Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia VARSATOR

Varsator, Intai februarie - Ziua incapatanarii

Nativii zilei de 1 februarie sunt persoane destul de realiste. Nemultumiti de speculatiile abstracte, ei simt nevoia sa isi impuna ideile in fata celorlalti. Incapatanati, inflexibili si curajosi, ei stiu cand au dreptate si nu sunt dispusi sa cedeze sub nici o forma. Deoarece, de obicei, au o pregatire intelectuala temeinica si se pricep sa improvizeze destul de usor, ei sunt capabili sa evite situatiile compromitatoare si problemele pe care prefera sa nu le abordeze. Astfel, ei pot deveni niste adversari redutabili. O persoana nascuta pe 1 februarie este in mod caracteristic energica, dar adesea neastamparata ca un copil.

Problemele emotionale ii pot influenta negativ pe nativii zilei de 1 februarie, mai ales in anii tineretii. Rebeli, impulsivi si necontrolati, nativii isi vor crea probleme in mod repetat. Intre soliditatea lor mentala si vulnerabilitatea emotionala exista o contradictie, astfel incat de-a lungul timpului ei se manifesta ca doi indivizi diferiti. Daca nu isi vor folosi puterea vointei pentru a-si controla pornirile interioare, vor intampina greutati si vor trai un adevarat haos.

Nativii mai evoluati isi vor integra talentele multilaterale intr-o persoana cizelata si practica, insa acest lucru cere timp. Pana ce vor face acest lucru, carierele lor pot fi extrem de instabile. Ceilalti ii vor percepe confuzi sau preocupati si vor fi surprinsi de ce acestia nu au reusit sa realizeze mai mult in viata, in ciuda ambitiei lor.

In completarea manifestarilor sentimentale si intelectuale, latura senzuala a nativilor zilei de 1 februarie are nevoie sa fie exprimata si incurajata. Ea poate crea probleme suplimentare daca va scapa de sub control. Dintre calitatile mentionate anterior, in ierarhia personalitatii lor, intelectul este de obicei pe primul loc, latura senzuala pe al doilea si cea emotionala pe al treilea. Cel de-al patrulea domeniu ca importanta (mult prea des neglijat), acela al intuitiei ar trebui cultivat si luat in considerare cat mai mult posibil. Este important ca acesti indivizi talentati, dar haotici sa isi intareasca legatura dintre aceste calitati.

De asemenea anumite probleme intervin datorita faptului ca puterea ratiunii si logicii este atat de bine dezvoltata la nativii zilei de 1 februarie, incat poate eclipsa latura lor intuitiva. Cand ratiunea da gres, ei au tendinta de a se cufunda in zonele sentimentale si fizice. Pentru nativii zilei de 1 februarie controlul de sine nu este cel mai ravnit, ci intelegerea de sine si mai presus de toate integrarea personalitatii. Ei au ca obiectiv principal evolutia spre o fiinta profund sentimentala. Datorita vointei si hotararii lor pot ajunge departe.

SFATURI: Cultiva-ti puterile intuitive, sunt resurse naturale. Incearca sa fii mai rabdator si contemplativ. Nu fii prea nerabdator sa ii multumesti pe ceilalti. Fii propriul tau sef.

PUNCTE FORTE:
Hotarat
Inteligent
Ferm

PUNCTE SLABE:
Incapatanat
Exagerat de rational
Inconstient
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 00:06
Raul , frumoasa intentia ta da' sa vezi ce hore se-ncing pe-aici ...ce-o sa mai radem
blanca
Postat pe 6 Iunie 2009 08:42
Varsator, Doi februarie - Ziua clasei

Indivizii nascuti pe 2 februarie au clasa, sunt persoane cizelate, sofisticate, dar in acelasi timp intruchipeaza si multe alte calitati tipice (atat cele foarte bune, cat si cele mai rele) grupului social sau nationalitatii din care fac parte. Astfel, indiferent cat de neobisnuite sunt acestea, ei au tendinta de a ramane atasati de inceputurile lor culturale.

Nativii zilei de 2 februarie sunt capabili sa faca imposibilul si sa lase impresia ca nu depun un efort prea mare. Acest lucru se datoreaza faptului ca le este foarte usor sa actioneze in mediul lor. Desi dau impresia ca o asemenea fluenta vine de la sine, de fapt in spatele acesteia exista o disciplina foarte temeinica si multa munca. Cei nascuti in aceasta zi prefera sa lucreze din greu in particular, nu in public. Este extrem de important pentru imaginea lor ca ei sa ramana obiectivi, sa aiba controlul deplin in tot ceea ce fac. Nativii zilei de 2 februarie considera in general ca cea mai buna cale de a evita problemele este sa actioneze in felul lor. Totusi, indepartand dificultatile sau tinandu-se departe de orice fel de problema in relatiile interpersoanle, poate fi o forma subtila de presiune deoarece ceilalti vor fi obligati sa joace dupa regulile nativilor zilei de 2 februarie sau sa nu mai joace deloc. Abordarea controlata, dar usoara, poate fi exact modalitatea prin care ei vor scapa de problemele suparatoare cauzate de ceilalti. Intr-adevar, cei nascuti in aceasta zi cauta in general sa-si faca viata sa para o calatorie usoara.

Totusi, nativii uita uneori ca mai exista si altcineva pe langa ei, cineva care poate avea propriile idei si conceptii. Iesirile neasteptate, confruntarile rapide, dar mortale sunt caracteristice in relatiile cu nativii zilei de 2 februarie. In ciuda exteriorului lor impaciuitor, ei sunt indivizi temperamentali care nu fac fata prea bine situatiilor de stress. In cazuri extreme, ei sunt prea putin sau chiar deloc interesati de contactul cu oamenii.

Majoritatea nativilor prefera mai presus de toate munca lor si hobby-ul care este in mod frecvent de natura tehnica. In acest caz, ei demonstreaza o latura mai evoluata a naturii lor, neavand obiective prea sociale sau prea personale, ci mai degraba obiective pe care se vor stradui sa le realizeze. Pe de alta parte, daca sunt prea absorbiti de interesele lor speciale, nativii pot deveni neatenti sau neglijenti cu preocuparile obisnuite. Nu este ceva iesit din comun faptul ca ei se vor baza pe ceilalti sa aiba grija de aceste probleme, astfel incat ei sa nu fie nevoiti nici macar sa se gandeasca la ele. Astfel, desi traiesc pentru responsabilitatile lor la nivel universal si uneori social, la nivel personal ei vor evita asemenea responsabilitati in mod regulat.

Persoanele nascute pe 2 februarie se pot cufunda atat de mult in lumea lor proprie incat vor avea dificultati din ce in ce mai mari in comunicarea cu cei din jurul lor. Astfel, nativii mai putin evouluati ai acestei zile carora le lipseste talentul, dar mentin aceasta pretentie, pot fi dificili si iritanti. Cei mai evoluati dintre nativii zilei raman proaspeti si imbietori, dar si plictisitori. Intr-adevar, membrii familiei si prietenii apropiati sunt adesea frustrati atunci cand doresc sa se confeseze nativilor zilei de 2 februarie si sunt dornici sa devina mult mai intimi. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa reziste impulsurilor de a se distanta si sa devina mai disponibili.

SFATURI: Fii mult mai constient de propria persoana. Tine cont de limbajul celorlalti. Ramai umil si pastreaza un simt al originilor tale.

PUNCTE FORTE:
Sofisticat
Dinamic
Original

PUNCTE SLABE:
Izolat
Distant
Dezinteresat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:10
Varsator, Trei februarie - Ziua realismului incitant

Majoritatea celor nascuti pe 3 februarie acorda o atentie deosebita detaliilor profesiei lor si apreciaza foarte mult latura tehnica. Ei dau dovada de talent in tot ceea ce intreprind, o usurinta incontestabila in abordarea materialelor si abilitatea de a lua lucrurile separat, de a le asambla si de a le face sa functioneze cum se cuvine. Nativii au si un simt fin al sincronizarii, de obicei alegand exact momentul oportun de a actiona in afaceri sau in dragoste. Acest domeniu din urma va fi tratat de acestia ca un hobby, ce capata atentie deplina pe o perioada nelimitata de timp.

Nativii acestei zile sunt foarte realisti in ceea ce priveste aptitudinile lor. Indiferent ca sunt sau nu originali, ei vor stapani fiecare aspect al meseriei lor. Punctualitatea nu este punctul lor forte. Ceilalti nu trebuie sa astepte ca acestia sa ajunga la timp. Nativii zilei de 3 februarie sunt rabdatori si perseverenti si faptul cel mai surprinzator este legat de abilitatile lor. Oricat de capabili ar fi, din punct de vedere emotional ei pot intampina probleme majore, mai ales atunci cand vor sa aiba relatii intime normale. Doar sugerarea acestui lucru ii va speria. Barbatii nascuti in aceasta zi, in mod special, pot fi etichetati drept speriati de implicare. Atat femeile, cat si barbatii nascuti pe 3 februarie solicita adesea situatii neconventionale extreme, cel mai frecvent in sfera sexuala.

In ceea ce priveste preocuparile realiste pe care le indrageste o persoana normala, nativii zilei de 3 februarie au o atitudine de genul l-am obtinut usor, il pierd la fel de usor. Daca situatia nu se rezolva, ei sunt capabili sa renunte la ea si sa mearga mai departe. In masura in care sunt implicati banii, ei par sa fie norocosi si chiar capabili sa colecteze bonusuri. Insa, in acelasi timp, este mult mai probabil ca ei sa piarda bani foarte repede, sau mai rau chiar, sa nu stie ce s-a intamplat cu ei, ca si cum le-au scapat printre degete. Majoritatea nativilor zilei de 3 februarie intampina dificultati in realizarea stabilitatii in vietile lor, insa cu un stil de viata flexibil ei isi pot asigura un fel siguranta. Adaptandu-se foarte rapid, nativii zilei de 3 februarie sunt mai putin amenintati decat majoritatea celorlalti atunci cand apar schimbari de situatie si chiar situatii nesigure.

Nativii ar trebui sa traiasca mai mult la un nivel profund, insa, rareori se intampla acest lucru. Sa aiba de-a face cu fapte, detalii, tehnici, sa afle ce este bun pentru ei si ce nu, sa incerce - intotdeauna sa incerce o metoda provizorie sau gresita poate deveni un mod de viata. Intr-adevar, un partener intelegator cu o mare stabilitate si incredere in sine este necesar pentru a echilibra o asemenea personalitate pretentioasa din punct de vedere fizic si in acelasi timp estetic. Nativii zilei de 3 februarie care nu sunt sortiti sa isi urmeze drumul insotiti de asemenea indivizi de incredere, vor merge pe drumul lor linistiti, pretuindu-si libertatea.

SFATURI: Mentine-te pe pozitie. Incearca sa rezisti pana la sfarsitul actiunii si nu renunta atat de usor. Cateva reguli nu vor omori pe nimeni. Nu te inspaimanta in fata sentimentelor. Mai devreme sau mai tarziu toti trebuie sa ne asumam responsabilitati.

PUNCTE FORTE:
Tehnic
Minutios
Perfectionist

PUNCTE SLABE:
Neserios
Dificil din punct de vedere emotional
Decadent
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:10
Varsator, Patru februarie - Ziua improbabilului

Nativii zilei de 4 februarie prefera in general o abordare indirecta a lucrurilor. Datorita neconventionalismului lor, ei fac uneori o impresie mai putin obisnuita asupra celorlalti. Anumiti nativi ai zilei de 4 februarie realizeaza de timpuriu faptul ca ei nu percep lumea la fel ca ceilalti si prefera sa abordeze un comportament ciudat. Alti nativi ai zilei de 4 februarie incearca sa fie extrem de corecti, dar de obicei nu reusesc sa realizeze acest lucru, ajungand in cele din urma sa fie considerati omul nepotrivit in locul nepotrivit. Cei mai fericiti nativi ai zilei de 4 februarie sunt cei care reusesc sa fie ei insisi, fara a se baza pe aprobarea sau aprecierea celorlalti.

Modul neobisnuit in care nativii isi indeplinesc sarcinile poate fi atat amuzant, cat si alarmant. Adesea, pentru a realiza cele mai simple sarcini, ei pot folosi metodele cele mai ocolite si bizare. Ei ar putea fi considerati artificiali sau chiar perversi, cu exceptia anumitor situatii ciudate in care aceste metode par sa functioneze. De exemplu, ei pot avea un sistem de completare a informatiilor sau de ordonare a intalnirilor care i-ar putea tulbura pe ceilalti. Sunt capabili sa obtina ceea ce au nevoie foarte repede si sa detina controlul asupra lucrurilor. In perceptia lor neobisnuita, ceea ce este inainte poate fi lasat in urma, susul sa fie josul, stanga sa fie dreapta si tot asa. Anumiti nativi ai zilei de 4 februarie pot chiar avea un grad de sinestezie care ii face sa perceapa sunetele drept culori si culorile drept sunete, sa vizualizeze cuvintele ca pe niste forme si posibil sa-si aminteasca faptele si numerele prin asociatii sclipitoare.

