reguli noi europene pentru inteligența artificială: ce se schimbă pentru utilizatorii ChatGPT