sal'tare neica..
|
||
|
preciouss Postat pe 25 Februarie 2010 21:36 |
||
|---|---|---|
| dadadadada,... | ||
|
ladyDY Postat pe 25 Februarie 2010 21:37 |
||
| sara buna Tuty , pe aci sunt sieu! | ||
|
|
||
|
AL_TAU_PENTRU_TOTDEAUNA Postat pe 25 Februarie 2010 21:42 |
||
buna seara Tuth Tuica e facuta de mama
|
||
|
lala_cri Postat pe 25 Februarie 2010 21:44 |
||
| inseamna ca e d epruna autnetica! | ||
|
AL_TAU_PENTRU_TOTDEAUNA Postat pe 25 Februarie 2010 21:55 |
||
dap...stransa de pe gard...sau suita pe gard
|
||
|
lala_cri Postat pe 25 Februarie 2010 21:59 |
||
Buna noapte la toata lumea,vad ca ati dat-o pe tziuca
|
||
|
scrichy Postat pe 25 Februarie 2010 22:00 |
||
da dici ti culci?
|
||
|
ladyDY Postat pe 25 Februarie 2010 22:01 |
||
hai ca va citii....si nu intelesei decat ca e rusine sa vorbesti despre dragoste si sex in perioada postului.... hmmmm...sa inteleg ca daca eu fac dragoste cu sotul meu pe care mi l-a dat dumnezeu, e pacat???? io nu vad asa.....pentru ca suntem cununati in fata domnului si cu acordul bisericii...asa ca nu vad sa pacatuiesc.......si nici nu sunt mironisita si recunosc.....da!...am facut dragoste cu sotul meu in timpul postului....na....si nu mi-e rusine sa o spun si nici nu vreau sa fiu delicata sa-mi arat dragostea sotului meu pentru minea....daaa.....daca am ganduri necurate cu alti barbati daaaa....sau daca as face pasiune pentru un barbat care nu e "citit" la biserica pentru mine.....sau daca nu as fi nicicum, in nici o relatie, si as face pasiune obsesiva pentru cineva .....daaaa...e maaare pacat......cel putin asa zice biserica...pe mine, personal nu ma intereseaza ce face fiecare in bucataria lui.... |
||
|
tutankhamon Postat pe 25 Februarie 2010 22:05 |
||
| nu beau tuica ....ca nu am mai pus in gura alcool de un an....din cauza pietrelor de la vezica biliara...mi-e frica sa nu mai fac iar o criza dureroasa.....dar o limonada beau cu voi.....am facut proaspata...cine mai vrea???? | ||
|
tutankhamon Postat pe 25 Februarie 2010 22:11 |
||
| LADY,asa salut eu noaptea,nu noapte buna,asa cum spun toti,cand mergi la culcare,ci sa ai parte de o noapte buna,asa in ansamblu,linistita,chiar daca nu dormi si bantui pe garbo,ca bufnitele | ||
|
scrichy Postat pe 25 Februarie 2010 22:12 |
||
| TUTH,eu vreau o limonada,pls | ||
|
scrichy Postat pe 25 Februarie 2010 22:13 |
||
si io dupa tuica
|
||
|
lala_cri Postat pe 25 Februarie 2010 22:15 |
||
|
aualeu...scrichule.....tre sa-ti pun in pahar soro.....uite carafa pe masa.....si pune-ti tu cat poftesti si cat doresti...daca o termini imi spui ca mai fac.... p.s. vezi ca am stors la robot si un pomello..... |
||
|
tutankhamon Postat pe 25 Februarie 2010 22:16 |
||
| acu-mi ploua-n gura de-un pomelooooooooo! | ||
|
FRELID Postat pe 25 Februarie 2010 22:19 |
||
De la: lala_cri, la data 2010-02-25 22:15:31si io dupa tuicavreau si io,de care-i de zalau sau de pitesti???
|
||
|
florin999 Postat pe 25 Februarie 2010 22:20 |
||
DECI,tzuica cu limonada,beti voi,o noua bautura
|
||
|
scrichy Postat pe 25 Februarie 2010 22:23 |
||
io beau palinca .... cam 2l pe an. imi aduce mama din productia proprie! in rest de-ale lui johny si ceva garrone sau un gin tonic .... intre timp!
|
||
|
clippy Postat pe 25 Februarie 2010 22:23 |
||
| fetelor...in carrefour o fost promotie toata iarna cu fructe din astea....am avut pe balcon ligheane.... | ||
|
tutankhamon Postat pe 25 Februarie 2010 22:26 |
||
adica prune? si-ai facut singura alcooale? las' ca stiu ca la pomelo te refereai !
|
||
|
clippy Postat pe 25 Februarie 2010 22:28 |
||
|
florine999...pentru ca aici e topicul meu......si nu stii regulile, iti spun eu acuma principala......DACA VREI SA POSTEZI, NU DAI COPY-PASTE.....SAU CITEAZA...SCRII DOAR NUMELE CELUI CARUIA I TE ADRESEZI...daca poti respecta aceasta regula, esti binevenit....daca nu, te rog frumos sa-ti iei galetusa si lopaticile si sa faci castele de nisip in alta parte...multumesc... p.s.aceasta regula nu e facuta ca am eu maimute la cap, ci pentru ca posturile sunt mai cursive....pagina arata mai frumos si se poate citi mai usor... |
||
|
tutankhamon Postat pe 25 Februarie 2010 22:29 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-02-25 22:29:48florine999...pentru ca aici e topicul meu......si nu stii regulile, iti spun eu acuma principala......DACA VREI SA POSTEZI, NU DAI COPY-PASTE.....SAU CITEAZA...SCRII DOAR NUMELE CELUI CARUIA I TE ADRESEZI...daca poti respecta aceasta regula, esti binevenit....daca nu, te rog frumos sa-ti iei galetusa si lopaticile si sa faci castele de nisip in alta parte...multumesc...o sa incerc,daca-mi iese,bine,daca nu sper ca nu dai cu boambe???
|
||
|
florin999 Postat pe 25 Februarie 2010 22:31 |
||
faraoane,mai e ceva,regulile sunt facute sa fie incalcate,n'asa ???
|
||
|
florin999 Postat pe 25 Februarie 2010 22:32 |
||
| florin999...eu te-am rugat frumos, din bun simt.....daca ai asa ceva.....daca nu ai, arata ce educat esti si cat de cult....te-am rugat frumos sa o respecti....pentru ca mie imi place topicul frumos si curat...daca poti sa te abtii de la a-ti bate joc de munca mea, bine, daca nu, arata ce stii mai bine....multumesc | ||
|
tutankhamon Postat pe 25 Februarie 2010 22:50 |
||
| ok faraoane,totu-n viata-si are rostu' si orice om se poate intelege cu altu',numa' sa stie fiecare ce vrea si sa-si cunoasca lungimea nasului sisa nu-ncerce sa impuna cu forta ceva ce celalalt nu poate accepta,e bine-asa???te pupa taticu' si vezi mai usor cu expresiile deformate care pot parea adevaruri revelate | ||
|
florin999 Postat pe 25 Februarie 2010 22:56 |
||
| florinache....ai o problema de comunicare....nu ti-am impus si nici nu te-am fortat.....te-am lasat pe tine sa alegi....si ti-am spus sa alegi daca te faci de ras sau daca ai bun simt si esti bine-crescut....hai....te pupa mamoanta...si mai bea niste laptic...inca nu cunosti sensul figurat al unor cuvinte...mai ia niste lectii....si ai rabdare sa mai cresti... | ||
|
tutankhamon Postat pe 25 Februarie 2010 23:04 |
||
faraoane,ce scrisesi mai sus crezi ca impresioneaza pe cineva,e uite pe mine nu,io nu am nici un fel de probleme,daca vrei neaparat sa te convingi putem sta de vorba oricand,oriunde,despre orice,am inteles ca orgoliul ti-e prea mare ,pot accepta si asta,io insa vreau sa incerci si tu ca si alti cativa de pe aici sa va priviti in oglinda mai des si sa vedeti daca va place ce-i acolo,numai bine,sanatate si spor la tocatul nervilor celor care mai reusesc sa puna botu' la nevinovatiile tale,o seara calma
|
||
|
florin999 Postat pe 25 Februarie 2010 23:09 |
||
|
florinache....e ultimul post pe care ti-l adresez....nu am ce sa discut cu tine si mai ales ce - pentru simplul motiv ca tu, ca persoana, nu ma interesezi, nici ce gandesti, nici ce vrei de la viata....considera-ma aroganta, considera-ma cum vrei...mi se rupe....efectiv....daca nu mi se indoaie.... iar treaba cu orgoliul.....cred ca la capitolul asta ma depasesti cu mult....daca nu accepti sa lasi o femeie sa aibe ultimul cuvant si sa fie mai inteligenta decat tine....ti-am mai spus pe alt topic.....esti tare!!!...super tare!!!!...tine-o tot asa!!!!...esti beton!!!! hai ia sa vedem...mai pui botu' o data la ceea ce am spus sau ai bun simt sa iesi de pe un topic unde nu esti dorit????...e, oricum, alegerea ta...si, oricum, chiar daca ramai, te vei face singur de ras, pentru ca incet, incet, toti isi vor da seama ce hram porti pe aici si te vor ocoli.....pe alte topicuri vad ca deja au inceput....aici eu sigur nu-ti mai raspund la provocari si la vorbe urate......ignore total....e cea mai buna lectie... hai...seara frumoasa....si ignore total...e mai bine....indiferent a cui clona esti... |
||
|
tutankhamon Postat pe 25 Februarie 2010 23:31 |
||
Buna seara!
|
||
|
panty_C Postat pe 25 Februarie 2010 23:41 |
||
buna panterutzzo.....o limonada proaspata sau un ceai de menta?????
|
||
|
tutankhamon Postat pe 25 Februarie 2010 23:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Studiu de piata pt bautorii de whisky | 190 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 21:32 |
| Teleski | 136 | De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30 |
| Gre Bakery | 2 | De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48 |
|
|
||
| Clubul Scorpiilor | 8 | De la: garbo_2112 28 Aprilie 2013 09:23 |
| Cataodata'prieteni te lasa balta... | 28 | De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23 |
Permisul auto la 17 ani: ce prevăd noile reguli europene pentru tinerii șoferi
Guvernul pregătește angajări de personal pentru creșele finalizate prin PNRR
Trei licee premiate pentru curajul profesorilor de a nu renunța la elevii lor
Reguli noi europene pentru inteligența artificială: ce se schimbă pentru utilizatorii ChatGPT