Castiga un laptop oferit de Ncp.ro

De ce ma enerveaza seful meu? Pai ma enerveaza pentru ca nu reusesc sa ma enervez pe el deloc.Cadoul meu pentru el ar fi un pix , pentru ca e singurul lucru pe care nu il are la dispozitie cind trebuie.
palors
Postat pe 13 Noiembrie 2008 14:49

AM AVUT O SEFA PE CARE NU O SA O POT UITA IN VECI.A FOST PRIMUL MEU LOC DE MUNCA LA UN DEPOZIT CU MATERILE PT CONSTRUCTII.EA STATEA IN FIECARE ZI CU MINE DE DIMINEATA DE LA 8 PINA SEARA LA 7.PAI AM PRINS O CA MA CAUTA IN RUCSAC SI S A FACUT CA PLOUA CAND AM INTREBAT O CE CAUTA.NU L SUPORTA PE PRIETENUL MEU NU STIU DE CE CA NU A DERANJAT O NICIODATA CU NIMIC.SI PT CA NU L SUPORTA A INCERCAT SA BAGE CEARTA INTRE MINE SI EL SI M A UMILIT IN FATA COLEGILOR SPUNAND CA PRIETENUL MEU A FOST IN MAGAZINUL UNUI PRIETEN DE AL EI SI A FACUT SCANDAL IN MAGAZIN.SI CAND L AM INTREBAT PE RESPECTIV DACA E ADEVARAT DESI STIAM CA MINTE AM VRUT SA II DEMONSTREZ CA NU SUNT PROASTA SA CRED ORICE IMI SPUNE EA.SI STITI CE MI A SPUS CEL IN MAGAZINUL CARUIA S A PRESUPUS CA A FACUT EL SCANDAL CA NICI MACAR NU L CUNOASTE PE PRIETENUL MEU SI A ZIS CA NU E ADEVARAT.TIPA LA MINE DACA ERA NERVOASA DE FATA CU CLIENTII MA BARFEA CU SOTIA UNUI COLEG DE SERVICI EU ERAM LA 2 3 METRI DE ELE SI ELE VORBEAU DESPRE MINE.VA SPUN CA AM PLECAT ODATA INTR O PAUZA DE MASA SI AM PLANS O ORA INTREAGA FARA SA MANANC SI AM AJUNS CU OCHII UMFLATI LA SERVICI.NU SUPORTA SA MA VADA CA STATEAM JOS SI DACA STATEAM JOS MA PUNEA SA FAC LUCRURI CARE POATE NU TREBUIAU FACUTE. AM PLECAT LA FACULTATE SI AM SCAPAT DAR TIMP DE UN AN M AM GANDIT NUMAI LA ASTA. AM RAMAS CU SECHELE.NU AM DEMISIONAT PT CA NU MI PLACE SA RENUNT SI PT CA NU AVEAM NICI UNDE SA MA DUC.AM STAT 9 LUNI ACOLO DAR NU O SA LE UIT IN VECI.
dizzyy
Postat pe 13 Noiembrie 2008 14:51
cel mai nesuferit sef?nu pot sa`l numesc nesuferit pt ca toti oameni au si parti bune si parti rele. ceea ce ma deranjat, este ca seful meu era si seful parintilor mei. pe tatal meu l`a dat afara pentru ca vezi domne, era un om drept ce-si spunea punctul de vedere in legatura cu serviciu, si nu pupa pe toata lumea in c*r. iar apoi mama a plecat si ea, evident urmandu-si sotul. chestia tare e ca lui i s`a pus pata evident pe mine, si cu prima ocazia.. m`a dat afara, motivul fiind foarte penibil, dar toata lumea stia care era scopul. cam atat. si acu sunt la faculta.. si nu am nici servici. pt ca unora le e mai usor sa dea afara, decat sa ajute. nu conteaza daca castig laptopul sau nu. mi`am varsat putin si eu amarul. va tzuk !
Ing3rasa
Postat pe 13 Noiembrie 2008 14:55
Fostul sef ma enerva foarte foarte rau pt ca era casatorit, si nu cu mine:))
PisicaDeea
Postat pe 13 Noiembrie 2008 15:19
Fostul sef ma enerva foarte foarte rau pt ca era casatorit, si nu eram eu sotia...cat despre cadou i-as darui maxim un pix ca nu-mi dadea bani suficienti, mai degraba mi-ar fi daruit el mie un laptop mai bun, ca ma chinuiam pe jaful ala:))
PisicaDeea
Postat pe 13 Noiembrie 2008 15:25
Buna,
In Romania exista inca multe sechele ale regimului comunist. Sefii care terorizeaza subalternii fac parte din grupul de comunisti, indoctrinati de conceptiile PCR, potrivit carora oamenii pot fi struniti usor cu 'biciul' (n.r.- comportament dur, nerecunoasterea meritelor ca sa nu fie nevoie de mariri salariale, vocabular vulgar, s.a.).