Desi nu sunt intotdeauna eficienti atunci cand au de-a face cu restrictiile unui sistem deja existent sau cu un set de reguli, trebuie mentionat faptul ca nativii zilei de 4 februarie pot fi extrem de eficienti in realizarea obiectivelor pe termen lung, in special atunci cand au sansa de a-si structura mediul de munca. Cei nascuti in aceasta zi lucreaza bine in cooperare cu ceilalti, afiseaza calitati umane profunde si in general sunt admirati pentru sinceritatea lor. Desi rareori se vor afla in postura de conducatori, ei sunt foarte fericiti sa fie in mijlocul actiunii si se comporta destul de bine in conditii de stres.

Nativi zilei de 4 februarie se plictisesc foarte usor. Daca petrec mult timp singuri, de obicei incearca sa se mentina ocupati avand multe hobby-uri, proiecte sau activitati in desfasurare. Stilul lor activ este datorat faptului ca ei trebuie sa petreaca mult timp desfacand nodurile pe care le-au legat neintentionat. De asemenea, ei au tendinta de a regresa sau chiar de a o lua din nou de la capat.

Persoanele nascute pe 4 februarie sunt extrem de active, folosindu-si energia pentru a-si duce la bun sfarsit multiplele sarcini. Dozarea constructiva a puterilor ii poate ajuta sa reusesca. Adesea, ei sunt preocupati de mai multe activitati in acelasi timp si datorita faptului ca trebuie sa-si imparta energia nu vor reusi sa le finalizeze pe unele dintre ele. In general, nativii care invata sa isi duca la bun sfarsit proiectele unul cate unul isi vor dezvolta potentialul la maxim.

SFATURI: Anumite ganduri este mai bine sa le tii doar pentru tine. Lucreaza pe cont propriu si lamureste anumite neclaritati. Excentricitatile tale sunt fermecatoare dar ii pot irita uneori pe oameni. Invata sa mai si razi din cand in cand.

PUNCTE FORTE:
Sincer
Activ
Amuzant

PUNCTE SLABE:
Imprastiat
Ireal
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:11
Varsator, Cinci februarie - Ziua elocventei linistite

Nativii zilei de 5 februarie confera gratie si fluenta celor mai multe activitati. Ei au o modalitate convingatoare, dar discreta de a anunta faptul ca sunt implicati intr-o afacere. Desi sunt mai putin elocventi in ceea ce priveste cuvintele, nativii zilei de 5 februarie au o prezenta fizica solida ce sugereaza ca te poti baza pe ei in caz de urgenta. Nativii care au intr-adevar darul de a se exprima verbal prefera de obicei sa vorbeasca intr-o maniera directa si succinta. Discursul lor este plin de imaginatie si are un farmec convingator.

Nativii zile de 5 februarie sunt intuitivi in analizele lor referitoare la situatia prezenta. Nu toti vor fi de acord cu ei in toate privintele deoarece punctele lor de vedere exprimate cu incapatanare au tendinta de a starni opozitie. Siguranta de sine si prezenta lor intr-un fel joviala ii poate deranja destul de mult pe ceilalti. Cel mai adesea, nativii le acorda celor care ii asculta doar o singura sansa de a intelege ceea ce au de spus. Daca sunt intelesi gresit, ei nu se vor obosi sa clarifice acest lucru sau sa mai explice inca o data. Astfel, nativii zilei de 5 februarie trebuie sa devina mai degraba adepti ai aplanarii diferentelor aparute. Ei isi vor dedica timpul pentru a ilustra cat mai profund posibil ce vor sa spuna si in final vor afirma ca sunt pregatiti sa asculte si sa coopereze.

Nativii zilei de 5 februarie fac adesea apel direct la sentimentele celorlalti. Insa punctele lor forte sunt de fapt intelectul si abilitatile de concentrare. Sunt persoane sentimentale, dar succesul lor este direct proportional cu abilitatea lor de a pastra sub control latura incitanta a naturii lor. Nativii mai evoluati ai zilei de 5 februarie manifesta un echilibru care poate fi foarte linistitor, in special in situatiile dificile in care ei sunt solicitati sa conduca. Totusi, acest simt al increderii poate starni uneori iritare, in special daca ei adopta o atitudine condescendenta.

Nativii zilei de 5 februarie sunt indivizi cu multe fete, pe care le demonstreaza de cele mai multe ori. Astfel, ei vor da foarte mult inapoi. Ei traiesc adesea vieti interioare secrete, fara a permite accesul celorlalti. Multi dintre nativi poseda obiceiuri ciudate si ritualuri nevrotice care le confera un sentiment de bine. Persoanele nascute pe 5 februarie pot fi foarte protectoare cu cei ce le sunt dragi lor. Ei insisi pot avea nevoie de sustinerea si protectia indivizilor foarte puternici sau a organizatiilor. Cel mai adesea, nativii zilei de 5 februarie muncesc pentru grupuri sau organizatii si contribuie cu foarte multa energie cand este vorba de familie si prieteni. Ei nu activeaza in mod frecvent pe cont propriu sau ca artisti izolati. Chiar si cei care sunt patroni lucreaza la anumite proiecte in colaborare. In general, nativii zilei de 5 februarie trebuie sa invete sa ii lase pe ceilalti sa ii ajunga din urma, cat mai rapid posibil. Ei trebuie sa faca un efort pentru a fi mai temeinici, astfel incat munca lor sa reziste la un scrutin intens.

SFATURI: Acorda si celorlalti o sansa. Nu astepta ca toti ceilalti sa se miste la fel de repede. Incearca sa fii mai transparent si exprima-ti motivele mult mai clar. Oamenii nu pot intelege intotdeuna pozitia ta.

PUNCTE FORTE:
Usor
Fluent
Gratios

PUNCTE SLABE:
Nesteptat
Antagonist
Superior
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:11
Varsator, Sase februarie - Ziua popularitatii

Nativii zilei de 6 februarie simt nevoia de a fi faimosi in mediul lor social. Intr-adevar, ei doresc sa fie admirati si pretuiti de catre cei apropiati. Ceilalti ii vor considera extrem de norocosi pentru ca pot atrage atat de multa atentie. In realitate, nativii sunt de obicei destul de nesiguri in ceea ce priveste adevarata lor valoare. De aceea, vor cauta sa ii sustina pe ceilalti si in acelasi timp sa-si satisfaca intr-o anumita masura si propriul ego. A tanji dupa dragoste si apreciere poate fi o povara pentru inima unui nativ al zilei de 6 februarie.

Incercand sa explice popularitatea celor nascuti in aceasta zi, oricine poate considera ca infatisarea, farmecul personal si atitudinea lor expansiva sunt decisive in acest sens. In plus, abilitatea nativilor de a atinge coarda sensibila a celorlalti si increderea pe care o inspira sunt la fel de importante.

In mod firesc, desigur, stilul de viata ce pune accent pe popularitate implica si opusul acesteia lipsa de popularitate. Aceasta stare extrem de nefavorabila frustreaza ambitiile nativilor zilei de 6 februarie si trebuie depasita. Pentru a-si recapata sau a-si mentine statutul favorit, nativii mai putin evoluati ai zilei de 6 februarie vor merge pana la capat, ajungand chiar sa-si schimbe punctele de vedere, sa renunte la prieteni sau chiar sa-si modifice aspectulul fizic. Pot fi comparati cu niste flori ce se intorc intotdeauna dupa lumina soarelui atunci cand vor sa obtina aprobarea celorlalti. Nativii mai evoluati ai zilei de 6 februarie sunt de asemenea capabili sa se schimbe cu timpul, insa apreciaza si isi sustin latura constanta si unica. In cele din urma, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa depaseasca nevoia lor de a fi apreciati prin concentrarea mai intensa asupra valorii lor interioare. Ei trebui sa descopere ce au in comun cu ceilalti si cum pot fi de folos familiei sau comunitatii.

Intr-adevar, este foarte important ca nativii sa-si dezvolte valorilor interioare, fara a se lasa influentati de nevoia lor de a fi apreciati. Ei trebuie sa se ridice la nivelul increderii pe care ceilalti le-o acorda. Acest lucru nu este atat de usor deoarece ei vor atrage atentia fara nici un efort si din acest motiv pot uita ca respectul trebuie castigat.

SFATURI: Priveste-te cu atentie facand abstractie de parerile celorlalti. Descopera-ti adevarata natura. Fii mult mai transparent. Cultivarea puterii interioare reprezinta un avantaj important.

PUNCTE FORTE:
Sociabil
Placut
Priceput

PUNCTE SLABE:
Inconstient
Nesigur
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:11
Varsator, Sapte februarie - Ziua paradisului

Persoanele nascute pe 7 februarie au propria viziune asupra societatii si manifesta dorinta de a indrepta nedreptatile existente. Desi se numara printre cele mai idealiste persoane, se pot insela uneori deoarece sunt severi, ironici, chiar cinici cu cei care nu ii inteleg. Este adevarat ca nativii zilei de 7 februarie sunt extrem de critici cu viata asa cum se prezinta aceasta, dar nu fara sa aiba idee de cum ar putea fi altfel. Eforturile lor de a trai dupa propriile idealuri si speranta ca ceilalti le vor urma exemplul nu sunt intotdeauna realiste.

Nativii mai putin deschisi criticilor sunt considerati uneori inocenti sau naivi, in primul rand datorita modului lor natural de a fi si atitudinii lor tineresti. Intr-adevar, ei pretuiesc foarte mult sinceritatea tineretii si cauta sa o pastreze vie in ei insisi. In general, ei considera ca ceea ce este mai aproape de divinitate, valorile universale si naturale sunt cele mai importante.

Nativii zilei de 7 februarie sunt de obicei judecatori perspicace ai caracterului, sufletului si personalitatii umane. In general, ei isi aleg prietenii cu foarte mare atentie. Daca isi asuma reponsabilitatile unei familii si au copii, ei pun accentul pe corectitudine si de obicei incearca sa ramana deschisi la punctele de vedere ale copiilor lor. Ei considera ca putem invata foarte multe de la copii si copilaria trebuie sa fie cat mai fericita cu putinta. Ei nu sunt adeptii cruzimii manifestate fata de cei slabi si lipsiti de protectie. Suferinta umana are un efect daunator asupra psihicului lor. Multi dintre cei nascuti in aceasta zi se implica in diferite cauze in cadrul comunitatii sau la un nivel mult mai inalt.

Nativii zilei de 7 februarie pot ajunge foarte departe cu gandurile lor si astfel vor resimti constrangerile autoritatii, fie parentale, fie sociale. Cei nascuti astazi refuza sa fie sufocati de cei care se simt amenintati de ideile lor. Pretuiesc spontaneitatea si le place sa ii vada pe ceilalti exprimandu-se in mod cinstiti si direct, chiar daca nu sunt de acord cu ei. Se opun categoric suprimarii, inflexibilitatii, obiceiurilor repetitive si tendintelor reactionare pe care le considera fatale pentru caracterul uman.

In incercarea lor de a-si impune parerile, nativii zilei de 7 februarie pot intampina o rezistenta puternica din partea indivizilor mult mai practici. De aceea, trebuie sa se multumeasca uneori doar sa prezinte problemele existente, sa propuna sugestii si sa permita celorlalti fie sa accepte, fie sa refuze. Daca vor incerca sa isi impuna ideile cu forta, trebuie sa fie pregatiti sa infrunte respingerea si ostilitatea celorlalti.

SFATURI: Desi nu poti schimba prea mult in lume, te poti perfectiona pe tine insuti. Ia masuri pentru depasirea propriilor slabiciuni. Stabileste un exemplu pentru ceilalti. Ramai deschis si chiar idealist pe masura ce te maturizezi.

PUNCTE FORTE:
Uman
Natural
Spontan

PUNCTE SLABE:
Ireal
Exagerat de permisiv
Nemultumit
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:12
Varsator, Opt februarie - Ziua previziunii

Persoanele nascute pe 8 februarie au adesea un psihic extrem de dezvoltat sau abilitati proiective. Ei sunt capabili sa isi formeze o conceptie despre cum ar trebui sa fie o situatie si sa o transpuna in realitate, nu numai printr-o creatia fizica, ci prin puterea sugestiei, prin trecerea in revista a dorintelor lor si ghidarea celorlalti in aceasta directie. In plus, ei sunt capabili sa descifreze semnalele din jurul lor destul de corect, sa stie cand este cel mai potrivit moment pentru a aborda un subiect sau cand sa faca o mutare din punct de vedere fizic. In chestiunile financiare, ei au un simt al momentului oportun, ce ii informeaza cand sa investeasca banii sau sa renunte la tot si cand este momentul potrivit sa inceapa sau sa termine o relatie de afaceri. Oricine este tentat sa spuna ca nativii zilei de 8 februarie pot prevede intr-o anumita masura viitorul, insa este posibil sa fie vorba mai degraba de un fel de deschidere a lor spre sugestiile extrem de stimulatoare privitoare la oameni si lucruri. Intr-adevar, anumiti nativi ai zilei de 8 februarie au psihice complete. Ei sunt capabili sa depisteze ceea ce ceilalti considera foarte dificil. Ei sunt de asemenea capabili sa-si transmita gandurile si mesajele la distanta, ca niste transmitatori. Chiar si o persoana obisnuita nascuta in aceasta zi are cel mai adesea un al saselea simt foarte puternic.

Nativii zilei de 8 februarie sunt foarte puternici din punct de vedere conceptual. Ei isi rezerva timp pentru a examina problema in mod obiectiv si pentru a vedea cum ar trebui actionat. Nu se pripesc si nu fac multe incercari pentru a realiza ceva, expunandu-se astfel posibilitatii de a gresi. Adesea ei dau impresia ca traiesc intr-o alta lume populata de idei. Ei pot fi intelectuali sau proiectanti, arhitecti sau cititori de harti, muzicieni sau oameni de stiinta sau priceputi operatori pe calculator. Cu siguranta, insa, ei nu sunt niste visatori frivoli. Adesea, ceilalti vor fi surprinsi sa descopere acest lucru deoarece vor presupune in mod gresit ca nativii zilei de 8 februarie sunt rupti de realitate sau ca nu au nici o legatura cu ceea ce se intampla. De fapt, nativii zilei afiseaza o mare capacitate de a intelege chestiunile extrem de tehnice.

In ciuda talentelor lor, vietile emotionale ale nativilor zilei de 8 februarie tind spre instabilitate si chiar haos. Daca nu si-au descoperit niciodata sau nu si-au dezvoltat latura conceptuala a naturii lor si daca si-au folosit toata energia in relatiile interpersonale, ei pot pierde destul de mult timp in acest sens. Ei nu reusesc sa mentina legatura cu persoana potrivita sau devin atasati fara speranta de persoanele nepotrivite. In principiu, ei gresesc atunci cand preiau responsabilitati ireale, pe care nu sunt in masura sa le realizeze. Exista o latura extrem de docila a naturii lor. Aceasta ii poate determina sa dea foarte mult chiar daca primesc foarte putin in schimb sau sa doreasca sa fie in centrul atentiei. Din nefericire, abilitatile lor psihice nu par sa ii ajute in alegerea partenerilor lor. In mod frecvent, ei doresc ca lucrurile sa decurga usor, cat mai bland, dar cu persoana nepotrivita acest lucru este in cele din urma dificil, daca nu imposibil. Nativii zilei de 8 februarie ar trebui sa reziste acestei tentatii, in masura posibilului si sa gaseasca un echilibru propice intre a da si a primi in egala masura.

SFATURI: Cauta sa fii mult mai realist in viata personala. Incearca sa-ti dezvolti o judecata mai buna. Rezolva-ti propriile probleme. Fereste-te de tendintele autodistructive.

PUNCTE FORTE:
Conceptual
Intuitiv
Tehnic

PUNCTE SLABE:
Dependent
Confuz emotional
Pasiv


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:12
Varsator, Noua februarie - Ziua vitalitatii

Invidizii nascuti pe 9 februarie sunt activi, atrasi de intamplarile incitante si in acelasi timp genereaza un flux de energie pozitiva. Ei sunt cel mai adesea extrem de spontani si oarecum ciudati. Daca si-ar canaliza energiile in loc sa le imprastie, ei ar putea fi mult mai productivi.

In calitate de membri de familie sau prieteni, nativii zilei de 9 februarie se pricep de minune sa ridice moralul celor mai tulburati. Familiarizati cu suferinta, indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi invata din experientele trecute fiind astfel capabili sa-i indrume pe ceilalti. Ei au talentul de a transforma situatiile potential negative in situatii avantajoase pentru ei.

Pe masura ce inainteaza in varsta, cei nascuti in aceasta zi devin mai intelepti si ii privesc cu intelegere si compasiune pe cei care se confrunta cu dificultati. Ei pot afirma cu incredere am mai trecut odata prin asta si stiu cum este.

Nativii zilei de 9 februarie sunt supravietuitori, isi pastreaza speranta si lupta cu provocarile vietii chiar daca au trecut prin experiente nefericite. Nu este deloc surprinzator ca intelegerea si intuitia lor sunt foarte apreciate in cercul lor social.

Unii dintre nativi par uneori doborati de experientele prin care au trecut insa ei vor lupta sa-si mentina atitudinea pozitiva si vitalitatea. Asemenea oameni interesanti si profunzi sunt angajati intr-o batalie constanta intre latura intunecata si cea luminoasa a personalitatii lor. Ei sunt luptatori agresivi, explozivi sau imprevizibili. Cand sunt intr-o dispozitie deosebit de buna raspandesc in jurul lor lumina. In schimb, daca sunt suparati, ceilalti trebuie sa dispara cat mai repede.

Puterea vointei celor nascuti pe 9 februarie a demonstrat in diverse ocazii deosebite ca poate fi cu adevarat remarcabila, dar, din nefericire, constanta si consistenta scopului poate lipsi in mod dureros. Multi dintre nativi sunt predispusi la autocompatimire si astfel ei ar trebui sa evite alcoolul si alti factori depresivi. Majoritatea celor nascuti in aceasta zi trebuie sa se straduiasca sa aduca stabilitate in vietile lor, sa beneficieze de intelegerea partenerului si sa cultive increderea in general.

SFATURI: Ramai cu capul sus. Nu te lasa doborat de negativitatea celorlalti. Conserva-ti energiile. Ia in considerare cu grija efectul pe care il ai asupra celor din jurul tau si cerintele pe care le ai de la ei. Nu este intotdeauna usor sa te cunoasca cineva.

PUNCTE FORTE:
Vesel
Vivace
Productiv

PUNCTE SLABE:
Imprastiat
Tulburat
Suferind

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:13
Varsator, Zece februarie - Ziua recunoasterii

Nativii zilei de 10 februarie cauta in general sa obtina aprobarea unui grup destul de vast si le place sa fie apreciati de cei care sunt in tema cu respectivul subiect. Multi dintre cei nascuti pe 10 februarie isi doresc sa fie recompensati cu prisosinta si recunoscuti de catre cel mai mare esalon al societatii sau culturii. Nativii mai evoluati reusesc sa atraga recunoasterea fara sa se straduiasca prea mult sau sa-si compromita integritatea. Ei urmeaza increzatori o viziune personala atat de intensa astfel incat ceilalti vor fi invinsi.

Intr-adevar, este extrem de neobisnuit pentru nativii zilei de 10 februarie sa-si schimbe modalitatile de actiune pentru a deveni mult mai cunoscuti. Atitudinea lor este in principiu accepti sau renunti, nu neaparat pentru faptul ca sunt genul de oameni combativi sau conflictuali cu orice pret ci pur si simplu pentru faptul ca sunt siguri pe ei si actioneaza in stilul lor propriu. Din nefericire, ceilalti ar putea considera aceasta atitudine drept incapatanare si inflexibilitate. Din acest motiv, cei nascuti astazi trebuie sa gaseasca un partener foarte intelegator sau care ii iubeste exact pentru aceste excentricitati.

Persoanele nascute pe 10 februarie sunt capabile sa perceapa cu usurinta sentimentele celorlalti, insa personal nu sunt foarte expansivi cu sentimentele lor. Ei par sa isi canalizeze toate energiile in activitati captivante, pastrand totusi un grad de detasare emotionala. Aceasta obiectivitate poate sta la baza succesului lor. In calitate de actori pe scena vietii, ei recunosc ca au o mare responsabilitate fata de familie, prieteni, asociati si stiu cum sa procedeze pentru ca lucrurile sa mearga bine.

Nativi zilei de 10 februarie trebuie sa invete sa nu se plaseze intotdeauna in centrul atentiei, sa ofere si altora sansa de a se afirma. Intreaga problema a responsabilitatii este foarte interesanta pentru nativi. Multi dintre ei manifesta un puternic simt al responsabilitatii fata de lume si fata de viata, dar este posibil sa uite de responsabilitatea fata de persoanele apropiate. Astfel, membrii familiei lor se pot simti uneori ignorati, prietenii se pot simti folositi sau colegii neglijati. Sa le pese, sa impartaseasca, sa faca sacrificii acestea sunt temele pe care nativii zilei de 10 februarie ar trebui sa le aiba in vedere cand actioneaza in scopul realizarii obiectivelor lor.

Cei nascuti in aceasta zi se expun riscului de a ajunge recunoscuti, pretuiti, dar singuri. Aceasta soarta poate fi evitata daca vor recunoaste semnele de avertisment ale izolarii incipiente si vor lua masuri pentru a schimba aceasta situatie. Nu este niciodata prea tarziu pentru cei care au hotarat sa stabileasca legaturi cu ceilalti.

SFATURI: Nu trece cu vederea chestiunile marunte. Sarcinile simple pot ajuta natura ta abstracta. Evita sa fii luat de val de scopul activitatilor pe care le intreprinzi. Aminteste-ti sa iei parte la ceea ce se petrece in jurul tau.

PUNCTE FORTE:
Individualist
Increzator
Empatic

PUNCTE SLABE:
Nervos
Implicat
Izolat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:13
Varsator, Unsprezece februarie - Ziua confortului sporit

Multi dintre cei nascuti pe 11 februarie isi aduc contributia la imbunatatirea calitatii vietii din jurul lor. Asemenea imbunatatiri pot fi de natura conceptuala, inventiva sau de o varietate disticta. Conceptul cheie pentru nativii zilei de 11 februarie este imbunatatirea permanenta, deoarece ei considera ca lucrurile nu sunt atat de comfortabile sau eficiente cum ar putea fi in realitate.

Desi comfortul si luxul pot fi rezultatele eforturilor lor, majoritatea nativilor zilei de 11 februarie nu sunt adeptii luxului. Naivii mai putin evoluati vor cauta in mod constant sa obtina placere, dar la un moment dat vor avea parte de dezamagire, gelozie, posesivitate si durere. Pentru nativii mai evoluati ai zilei de 11 februarie, imbunatatirea situatiei celorlalti este o sarcina creativa pe care ei o urmeaza cu ardoare si dedicatie.

Contribuind la calitatea vietii celorlalti, nativii zilei de 11 februarie doresc sa faca viata mai usoara, mai placuta si mult mai plina de semnificatie. Imbunatatirile naturii practice pot fi un mijloc de a rezerva mai mult timp si energie pentru preocupari intelectuale, creative si spirituale. Intr-adevar, cei nascuti in aceasta zi se remarca prin faptul ca sunt capabili sa se bucure de placerile vietii fara a pierde din vedere ceea este important pentru ei.

Libertatea este tema centrala in vietile nativilor zilei de 11 februarie. Depasirea limitarilor corpului reprezinta pentru ei o provocare. De fapt, nativii zilei de 11 februarie nu suporta sa fie impiedicati de dezavantaje, indiferent ca sunt fizice, mentale sau financiare. Din dorinta lor de a-si imbunatatii grupul de prieteni, familia sau cunostintele, ei vor demonstra ca exista o cale mai buna de a rezolva lucrurile, dar vor sfarsi prin a fi respinsi pentru acest lucru.

Persoanele nascute pe data de 11 februarie pot trece cu vederea faptul ca oamenii prefera sa fie lasati sa isi rezolve problemele in stilul lor propriu, chiar daca vor face greseli. Cu siguranta poate fi dificil sa vezi oameni incapanati sau absurzi care repeta aceleasi greseli fara a incerca sa profite de oportunitatile de imbunatatire. Nativii zilei de 11 februarie care vor ajunge pe pozitii inalte in societate pot fi priviti cu neincredere de catre spiritele mai reactionare care se simt amenintate de schimbare si progres. Astfel, pentru a avea un succes de durata, va fi nevoie ca ei sa cultive intr-o masura destul de mare tactul si diplomatia si sa invete sa recunoasca situatiile pe care trebuie sa le evite.

SFATURI: Incearca sa te gandesti mai mult la dorintele oamenilor si nu doar la nevoile lor aparente. Respecta intimitatea celorlalti. Urmeaza-ti idealurile si principiile, dar nu le impune familiei si prietenilor.

PUNCTE FORTE:
Saritor
Inventiv
Intelegator

PUNCTE SLABE:
Excesiv
Exagerat de implicat
Insensibil
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:13
Varsator, Doisprezece februarie - Ziua unificatorului

Nativii zilei de 12 februarie au capacitatea de a unifica elementele disparate din mediul lor, fie ca este vorba de impacarea unei familii cu probleme, vindecarea unei rupturi intre prieteni sau demonstrarea spiritului de conducator pentru a rezolva disputele in cadrul organizatiilor.

De obicei, cei nascuti in aceasta zi evalueaza o situatie data prin propria perspectiva si, in cazul in care au autoritatea necesara, vor schimba cursul de desfasurare al lucrurilor pentru grup. Totusi, aceasta nu inseamna ca ei ignora sau subapreciaza ceea ce gandesc ceilalti. Este vorba de faptul ca ei simt adesea ca au asimilat deja cele mai multe puncte de vedere si ajung la o concluzie ce implica cel mai bun curs al lucrurilor. Ei devin astfel suficient de influenti pentru a-i convinge pe ceilalti sa-i urmeze.

Nativii zilei de 12 februarie sunt indivizi cu multe fete, cu talente variate. Pentru ei, unirea fatetelor disparate ale personalitatii lor reprezinta o provocare suplimentara. Mult prea des, propria versatilitate actioneaza impotriva lor si le distruge scopul in organizarea carierei si preocuparilor personale. In plus, odata ce au luat o hotarare, incapatanarea lor si refuzul de a schimba cursul le poate crea dificultati. Pusi fata in fata cu problemele ei pot incerca sa razbata fara a cauta sa faca compromisuri.

Deoarece adesea gandesc in termeni absoluti, poate fi dificil pentru nativii zilei de 12 februarie sa faca compromisuri. Acest lucru este necesar uneori, mai ales daca doresc sa perceapa adevarul unei situatii date. Desi in general doresc sa ramana credinciosi principiilor lor etice, ei trebuie sa afle importanta schimbarii pentru a se adapta noilor circumstante si trebuie sa asculte cu grija sugestiile bine gandite si observatiile facute de-a lungul timpului de catre coechipieri sau asociati.

Uneori, nativii zilei de 12 februarie adopta un punct de vedere codificat care devine cadrul sau filozofia de lucru pentru ei si le ghideaza felul de a gandi. Totusi, daca vor sa-si exprime in continuare conceptia ei isi vor intari ideile si vor fi astfel scuti de mari deziluzii si erori. Cei mai evoluati dintre nativii zilei de 12 februarie vor respinge acele teorii care nu le mai sunt de folos.

Fara indoiala, eforturile nativilor zilei de 12 februarie de a impaca oamenii pot face mult bine. Totusi, lasand lucrurile sa se schimbe, sa se dezvolte sau chiar sa se destrame pe propria lor rapundere este uneori un raspuns mult mai potrivit. Nativilor nu le sta in fire sa renunte, dar ei vor ajunge sa realizeze ca uneori este mai bine sa abordeze o cale lipsita de actiune.

SFATURI: Ramai obiectiv si deschis. Examineaza-ti sistemul de credinte si fii pregatit sa respingi acele aspecte care nu mai sunt adevarate. Flexibilitatea este o forta. Pasteaza-ti natura critica sub control.

PUNCTE FORTE:
Duplicitar
Protector
Conceptual

PUNCTE SLABE:
Intolerant
Hotarat
Rigid
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:13
Varsator, Treisprezece februarie - Ziua vigorii

Indivizii energici nascuti pe 13 februarie sunt de obicei in stare de cele mai stimulatoare lucruri, daca sunt motivati. Ei cauta evenimentele incitante si se simt bine in lumina reflectoarelor. De fapt, cei nascuti in aceasta zi sunt calificati drept exibitionisti fara rezerve. Cei care nu cauta atentia unui public cat mai larg vor solicita in schimb destul de multa atentie in cadrul familiei sau al anturajului. Nativii zilei de 13 februarie au tendinta de a fi demonstrativi din punct de vedere emotional. Ei simt nevoia sa-si impartaseasca sentimentele, indiferent ca este vorba de bucurie sau melancolie. Indivizi volatili, cei nascuti in aceasta zi considera ca este destul de dificil sa pastreze un secret pentru mult timp. Intr-adevar, franchetea si spontaneitatea lor le poate crea multe probleme, in special in dragoste.

Cu cateva exceptii, nativii zilei de 13 februarie lasa in general lucrurile sa mearga de la sine. In acele domenii speciale, exista putine sanse sa fie abatuti din drumul lor. Latura lor rationala este bine dezvoltata, dar uneori exista o separare aparenta intre mintea si inima lor. Astfel, uneori se lasa dominati de sentimente si neglijeaza realitatea.

Comportamentul spiritual, neinhibat este ceva firesc pentru majoritatea celor nascuti pe 13 februarie. Totusi, indivizii mai putin evoluati nascuti in aceasta zi pot tinde spre latura violenta si autodistructiva. Toti nativii zilei de 13 februarie ar trebui sa-si cultive calmul fara a fi exagerat de reci, sa invete sa isi limiteze spontaneitatea fara a o suprima si sa isi aminteasca ca nu toti isi pot sustine cererile si critica.

Nativii zilei de 13 februarie trebuie sa ramana in legatura cu centrul lor si sa sape mai adanc in personalitatile lor complexe daca doresc sa evolueze. Ei trebuie sa faca ceva pentru a intelege mai bine procesele de gandire ale celorlalti si sa fie mult mai receptivi la temerile, nevoile si dorintele oamenilor. Cei nascuti astazi fac uneori greseli in relatiile interpersonale. Ei vor presupune ca ceilalti sunt siguri si increzaori, cand de fapt nu este cazul. Este de inteles faptul ca nativii zilei de 13 februarie doresc ca cei cu care vorbesc sau cu care au relatii sa fie pe aceasi lungime de unda. Totusi, ei nu trebuie sa devina nerabdatori sau iritati cand se va produce un blocaj in procesul de intelegere sau cand ceea ce pare extrem de evident pentru ei nu este atat de clar pentru ceilalti.

SFATURI: Observa-ti stilul de viata. Pastreaza legatura cu sentimentele si parerile celorlalti. Cultiva-ti vointa si autocontrolul. Comportamentul firesc este in general admirabil, dar nu se potriveste in orice situatie.

PUNCTE FORTE:
Spontan
Expansiv
Energetic

PUNCTE SLABE:
Impulsiv
Neatent
Tulburat

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:14
Varsator, Paisprezece februarie - Ziua deraderii

Indivizii inteligenti nascuti pe 14 februarie sunt de obicei stapanii comentariului la obiect, ironic si uneori devastator. Ei au tot ceea ce le trebuie pentru a face lumea sa rada, dar si capacitatea de a-i face sa gandeasca. Scurti si la obiect, ei vor lua un lucru pe care altii l-ar putea exprima in aproximativ o ora, il vor analiza si ii vor da o forma mai atractiva, impartasindu-l apoi pur si simplu tuturor celor interesati. Iubitori de glume si povesti, povestind uneori cu exagerari si recurgand chiar la farse, nativii zilei de 14 februarie isi fac cunoscuta conceptia lor ingenioasa despre viata. Nimic din toate acestea nu este menit sa sugereze ca nativii zilei de 14 februarie sunt superficiali. Umorul, elocventa si comentariile acerbe sunt doar um mijloc de exprimare. Este adevarat ca nativii acestei zile nu se iau nici pe ei si nici viata prea in serios. Acest lucru nu se reflecta in nici un caz in munca lor ci reprezinta mai degraba o conceptie filozofica.

Indivizi mai putin evoluati nascuti in aceasta zi pot fi coplesitor de negativisti in abordarea vietii, uneori comportandu-se intr-o maniera distructiva sau avida de putere. Ei pot face greseala de a se considera mai presus de legile firii si regulile sociale. Astfel, ei sunt prinsi de cele mai multe ori nepregatiti atunci cand un vant naprasnic se abate dintr-o data asupra lor.

Toti nativii zilei de 14 februarie trebuie sa se fereasca ca nu cumva ironia lor sa se transforme in sarcasm. O asememea atitudine starneste opozitia celorlalti. Desi ceilalti ar putea considera amuzant un asemenea umor negru pentru un timp, vor prefera sa nu aiba prea mult parte de el. Desigur, oricui ii place sa rada cu pofta, dar depinde si de obiectul amuzamentului. Nativii care sunt capabili sa glumeasca pe seama lor insisi sunt mult mai sensibili la aceasta probelma. Insa, si in acest caz, ei nu trebuie sa permita ca aceasta autodepreciere sa ajunga prea departe.

Viteza procesului de gandire si capacitatea de concentrare sunt pronuntate in cazul nativilor zilei de 14 februarie. Abilitatea lor de a se concentra asupra sarcinilor prioritare este destul de remarcabila. Latura fizica a celor nascuti in aceasta zi este si ea foarte dezvoltata. Toate tipurile de activitati senzuale le fac placere pentru ca permit creierului lor o bine meritata odihna. Ei aleg sa-si petreaca timpul liber cu persoane mai putin orientate spre latura intelectuala. Prietenii lor sunt adesea persoane realiste, inteligente, dar care stiu sa se relaxeze si sa se distreze.

Nativii zilei de 14 februarie trebuie sa-si controleze tendinta de a-i face pe ceilalti sa fie permanent in defensiva. In plus, daca se vor analiza cu atentie pe ei insisi, vor avea mari avantaje. Cheia succesului lor este sa isi acorde din cand in cand timp pentru ei, departe de implicarea lor permanenta in tot ceea ce ii inconjoara.

SFATURI: Directioneaza-ti energiile spre activitati pozitive. Fii sensibil la ceea ce simt altii si alege-ti cu grija cuvintele inainte de a vorbi. Acorda-ti timp pentru relaxare. Tacerea exprima adesea mai multe decat un discurs intreg.

PUNCTE FORTE:
Destept
Simplu
Amuzant

PUNCTE SLABE:
Exagerat de agresiv
Caustic
Infierbantat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:14
Varsator, Cincisprezece februarie - Ziua inventivitatii

Nativii zilei de 15 februarie dau dovada de ingenuitate si imaginatie. Daca talentele lor s-ar manifesta in domenii mult mai tehnice sau poetice, nativii acestei zile ar fi capabili sa-si faca viziunile neobisnuite si visele sa devina realitate. Ei par sa considere firesc sa gandesti in mod creativ. Astfel, sunt mai putin amenintati de dificultatile sau problemele pe care le percep ca pe niste provocari de o complexitate ce variaza. In acest sens, ei sunt foarte pozitivi in conceptia lor. Pe de alta parte, pot fi profund dezamagiti cand eforturile lor nu au succes si nu intotdeauna au forta necesara sa se mentina pe pozitie, in special pentru ca sunt mai rabdatori decat este nevoie. Sensibili pana la extreme, nativii zilei de 15 februarie reactioneaza la criticile ce ii vizeaza. Datorita sensibilitatii lor, pot fi cu usurinta atinsi sau provocati.

Nativilor zilei de 15 februarie le place ca lucrurile sa se deruleze treptat, nu numai pentru binele celorlalti, dar si pentru a-si asigura libertatea personala in cadrul responsabilitatilor inhibante. Acest lucru reprezinta un subiect important pentru ei. Nativilor zilei de 15 februarie le place sa se distreze, dar in acelasi timp sunt foarte seriosi in ceea ce priveste principiile si idealurile lor. Cei nascuti in aceasta zi sunt atat simpatici, cat si empatici si astfel ei simt durerea celorlalti mult mai acut decat o persoana obisnuita. In consecinta, exploatarea persoanelor dezavantajate sau mai slabe este in mod special dificil de indurat pentru ei.

Iubitori ai naturii, nativilor zilei de 15 februarie le place sa fie liberi sa hoinareasca, sa gandeasca asa cum doresc ei, sa isi lase mintea sa zburde ravnind la toate minunile lumii. Multi dintre cei nascuti pe 15 februarie sunt extrem de curiosi si doresc sa investigheze majoritatea lucrurilor din jurul lor. Ei nu se pot multumi doar cu stimuli si cu cat obtin mai mult, cu atat viata lor devine mai bogata. Totusi, ei trebuie sa se fereasca de problemele create de starile exagerate de exaltare.

Desi nativii zilei de 15 februarie stiu foare bine sa se disciplineze si sa-si ordoneze vietile uneori haotice, in general opun rezistenta disciplinei impuse din exterior si intr-adevar pot fi extrem de rebeli. Totusi, ei au destul discernamant pentru a-si da seama cand este necesara ordinea impusa, cand trebuie sa urmeze intocmai regulile si cand trebuie sa fie rezonabili si corecti. Din nefericire, in aceasta lume imperfecta, acest lucru nu se intampla prea des.

Uneori, in loc sa isi exprime frustrarile, nativii zilei de 15 februarie devin tacuti si pastreaza resentimentele in adancul sufletului lor. In acest punct, ei pot fi apti sa-si faca promisiuni in gand, oferindu-si un premiu de consolare sau facandu-si un plan de razbunare. Indivizii mai putin evoluati nascuti in aceasta zi trebuie sa se fereasca sa se cufunde in compatimire sau sa rabufneasca in accese de furie necontrolate. Confruntarea cu emotiile negative este cea mai importanta provocare pentru nativii zilei de 15 februarie. Adesea, cei nascuti in aceasta zi devin mai intelepti cu varsta si se echilibreaza din punct de vedere emotional pe masura ce trec anii. Afectiunea este de obicei cheia acestui proces; sa primeasca si sa dea in viata de zi cu zi este important pentru dezvolatrea si perfectionarea acestora. Cand sunt privati de aceasta, ei se pot inchide in ei insisi si pot ajunge sa traiasca in propria lor lume izolata, imaginara.

SFATURI: Este posibil sa fii mereu in toane bune. Evita sa iti rasfeti sensibilitatea. Dezvolta-ti rabdarea si ramai concentrat. Invata sa te confrunti cu respingerea si dezamagirea. Lasa-ti energia sa curga si nu te inchide in tine.

PUNCTE FORTE:
Curios
Ingenios
Iubitor

PUNCTE SLABE:
Haotic
Exagerat de sensibil
Cu toane
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:14
Varsator, Saisprezece februarie - Ziua animatiei

Persoanele nascute pe data de 16 februarie sunt indivizi spirituali, curajosi si demonstrativi care insufletesc orice actiune la care iau parte. Ei admira spontaneitatea si nu le place sa aiba un comportament fortat, masurat sau constrans. De asemenea, ei recunosc din instinct ca flexibilitatea este esenta vietii in timp ce dificultatea si blocajul reprezinta incapacitatea de a schimba. Temele nasterii, renasterii, fundamentarii si inovatiei pe scurt, toate felurile de inceputuri sunt esentiale pentru vietile lor.

Totusi, odata ce un anumit lucru a intrat in fiinta, va fi necesar sa fie mentinut. In acest caz apare o problema, mai exact faptul ca atunci cand lucrurile nu merg bine, nativii zilei de 16 februarie se pot descuraja si este posibil sa fie incapabili sau chiar lipsiti de dorinta de a merge mai departe. Desi nu sunt niste indivizi care sufera pentru mult timp, terminarea unei relatii, renunarea la un loc de munca sau la procesul vietii poate fi foarte dureros pentru ei pentru simplul motiv ca, in multe situatii, ei nu sunt atat de priceputi sa se apropie de ceva sau cineva. Acest lucru este adevarat, in special cand este vorba de activitati sau eforturi pe care ei insisi le-au creat sau implementat. Astfel, este destul de important ca nativii zilei de 16 februarie sa gaseasca cel mai potrivit mod de a efectua schimbari in viata lor, fie ca este vorba de renuntarea la un loc de munca sau terminarea unei relatii. Daca se vor simti lipsiti de puterea de a schimba lucrurile radical, nativii sunt capabili sa renunte brusc la activitatile lor.

Cei nascuti in aceasta zi pot evalua corect unele propuneri si simt nevoia de a merge mai departe. Uneori, pot profita de aceste lucruri pentru a crea legaturi cu evenimente din trecut cu scopul ca asocierile precedente sa faca parte din viitorul lor.

Nativii zilei de 16 februarie au o orientare pozitiva spre viata, evidentiata mai ales prin dragostea lor pentru copii si animale. Lucrurile simple, cinstite si directe sunt extrem de admirate de catre acestia. Cei nascuti in aceasta zi au un echilibru foarte bun al calitatilor masculine si feminine si in consecinta ei pot fi la fel de apropiati si se pot intelege atat cu femeile cat si cu barbatii.

In masura in care prietenii si asociatii sunt in tema cu principiile lor de viata, nativii zilei de 16 februarie pot fi foarte permisivi, indiferent de mediul si clasa din care provin sau de politica pe care o duc. Insa, pe de alta parte, cei nascuti in aceasta zi pot fi foarte duri cu indivizii ce actioneaza in mod dictatorial, condescendent sau arbitrar, in special in ceea ce le priveste pe fiintele mai slabe. Desi, in general, aceste reactii puternice la injustitie pot fi justificate, nativii zilei de 16 februarie trebuie sa fie atenti sa nu mearga prea departe cand se exprima in acest sens.

SFATURI: Invata sa-ti dezvolti talentele, accepta-le ca pe un fapt concret si apoi mergi mai departe. Tine minte ca totul are un sfarsit la un moment dat. Ia in considerare faptul ca nu toti sunt atat de rapizi ca tine, atat din punct de vedere fizic, cat si intelectual. Fii mai precaut.

PUNCTE FORTE:
Spiritual
Orientat spre viata
Spontan

PUNCTE SLABE:
Brusc
Tulburat
Expansiv
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:15
Varsator, Saptesprezece februarie - Ziua batausului

Indivizii extrem de sensibili nascuti pe 17 februarie se inconjoara inca de timpuriu cu o armura dura si ies la lupta cu intreaga lume. Mediul din care provin nu-i ajuta prea mult, astfel ca ei trebuie sa lupte pentru ei insisi inca de la inceput. Unii nativi sunt privilegiati, altii dezavantajati, dar indiferent de clasa sociala din care provin ei sunt convinsi de capacitatea lor de a depasi obstacolele pentru a reusi ca indivizi cu drepturi proprii. Totusi, inainte de a lupta cu lumea, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa lupte cu ei insisi pentru a se forma asa cum doresc.

Datorita criticii, asteptarilor sau posibil a neglijarii, nativii zilei de 17 februarie ajung sa realizeze foarte devreme, inca din copilarie, ca natura lor sensibila nu va supravietui decat daca isi intareasc apararea. In cazul nativilor mai putin evoluati ai zilei de 17 februarie, o asemenea aparare se poate manifesta in primul rand prin secrete, suspiciune si inarmare fizica. In cazul nativilor mai evoluati, apararea este mult mai probabil sa se manifeste sub forma de talente, cunostinte vaste sau prezenta fizica. Din nefericire, cei nascuti in aceasta zi pot ajunge sa se izoleze de influentele de orice fel, bune sau rele, ce incearca sa ii biruiasca. Duritatea lor aparenta este in dezacord cu sensibilitatea exagerata care nu moare niciodata cu adevarat cu exceptia anumitor cazuri extrem de neobisnuite.

Persoanele nascute pe data de 17 februarie pot fi atinse de sagetile dragostei si de mana blanda a afectiunii, dar lovitura trebuie sa fie bine tintita si sentimentul sa fie direct si sincer. Cei nascuti in aceasta zi nu doresc sa fie impiedicati in cautarea implinirii de sine. Destul de des ei ignora ceea ce poate fi un contact uman necesar pentru a evita un blocaj sau o izolare. Indivizii mai avansati nascuti in aceasta zi permit expresivitatii si sensibilitatii lor interioare sa se faca remarcate, indiferent de piedici, nu numai in atitudinea lor, dar si in cadrul activitatii lor profesionale. Astfel, ei au un fel de transparenta, putand in acest caz sa-si faca armura invizibila, desi nu renunta niciodata la ea.

Nativii zilei de 17 februarie sunt dispusi sa merga destul de departe pentru ei insisi, pentru familia si prietenii lor, chiar si pentru strainii ce au nevoie de ajutorul lor. Ei sunt extrem de realisti si de obicei poseda o intuitie in ceea ce priveste ordinea sociala existenta, cu toate inegalitatile si incorectitudinile ei. Desi sunt luptatori atunci cand sunt provocati, cei nascuti in aceasta zi nu sunt exagerat de agresivi, nu se enerveaza si nu se supara atat de usor. Ei sunt destul de bine ancorati in realitate, sunt calmi si au prestanta in fata celorlalti. In acelasi timp, acest lucru ii avertizeaza pe cei ce au intentii ostile ce ii vizeaza pe acestia. Cei ce confunda acest calm cu pasivitatea vor avea un adevarat soc.

Nativii zilei de 17 februarie sunt niste oameni credinciosi, pun suflet in cauza lor, oricare ar fi aceasta. Multi dintre cei nascuti in aceata zi sunt luptatori spirituali, ale caror obiective sunt personale si pentru care dezvoltarea de sine si exprimarea personala sunt cele mai importante valori. Desi preocupati de sine in mod obiectiv (poate chiar exagerat de preocupati), ei pot sa ii inspire si sa ii puna pe picioare intr-o mare masura pe cei din jurul lor.

SFATURI: Mentine-te deschis catre lumea exterioara. Lasa-i pe ceilalti sa priveasca inauntru, chiar daca nu au voie sa intre. Foloseste-ti sensibilitatea pentru a invata calea spre viata spirituala. Fereste-te sa fii prea secretos sau suspicios.

PUNCTE FORTE:
Invincibil
Spiritual
Sensibil

PUNCTE SLABE:
Inarmat
Izolat
Singuratic

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:15
Varsator, Optsprezece februarie - Ziua imaginii de ansamblu

Indivizii nascuti pe 18 februarie ii invioreaza pe cei din jur cu ideile si energia lor. Desi nu le place sa se impotmoleasca in detalii, ei analizeaza intreaga imagine per ansamblu si apoi pun lucrurile in ordine. Rareori iau decizii importante inainte de a intoarce lucrurile pe toate partile. Viata lor nu este presarata de evenimente, nu sunt fatalisti in ceea ce priveste actiunile viitoare. Prin orice actiune pe care o intreprind, ei subliniaza o filosofie de viata si stabilesc un set de principii pe care nu le vor trada. Convinsi fiind de aceste valori, este dificil, daca nu imposibil pentru ei, sa faca schimbari majore. Totusi, datorita dorintei sincere de a sti adevarul ei sunt deseori deschisi la puncte de vedere variate doar daca vor avea de invatat din ele.

Datorita chestiunilor de anvergura si a ambitiilor bine intentionate, cei nascuti pe 18 februarie pot pierde din vedere anumite detalii banale sau nesemnificative, care de fapt au o mare importanta pentru ei sau pentru ceilalti. Intr-adevar, cineva nascut in aceasta zi poate sa nu mai fie in tema cu lucrurile de actualitate. Ei pot deveni nerabdatori sa aiba grija de gospodarie, sa intretina proprietati sau sa se implice in afaceri. Datorita atitudinii distante sau superioare, ei pot starni gelozia sau dusmania celorlalti. Desi nativii sunt adesea indivizi extrem de autonomi, siguri pe ei, care au nevoie de foarte mult timp pentru ei insisi, rareori se indeparteaza de semenii lor sau rezista sa nu ceara ajutor. Ei sunt empatici si simpatici, dar doar pana la un punct. Totusi, deoarece nu sunt dispusi sa-si sacrifice timpul sau idealurile pentru toate cerintele inutile sau atitudinile pretentioase.

Majoritatea nativilor zilei de 18 februarie au probleme cu hipersensibitatea emotionala inca din copilarie si in cazuri extreme pot fi impinsi intr-o directie sau alta: se retrag din grijile si suferintele lumii si isi perfecteaza viziunea personala sau isi construiesc un exterior dur si se implica in problemele lumii. In oricare dintre cazuri, ei se misca in directia maximizarii atat a scopului, cat si a influentei ideilor lor.

Daca nativii zilei de 18 februarie pot ramane fixati pe obiectivele lor, dar in acelasi timp participa la problemele de zi cu zi ale vietii, ei vor inregistra mari succese. Daca totusi ajung sa se abata, datorita incapacitatii de a-si controla emotiile si sensibilitatile, este posibil sa se afle intr-o permanenta lupta si sa fie nefericiti.

Pentru nativii zilei de 18 februarie, cheia autorealizarii este imbinarea vointei si clarviziunii cu sensibilitatea.

SFATURI: Urmeaza-ti visele, dar fa-ti timp si pentru problemele zilnice. Nu-ti uita prietenii si nu te indeparta de lume. Singuratatea si negativitatea pot fi combatute adesea prin faptul ca esti mult mai deschis si mai ingaduitor.

PUNCTE FORTE:
Magnetic
Sensibil
Filozofic

PUNCTE SLABE:
Distant
Izolat
Nerabdator
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:15
Varsator, Nouasprezece februarie - Ziua exploratorului

Indivizii duri si hotarati nascuti pe data de 19 februarie trebuie sa exploreze fara frica mediul lor inconjurator si in cele din urma sa-si urmeze instinctele in explorarea lumii indepartate. Majoritatea celor nascuti in aceasta zi depasesc in general sensibilitatile din copilarie si se transforma rapid in indivizi de incredere, capabili sa faca fata stresului vietii de zi cu zi. Desi pot manifesta interes in domeniile mistice, nativii zilei de 19 februarie sunt de obicei destul de practici si vor ramane cu picioarele pe pamant, multumindu-se sa observe de la distanta. Latura lor mai fantezista se poate manifesta prin dragoste fata de calatorii, aventura si romantism. Ei considera ca obiectivele care par intangibile sau dificil de realizat reprezinta adevarate provocari.

Nativilor zilei de 19 februarie le place sa depuna eforturi pentru a explora noi taramuri. Le place foarte mult sa isi puna amprenta personala pe ideile si activitatile pe care le desfasoara. Dorinta lor de succes este destul de sanatoasa si vitala. Totusi, este necesar sa se fereasca sa nu devina insensibili sau nemilosi inca de la o varsta frageda, sa se lase coplesiti de rezistenta opusa de ceilalti. Pastrarea sensibilitatii este cruciala, inclusiv in plan profesional. Nativii care considera ca viata profesionala si cea personala sunt doua entitati distincte, fara nici un punct comun, vor da gres fie intr-un sens, fie in celalalt.

Desi nativii zilei de 19 februarie fac tot ce le sta in putinta pe cont propriu, ei sunt si foarte buni coechipieri. Intr-o mare masura, succesul lor se datoreaza constiinciozitatii, intelegerii si aprecierii corecte a propriului potential. Ei au abilitati pronuntate de conducatori, desi rareori doresc sa preia conducerea. In general, ceilalti ii respecta pentru talentele lor, ii considera persoane echilibrate, extrem de stabile si pe care te poti baza. Totusi, cand nativii zilei de 19 februarie simt impulsul de a avansa sau de a face o schimbare majora, ei trebuie sa fie liberi sa isi urmeze instinctele. Cei care hotorasc sa-si urmeze instinctele trebuie sa fie pregatiti pentru orice.

Cei nascuti pe data de 19 februarie nu sunt persoane prea blande in general. Pentru a-si dezvolta aceasta latura, este recomandabil sa petreaca mai mult timp in compania copiilor, nu neaparat ai lor. In plus, activitatile sociale de tot felul ii pot mentine in legatura cu problemele si nevoile celorlalti. Totusi, in cele din urma, nativii zilei de 19 februarie au nevoie sa se remarce si sa faca totul in stilul lor propriu. Cel mai adesea, obiectivele lor nu corespund deloc cu cele ale societatii, dar se refera la autodezvoltare si chestiuni de onoare. Cand acesti indivizi impulsivi si spontani simt chemarea, nu pot decat sa o urmeze. Deoarece sunt predispusi la neglijenta, ei trebuie sa evite activitatile autodistructive. Desi cu totii avem tendinta de a ne transforma in cei mai aprigi dusmani ai nostri, cei nascuti in aceasta zi sunt uneori mult mai predispusi decat majoritatea celorlalti.

SFATURI:Cultiva rabdarea si invata sa observi fara sa intervii. Straduinta nu este intotdeauna cea mai buna cale. Uneori lasa lucrurile sa vina la tine fara sa le fortezi. Fii deschis experientelor variate.

PUNCTE FORTE:
Indraznet
Imaginativ
Puternic

PUNCTE SLABE:
Impulsiv
Ferm
Necontrolat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:15
Varsator, Douazeci si unu ianuarie - Ziua norocosului

Persoanele nascute pe data de 21 ianuarie sunt destinate sa ajunga in cele mai inalte pozitii si, odata ajunse acolo, stiu sa se mentina. Pana in momentul in care isi vor da seama cat de ambitiosi sunt, nativii se vor simti adesea inexplicabil de frustrati.

Nativii zilei de 21 ianuarie sunt individualitati puternice, obisnuite sa conduca, dar au si o latura iubitoare de placeri care ii poate domina in cazul in care pierd controlul.

Cei mai evoluati dintre nativi sunt capabili sa echilibreze cele doua laturi ale personalitatii lor. Oricum, majoritatea nativilor acestei zile penduleaza intre o stare de relaxare si o stare de incordare, nefiind capabili parca sa atinga o stare de mijloc intre cele doua.

Mai devreme sau mai tarziu, dorinta nativilor de a conduce va iesi la iveala. Daca reusesc sa ajunga in varf in domeniul pe care si l-au ales, cu greu vor mai renunta la aceasta pozitie. Nici interesele, sanatatea subreda, batranetea sau nemultumirea nu ii vor putea convinge sa renunte. Ei vor renunta la spiritul lor competitiv numai datorita laturii lor iubitoare de placere.

Majoritatea nativilor nu sunt facuti sa fie conducatori pe termen lung pentru ca nu sunt suficient de autoritari si de duri. Cele mai potrivite domenii in care isi pot face o cariera sunt cele care implica politica si o structura ierarhica bine definita.

Nativii zilei de 21 ianuarie au un oarecare aer de vedete si astfel atrag atentia celorlalti. Atat la serviciu cat si in societate, ei devin un fel de modele pentru cei din jur. Se pricep sa abordeze oamenii si sunt foarte convingatori atunci cand isi impartasesc parerile sau fac sugestii. Nativii care ocupa pozitii importante in societate sunt persoane populare care stiu sa se integreze in orice mediu social. Prin natura lor activa si pasionala, nativii exercita asupra celor din jur o atractie sexuala incontestabila. Adevarati zdrobitori de inimi, nativii ii pot rani pe ceilalti pentru ca sunt prea grijulii atunci cand ar fi mai bine sa renunte si sa se desparta de ei. Oricum, prietenii si partenerii nativilor zilei de 21 ianuarie se bucura ca i-au cunoscut pentru ca acestia imbogatesc viata celor de langa ei.

Nativii zilei de 21 ianuarie nu obisnuiesc sa amestece viata privata cu cea publica. Ei au de obicei un camin sau un refugiu unde accesul este permis numai anumitor persoane. Probabil ca problema cea mai mare a nativilor este nehotararea lor in ce priveste scopul si dorintele lor in viata. Pana in momentul in care iau o decizie in acest sens, ei vor fi asemeni unui foc de artificii: apar si dispar din cand in cand.

SFATURI: Ai incredere in tine si in ceea ce poti face. Fereste-te de tendinta de a pluti in deriva. Actioneaza cu un scop bine stabilit.

PUNCTE FORTE:
Atragator
Expresiv
Deschis

PUNCTE SLABE:
Nehotarat
Dependent de placere
Suparator
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:16
Varsator, Douazeci si doi ianuarie - Ziua vartejului

Persoanele nascute pe data de 22 ianuarie dau dovada de o energie impresionanta care ii uimeste si ii domina pe cei din jur. Individualitati expresive, nativii isi vor controla cu greu impulsivitatea atat in viata particulara cat si in cea publica. O parte dintre nativi sunt persoane care controleaza foarte bine imaginea pe care o afiseaza in public, dar in particular se dezlantuie. Alta categorie de nativi sunt cei care nu reusesc sa-si controleze temperamentul vulcanic in plan profesional. Nativii care au cel mai mare success si cel mai de durata sunt aceia care reusesc sa-si echilibreze temperamentul si sa-si controleze pornirile in public si in particular. Controlul emotional este foarte important pentru nativii zilei de 22 ianuarie. Ei pot ajunge sa realizeze ca sunt mult mai eficienti atunci cand isi tempereaza pasiunea si cand permin celorlalti sa respire in voie.

In viata profesionala, nativii ar fi bine sa urmeze cele mai potrivite sfaturi si sa aleaga cea mai prudenta cale. Nu trebuie sa se teama ca munca lor va fi lipsita de vitalitate, creativitate sau originalitate. Trebuie sa cultive atentia pentru detalii si cizelarea abilitatilor personale. Nativii nu au nici un motiv sa se teama ca sfaturile ii vor constrange sau ca ii vor transforma in alte persoane.

Cei mai evoluati dintre nativii zilei de 22 ianuarie isi dezvolta rabdarea si introspectia pentru a descoperi cele mai profunde trairi. Acest process poate fi initial dureros, dar capacitatea de a se vedea pe ei insisi asa cum sunt este esentiala pentru reusita de a pune bazele unor relatii stabile. In plus, imbunatatirea continua a aptitudinilor sociale (cultivarea interesului pentru munca celorlalti, capacitatea de a le asculta parerile, impartasirea, discutarea si sprecierea punctelor slabe si puternice) are o valoare incontestabila. Cand aceste calitati empatice sunt combinate cu cutezanta naturala a celor nascuti pe 22 ianuarie, rezulta o personalitate extrem de bine conturata.

Nativii zilei de 22 ianuarie nu fac fata prea bine depresiilor. Ei trebuie sa incerce sa se cunoasca, sa-si descopere aptitudinile si punctele slabe. In mod normal, este de preferat ca nativii sa urmeze o singura directie, fara a-si diviza energia, sa construiasca ceva durabil si sigur. Totusi, daca in acest process de evolutie intervine o izbucnire emotionala, aceasta ii poate trage inapoi pe nativi. De aceea, ei trebuie sa se fereasca de asemenea manifestari.

SFATURI: Implica-te in activitati benefice pentru tine. Nu te lasa doborat, dar fii constient de propriile limite. Inceaca sa-ti privesti munca cu obiectivitate. Tine cont si de ceea ce spun ceilalti despre tine. Mentine-ti calmul in momentele de criza.

PUNCTE FORTE:
Natural
Emotional
Tulburator

PUNCTE SLABE:
Grabit
Exploziv
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:16
Varsator, Douazeci si trei ianuarie - Ziua caracterului

Persoanele nascute pe data de 23 ianuarie au un caracter aparte care le distinge fata de toti ceilalti. In exterior, acesta se poate manifesta printr-un stil inconfundabil de a vorbi, de a se misca sau de a se exprima. Nativii isi etaleaza caracterul fara retineri si lasa intr-adevar o impresie puternica asupra celor care ii intalnesc.

O tema importanta in viata nativilor zilei de 23 ianuarie este baza caracterului insusi: integritatea, moralitatea si etica. Nativii pot sa nu acorde prea multa atentie acestui fapt sau isi pot da seama de lipsurile caracterului lor. In situatii de criza, nativii vor descoperi adevarata lor natura. Daca actioneaza in mod onorabil, vor fi multumiti de ei insisi. Daca nu actioneaza onorabil, ei vor suferi profund pana in momentul in care isi vor usura constiinta. Pentru a-si imbunatati imaginea de sine, nativii se vor sacrifica pe ei insisi sau vor da dovada de curaj. Din fericire (sau nefericire, depinde de caz), sustinerea sau tradarea credintelor din tinerete poate avea efect permanent in formarea personalitatii nativilor si a imaginii de sine.

Cuvantul caracter are un al treilea inteles cand este aplicat nativilor zilei de 23 ianuarie. Ei sunt considerati persoane ciudate, excentrice. Este posibil ca ei sa se integreze si sa se dezvolte confortabil intr-un asemenea rol pentru ca acesta ii elibereaza de nevoia de a pastra aparentele sau de a pretinde ca sunt altfel decat in realitate. Acei nativi care nu tin atat de mult sa intre in gratiile societatii pot incuraja aceasta perceptie.

Deoarece caracterul si individualitatea sunt aspecte atat de importante in viata nativilor zilei de 23 ianuarie, ei pot alege sa studieze, sa descopere sau sa aprecieze aceste calitati la ceilalti. Desi nativii acestei zile sunt adeptii modului natural de a fi, ei realizeaza cat de important este sa poti juca diferite roluri. In consecinta, ei pot deveni adevarati experti in asumarea unor anumite roluri in viata.

Cu toate acestea, dincolo de rolurile jucate, personalitatea inconfundabila a nativilor este pe primul plan, spunandu-si clar cuvantul. Din acest punct de vedere, ei sunt persoane transparente.

Persoanele nascute pe data de 23 ianuarie au inclinatii tehnice, matematice si stiintifice. Multi dintre nativi au cel putin un hobby, daca nu chiar o profesie al carei obiectiv implica crearea, descoperirea, inventarea sau ceva similar. Nu este neaparat necesar ca latura tehnica a nativilor sa fie legata de rolul lor public, de profesia aleasa. Cele doua laturi raman adesea separate. Putinii oameni care reusesc sa face o conexiune intre cele doua se pot remarca in cadrul profesiilor lor si pot avea parte de putere si influenta.

SFATURI: Foloseste-ti aptitudinile tehnice. Actioneaza onorabil, dar nu deveni fanatic. Nu exagera cu pretentiile din partea ta si a celorlalti.

PUNCTE FORTE:
Personal
Individualist
Tehnic

PUNCTE SLABE:
Implicat
Asocial
Tulburat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:16
Varsator, Douazeci si patru ianuarie - Ziua icoanei indepartate

Persoanele nascute pe data de 24 ianuarie pot fi foarte admirate de catre cei din jur. Ei exercita o atractie irezistibila asupra celorlalti. Acest lucru poate deveni uneori suparator. Datorita faptului ca ceilalti isi proiecteaza asupra lor propriile dorinte, nativii au de dus o povara foarte grea pe umeri.

Atat pentru fani cat si pentru familie, prieteni si asociati, nativii trebuie sa fie asemeni unor icoane intruchiparea perfecta a ceea ce si-ar dori acestia sa fie. Nu este deloc surprinzator faptul ca ceilalti pot fi gelosi pe nativi sau se vor simti inferiori acestora.

Este normal ca nativii sa fie increzuti si cu nasul pe sus din moment ce sunt pusi pe un piedestal inca din adolescenta. Ei pot adopta o atitudine distanta pentru a se apara si pentru a-si pastra intimitatea. Datorita faptului ca au indoieli asupra propriei perfectiuni, nativii nu doresc sa fie examinati indeaproape de catre cei din jur pentru a nu le fi descoperite eventualele defecte. Oricum, atat timp cat raspund dorintelor si asteptarilor celor din jur, nativii reusesc sa-si mentina pozitia pe piedestal. Pericolul este acela ca nativii pot pierde in totalitate legatura cu propriile dorinte si asteptari.

La un moment dat, nativii zilei de 24 ianuarie trebuie sa aiba curajul sa fie ei insisi si sa naruiasca orice imagine falsa despre ei insisi. Pot realiza acest lucru daca sunt mai transparenti, mai vulnerabili, daca le permit celorlalti sa patrunda in sufletul si in mintea lor. Nativii trebuie sa fie mai putin distanti, sa imparta atat momentele de bucurie cat si cele de necaz cu ceilalti. Ei vor reusi sa fie ei insisi daca vor cobori de pe piedestal si se vor alatura celor din jur. Pana cand vor face acest gest, nativii vor continua sa fie tratati asemeni unor fiinte supranaturale, fapt care ofera egoului lor satisfactii marete, dar desarte.

In momentul in care nativii realizeaza ca admiratia celorlalti nu le aduce nimic bun, ei vor face primul pas spre o schimbare pozitiva. In procesul de transformare, este esential pentru nativi sa renunte la anumite activitati si persoane. Cand vor ajunge la aceasta etapa, nativii vor fi liberi sa straluceasca inca o data, dar de data aceasta lumina va veni din interiorul lor, fara a reflecta asteptarile celor din jur.

SFATURI: Incearca sa traiesti in armonie cu lumea din jur. Esti intr-adevar special, dar asta nu pentru ca asa spun ceilalti. Nu te conforma pretentiilor pe are le au ceilalti de la tine. Descopera-ti propria identitate.

PUNCTE FORTE:
Admirat
Magnetic
Activ

PUNCTE SLABE:
Egocentric
Condescendent
Insensibil
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:16
Varsator, Douazeci si cinci ianuarie - Ziua destinului

Persoanele nascute pe data de 25 ianuarie au parte de vieti dificile, dar interesante si pline de satisfactii. Deseori, norocul lor personal scade sau creste odata cu evolutia societatii. Nativii care doresc sa-si pastreze stabilitatea in perioadele grele trebuie sa-si dezvolte vointa. Deseori insa, sistemul nervos al nativilor nu face fata acestei incercari. Nativii par sa fie pedepsiti si rasplatiti de soarta in mod aleatoriu. Este important ca ei sa nu se transforme in victime si sa ramana dinamici si activi.

De cele mai multe ori, problemele nativilor sunt create sau inventate de ei insisi. Datorita tendintelor partii intunecate a personalitatii lor, atingerea echilibrului si a linistii interioare reprezinta o reusita importanta. Daca nativii pot invata sa mearga pe drumul drept, sa nu esueze dupa momentele de furtuna si sa mentina cursul, ei vor obtine succese remarcabile.

Nativii zilei de 25 ianuarie au adesea idealuri inalte si credinte puternice care le sunt testate de-a lungul timpului. Cei mai putin evoluati dintre nativi pot ceda in fata greutatilor si pot renunta la munca lor. Incercarile la care sunt supusi nativii sunt foarte eficiente in construirea unui caracter puternic. Aceasta mai ales in cazul in care nativii trec peste aceste incercari cu sufletul intact. Cei nascuti astazi par sa fie supusi in permanenta unei lupte pentru supravietuire.

Multi dintre nativi sunt binecuvantati cu talente remarcabile, iar unii dintre ei pot fi considerati chiar genii. Totusi, acest lucru nu ii ajuta la nivel personal. Relatiile lor interpersonale sunt adeseori la un nivel inalt, la fel ca si carierele si viata sociala. Anumiti nativi mai evoluati se ridica deasupra considerentelor personale si sociale, indreptandu-se mai mult spre cele universale. Fata luptele la care ii supune viata, satisfactiile obtinute nu ar fi la fel de mari.

O tema centrala in vietile nativilor este credinta contra vointei. Oare nativii ar trebui sa preia controlul propriilor destine sau ar trebui sa se predea si sa accepte ce li se ofera? Raspunsul poate nu va fi niciodata clar, dar in general trebuie mentinut un echilibru intre cele doua aspecte: acceptarea destinului si eforturile de a influenta circumstantele. Printr-o atenta observatie a semnelor, a avertismentelor, nativii pot fi pregatiti pentru oportunitatile care apar. Rabdarea si disciplina sunt cheia succesului.

SFATURI: Nu renunta niciodata. Constientizeaza ce se intampla, accepta adevarul, dar continua sa lupti pentru tine. Invata cand trebuie sa actionezi, cand trebuie sa te retragi sau sa nu faci nimic. Pastreaza-ti spiritul optimist si orienteaza-te spre viitor. Schimbarea poate fi prietena ta.

PUNCTE FORTE:
Talentat
Interesant

PUNCTE SLABE:
Invins
Instabil
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:17
Varsator, Douazeci si sase ianuarie - Ziua faptelor uluitoare

Indivizii extrem de controversati nascuti pe 26 ianuarie sunt cel mai adesea indrazneti si agresivi. Hotararea lor de a-si atinge obiectivele de-a lungul timpului pare sa nu aiba limite, increderea in ei insisi fiind nemarginita. Rareori, poate chiar niciodata, le va pasa cine sau ce le sta in cale. Specialisti in asalturi neasteptate, ei actioneaza de obicei folosindu-si toate resursele si in orice moment pe care il considera oportun. Totusi, in calitate de strategi, ei vor actiona rareori orbeste. Dimpotriva, nativii isi vor planifica cu mare grija campaniile.

In multe domenii de activitate, consideratiile morale nu exista pentru nativii zilei de 26 ianuarie. Asrfel, ei isi vor crea probleme. Cand opereaza liberi, fara a lua in considerare mai multe puncte de vedere, ei se pot abate de la calea cea dreapta si pot starni antagonism din partea anumitor persoane sau din partea societatii. Cand vor fi capabili sa para mult mai simpatici, calzi, si amabili, ei vor intampina mai putina opozitie.

Deoarece incercarile frapante caracterizeaza tot ceea ce intreprind, nativii zilei de 26 ianuarie trebuie sa se fereasca sa ii raneasca pe ceilalati din punct de vedere fizic sau psihic. Datorita tendintei de a actiona rapid si in mod hotarator, ei ii pot lua prin surprindere pe ceilalti. In consecinta, in prezenta lor, persoanele iubite nu se vor simti in siguranta. Daca nu isi vor face cunoscute intentiile si asteptarile, prietenii si partenerii pot considera dificil sa se apropie de ei.

Situatiile explozive par sa ii atraga pe nativii zilei de 26 ianuarie. Ei stiu din instinct locul in care se intampla lucrurile si rareori rateaza o oportunitate de a intra in actiune. Fiind orientati atat de mult spre latura interioara, este necesar ca, la un anumit moment dat in viata, sa ajunga sa se cunoasca mai bine, posibil sa-si dezvolte latura psihologica si sa decida in ce masura entuziasmul absolut reprezinta o prioritate. Ei trebuie sa fie mereu in alerta pentru ca dezvoltarea lor personala sa nu stagneze. Acest lucru se poate intampla daca intr-un anumit punct din viata lor ei nu incep sa se intereseze de latura lor interioara, de motivatiile si nevoile lor profunde.

Parintii nascuti pe 26 ianuarie pot fi surse de inspiratie pentru copiii lor si in general le place sa se implice in activitatile acestora si sa se distreze impreuna cu ei. Totusi, ei pot deveni uneori mult prea autoritari, chiar dictatoriali. Adesea revoltati impotriva propriilor parinti, nativii zilei de 26 ianuarie ii vor incuraja inconstient pe copii lor sa le urmeze obiceiurile. O viata de familie stabila si un partener iubitor, intelegator, dar ferm, face minuni in calmarea energiilor puternice. Sa invete sa impartaseasca, sa faca compromisuri atunci cand este necesar si sa participe la activitati de grup sunt elemente importante pentru dezvoltarea nativilor.

SFATURI: Cultiva-ti latura umana. Invata sa te relaxezi si sa te simti bine. Recunoasterea punctelor slabe iti mai usureaza din povara. Ramai calm si pastreaza legatura cu sentimentele si perceptiile celorlalti.

PUNCTE FORTE:
Activ
Dramatic
Increzator

PUNCTE SLABE:
Distructiv
Dictatorial
Ambitios

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:17
Varsator, Douazeci si sapte ianuarie - Ziua precocitatii

Nativilor zilei de 27 ianuarie au o dezvoltare precoce, manifestandu-si talentele inca de la o varsta destul de frageda. Destul de frecvent, activitatile lor profesionale sunt legate de aceeasi tema si pot avea o legatura directa cu oameni tineri. Nativii zilei de 27 ianuarie sunt de obicei extrem de preocupati de ceea ce este nou si de a se mentine tineri.

O problema asociata adesea nativilor zilei de 27 ianuarie este aceea de dezvoltare prematura. Evident, cel mai mare pericol din copilarie este ca ei vor fi mult prea exploatati si li se vor cere prea multe. Destul de frecvent, proiectele lor se dezvolta prea repede, ideile lor se manifesta prea pe neasteptate, afacerile lor financiare se extind intr-un mod destul de precipitat. Deoarece nativii acestei zile sunt predispusi din punct de vedere psihologic sa ia decizii intr-o mare viteza, poate fi foarte dificil pentru ei sa mentina controlul asupra afacerilor lor. Si in relatiile lor interpersonale, ei pot forta un pic mana in ceea ce priveste prieteniile si legaturile romantice, creand situatii incomode, desi incitante pentru celelalte persoane implicate. Pentru nativi, este tipic sa ii copleseasca pe ceilalti cu energia lor tumultoasa.

Mai presus de toate, persoanele nascute in aceasta zi trebuie sa invete sa aiba rabdare si sa faca diferente. Nu toate activitatile lor sunt de mare calibru, desi ei asteapta ca acest lucru sa le fie recunoscut si vor crede cu fermitate. Daca nativii zilei de 27 ianuarie nu sunt foarte atenti la parerile si reactiile celorlalti, ei vor suferi dezamagiri si respingeri. In plus, ei trebuie sa descopere nu numai ceea ce pot face, dar si cine sunt ei de fapt. Pentru ei este esential sa cultive o conceptie realista despre viata daca doresc sa aiba succes.

Pentru nativii zilei de 27 ianuarie este foarte important sa-si satisfaca constant natura copilaroasa. Ei pot fi acuzati uneori in viata ca sunt exagerat de entuziasti, juvenili, copilarosi si chiar infantili in atitudinile lor emotionale. Toate experientele din perioada de maturitate copii, relatiile sexuale conjugale, asumarea indatoririlor si responsabilitatilor domestice, pastrarea unui loc de munca - reprezinta atat o provocare cat si o posibilitate de a se dezvolta. Daca cei nascuti astazi stagneaza in oricare din etapele dezvoltarii din copilarie, ei se expun riscului de a ramane eterni Peter Pan si nu se vor maturiza niciodata. Oricat de fermecator le-ar parea acest rol, ei pot avea probleme atunci cand vor ajunge la varsta maturitatii.

Nu este ceva neobisnuit pentru nativii zilei de 27 ianuarie sa experimenteze crizele maturitatii la varsta de douazeci si opt, treizeci si sase sau patruzeci si doi de ani. Ei trebuie sa ia decizii dure, cum ar fi acceptarea responsabilitatilor de adulti. Asemenea decizii nu pot fi luate cu forta de catre nativul sau nativa zilei de 27 ianuarie. Cei nascuti in aceasta zi trebuie sa realizeze ca dorinta de a ramane vesnic tineri nu trebuie sa intre in conflict cu maturizarea si intarirea caracterului. Sa lucreze cu copiii si cu tinerii, sa inceapa noi proiecte si sa studieze procesul invatarii si creatiei, toate acestea ii pot ajuta sa isi sustina nevoia de a fi tineri intr-o maniera sanatoasa.

SFATURI: Maturizarea nu trebuie perceputa ca un dezastru sau o pedeapsa. Accepta responsabilitatile inevitabile, cat si recompensele maturitatii. Nu te teme si castiga respectul si intelegerea maturitatii.

PUNCTE FORTE:
Inteligent
Rapid
Inocent

PUNCTE SLABE:
Copilaros
Nerabdator
Imatur


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:17
Varsator, Douazeci si opt ianuarie - Ziua realizarilor extraordinare

Acesti indivizi nascuti pe 28 ianuarie sunt capabili de realizari extraordinare. Cel mai adesea, aceste realizari sunt de natura fizica sau psihica. Nativii vor intampina multe piedici pe care trebuie le vor depasi printr-un curaj absolut si multa determinare..Aceste realizari nu s-ar materializa niciodata fara vointa neobisnuit de puternica si fara abilitatile conceptuale ce ii ghideaza pe nativi.

Nativii zilei de 28 ianuarie sunt foare individualisti cand este vorba de alegerea provocarilor sau intereselor. Cei mai evoluati nativi ai acestei zile sunt realisti in ceea ce priveste capacitatile lor. Astfel, desi vor parea indrazneti sau chiar iresponsabili, ei vor tine totul sub control. Nativii mai putin evoluati nu vor avea succes din motive contrare celor enumerate: o evaluare nerealista a capacapacitatilor lor si o vanitate autodistructiva.

Multi dintre nativii zilei de 28 ianuarie sunt destul de multumiti sa stea acasa si sa citeasca despre evenimente incitante sau sa le urmareasca la televizor si din cand in cand sa practice sporturi sau sa aiba parte de intamplari palpitante. Asemenea oameni considera ca au facut cea mai buna afacere deoarece ei pot experimenta intamplari senzationale fara sa isi asume nici un risc. Nativii vor simti nevoia sa fie considerati persoane incitante in societate. Astfel, ei se implica adesea in afaceri pentru care nu sunt prea bine pregatiti. Este mult mai bine ca ei sa serveasca drept modele de inspiratie pentru familie, prieteni sau colegi, asumandu-si statutul de eroi in modul cel mai decent si mai simplu posibil, pe care il abordeaza si in cazul activitatilor de zi cu zi. De asemenea ei trebuie sa fie pregatiti sa intampine marile provocari pe care le rezerva soarta.

Tipul mai indraznet de personalitati nascute pe 28 ianuarie, incitat de dorinta de a face fapte marete, nu este neaparat exagerat de incitant sau superficial. Asemenea nativi ai zilei de 28 ianuarie sunt extrem de practici, aceasta fiind sansa lor de a supravietui. Rareori, poate niciodata, ei se vor arunca cu capul inainte intr-o situatie fara sa faca mai intai cercetari temeinice. Prin cercetarile lor, ei descopera exact cum trebuie sa faca respectivul lucru si apoi trec la fapte. Totusi, natura realizarilor lor necesita in general un anumit grad de curaj.

Multe din activitatile care ii intereseaza pe nativii zilei de 28 ianuarie bat orice record si implica deplasarea acolo unde nici un om nu a mai fost vreoadata. Cei nascuti in aceasta zi sunt astfel cei mai fericiti cand ajung pe noi taramuri, sunt pioneri si depasesc limitele posibilului. Diferentele, individualitatea, realizarea si onoarea au un impact puternic asupra nativilor. Pericole reale intervin, desigur, atunci cand rup legatura cu realitatea. Asteptand prea mult de la ei insisi, nativii ajung sa vada viata ca pe o afacere anosta si plictisitoare.

SFATURI: Nu te mai lasa luat de val. Cultiva calmul, rabdarea si o imagine realista a capacitatilor tale. Gandeste-te bine inainte de a actiona.

PUNCTE FORTE:
Curajos
Incapatanat
Ambitios

PUNCTE SLABE:
Surescitat
Senzationalist
Impulsiv
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:17
Varsator, Douazeci si noua ianuarie - Ziua combatantului milostiv

Persoanele nascute pe data de 29 ianuarie se mentin pe pozitie si lupta pentru ceea ce cred, insa doar daca este necesar. Ei cred cu tarie ca ratiunea si intelegerea umana va triumfa in majoritatea situatiilor. Astfel, ei au tendinta de a rezolva lucrurile cat mai bine cu putinta. In general, nativii zilei de 29 ianuarie sunt provocatori doar pentru a-i face pe ceilalti sa recunoasca problemele pe care le au de rezolvat, sa le examineze, sa le discute si sa ia propriile lor decizii. Ei sunt rareori, poate niciodata, dictatoriali si nu le place sa-si impuna ideile in fata oamenilor. Cea mai mare satisfactie a lor este sa traiasca si sa lucreze impreuna cu ceilalti in armonie, ca membri ai unei echipe.

In viata de zi cu zi, nativii sunt activi si productivi, dar poseda si o latura pasiva remarcabila care ii ajuta sa fie deschisi si sa accepte punctele de vedere ale altora. Dezavantajul pasivitatii este ca adesea ei amana deciziile cruciale si isi pierd directia pentru anumite perioade de timp. De asemenea, ei prefera sa se mentina pentru multi ani intr-un anumit loc de munca pe care nu prea il agreeaza in loc sa incerce sa gaseasca ceva mai bun. De fapt, ei manifesta o mare nevoie de siguranta care reprezinta o prioritate in vietile lor.

Vietile sentimentale ale nativilor zilei de 29 ianuarie sunt extrem de complexe, posibil datorita faptului ca ei sunt rareori multumiti. De exemplu, daca vor gasi siguranta intr-o relatie de dragoste, ei se pot plictisi destul de repede sau isi vor dori sa fie liberi. Daca vor locui singuri, preferand sa aiba libertatea lor, ei vor tanji dupa fericire personala si viata de familie pe care o au ceilalti. Persoane creative, nativii zilei pot tanji multi ani dupa recunoastere. In acelasi timp, vor percepe lucrurile comerciale ca pe o piedica in calea activitatilor neobisnuite.

Nativii zilei de 29 ianuarie accepta in general multe puncte de vedere. Totusi, din moment ce nu resping niciodata o parere fara a o cerceta inainte, ei pot avea dificultati in luarea deciziilor de durata. Intelegerea lor profund umana, unul din cele mai puternice talente ale lor, poate promova atitudini ambivalente ce devin un obstacol in calea succesului lor.

In mod firesc, acesti indivizi curajosi merg inainte, luptandu-se cu acelasi efort sustinut impotriva propriilor lor indoieli interioare si barierelor societatii. Cheia succesului consta in construirea unei structuri solide si destul de dure a ego-ului pentru a-i proteja si destul de realista pentru a le promova aspiratiile.

SFATURI: Fii putin mai dur. Cea mai usoara cale nu este intotdeauna cea mai buna. Nu insista atat de mult atunci cand nu ajungi la nici un rezultat. Exprima-ti dorintele, impartaseste-le celorlalti si asteapta de la ei acelasi lucru.

PUNCTE FORTE:
Rezonabil
Sociabil
Distractiv
PUNCTE SLABE:
Nesigur
Ambivalent
Pasiv


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:18
Varsator, Treizeci ianuarie - Ziua preluarii controlului

Personalitatile zilei de 30 ianuarie sunt nascute sa conduca. Ele au un mare talent de a ghida, amuza, invata, explica si in general de a-si expune clar ideile in fata celorlalti. Cel mai adesea, aceste aptitudini de comunicare le confera puterea de a conduce familiile, afacerile sau organizatiile civice. Intr-adevar, coeficientul inspirational este foarte ridicat. Rareori dictatoriali in conceptia lor, cei nascuti in aceasta zi vor fi cei mai fericiti cand vor construi ceva din nimic, incepand cu primul nivel si dirijand proiectul inca de la prima actiune. Cand viata ii solicita sa administreze structurile deja existente, impulsul lor este adesea sa le caseze si sa inceapa din nou, in acest caz punandu-si amprenta persoanla de necontestat asupra noii versiuni.

Nativii zilei de 30 ianuarie se mandresc cu faptul ca detin o judecata impecabila. In consecinta, cand apar situatii de criza ei sunt in elementul lor. In cea mai mare parte a vietii, ei pot privi aceste lucruri ca pe o pregatire necesara pentru actiunile decisive ce urmeaza sa le abordeze. Ei isi vor asuma intr-o buna zi aceste roluri. In consecinta, nativii vor considera ca esecul este doar o intarziere temporara si o lectie importanta pe care trebuie sa o invete. Cruzi intr-o anumita masura, convinsi de corectitudinea lor morala, acesti indivizi vor lasa foarte putine lucruri sa le stea in cale. Din nefericire, anumite comportamente ale acestora pot fi destul de indoielnice, in special cand sunt percepute in urma desfasurarii lor. Nu este nimic iesit din comun ca nativii zilei de 30 ianuarie sunt foarte preocupati de imaginea lor si uneori isi vor sacrifica principiile etice pentru a ajunge asa cum doresc.

Indivizi extrem de convingatori, nu vor pregeta sa influenteze adevarul pentru a-si realiza scopurile. Acest lucru il fac intr-o maniera destul de usoara, fara a crea suspiciune. Totusi, in spatele scenei, ei pot fi angajati in lucrari fundamentale pline de fantezie pentru a-si mentine echilibrul social. Cel mai adesea, isi justifica actiunile spunand ca ei urmaresc binele indivizilor, familiei si grupului social implicat. Acest lucru este in general adevarat. In anumite cazuri, insa, nu sunt sinceri in totalitate pentru ca este vorba chiar de interesul lor propriu, ambitiile personale fiind adevaratele lor motivatii. Nativii zilei de 30 ianuarie sunt cel mai adesea foarte practici si perspicace din punct de vedere financiar, dar nu vor proiecta o imagine egoista. De fapt, ei pot fi perceputi ca niste idealisti. Imaginea ii ajuta in chestiunile financiare, pentru a starni mai putin antagonism si gelozie. Astfel, in aceste situatii, cat si in alte domenii importante ale vietii, ei isi joaca cartile tinandu-le cat mai putin la vedere.

Increderea este vitala pentru nativii zilei de 30 ianuarie deoarece ei nu pot functiona fara aceasta. Ei ar trebui sa incerce sa merite respectiva incredere cat mai mult posibil. Anumite persoane ajung adesea sa creada in ei atat de profund, incat vor fi dezamagiti atunci cand vor constata ca nativii nu meritau increderea lor.

SFATURI: Fii mai transparent imaginea nu este totul. Lasa-i pe oameni sa vada ceea ce gandesti si ce doresti cu adevarat. Invata sa impartasesti altora la un nivel mult mai profund, concentreaza-te pe relatiile personale.

PUNCTE FORTE:
Perspicace
Organizat
Sociabil

PUNCTE SLABE:
Calculat
Rigid
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
El pesti , ea balanta ? 5 De la: alpha222222 25 Martie 2011 05:41
Eu leu, el rac 2 De la: garbo086321 2 Iulie 2013 07:45
femeia RAC +barbat TAUR 7 De la: rheiush 29 Martie 2011 17:02
bravo 4 De la: dor72_ 24 Ianuarie 2012 19:29
Poker Texas hold'em-Casino Europa-Galati 5 De la: garbo103154 8 Martie 2010 11:33
Setari Cookie-uri