cred ca am nevoie de ajutor

De la: kiki33, la data 2009-01-12 12:05:13
Acum am o alta problema:ma tot piseaza unii apropiati sa retrag cererea ca le pare rau de el,de noi,ca nu ne pot vedea despartiti...etc.Dar eu nu am niciun motiv sa dau inapoi :el nici macar nu a venit sa stea de vorba cu mine despre asta,e un las,poate ca nici nu-si doreste sa dau ina[poi.Asa ca voi merge inainte,orice mi-ar zice ei.E simplu sa privesti din afara si sa-ti dai cu parerea.Le-am spus sa se puna in locul meu si apoi sa vorbeasca.Am plecat pe acest drum si daca nu voi avea un motiv FOARTE serios nu ma voi opri.2009 e anul varsatorului si imi va fi bine orice as face.



Scumpa mea, rudele si cunoscutii au fiecare viata lor, familiile lor...sa nu crezi ca nu pot dormi noaptea de grija voastra...!
Tu stii cel mai bine care este viata ta in momentul asta, care este viata pe care o doresti si pe care o meriti...!
Nu pleca urechea la vorbele altora. Pentru binele tau si al copiilor tai, fa ceea ce ti-ai propus.
Probabil, pana la divort, lupul se va imbraca in blana de oaie ca sa-ti arate cat s-a schimbat.... Sa nu-i cazi in plasa! Astfel de oameni nu se schimba niciodata!
Da, ai dreptate! Acesta este anul semnelor de aer! Pana si stelele sunt de partea ta.

Bafta multa!
Ella34
Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:19
si tu tot varsator..........?,offf.ce sa zic?succes.Cu stima CATALIN.
roby_cado
Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:35
De la: roby_cado, la data 2009-01-12 12:35:10si tu tot varsator..........?,offf.ce sa zic?succes.Cu stima CATALIN.

Si tu esti tot varsator?Sau ai vreo problema cu ei?
kiki33
Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:39
nu,nu sunt varsator,viitoarea mea fosta este.se pare ca asta este perioada cand varsatorii au ulcioarele pline,si le varsa pentru a le umple iarasi.nu spun ca tu nu ai motive reale sa faci asta.dar sunt multi varsatori care fac asta pentru ca........... .Cu stima CATALIN.
roby_cado
Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:53
SA FIE OARE VINA ASTRELOR?,CARE PREVAD UN 2009 EXTRAORDINAR PENTRU VARSATORI? .Cu stima CATALIN.
roby_cado
Postat pe 12 Ianuarie 2009 13:02
De la: roby_cado, la data 2009-01-12 13:02:42SA FIE OARE VINA ASTRELOR?,CARE PREVAD UN 2009 EXTRAORDINAR PENTRU VARSATORI? .Cu stima CATALIN.


Roby, eu spun asa cum spune si astrologul meu de suflet..." astrele predispun, nu dispun! Depinde de noi cum folosim aceste predispozitii"

Dar daca unu' vrea sa-si puna capat zilelor, atunci nici astrele nu mai pot face mare lucru...
Ella34
Postat pe 12 Ianuarie 2009 13:08
Eu nu m-am hotarat sa divortez citind horoscpoul pe 2009.Pur si simplu mi ,,s-a umplut ulciorul".A durat mult dar s-a umplut pana la urma.Eu am fost dintotdeauna o persoana optimista si acum sper sa-mi fie bine pt ca asa trebuie,nu pt ca asa zic astrele.Pt ca merit.
Catalin,tu ce zodie esti?
kiki33
Postat pe 12 Ianuarie 2009 14:07
Buna ziua lume
wolfhell
Postat pe 12 Ianuarie 2009 14:11
buna ziua1
kiki33
Postat pe 12 Ianuarie 2009 14:13
Ahhh , am citit acum ce se spune pe aici deci , in primul rand nu horoscopul e de vina pentru tot , horoscopul e cea general , mai bine se vb cu un astrolog pentru o tema natala care , ehhh difera enorm . Generalitatile din horoscop sunt ca sa zicem niste pct de reper nimic altceva . Zise cineva bine de tot nu horoscopul e de vina , il folosim drept scuza de multe ori . Cred ca noi suntem in general . Despre varsatori numai de bine la fel ca si despre celelalte sodii va spun eu ca LEU :)) 'ahhhh si ma devalorizez in fata lui euro :P :))
wolfhell
Postat pe 12 Ianuarie 2009 14:18
eu sunt RAC,KIKI,si pentru mine FAMILIA a insemnat totul.a insemnat "ei"in primul rand,si apoi "eu".vad ca spui ca, vrei "sa-ti"fie bine pentru ca "meriti"(se vede o urma de egoism aici).cele doua sufletele nevinovate unde sunt plasate in ecuatia asta?,cu ele ai vorbit?,ti-au spus ce-si doresc?.spui ca daca nu vei avea un motiv "FOARTE"serios,nu te vei opri.tocmai ti-am sugerat eu unul din motive.iarta-ma,dar cand este vorba si de copii, trebuie sa ne gandim intai la ei.ei sunt cei care sufera in primul rand,in urma unor astfel de actiuni ale noastre(indreptatite sau nu).in urma unui astfel de eveniment,copilul ramane marcat pe viata.si nu vorbesc din auzite.sper sa nu fi suparat cu interventia mea.Cu stima CATALIN.
roby_cado
Postat pe 12 Ianuarie 2009 14:40
Acel motiv FOARTE serios se referea la fetele mele.Pt ele am stat si am sperat ca-si va reveni sotul meu.Si ele stiu cam ce se intampla si nici lor nu le convine.
kiki33
Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:09
Roby nu e vb de suparare aici , e bine ce ai spus insa ma intreb si te intreb un copil intr-o ecuatie nu are de suferit cand ceva nu e in regula intre parinti ? Eu am 2 nu am avut probleme doamne feri tin la ei ca la ochii din cap nici cu sotia dumnezeu sa o ierte nu am avut , am vazut insa copii marcati de relatiile dintre parinti . Ai dreptate la o asa decizie se poarta discutia intre maturi dar trebuie sa se poarte , cine stie poate se mai poate repara ceva sau remedia criza .
wolfhell
Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:10
De la: roby_cado, la data 2009-01-12 14:40:55eu sunt RAC,KIKI,si pentru mine FAMILIA a insemnat totul.a insemnat "ei"in primul rand,si apoi "eu".vad ca spui ca, vrei "sa-ti"fie bine pentru ca "meriti"(se vede o urma de egoism aici).cele doua sufletele nevinovate unde sunt plasate in ecuatia asta?,cu ele ai vorbit?,ti-au spus ce-si doresc?.spui ca daca nu vei avea un motiv "FOARTE"serios,nu te vei opri.tocmai ti-am sugerat eu unul din motive.iarta-ma,dar cand este vorba si de copii, trebuie sa ne gandim intai la ei.ei sunt cei care sufera in primul rand,in urma unor astfel de actiuni ale noastre(indreptatite sau nu).in urma unui astfel de eveniment,copilul ramane marcat pe viata.si nu vorbesc din auzite.sper sa nu fi suparat cu interventia mea.Cu stima CATALIN.


Roby, tu ai citit povestea acestei femei? O femeie batuta, umilita si inselata de sotul ei...???
Tu insinuezi ca o femeie ar trebui se suporte la nesfarsit o astfel de situatie, ca nu cumva copiii sa aiba de suferit!
Dar tu ai idee cat de "fericiti" sunt copiii care traiesc intr-o familie in care, parintii se urasc, se jignesc, se desconsidera, se bat....? Acesti copii au doua alternative:
- fie vor avea probleme grave de socializare,incredere si autostima
- fie vor considera ca asa este normal sa se intample, si in consecinta vor urma acelasi tipar.
Vrei sa spui ca asta este alternativa pe care o propui tu?
Ella34
Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:22
nu Ella,departe de mine asa ceva.nimeni nu merita sa traiasca asa.ce vreau eu sa spun,este ca nu trebuie sa se ajunga aici pentru a nu avea copii de suferit.din pacate se intampla tot mai des.fie ca exista violenta, jigniri etc,fie ca nu.dupa un car de ani,deodata simtim ca trebuie sa fim fericiti,ca meritam ,ca bla bla bla,dar nu cu sotul/sotia.nuuuuuuuuu,ala devine un animal ,o bestie cu chip de om,ne face viata un calvar,nu mai suportam,sa vina amantul/amanta sa ne faca fericiti.hai sa fim seriosi.de fapt despre asta e vorba,si de o parte si de alta "CEVA NOU".SI DE AICI TOT SHOW-L.dar inca odata intreb.ce vina au copilasii nostri?,dc sunt obligati sa treaca prin astfel de traume?.raspund tot eu.DIN CAUZA NESIMTIRII SI EGOISMULUI A UNORA DINTRE NOI.ce vina au ei ca pe mami sau pe tati a inceput sa-i loveasca dragostea pentru altcineva?.Cu stima CATALIN.
roby_cado
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:02
cine a trecut prin asa ceva,copil fiind,stie ce vreau eu sa indrug aici.cine nu,sa nu-si dea cu parerea.hai ca am inceput sa ma aprind.gata, va las.Cu stima CATALIN.
roby_cado
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:12
kiki, sa nu cazi in capcana asta: nu iti va fi bine orice ai face ci daca faci ce-i mai bine! si pentru copii. nu juca pe o carte gresita. nu asta este ideea horoscopului. poti sa cazi de foarte sus. ai mare grija.
gianiblue
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:15
De la: roby_cado, la data 2009-01-12 16:02:26nu Ella,departe de mine asa ceva.nimeni nu merita sa traiasca asa.ce vreau eu sa spun,este ca nu trebuie sa se ajunga aici pentru a nu avea copii de suferit.din pacate se intampla tot mai des.fie ca exista violenta, jigniri etc,fie ca nu.dupa un car de ani,deodata simtim ca trebuie sa fim fericiti,ca meritam ,ca bla bla bla,dar nu cu sotul/sotia.nuuuuuuuuu,ala devine un animal ,o bestie cu chip de om,ne face viata un calvar,nu mai suportam,sa vina amantul/amanta sa ne faca fericiti.hai sa fim seriosi.de fapt despre asta e vorba,si de o parte si de alta "CEVA NOU".SI DE AICI TOT SHOW-L.dar inca odata intreb.ce vina au copilasii nostri?,dc sunt obligati sa treaca prin astfel de traume?.raspund tot eu.DIN CAUZA NESIMTIRII SI EGOISMULUI A UNORA DINTRE NOI.ce vina au ei ca pe mami sau pe tati a inceput sa-i loveasca dragostea pentru altcineva?.Cu stima CATALIN.



Roby, imi dau seama ca suferi foarte mult si din cauza asta nu poti fi obiectiv. Probabil ca nici unul dintre noi nu este, pentru ca judecam situatiile prin prisma experientelor noastre.
Sa stii ca foarte multe femei isi parasesc sotul, nu pentru ca si-au gasit un amant care le face sa se simta mai...femei, ci pentru ca s-au saturat sa fie umilite si depersonalizate, pentru ca s-au trezit intr-o buna zi si nu s-au mai recunoscut. Eu, am spus adio unui om pe care l-am iubit mai mult decat am crezut ca e posibil, dar care, a reusit prin egoism si gelozie sa ma transforme intr-o umbra a ceea ce sunt eu cu adevarat. In momentul in care nu am mai suportat, cu cateva luni inainte de nunta, am spus: PANA AICI!
Iti spun cu mana pe inima, ca daca aveam doi copii, as fi facut la fel. Nu a existat si nu exista un alt barbat in viata mea. Acum sunt singura, mi-am regasit linistea si echilibrul, imi doresc sa cunosc un alt barbat dar...pe undeva , ceva imi taie elanul...
Ella34
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:28
Un barbat vorbea cu o femeie.La un moment dat ea ii spune:
-Esti o bestie cu chip de om, mi-ai facut viata un calmar..
-Calvar..
-Poftim?
-Calmarul este o caracatita.Ai vrut sa zici calvar..
-Poftim...Iar incepi.
Ioana007
Postat pe 12 Ianuarie 2009 17:22
Ioanaaaa...!!!
Ella34
Postat pe 12 Ianuarie 2009 18:24
Ella,din fericire, tu ai reusit sa pui punct acelei relatii la timp.inainte de nunta.e cu totul diferit fata de povestea lui kiki.si nu mai spune ca ai fi facut la fel si cu unu sau doi copii.nici nu-ti inchipui, la cate compromisuri esti dispus sa faci pentru copii.intr-o zi ai sa intelegi ce spun eu acum.sper.asa ca debaraseaza-te de complexul pe care il ai vis a vis de barbati,gaseste-ti barbatul visurilor,si......sa fie-ntr-un ceas bun. .Cu stima CATALIN.
roby_cado
Postat pe 12 Ianuarie 2009 18:27
draga mea, am fost si eu intr-o situatie asemanatoare; desi se vehiculeaza si aici ca peste tot ideea....lasa-l,nu are sens,nu merita...etc- sfatul meu este sa te rogi si sa ai rabdare, eu varianta asta am ales-o, va veni o zi a confruntarii, cred` ca merita sa lupti pentru copii si ptr voi,daca-l iubesti inca.
E greu,uneori cazi in deznadejde,dar miracolele sunt atat de aproape de noi,uneori.
Si inca ceva: invata-ti copiii sa-l respecte chiar daca nu merita
asta il va dezarma

doriadas
Postat pe 13 Ianuarie 2009 08:53
of, trebuie sa fac o remarca personala, din dorinta de a-i distrage atentia lui kiki de la problema ei si din egocentrismul meu de leu: cand vad prin ce situatii au trecut si trec unii, ma intreb eu ce sa fac? n-am apucat nici sa ma casatoresc, copii nu am, anul asta implinesc 34 de ani....sa raman asa? poate m-a ferit Dumnezeu? ca prietenul meu se poarta ca si cum as exista de 2 ori pe luna maxim si nici nu ne-am casatorit...ma intreb ce ar face atunci, asta daca s-ar intampla minunea de a ajunge acolo....la starea civila. astept o minune.
georgiana_irl
Postat pe 13 Ianuarie 2009 15:07
De la: kiki33, la data 2009-01-12 15:09:06Acel motiv FOARTE serios se referea la fetele mele.Pt ele am stat si am sperat ca-si va reveni sotul meu.Si ele stiu cam ce se intampla si nici lor nu le convine.


kiki33, tu chiar crezi ca un divort iti va aduce fericire?
Te-ai analizat cu seriozitate si la rese? Ti-ai facut un inventar al comportamentului inainte si dupa ce ai aflat de amanta?
Nu cred, draga mea.Nu stiu de ce se grabesc fetele cu sfaturi d'astea rapid de indeplinit, fara sa stie partea ta de vina care este.Pentru ca trebuie sa recunosti ca dupa ce ai aflat, ai devenit pisaloaga si acuzatoare, ai cautat vina sotului tau chiar si acolo unde nu avea, pentru ca de furie nu mai gandim corect si in loc sa-i aducem cu picioarele pe pamant pe indivizi, noi mai rau ii starnim.
Crede-ma ca iti spun din pura experienta.La un moment dat, pe la vreo 32-33 de ani, am trecut prin ceva asemanator.
Te asigur printre alte ca situatia materiala iti da alta siguranta in viata.Poate ca tu ai un job foarte bun, din care castigi suficient, dar te asigur ca asta e o chestiune care nu te indeamna la ceva bun. Femeea care se poate intretine singura, si abuzeza de treaba asta si te asidur ca nu spre binele ei.
Personal cred ca e mai bine sa revii asupra deciziei cu divortul sa te intorci la 360 de grade sa joci rolul femeii destepte, rol pe care nu poaye sa-l joace oricine,si sa iti aduni toate puterile si sa-ti refaci familia.
Asculta-ma ce-ti spun, si n-o sa pierzi.Undeva, citeam la o forumista ca te bate sotul. Din ce am citit scris de tine, nu am dedus asta. Mai mult amanta, spui tu ca e divortata.Crezi tu ca aia fiind o femee libera nu putea petrece sarbatorile cu sotul tau? Sau invers,ma rog.
Ti-ai pus intrebarea de ce tacut si anost asa cum il descrii tu a stat cu voi de sarbatori?
Sa nu astepti in veci ca un barbat sa-ti spuna ca a gresit, ca nu o va face.Doar tu esti cea care sa-l citeasca printre randuri si sa te multumesti cu fapte.
O sa urmaresc in continuare ce se intampla si o sa te mai sfatuiesc.Tu, o sa asculti sau nu.Te priveste.
ORICUM, CAUTA SA VEZI CE FACE BINE, ZAMBESTE MAI DES, IAR CE NU-TI CONVINE INCEARCA SA ,,OMITI''.


BAFTA!
cameluta
Postat pe 13 Ianuarie 2009 18:52
Gianiblue,universul nu-l inlocuieste pe Vanghelis007,els-a inlocuit singur.Universul lucreaza pentru noi sa ne fie bine(in limita posibilitatilor)mersi oricum ca ai facut o remarca la ceea ce cred eu.
ghelene_06
Postat pe 13 Ianuarie 2009 19:34
dupa ce barbatul isi gaseste o amanta...numai o prefacuta ordinara se mai poate uita la EL cu "dragoste"-n priviri si zimbet pe buze. si pentru ce? pentru siguranta financiara? daca-l iubeste e altceva, dar cum mai toate sunteti deacord ca nu l-ati putea ierta...atunci de unde dragoste sa-l ierti.???
karmenrosa
Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:40
Buna!Ieri a primit sotul meu citatia (aseara).Singura lui intrebare a fost:,,cati bani vrei?"I-am spus ca nu asteptam aceasta intrebare de la el si ca nu vreau niciun ban pt mine.,,Mai vedem noi" atat a mai putut spune si a plecat la el in camera.Nu a tinut cont ca atunci cand a pus intrebarea era si fiica-sa cea mare de fata si ca ea si-a dat seama ca am inceput divortul.E foarte suparata pe tatal ei si nu-mi place acest lucru.Tot timpul am incercat sa-i spun ca tati le iubeste dar ea-l condamna ca s-a indepartat de ele pt alta femeie.
kiki33
Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:54
Vad ca esti tare pornita. Pacat ca inainte de a face acest pas, nu ai constientizat ca o mama are datoria Dumnezeiasca sa-si apere copii de situatii limita.Nu a plecat de langa copii, nici de langa tine, asa ca asta trebuia sa-ti dea un semnal major.Nimeni niciodata nu va putea tine cu forta un barbat langa familie atata vreme cat el nu vrea acest lucru.Karmenrosa ar trebui sa fie mai atenta cand face afirmatii pe care nu le poate explica si sustine.Eu am spus sa fii desteapta nu o prefacuta.
De cate ori nu ne prefacem ca suntem bolnave cand nu avem chef de sex, de musafiri, de a face mancare, sau mai stiu eu ce?
Cea mai mare durere e pt copii.Ei nu inteleg de ce talat lor a facut greseli, nici de ce mama nu poate ierta.
Kiki daca te-a intrebat cati bani vrei, a vrut sa te supere, pt ca daca avea alta arma o folosea pe aia.Barbatii sunt cele mai neinspirate fiinte.Datorita tensiunii care s-a creat in casa nu puteti niciunul sa va ganditi cu un pas mai departe.Categoric ati ajuns in situatia in care va faultati unul pe altul,dupa care fiecare merge in camera lui si-si linga ranile.
Mai gandeste-te la fete si fa eforturi supraomenesti doar pentru ele.Noi femeile pulem .Crede-ma ca nu-ti spun minciuni.
Aminteste-ti ce a fost frumos in viata voastra si leaga-te de un lucru, o fapta frumoasa, un cadou primit de la el, orice, ca sa poti.
In fata rudelor cum puteti sa va faceti pe fericitii si acasa va dati la cap?
Incearca si acasa sa joci teatru, presupunand ca e cineva in preajma care va vede.
Asta daca nu esti hotarata sa devii o mama singura, o femee care nu prea are loc in societate atunci cand nu are partener, fie el rau sau bun.
Bafta.
cameluta
Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:41
foarte inteligent kmyk, super, subscriu, dar greu de pus in practica pentru unele femei, in momentul respectiv. ce mult conteaza totusi sa-ti deschida cineva capul. dar sa nu uiti totusi, s-ar putea ca teoria ta sa nu se potriveasca oricarei femei. si mai este si soarta......
georgiana_irl
Postat pe 15 Ianuarie 2009 17:09
De la: georgiana_irl, la data 2009-01-15 17:09:09foarte inteligent kmyk, super, subscriu, dar greu de pus in practica pentru unele femei, in momentul respectiv. ce mult conteaza totusi sa-ti deschida cineva capul. dar sa nu uiti totusi, s-ar putea ca teoria ta sa nu se potriveasca oricarei femei. si mai este si soarta......



Sunt perfect de acord cu tine Georgiana, dar am simtit nevoia sa o sfatuiesc asa.Defapt, e mai mult o opinie.Ea, daca vrea sau poate ia in considerare ce am spus, daca nu, nu.Si eu am fost de 2 ori in pragul divortului, dar spre marea mea fericire, am avut o matusa care m-a sfatuit sa renunt, s-mi indrept atentia catre copii, sa nu stau sa-i pescui sotului meu greselile, cum dealtfel si faceam si atunci il starneam si mai tare.
Ma felicit ca am ascultat-o si pt. ea o sa ma rog toata viata.
Si, sa nu crezi ca nu au mai fost evenimente neplacute dealungul vietii noastre, dar, le-am trecut altfel considerand ca am invatat ceva.
Oricum, fiecare e responsabil de viata si de faptele sale.
Deviza mea in viata de famile a fost: NU ACCEPT SA-MI SPUNA NIMENI NIMIC RAU DESPRE SOTUL MEU SI COPII SUNT PRIORITATEA IN VIATA.
O zi buna sa ai.
cameluta
Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Probleme de sanatate 121 De la: anisoaraf 1 Martie 2010 14:12
Sunt misoginii sau feministele oameni slabi 14 De la: cercelmarilena 17 Ianuarie 2009 22:14
relatie dubla 149 De la: VILLAS1189 19 Februarie 2009 09:47
poti sa cuceresti pe cineva cu versuri? 7 De la: si_totusi 31 August 2010 23:06
Ce haioasa e viata uneori... 139 De la: sora_ilsi 29 Ianuarie 2010 13:42
Setari Cookie-uri