Acest gen de sef era si al meu. Haideti sa vi-l prezint: inginer mecanic, repetent de 2-3 ori (facultatea a facut-o pana la revolutie), dar in intreprinderea unde lucram eu toti sefii (cu mici exceptii) fusesera repetenti de cateva ori. Cred ca acesta era un criteriu bine stabilit de-a ocupa o functie. Scopul sau in timpul programului de lucru (cand era plecat in oras) era de-a sluji cu devotament superiorii, facilitandu-le prin terti anumite servicii, ca de exemplu: aprovizionarea cu materiale de constructii pt vilele personale, pe banii intreprinderii, obtinerea avizelor necesare constructiei si racordarii la utilitati, s.a. Trebuie sa specific si realizarile personale, de achizitie a mai multor apartamente intr-un mare centru universitar, amenajate si apoi inchiriate.
Toate aceste beneficii se obtineau coordonand o echipa de ingineri care rezolva in timp util sarcinile de serviciu. Domnia sa facea prezenta la ora 7 dimineata, prelua sarcinile si le trasa subalternilor, pleca din intreprindere la ora 8,30 - 9 si mai venea la ora 14,30, la incheierea programului. Atunci era foc si paie daca nu-i ieseau afacerile sau daca indrazneai sa-i soliciti un ajutor pt problemele de serviciu. Erai calificat prost, incapabil, s.a. Singura favorizata era amanta, care-l instiinta la zi cu toate detaliile si pt care munceau altii.
Am descris actiunea la trecut, pt ca din 2007 intreprinderea a intrat in declin, dupa privatizare, s-au facut restructurari masive (m-am numarat printre someri, dar acum ma felicit pt ce mi s-a intamplat), au ramas doar pilosii si sefii, iar acum se asteapta soarta titanicului. In orasul nostru au mai fost in aceasta situatie 2 mari intreprinderi.
Sper ca romanii sa se destepte si sa starpeasca aceste relicve ale societatii, pe care le intalnim pana la cel mai ridicat nivel.Cred ca parlamentul adaposteste o treime din aceste specimene, care nu e deloc pe cale de disparitie.
Va iubesc si va multumesc pt ocazia de a-mi descarca sufletul.
danalica
Postat pe 13 Noiembrie 2008 15:50
Buna!
Am lucrat ca ospatara aproape doi ani la un restaurant, care la inceput a fost o pizzerie, aproape ca un bar. Sefii mei erau o familie intreaga: seful, sefa, fiica lor si fiul lor.Locuiesc la etajul superior restaurantului. Pot sa ii descriu fara nici o exagerare ca fiind niste oameni avari.Asta am observat dupa ce au transformat pizzeria intr-un restaurant de 3 stele, au mai inchiriat inca un spatiu care l-au facut fast-food, au facut si catering cu livrari la domiciliu si au deschis si un centru de infrumusetare. Dimineata se facea o lista cu necesarul ce trebuia comandat, iar el avea vesnic de comentat ca se face risipa. Stocul era facut de nasa sefilor, care bineinteles facea in asa fel incat niciodata sa nu iasa bine si angajatii erau nevoiti ori sa cumpere mezeluri, ori sa fie deacord sa li se ia o valoare din salar. Salarul niciodata nu il dadea daca aveai mai repede nevoie de bani. In fiecare zi dadea salarul la un angajat, maxim doi si te trezeai ca era jumatatea lunii si deabia luai salarul.Salariile erau foarte mici raportate la toata munca pe care trebuia sa o faci.Lucram doua zile de la 10 la 24 si doua zile eram liberi. Daca nu aveam comenzi de facut si mai luam o pauza de 5-10 minute pentru ca eram multi dintre noi fumatori si oricum simteai nevoia sa stai jos, atunci venea si iti gasea cev,a de facut, ata bombanea pana ce trebuia sa te duci sa executi. Noi ospatarii trebuia sa facem si curatenia dupa programul lung si obositor in care aveam diverse feluri de clienti cu toate mofturile de pe lume, mofturi incurajate si de sefi.Sunt niste oameni care se iubesc pe sine , ele de dimineata si cam pana la ora 14 nu coborau de la salon. Li se parea normal ca si tu sa-ti permiti sa mergi la coafor inainte sa mergi la munca, lucru care nu il puteai face avand in vedere salariile minime care le ofereau. Pentru ei angajatii erau pe ultimul loc, daca suna un client si baga o "gogoasa" cum ca nu ar fi fost comanda lui cum si-ar fi dorit-o ii dadea dreptate clientului, fara sa iti asculte parerea sau nicidecum sa aiba grija in personalul lui de peste 30 de angajati, care lucrau acolo de cativa ani si care i-au ajutat sa "ridice" firma prin retele lor, prin calitate, prin rapiditate, prin profesionalism. A ajuns sa-si dea afara bucatarii, oamenii cu care a deschis si care l-au ajutat sa ajunga la nivel la care este pentru niste motive absurde, care te faceau sa razi.
Asa sefi nu doresc nimanui pentru ca oricat de rabdator si de linistit ai fi ajungi sa-ti "mananci" nervii , fiind stresat si presat atatea ore la lucru de niste oameni care au uitat ca suntem oameni, nu roboti, au uitat de bunul simt si de colegialitate.
Imi pare bine ca mi-am gasit un alt loc de munca, unde lucrez 8 ore pe zi, nu sunt deranjata de sefi insuportabili si inumani. Este un birou de creditare unde avem diferiti clienti, dar iti poti face treaba linistita fara a te lua cineva la raspundere fara rost.
Un cadou pentru fostul meu sef ar fi un laptop, deoarece nu stie nici macar sa tasteze si pretinde de la un bucatar sa posteze pe siteul restaurantului retete si diferite reclame dupa placul lui de sef.
Dupa atata timp de cand nu mai lucrez acolo simt aceeasi neplacere, acelasi dezgust cand vorbesc despre ei.
Multumesc, parca m-am descarcat scriindu-va.
bambucia_09
Postat pe 13 Noiembrie 2008 15:55
pai... am avut o sefa care nu mai este printre noi( D-zeu s -o ieret ) ca nu i bine sa vb de rau pe cei de sus dar se purta cu angajatii ca ,cu niste oameni care trebuia sa-i faca toate placerile fara sa comenteze nimeni ,daca intra cineva in birou neinvitat vai de el ,dar asta e mai sunt si cazuri de astea.
ricci9a
Postat pe 13 Noiembrie 2008 15:57
OK.... am sa incerc sa fiu scurta. Fostul meu sef, care doar ca paranteza , avea la fel de multe clase ca si trenul,... mai avea si o extensie nervoasa numita sotie.. cu aceeasi nationalitate si cu la fel de multa carte. Ideea este: culmea orelor peste program -21 DE ORE- a doua zi, deci aceeasi, la 9 la munka. Cea mai iubita fraza a nevestei: "in Romania from 10 people 10 it's stupid"( e citat ) A lui: "you are not here to think" sau " i don't pay you to think" Avea si faze inocente de genul... in sedinta din cand in cand ii curgeau bale din gura , , sau se scobea in nas. Eu lucram ca designer, apoi marketing manager. Am primit calculator dupa aproape jumatate de an, dar mi se reprosa in tot acest timp ca nu imi citesc mail-urile. Ce sa spun... urlete, spume la gura non stop.
I-as cumpara 004 Ghilotina A3, Kobra, ca sa faca fata sedintelor lungi sau sa mai reduca din participanti, si un drum DUS in Israel pentru el si toata familia lui.
Cam atat...ca sa nu va plictisesc
e_l_e_n_a
Postat pe 13 Noiembrie 2008 15:57
Aveam 21 de ani, eram o fiinta timorata si care nu ar fi dernajat pe nimeni. Necasatorita si fara "remorca" (sot) asadar fiind o novice in domeniul secretariatului eram mereu tachinata, luata peste picior de tinerimea masculina. Aveam un sef pe care-l adoram ..de vreo 42-44 de ani.era super atent si un cochet, un tip cu capul pe umeri.....dar omul satul de cariera si-a dat demisia. Apare un sef nou.. De cand a aparut a inceput sa tune si sa fulgere. Ideea era ca imi placea ce faceam, a fost primul care mi-a contestat munca...de ce oare? Inainte eram laudata, eram apreciata.....asta pana a plecat omul ideal.Imeadit dupa am fost scoasa din circuit pentru ca domnului nu ii placeau pitipoancele si dorea sa-si aduca secretara personala. In raport cu alte persoane din cadrul firmei m-a denigrat ca om pentru ca nu aveam facultate.....iar cel cu care avusesem conflictul era protejatul sau..si ce credeti, el avea studii academice...mai exact... vine un tip si imi da ceva spre editare...eu reusesc sa fiu operativa...dar greseala mea este ca nu fac greseli de scris ..iar tipul da..adica am scris eu ortogramele corect...tipul a facut scandal si eu am fost admonestata...cum imi permit sa fac asemenea "magarii". Practic primeam mereu ciorne scrise pline de dezacorduri gramaticale, ortograme gresite....le-am editat identic.....le-am dus sefului...asta dupa ce ma penalizase si m-a intrebat unde am facut scoala...etc. I-am raspuns "exact unde a facut cel care scrie asta" si i-am aratat hartia...Iar am picat de fazan. Ma tarziu insarcinata fiind a avut nevoie de cineva care edita si era carenta de personal ..avea ceva treaba dar era un obsedat..nu m-a lasat sa ma ridic de pe scaun, desi ma presa nevoia fiziologica...si i-am spus asta..."mai, dar ce inseamna asta..termina-ti treaba".
Ce sef poate fi acela care daca merge la o toaleta in firma... nu poate sa-si mascheze "pornirile" biologice.....Adica.... eram la toaleta femeilor. Era acolo un perete despartitor de toaleta masculilor...astfel incat am auzit toate partaielile si cazna omului de-a face un "scaun". Asta dupa ce a dat drumul unui jet si unui part eliberator. Sa-i fie de bine...ca mie mi-a schimbat perspectiva despre oamneni in general.
Ar trebui sa amintesc ca m-a obligat sa socializez pe banii mei? Adica sa particip la un chef..."ca doar nu vrei sa faci nota discordanta?'..desi stateam prost cu banii....dar am mers la chef nu de la ora 16 ci de la ora 18, ca mi-a lasat ceva de final de luna de terminat ..si apoi sa ma vada obligatoriu in sala. Sa amintesc ca presiunea asupra mea a facut-o la ora 13....in aceeasi zi, ca nu eram pregatita, imbracata, spalata...de la job direct in party. Ce inseamna sa fi manipulat, sa nu ti se de-a concediu, sa nu ti se spuna ca vezi ca acest concediu ti se poate plati...ai nevoie doar de o hartie...etc
Au fost multe...cand s-a pensionat am fost cea mai fericita!
Mai fericita am fost cand am aflat ca fiul sau ....nu era academician....supararea mea ...ca nu l-am intalnit sa i-o trantesc in fata.
Despre nepotisme? Omul asta poate scrie un tratat... Despre favoritisme idem.... si despre protejati la fel.
Pink
Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:05
Nu i-a s cumpara niciodata nimic pentru ca omul asta are ce vrea natura lui. Insa ma gandesc sa-i scriu lui Mosu, poate el se imbuneaza... si sa-i ofere 003 Biblioraft PVC 7 cm diverse culori sa se arhiveze si sa ne lase in pace.
Pink
Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:11
Am si eu multe povesti cu si despre fosti sau actuali sefi, insa cel care merita mentionat este un domn care a avut statutul de "viitor posibil sef". Am mers la un interviu la Pepsi, la vremea aceea pentru un post de "assistant manager". Emotionata si cu destula lipsa de experienta, am trecut de primul interviu si am ajuns la etapa in care ramasesem 3 candidati pentru acel post. Etapa in care mi s-a comunicat si "fisa postului"...printre altele, trebuia sa ma asigur ca domnul director are baterii la...nu ati ghicit, telecomanda de acasa! Si ca daca se strica aerul conditionat...da, tot de acasa, sa ma asigur ca stiu unde e garantia si ca se repara repede. La birou nici nu am mai intrebat ce era de facut, din moment ce acasa erau atatea :)) Asta e ceva ce nu o sa uit niciodata, din experientele mele cu sefii/posibili sefi. Iar drept cadou de pe ncp.ro, i-as lua...o Multifunctionala, cu mesajul "a nu se confunda asistenta cu multifunctionala" :))

Kiss!
roxoxox
Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:30
Am o sefa a dracu' de moare, zici ca toate ii put in jurul ei, asa stramba din nas in permanenta! O babatie de 60 de ani,dar care din frumoasa(sexi?) si desteapta nu se mai scoate. Ca sa iti semneze o adresa, mai ca trebuie sa faci plecaciuni din cer si pana la moliatul covor/mocheta de la picioare.
Mai e si saraca cu duhul, lucrul cu calculatorul e o enigma continua pentru ea si intotdeauna plange de ti se rupe sufletul : "Oare de ce imi apare scris asta, sau asta pe ecran? Nu stiti voi ce vrea sa zica?Oare de ce nu trage linii, calculatorul asta acolo unde vreau eu?" etc...de parca al naibii calculator face mai nou si programare.
Dupa ce ne ameteste cu cunostintele ei=bate campii la greu...incepe sa urle, sa se crizeze(ea a intrat de mult in criza, nu stiu daca de genul celei financiare actuale?)ca ea nu mai poate de atata munca, ca nimeni nu ii acorda sprijinul...fie vorba intre noi, i-as acorda cu cea mai mare placere sprijinul atunci cand e pe langa un geam deschis, poate am si eu bucuria sa vad o saritura de la etaj, fara parasuta!!
Doamne iarta-ma..dar prea ii tii in puf pe unii tembeli!
adelina
Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:30
Eu am o sefa, si se poarta oribil cu oamenii de la angajati la clienti, mai lucram si in sistemul public...cu oameni ca ea nu o sa ajungem nicaieri. Nu am timp sa dau prea multe amanunte dar la ea apelativul "prostule" este cea mai dragutza alintare...in rest chiar nu pot sa reproduc aici vocabularul pe care il foloseste, situatiile care le creeaza si felul in care reuseste sa dezorganizeze o instituie a statului destul d eimportanta...si lumea mai are pretentii ca functionarul public sa fie dragutz si amabil cu asa conducere! Eu sunt in sistemul asta de 2 ani...iesita direct de pe bancile facultatii cu aspiratii si idealuri intr-o jumatate de an au disparut toate am devenit mai apatica decat toti ceilalti angajati cu vechime! Un exemplu ar fi : daca te porti frumos cu clientul sigur ti-a dat ala ceva si te-a umplut de spagi, daca incerci sa-l expediezi cat mai repede esti incompetent- toate astea ti se spun de fata cu toata lumea si v-am spus nu cu limbajul care-l folosesc eu! Poate intru o data sa scriu mai multe - cand ma va lasa copilul - fiindca asta e un subiect foarte sensibil pentru mine...nu pot sa concep ca in ROMANIA ANULUI 2008 in care avem pretentii ca suntem institutii europene ...pot sa mai existe la conducere oameni atat de plafonati si incompetenti care cred ca calculatorul este masina de scris si care au calculator pe birou dar daca te uiti mai atent nu este bagat in priza fiindca nu exista priza acolo( nu ca ar fi fost absolut necesar), caruia i s-au alocat banii cu carca i s-a pus la dispozitie tehnica de ultima ora si intreaba ce sa faca cu laptopul care tocmai i-a fost trimis! In fine e o poveste lunga....

Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:54
mianda_ivana
Postat pe 13 Noiembrie 2008 17:18
Seful meu a fost un aiurit, in sensul ca orice problema incercai sa o solutionezi cu ajutorul lui te scotea pe tine vinovat, iar ce ma enerva la culme era zambetul lui FALS cand imi spunea "ASTA E"., UN TEMBEL,dar am scapat ca a plecat din firma
ancuta83
Postat pe 13 Noiembrie 2008 17:22
Eu am avut un sef foarte ... ciudat. Era genul de om care venea incruntat la serviciu si nu raspundea la buna-ziua; Lucram acolo ca si consilier juridic si ori de cata ori faceam o actiune pentru instanta ma chema sa ii explic de ce anume solicitam anumite lucruri, de ce ridicam exceptii, s.a.m.d.p. Ulterior am aflat ca urma cursurile unei Facultati de Drept la seral ... ii dadeam meditatii fara sa stiu;

O alta faza a fost cand unul dintre colegii nostri a gresit ceva intr-o balanta. L-am auzit racnind la bietul baiat: "Bai, ...., iti dau un pumn in cap!". L-am sfatuit pe colegul acela sa isi caute de lucru in alta parte, unde va fi respectat;

Inca una, ca sa va dati seama de parsivenia oamenilor: Lucram la o organizatie sindica, ... care cica apara drepturile salariatilor ... Ne-a plecat o colega la un moment dat si avea vreo 20 de zile de recuperat (pentru efectuare de ore suplimentare neplatite); Ea incepea lucrul mult mai repede decat expirarea perioadei de preaviz; Eu i-am spus sa isi faca cerere de compensare a zilelor lucrate cu zilele de preaviz, lucru care s-a si intamplat, seful nostru cel minunat fiind plecat in delegatie in strainatate; cand s-a intors ... mi-a dat dispozitie sa fac o decizie de desfacere a contractului de munca din vina salariatului, pentru absente nemotivate; bineinteles ca punctul meu de vedere a fost cu totul altul ... si de atunci si pana am plecat si eu nu m-a mai privit cu ochi buni.

Asa ca ... cititi codul muncii sa stiti ce drepturi si ce obligatii aveti si dati peste nas oricui incearca sa va calce in picioare!
piticul_de_debara
Postat pe 13 Noiembrie 2008 17:42
Buna ziua, eu in momentul de fata pot spune ca sunt foarte norocos, deoarece am un sef foarte, foarte competent, destept, inteligent etc!
Spiritul performantei in cadrul grupului nostru este ordinea zilei!
Om obiectiv, impartial, foarte bun organizator, ce mai, am mai avut sefi dar ca dansul nu!
Sa-i dea Dumnezeu sanatate!!
Dintre produsele vazute pe "Ncp.ro" as vrea sa-i ofer cadou un laptop.

Sa auzim de bine, si doresc la toata lumea un sef cum avem noi!
Toate cele bune!

Postat pe 13 Noiembrie 2008 17:46
cel mai nesuferit sef probabil ca va ganditi ca ar fi unu care iti da un salariu mic, si pe deasupra te mai streseaza si te pune sa muncesti mult, sau sa stai peste program...in cazul meu nu este asa...cel mai nesuferit sef e altul......lucram ca secretara, si tot timpul imi strica toate planurile...asta in cazul in care era si un tip pe acolo...nu suporta sa ma vada langa nimeni, cand vorbeam la telefon ma punea sa inchid, daca banuia ca este vreun iubit....daca vedea ca imi stabilesc o intalnire imi datea de lucru si stateam peste program, tot timpul ma vroia la servici..macar sa fiu acolo si sa ii fac cafeaua....pana tarziu am intales de ce era asa nesuferit..se indragostise de mine :D si nu ma suporta cu altul, din pacate ne am indragostit absurd, el de mine si eu de altul....si asa a trebuit sa renunt la un job unde eram platita bine si nici nu munceam prea mult....
adina007
Postat pe 13 Noiembrie 2008 18:33
De la: valiluci, la data 2008-11-13 17:46:28Buna ziua, eu in momentul de fata pot spune ca sunt foarte norocos, deoarece am un sef foarte, foarte competent, destept, inteligent etc!
Spiritul performantei in cadrul grupului nostru este ordinea zilei!
Om obiectiv, impartial, foarte bun organizator, ce mai, am mai avut sefi dar ca dansul nu!
Sa-i dea Dumnezeu sanatate!!
Dintre produsele vazute pe "Ncp.ro" as vrea sa-i ofer cadou un laptop.

Sa auzim de bine, si doresc la toata lumea un sef cum avem noi!
Toate cele bune!
marginean
Postat pe 13 Noiembrie 2008 18:51
Buna.Eu vreau sa va spun ca am avut o sefa acum doi ani atit de rea ca pur si simplu nimeni nu o suporta dintre angajati,vreau sa spun din toate punctele de vedere.Cind aparea la servici toata lumea tacea nimeni nu mai scotea un cuvint ,nu se mai spuneau glume sau altele.Tuturor ne a facut zile fripte dar datorita unor intimplari nefericite din viata mea am scapat de ea ,iar dupa un timp am aflat de la o fosta colega ca a plecat si sincer ma m bucurat pentru fostele colege ca au scapat de asa o scorpie.Eram sigura ca odata roata se va intoarce chiar daca nu pentru mine cel putin pentru colegele mele.Si...cam asta e...bine ca am scapat toate.


Iar acum dupa doi ani am parte de un sef super pot zice din aproape toate punctele de vedere este corect ,intelegator dar normal ca are si un defect ,ar fi prea frumos sa fie adevarat ar zice unii.....deci defectul lui este ca e prea moale cu toti de i se urca in cap pot zice, unii angajati ,dar totusi nu ma pot plinge ,avind in vedere ce sefa am avut in urma cu doi ani.Sincer asa sef cum am eu le doresc tuturor....cam asta am avut de spus si mult succes tuturor.



marginean
Postat pe 13 Noiembrie 2008 19:19
Fosta mea shefa...OOOdaaa...asa m-a enervat..waiii..cand m-am "angajat", mi-a spus ca nu imi face carte de munk si ca pot pleca cu lichidarea la zi oricand vreau euuu. A venit si vremea sa vreau sa plec, asta dupa o luna de angajare, pentru ca imi gasisem un servici stabil intr-o firma.Din acest motiv nu am vrut nici carte de munca. Si dai si lupta cu mintea pitzipoacei si explica-i si reaminteste-i ce a zis...dar ea..neah..o tinea pe a ei..acilea stai ca nu se poate sa pleci..si Si uite asa imi venea sa i perforez caputzu ala mic si blond si pitzipongit si sa i capsez creierashul ala...in final s-a rezolvat dar cu multa bataie de cap si cu o conditie: plec dar nu mai imi da nici un ban..offf si uite asa munca in folosul shefei.. ce ma mai bucur de numa
blindu_ally
Postat pe 13 Noiembrie 2008 19:54
parca vad si acum tipul mic de statura, de 60 ani care nu stia ce mijloace sa mai utilizeze pentru a-i ajunge in pat. a inceput prin a ma muta intr-o pozitie favorabila in birou si anume langa el. daca a vazut ca nu tine m-a laudat in fel si chip pentru toate nimicurile.Si nici asa nu a tinut.Atunci a schimbat placa: zilnic ma ameninta cu restructurarea postuli, dupa terminarea programului imi telefona fara a spune nimic, nu pierdea nici o ocazie sa ramanem singuri sau ori de cate ori prin natura serviciului trebuia sa ne deplasam impreuna ma hartuia pur si simplu cu tot felul de propuneri indecente. dar toate tentativele au esuat.si asa au trecut 20 ani. Azi este un batranel ramolit pe care il conduc copii de mana si care e dependent de pampers dar pe care daca il vad trec pe trotuarul celalalt.

maria - Moreni
pirania_1960
Postat pe 13 Noiembrie 2008 20:13
Eu nu am sef direct nesuferit...am o colega careia ii place sa o faca pe sefa.Tot respectul pentru ea k este mai in varsta decat noi.A iesit la pensie de ceva timp, dar ii place la nebunie functia pe carte o are si face cumul.
Este caustica si cauta de cele mai multe ori motive sa se ia de careva. Sa va conving cat este de nesuferita, va invit sa fiti colegii nostri timp de 1-2 saptamani.
va pup si o seara placuta
lidia44
Postat pe 13 Noiembrie 2008 20:16
Buna! Numele meu este Cristina si am sa va povestesc putin despre sefa mea, viitoarea fosta sefa. Acum o luna si ceva o fosta coelga de-a noastra a murit intr-un accident de masina intr-o sambata seara. Desii plecase din firma de cateva sapt ne intelegeam f bine cu ea, ieseam impreuna, eram un grup mai unit unii pe la alte firme, altii aici suportand-o pe draga noastra sefa. Cum era si normal vreo 15 din noi, mai apropiati fetei care a murit voiam sa mergem la inmormantare si ca sa vedeti ce inumana este nu voia sa ne lase pe toti pt ca i se strica afacerea fara noi. Trebuia sa alegem 7 din noi care sa mearga. Intr-un ffinal, dupa multe insistente s-a gandit ca putem merge toti. A!! si i-am zis s aparticipe si ea cu un ban pt flori, coroana si nu a dat decat 10 lei, avand in vedere ca are un sal de 3000 euro. Deci mai rea de atat cred ca nu exista!

Multumesc!
cristinal
Postat pe 13 Noiembrie 2008 20:22
Eu nu am sef direct nesuferit...am o colega careia ii place sa o faca pe sefa.Tot respectul pentru ea k este mai in varsta decat noi.A iesit la pensie de ceva timp, dar ii place la nebunie functia pe carte o are si face cumul.
Este caustica si cauta de cele mai multe ori motive sa se ia de careva. Sa va conving cat este de nesuferita, va invit sa fiti colegii nostri timp de 1-2 saptamani.
va pup si o seara placuta
lidia44
Postat pe 13 Noiembrie 2008 20:22
Cea mai nesuferita sefa, se poate supne ca este a mea.Spun asta pentru ca aparent "pare" foarte sociabila si draguta, dar nu este deloc asa.Minte de ingheata apele cu o seninatate si o calmitate de nu-ti vine sa crezi iar in momentul in care vrei sa ii atragi atentia sa ii spui ca nu are dreptate asupra unui aspect niciodata nu este de acord si iti raspunde senin ca nu este nici o problema, chestiunea respectiva va fi negociata si va fi ok.Dar nu este asa.Asta ii e meseria...este platita sa minta si eu sunt la fel pana in data de 26 noiembrie cand va fi ultima zi de munca acolo, momentan sunt in preaviz. [mi-am bagat demisia in a 2-a zi de munca] nu as dori sa auda minciunile alea nici cei mai mari dusmani ai mei, cu toate ca mii de oameni sunt mintiti in legatura cu diverse probleme ale firmei in cauza...imi cer scuze in numele lor...sincer mie imi este rusine
maissa_blue
Postat pe 13 Noiembrie 2008 20:23
De la: ConcursGarbo, la data 2008-11-12 12:00:53Garbo si Ncp.ro te invita la concurs. Ai sansa de a castiga un laptop Acer Aspire Celeron daca ne convingi ca tu ai avut cel mai nesuferit sef si daca alegi un cadou pentru el de pe site-ul www.ncp.ro.


Concursul se desfasoara in perioada 12 noiembrie 3 decembrie 2008. Pentru a te inscrie la concurs trebuie sa postezi mesajul aici. Trebuie sa ne spui de ce te enerveaza seful tau sau un fost sef. De asemenea, trebuie sa alegi de pe site-ul www.ncp.ro un cadou inspirat pentru seful cu capsa pusa. Apreciem mesajele originale si haioase. Pe 4 decembrie vom selecta mesajele finaliste, iar pe 8 decembrie 2008 vom publica numele castigatoarei.
anaco
Postat pe 13 Noiembrie 2008 21:37
De la: ConcursGarbo, la data 2008-11-12 12:00:53Garbo si Ncp.ro te invita la concurs. Ai sansa de a castiga un laptop Acer Aspire Celeron daca ne convingi ca tu ai avut cel mai nesuferit sef si daca alegi un cadou pentru el de pe site-ul www.ncp.ro.


Concursul se desfasoara in perioada 12 noiembrie 3 decembrie 2008. Pentru a te inscrie la concurs trebuie sa postezi mesajul aici. Trebuie sa ne spui de ce te enerveaza seful tau sau un fost sef. De asemenea, trebuie sa alegi de pe site-ul www.ncp.ro un cadou inspirat pentru seful cu capsa pusa. Apreciem mesajele originale si haioase. Pe 4 decembrie vom selecta mesajele finaliste, iar pe 8 decembrie 2008 vom publica numele castigatoarei.
anaco
Postat pe 13 Noiembrie 2008 21:38
De la: ConcursGarbo, la data 2008-11-12 12:00:53Garbo si Ncp.ro te invita la concurs. Ai sansa de a castiga un laptop Acer Aspire Celeron daca ne convingi ca tu ai avut cel mai nesuferit sef si daca alegi un cadou pentru el de pe site-ul www.ncp.ro.


Concursul se desfasoara in perioada 12 noiembrie 3 decembrie 2008. Pentru a te inscrie la concurs trebuie sa postezi mesajul aici. Trebuie sa ne spui de ce te enerveaza seful tau sau un fost sef. De asemenea, trebuie sa alegi de pe site-ul www.ncp.ro un cadou inspirat pentru seful cu capsa pusa. Apreciem mesajele originale si haioase. Pe 4 decembrie vom selecta mesajele finaliste, iar pe 8 decembrie 2008 vom publica numele castigatoarei.
anaco
Postat pe 13 Noiembrie 2008 21:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum fac masaj 15 De la: adeline 25 Noiembrie 2012 05:53
Schimb de linkuri 2 De la: CARMEN_13 23 August 2010 12:35
Voi aveti idee, despre ce e vorba? 53 De la: garbo_378859 8 Mai 2014 19:31
Anunturi diverse 27 De la: little_angel1151 4 Februarie 2010 09:44
Aveti probleme cu plata cotelor de intretinere? 1 De la: shamytc2007 27 Octombrie 2008 22:59
Setari Cookie-uri