buna ziua,. deschid acest topic deoarece pur si simplu...cred k fiecare gospodina se mai impotomleste in ceea ce priveste gatitul zilnic...adica pt idei noi... sanatate si o zi cu zambete precum straluceste soarele pe cer! ![]() ![]() ![]() | ||
Iryna_Iry Postat pe 21 Ianuarie 2012 12:33 | ||
---|---|---|
Vad ca nimeni nu mai gateste! Mananca la Mc Donald`s sau iau in graba ceva de la fast food. Doamnele vin de la seviciu. Ies la mall , merg la salon sa se faca frumoase sau stau pe facebook. ![]() | ||
SAL Postat pe 27 Ianuarie 2012 14:29 | ||
Mi, io gtesc, nu mnnc la McDonald's, n-am cont pe Face...aa c... Vrei ciorb de cartofi cu tarhon i ciolan afumat? Orez cu legume, pui prjit. Prjitura rmne pe mine, pt c mai am de butonat oleac...pn la 16. Duminic fac un papriks de pui cu mmlig.... | ||
Axl_22 Postat pe 27 Ianuarie 2012 14:53 | ||
Hmm, mi-e pofta pe meniul tau. Noi suntem ,,la dieta de dupa sarbatori". Dar azi cred ca-i fac o vizita soacra-mi` sa dau iama in oalele ei. | ||
SAL Postat pe 27 Ianuarie 2012 14:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Relatia cu un barbat inselat in casnicie | 78 | De la: quasaria 11 Decembrie 2009 09:18 |
iubirea mea | 2 | De la: floare_cu_colti 5 Martie 2011 10:04 |
..... | 31 | De la: scrichy 9 Martie 2009 23:33 |
de ce nu pot sa-l uit???? :( | 43 | De la: persidadamian 22 Martie 2009 19:45 |
ce ascunde uneori cererea de prietenie!!! | 31 | De la: anaROBERT 6 Aprilie 2011 10:48 |
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili