bunicul meu pe la 80 si ceva de ani era super-afemeiat, deci poate mai tine si de gene. spre 40 de abia am inceput sa ma prind cu ce se mananca kestia asta :D acum, singura problema, poate rutina, pentru ca, uneori, am nevoie de mai multe reprize (e.g., dimineata - seara - dimineata) destul de lungi, transpiratie si concentrare (sic!) pentru a inchiea un meci :P e adevarat ca uneori ma doare spatele, sau articulatiile de la maini :D lucru care nu se intampla inainte, dar dupa circa o ora de "gimnastica" mi se pare relativ normala kestia asta. deci nu partea fizica e problema, ci motivatia. ma intereseaza mai mult o carte, activitati intelecutale in general, decat alte alea, deci din punctul asta de vedere va dau dreptate. insa nu am simtit vreodata ca as pierde ritmul daca situatia o cere si - asta e viata - o cere destul de des. chiar ma gandeam sa ma ciomuiesc, sa mai scap de o grija LOL |
||
anticenzura Postat pe 27 Februarie 2010 05:33 |
||
---|---|---|
nelly05 Postat pe 27 Februarie 2010 14:58 |
||
mai pufulet nu mai fi trista .schimba-ti mai des look...ul comunica mai des alinta-l fa-i glume sai placa pozne amuzante mangail si schimba-ti mai des pozitiile de sex inventa-ti noi pozitii succes | ||
|
||
garbo095346 Postat pe 27 Februarie 2010 16:54 |
||
Dar ce e circareasa sa-l distreze? El ce face pentru ea? Doar si-o scoate? Bleah! | ||
Doara Postat pe 27 Februarie 2010 16:55 |
||
De la: garbo095346, la data 2010-02-27 16:54:38mai pufulet nu mai fi trista .schimba-ti mai des look...ul comunica mai des alinta-l fa-i glume sai placa pozne amuzante mangail si schimba-ti mai des pozitiile de sex inventa-ti noi pozitii succes |
||
garbo095346 Postat pe 27 Februarie 2010 16:57 |
||
dap..parca-i la circ..ea il distreaza , el priveste..daca nu ii place distractia schimba circul | ||
reyya Postat pe 27 Februarie 2010 16:58 |
||
dar mai bine schimba ea locatia ,,reprezentatiei" | ||
reyya Postat pe 27 Februarie 2010 16:59 |
||
buna,ce parere aveti despre situatia in care afli ca sotul,putintrect de 40 ani,face sex oral amantei cu care era de 8 luni,ea fiind casatorita,copil etc.sotul ii spune sotiei co va termina relatia cu amanta.credeti?el fiind un sot ffatent cu sotia si cu cei 2 copii.a mai avut el scapari si in trecut dar scurte si nu asa implicat in treaba. | ||
julyooo Postat pe 27 Februarie 2010 17:18 |
||
Despre cine e vorba in propozitie? | ||
Doara Postat pe 27 Februarie 2010 17:21 |
||
oare despre cine | ||
nelly05 Postat pe 27 Februarie 2010 17:24 |
||
despre sexul oral | ||
elodia Postat pe 27 Februarie 2010 17:26 |
||
De la: Dor_marunt, la data 2010-02-27 16:55:53Dar ce e circareasa sa-l distreze? El ce face pentru ea? Doar si-o scoate? Bleah! mda, pentru unele persoane sexul se rezuma la bagat si scos... nu te mai miri ca fiecare pleaca incotro vede cu ochii... circul poate fi prezent de multa vreme intr-un asftel de cuplu, dar nu cu un numar distractiv... |
||
anticenzura Postat pe 27 Februarie 2010 18:13 |
||
De la: julyooo, la data 2010-02-27 17:18:26buna,ce parere aveti despre situatia in care afli ca sotul,putintrect de 40 ani,face sex oral amantei cu care era de 8 luni,ea fiind casatorita,copil etc.sotul ii spune sotiei co va termina relatia cu amanta.credeti?el fiind un sot ffatent cu sotia si cu cei 2 copii.a mai avut el scapari si in trecut dar scurte si nu asa implicat in treaba. inseamna ca a descoperit si el cu ce se mananca - la propriu LOL - kestia aia. daca a avut scapari, a trecut la prinderi: cu ce poate, in cazul asta cu gura. de aceea e bine sa nu te iei in gura cu oricine :D |
||
anticenzura Postat pe 27 Februarie 2010 18:18 |
||
cauta raspuns in alta parte poate altcineva il oboseste. | ||
garbo024198 Postat pe 28 Februarie 2010 13:07 |
||
garbo024198 Postat pe 28 Februarie 2010 13:07 |
||
De la: julyooo, la data 2010-02-27 17:18:26buna,ce parere aveti despre situatia in care afli ca sotul,putintrect de 40 ani,face sex oral amantei cu care era de 8 luni,ea fiind casatorita,copil etc.sotul ii spune sotiei co va termina relatia cu amanta.credeti?el fiind un sot ffatent cu sotia si cu cei 2 copii.a mai avut el scapari si in trecut dar scurte si nu asa implicat in treaba.aleleeeeeeiiii....si apoi sa vina sa manance din strachina cu mine.... |
||
sheika29 Postat pe 28 Februarie 2010 19:03 |
||
Parerea mea personala este ca a deschis topicul "la misto" cum se zice in jargon. M-am uitat in profil si scrie ca are 29 de ani. Cred ca a fost un test psihologic sau cum vreti sa-i spuneti, pregatit pentru toti cei care au raspuns la acest topic. Pentru o persoana care face asemenea greseli de ortografie scria prea corect celalalte cuvinte, chiar si exprimarea ei nu denota o persoana inculta. Apoi chiar si cei care nu stiu sa scrie si nu au trecut pe la scoala, din cand in cand ei despart cuvintele asa cum cred ei ca trebuiesc despartite,... pe cand doamna nu a despartit nici unul.Asta denota ca a facut-o intentionat. Scrierea cu majuscule a fost la fel, intentionata ca la sfarsit sa ne spuna clar ca ea nu o sa plece de aici. Raspunsul unui "dracusor" care spune ceva de genul, am venit, m-am distrat, v-am enervat, v-am atatat si mi-a placut asta si eu de aceea nu vreau sa plec....hehehe! Cam asta gasim din cand in cand pe forumuri... Oricum nu i-a raspuns nimeni concret la intrebarea ei....adica sa-i dea un ajutor concret... D-na Clara |
||
Dna_Clara Postat pe 28 Februarie 2010 23:19 |
||
Draga mea, cred ca vreo cateva kg in plus nu strica. Depinde cate. Acum se pune problema daca aveti copii, daca ai nascut normal (vaginul se dilata dupa nastere si poate nu-i mai oferi aceeasi placere). Pe de alta parte incearca sa umbli la alimentatie (si a lui). Vezi ca parahtionul nu e cel mai indicat condiment. Sa nu crezi ca rad de tine, mai glumesc si eu ( desi adevarul in gluma se rosteste). Dar, sa vorbim serios. Fa-l sa te doreasca, imbraca-te ingrijit si chiar provocator, poti iesi SINGURA la cate o plimbare imbracata asa, poti deveni brusc misterioasa, iar cand va incerca sa se apropie de tine, respinge-l (vezi, nu-l brutaliza), Refuza-i-te si totodata fii provocatoare. Nu-i mai cauta privirea decat cu coada ochiului si lasa-l sa observe asta, atinge-l doar "din greseala" si refuza-l delicat. Ai grija si cat "intinzi coarda". Daca nu raspunde acestui "tratament" (in cazul in care e bine aplicat), inseamna ca s-a saturat de tine si se refugiaza in bratele altora, nu neaparat amante, de pe la 40 de ani, barbatii vor sa incerce si altfel de senzatii, asa ca ai grija cum joci. Deocamdata cam atat, mai vorbim daca ai obtinut rezultate. | ||
