zodii

Buna la toata lumea. Pentru cele ce urmeaza sa relatez as dori sa aflu parearea tuturor. Este vorba de zodii horoscop etc, in snsul compatibilitatii unei zodii cu alta zodie. Unii vor spune ca nu cred in asa ceva altii ca da. In fine un mare om de cultura spunea ca horoscopul predispune si numai omul dispune. Parerea mea este ca exista un simbure de adevar in toate. Pe scurt cunosc un barbat care era si el nascut ca toata lumea intr.o anumita zodie. Curioasa ca toata lumea intru pe net si aflu ca intre noi compatibilitatea e zero. Ei si ce pe vremea bunicii tineau cont de zodii?! Dupa 8 ani de relatie divortam. Trece o perioada gasesc un tip din aceiasi zodie. Ei cit poate fi de rau? Cit? Va spun eu ....la fel. Mai trece o perioada aceeasi poveste din aceeasi zodie ca fostii, apare un copil ....divortam. Nu stiu daca astrele imi sunt potrivnice sau au ceva cu mine. Oricum poate eu am o problema de abordare a relatiilor nu stiu dar cert este ca nu mai vreau sa aud de oameni din aceasta zodie.
Cam asta e problema in mare. Tineti cont de zodii? Va influenteaza in vreun fel?
Toate bune.
mgmm
Postat pe 5 Iulie 2014 10:09
eu, caut mereu "sensul"
Directia se arata de la sine, vointa de-a urma calea mi-o descopar, si toate merg pe fagasul lor fara a ma lasa influentata de "zodii" sau
zodiac.
A! cand esti de pe PP, nu stai cu capu' in nori, iti " bagi" picioarele si te uiti pe unde calci!
pitiTa_
Postat pe 5 Iulie 2014 11:43
De la: mgmm, la data 2014-07-05 10:09:53Buna la toata lumea. Pentru cele ce urmeaza sa relatez as dori sa aflu parearea tuturor. Este vorba de zodii horoscop etc, in snsul compatibilitatii unei zodii cu alta zodie. Unii vor spune ca nu cred in asa ceva altii ca da. In fine un mare om de cultura spunea ca horoscopul predispune si numai omul dispune. Parerea mea este ca exista un simbure de adevar in toate. Pe scurt cunosc un barbat care era si el nascut ca toata lumea intr.o anumita zodie. Curioasa ca toata lumea intru pe net si aflu ca intre noi compatibilitatea e zero. Ei si ce pe vremea bunicii tineau cont de zodii?! Dupa 8 ani de relatie divortam. Trece o perioada gasesc un tip din aceiasi zodie. Ei cit poate fi de rau? Cit? Va spun eu ....la fel. Mai trece o perioada aceeasi poveste din aceeasi zodie ca fostii, apare un copil ....divortam. Nu stiu daca astrele imi sunt potrivnice sau au ceva cu mine. Oricum poate eu am o problema de abordare a relatiilor nu stiu dar cert este ca nu mai vreau sa aud de oameni din aceasta zodie.
Cam asta e problema in mare. Tineti cont de zodii? Va influenteaza in vreun fel?
Toate bune.
bineinteles ca nu tin cont .....dar cam toti din aceeasi zodie...suntem la fel,,,,daca ai obs
garbo_404102
Postat pe 8 Iulie 2014 15:06


Trași la Xerox.
Axl_R
Postat pe 8 Iulie 2014 16:38
"gemeni."....=)) unu alb si unu negru!
pitiTa_
Postat pe 8 Iulie 2014 16:46
As vrea sa gandesti putin logic. In ce fel te afecteaza pozitia planetelor si stelelor din universul apropiat sau indepartat? La astronomie in clasa a XI-a am invatat corpurile ceresti (definitie si caracteristici). Nu mi-a spus nimeni de niciun fel de influenta a vreunuia asupra vietii umane. E adevarat ca din cele mai vechi timpuri oamenii pentru a-si pastra echilibrul si-au fabricat tot felul de crezuri mai mult sau mai putin justificate. Toata problema e CREDINTA. Conform liberului arbitru cu care am fost dotati cand ne-am nascut noi alegem in ce sau in cine credem. Corpurile ceresti au locurile lor si functioneaza in univers independent de vointa umana. Folosesc pentru a ne imbogati cunostintele in domeniul astronomic. In ceea e priveste soarta omului, ea este complet in mana lui Dumnezeu, nicidecum a vreunei zodii sau constelatii. Omul depinde complet de Dumnezeu in toate aspectele vietii. Daca vrei sa stii ce va fi citeste Scriptura. Acolo vei gasi tot ce ai nevoie. Bineinteles ca inteligenta, educatia, etica, aptitudinile, hobby-urile au rolul lor bine definit in viata omeneasca. Capacitatile pe care le avem de la Dumnezeu sint pentru a gandi limpede nu pentru a fauri povesti nemuritoare despre soarta in functie de zodii. Asa ca lasa misticismul (complet nefolositor) si edifica-ti credinta in Dumnezeu citind Biblia. Am citit-o de 4 ori si e o carte fascinanata. De fiecare data descopar ceva ce mi-a scapat inainte. Imi conduc viata dupa principiile biblice, admir creatia lui Dumnezeu (inclusiv astrele si planetele) si sunt un om echilibrat. Iti recomand sa faci la fel. Vei vedea ca viata este frumoasa si merita traita cu folos (cu mentiunea ca intr-o zi vom raspunde de felul cum am trait) Acest lucru aduce implinirea nu zodii, constelatii si basme. Avem inteligenta, dar de multe ori nu o folosim. Preferam sa ne ascundem dupa asa-zisa soarta predestinata de zodiac. Trist, dar adevarat. Unde mai pui ca unii oameni isi conduc afacerile dupa horoscop (cea mai mare inselaciune nascocita de o minte bolnava). Oamenii se prostesc cu totul, din dorinta de a parea mai inteligenti.
angel_forever
Postat pe 8 Iulie 2014 20:45
Forever, nothing last forever, deci...
Axl_R
Postat pe 8 Iulie 2014 22:39
au luat vacanta copiii!
Nici eu nu cred in povestea vorbei, cred in "stele cazatoare"(cand le vad), cred in asteroizii pe care-i distrug oamenii de stiinta si mai cade cateo bucata in gradina la Rotty , cred in tabla inmultirii si mai putin a impartirii la cei care au, cred in faptul ca masinile merg cu benzina si motorina si aia-i f. scumpa, cred cand imi ghioraie matele dimineata cand citesc horooscopul, da' nu cred in el
pitiTa_
Postat pe 8 Iulie 2014 23:04
''Ce-ți pasă ție, chip de lut...''
Axl_R
Postat pe 8 Iulie 2014 23:11
m'da.."unii muncesc si altii se ....duc la "
NB!

pitiTa_
Postat pe 8 Iulie 2014 23:25
I-am asezat frumos langa terasa in noua gradina de piatra. Da` ...de unde stiai ?
Neata :)
Rotty
Postat pe 9 Iulie 2014 08:07
ei na! din foto "santz" ;))
Cine te-a pus sa le afisezi? uiti Rotty, uiti!

mai e un pic si vine zodia Leu.
Oare ce nazbatii o mai face?
pitiTa_
Postat pe 9 Iulie 2014 11:22
" ei na! din foto "santz" ;))
Cine te-a pus sa le afisezi? uiti Rotty, uiti! "

Alea , ca alea...sunt din constelatia Turturica...dar au mai aterizat vreo patru de curand (inca nu s-au publicat , ca ploua )

Rotty
Postat pe 9 Iulie 2014 12:58
ma anunti si pe mine(daca te simti bine) :)

Is mai negri sau mai 'negriti? Vad eu cand oi avea timp.
Sa nu ma intrebi de unde stiu, din zodiac aflu mai mereu.
pitiTa_
Postat pe 9 Iulie 2014 14:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RESTAURANT 31679 De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA 6 De la: michela1 3 August 2009 14:47
Cafeneaua virtuala 4 De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10
cu colinda.... 10 De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36
Violata si batuta 105 De la: garbo_413902 22 Octombrie 2015 20:07
Setari Cookie-uri