|
aha.. mi-ati taiat postarea,ma lansasem in neshte comentarii,da' daca preferati libidinosii,nu pot decat sa fac loc... hai sa va fie de bine. |
||
|
iasomia Postat pe 5 Martie 2012 11:37 |
||
|---|---|---|
Stai, Iaso, nu pleca! Am venit si eu nu-s libidi... Mie nu-mi place gustul telinii . Betty, eu prefer salata de beuf.
|
||
|
SAL Postat pe 5 Martie 2012 11:40 |
||
|
salata.. sunt sigura ca poti mai mult,mami.. hai o saptamana buna. |
||
|
|
||
|
iasomia Postat pe 5 Martie 2012 11:49 |
||
Iasomia,...te-a suparat Garbo? Si pe mine ma supara,sterge tot,am pus o reteta cu fructe si /aia o sterso' am pus topic nou si vesel,si ala o disparut. Nu te supara ca intreb: libidinosii sunt permanent/ aici s-au doar in trecere? Primavara minunata sa ai!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 5 Martie 2012 17:08 |
||
|
nu stiu cine esti,si nici nu-mi doresc sa te cunosc. ai un forum intreg la dispozitie,te rog sa ma scutesti de amabilitatile astea. multumesc. |
||
|
iasomia Postat pe 5 Martie 2012 19:10 |
||
| Pe mine nu ma trec admini la catastif, cica nu merit. Sa-i fi suparat? Dar io nu stiu! | ||
|
DD_BB Postat pe 5 Martie 2012 19:16 |
||
|
idem,madame... chestiunea.. crima de crima-n cartier.... nu intru in amanunte,cu alta ocazie... |
||
|
iasomia Postat pe 5 Martie 2012 19:30 |
||
| Omor de omor; doamne ce-i si cu nebunii astia....... | ||
|
DD_BB Postat pe 5 Martie 2012 19:39 |
||
|
Chestiunea..... Cu multa placere Iasomia! Tot Chestiunea: SUCCESE!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 5 Martie 2012 22:51 |
||
|
O ALTA CHESTIUNE! Apeleaza cu incredre la butoi, te asteapta doagele, (ca martisor) nu se stie cand simti nevoia de schimbare in bine/tine!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 5 Martie 2012 23:00 |
||
|
astazi, numai horror, chestiunile.... au innebunit romanii...de tot.... nici politia nu ne mai salveaza....politistul asta era mai dihai decat croitorasul cel viteaz... lui i-au reusit 8 dintr-o lovitura....in cine sa te mai increzi azi?
|
||
|
dor72_ Postat pe 5 Martie 2012 23:04 |
||
|
O chestiune ! A vb. Primu' /TVR. Cum ni se maresc S.
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 5 Martie 2012 23:23 |
||
|
Vad ca ati epuizat "chestiunile" arzatoare..sau ..puscatoare...Ati trecut in "raport" si actiunile..politiei,ale politicii abureli...DAR...ati uitat chestiunea arzatoare ,cu adevarat?!1Unde se petrec FEMEILE de 8 Martie????Cine le organizeaza petrecerile?? LA MULTI ANI...cu anticipatie,am vrut sa fiu prima cu felicitarile...pup toate d-le si d-rele Garbo!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 5 Martie 2012 23:34 |
||
|
alte bordee, aceleasi obicee... he,he,he... cam asta-i povestea p-acilea pe garbo... la cheste-acuma... multi nebuni pe lumea asta, neneaca... nici la frizer nu poti sa mai mergi, de frica... nu c-ar fi ceva nou, doar publicitatea e mai destrabalata... apropos de chestea asta, cica nea marmureanu ala, de ne ameninta cu cutremurele catastrofale in fiecare an, o face pt ca televiziunile dau buluc pe el... deci tre'i sa zica si el ceva, nu?... |
||
|
zambil Postat pe 6 Martie 2012 10:03 |
||
|
si-o cheste dashteapta de pe discovery... oamenii au inventat zeii-n clipa-n care au constientizat conditia lor de muritori... cu alte cuvinte, religiile-s un fel de drog care ne face sa suportam stresul gandului ca-ntr-o buna zi o s-o mierlim... simplu de tot... |
||
|
zambil Postat pe 6 Martie 2012 10:13 |
||
|
dap. astia vad ca au scos numele vechi de la naftalina,ma uitam pe forum ....apar o gramada de useri vechi cu "ultimul mesaj",semn ca-s disperati,da' nici nu se apuca sa repare magaoaia,in fine,treaba lor... zambilu' ma uitai pe net,acu'....prin luna lu' mai m-as duce la bai,eu si bolile mele,da' singura vreau sa ma duc,semn ca am imbatranit.. la bai...auzi... |
||
|
iasomia Postat pe 6 Martie 2012 10:16 |
||
| asa e, mami... in tinerete asociam automat romantzele si mersu' la bai cu decrepitudinea... te pomenesti ca maine-poimaine incep sa merg si pe la biserica... he,he,he... | ||
|
zambil Postat pe 6 Martie 2012 10:19 |
||
|
pai da... iti zic cand fac coliva si dai o fuga... la covasna m-as duce,aud ca fac bine la motor,da' cica e bine sa stau cura completa(trei saptamani),poate ma intorc tinerica si o iau pe campii,parca poti sa stii? |
||
|
iasomia Postat pe 6 Martie 2012 10:24 |
||
| iasomico, la chestea cu coliva m-ai pierdut de client... desi pe vremuri era servita ca fel principal la toate mesele, ca altceva nu se gasea... eu la pomana as prefera o salata de boeuf, cu o cruce facuta din felii de gogosar in otet, in loc de bomboane... | ||
|
zambil Postat pe 6 Martie 2012 10:30 |
||
|
pai cruce pe salata,mami? eu cand ornez salate am tema,ca pictorii,mamoantza.... pana atunci...fierbe piftia pe foc ,acu' vine caldura si nu mai mere,iti pun intrun blid si lu' talica... |
||
|
iasomia Postat pe 6 Martie 2012 10:37 |
||
| crez c-ar merge si neshte sarmale, la piftia aia... c-acu se strica varza, nu de alta... | ||
|
zambil Postat pe 6 Martie 2012 10:40 |
||
|
am spalat butoiu',mami...gata varza... m-ai facut sa rad....
|
||
|
iasomia Postat pe 6 Martie 2012 10:44 |
||
|
Mooamaaa!, asta o mancat salata stressata so' intrat si /DiscoverY
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 6 Martie 2012 10:49 |
||
|
Bre,da matali' ai bucatareasa ,nu gluma ! Sarmale/post?
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 6 Martie 2012 10:53 |
||
| asa mami, sa razi, ca viata-i frumoasa... deci zici ca gatasi varza?... atunci ma bag doar la piftie... | ||
|
zambil Postat pe 6 Martie 2012 10:59 |
||
| da,da,da....hai.... | ||
|
iasomia Postat pe 6 Martie 2012 11:03 |
||
vin si io....o zi minunata asemeni sufletul vostru
|
||
|
nuti_vio Postat pe 6 Martie 2012 11:10 |
||
|
Noh dreak eu!...o aparut!...ii nuti ceia? Frumoase florile aste primavara ,neaaa, Zambile! Matali' esti cotingent cu ele?....primiti si pe astea: ... Io' bat cu piftia prin partilemele, de la juma' in jos
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 6 Martie 2012 13:01 |
||
|
Sa nu-ti fie cu...suparare,Suparatule....dar pe acest topic,cat mai putine-spre de loc....emoticoane!!In rest "bine-ai venit la Chestiune!" Iasomia,nu te superi ca i-am facut ...eu..intrarea lui Suparatu..cred ca nu-i chiar asa de ..suparat pe viata..!!! |
||
|
elisabeta_boia Postat pe 6 Martie 2012 21:36 |
||
|
cred ca invitatiile se fac pe topicele personale,bety.. asa m-a invatat mama pe mine,ca pot sa fac invitatii doar la mine acasa,si te rog frumos nu-mi mai raspunde,sunt intro perioada plina, si rabdarea mea e sub linia de plutire. suport f greu o anumita tipologie de oameni. multumesc. stii ca am avut rabdare,este? punct. nuti... multumim. hai si-o ploaie de marte ca doar o ascultam in fiecare an,asa pt primenire... http://www.youtube.com/watch?v=pQXFPFsEitw |
||
|
iasomia Postat pe 7 Martie 2012 10:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Chestiunea zilei.. | 23567 | De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59 |
| imi e frica sa ma mut cu ea | 22 | De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30 |
| Copii (dupa 12 ani) care au iubit / iubite ! | 145 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
|
|
||
| fata blonda cu ochi albastri | 7 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33 |
| am rezolvat problema cu iubitul meu | 23 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58 |
Rezultatele PISA 2025 arată cea mai slabă performanță a României din ultimul deceniu
România merge la Cupa Mondială de Padel cu două echipe naționale alese la Brașov
Rezultatele PISA 2025: președintele cere investiții consecvente în educația din România
Profesorul care își învață elevii să gândească dincolo de manuale