barlogea Postat pe 2 Martie 2010 11:45 |
||
doua.punct | ||
nazirra Postat pe 2 Martie 2010 11:48 |
||
doua ce? kile? | ||
zambila Postat pe 2 Martie 2010 11:49 |
||
nu mai....sau da ....doua kile de rezultate...... | ||
nazirra Postat pe 2 Martie 2010 11:50 |
||
in loc sa observati ce chestii rafinate o invata nea nic asta...mda...in limba o sa fie.... hai ca se pricepe..cu coada ochiului ,auzi... |
||
iasomia Postat pe 2 Martie 2010 11:52 |
||
dap, la sfaturi toti se pricep, practica ne omoara |
||
zambila Postat pe 2 Martie 2010 11:55 |
||
sory....iaso....pe mine ma distreaza ca problema cea mai imporatanta ramine secsuiala....daca nu i de ce nu i,daca i cum ii ,daca nu i cu mine are amanta,daca s amanta pe care iubeste mai mult pe mine sau pe sotie.....bla bla...... | ||
nazirra Postat pe 2 Martie 2010 11:58 |
||
Am uitat sa-ti spun, eu cu iubita mea, facem dragoste de cel putin 4 - 7 ori pe zi si am 47 de ani. Ne vedem doar de vineri seara pana luni dimineata.si reusim in 3 nopti si doua zile sa trecem de 80 - 100 de orgasme. Nu glumesc! Doar ca noi folosim ceva tehnici orientale si ne pastram energia. Suntem cei mai fericiti oameni din lume, iar starea ce o avem ete extraordinara, pur si simplu ne dorim in permanenta, ne "impiedicam" mereu unul de celalalt. Uite, mi-a venit o idee: fa-i cadou "Cartea Barbatului" avand ca autori pe Liviu Gheorghe si Tudor Ilie (o poti comanda pe net si costa vreo 30 ron). Daca o studiaza, poate deveni cel mai tandru si mai bun sot, merita sa incerci! | ||
barlogea Postat pe 2 Martie 2010 12:00 |
||
sau, mai rau, " daca are si sotie si amanta, de la mine ce mai vrea?" asa cevaaaa |
||
zambila Postat pe 2 Martie 2010 12:01 |
||
mai, io tocmai ce-am aflat dela nea' kundera astaa... barbatii...au o memorie poetica, auzi in care e inglobata de obicei nevasta! sau prima iubire...sau ma rog NUMAI UNA...in rest..e secsuiala la greu! si la cat mai multa, nenici, n-au ei emotii, d'astea |
||
fleurdelis Postat pe 2 Martie 2010 12:01 |
||
da mai...mi o placut bancu ala cu neuronu din creieru unu i barbat!!!!ramas singur pe intuneric neuronu,striga ...heloooou....helooou....nu i nimeni???? intr un tirziu aude:ba da ....sintem toti juos aici...... |
||
nazirra Postat pe 2 Martie 2010 12:09 |
||
da domnul necula....intre alea 80-100 de orgasme,mai si beti apa nu????? | ||
nazirra Postat pe 2 Martie 2010 12:13 |
||
nu.....nu bea nimic.....ca altfel pierde ,,sirul" | ||
nuti_vio Postat pe 2 Martie 2010 12:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Virginitate dupa 20 de ani | 23 | De la: lennaria 9 Octombrie 2013 10:10 |
de ce depinde relatia noastra | 33 | De la: mitelia 7 Octombrie 2011 11:09 |
baieti sunt sexy ptr ca ...............................sunt destepti? | 14 | De la: tutankhamon 1 Noiembrie 2009 03:10 |
|
||
sfarsitul unui eveniment e inceputul altui eveniment..sper sa fie mai bun | 10 | De la: ANTA 1 Octombrie 2009 12:02 |
am si eu nevoie de niste raspunsuri daca ma puteti ajuta | 7 | De la: alex2007 27 Mai 2010 00:06 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice