Zodia BALANTA

De la: garbo044439, la data 2009-11-09 23:55:57Buna BEL 60 si tuturor ,
Am citit tot ce scrie legat de aceasta zodie ... este fff adevarat ... eu sunt din zodia gemeni cu ascendent in gemeni pot sa spun ca am prieneni femei si barbati din zodia balanta si sunt minunati ... chiar sunt inconjurata de multe balante si gemeni exista fff multe asemanari si potriviri intre aceste doua zodii...nu este tocmai varianta ideala ca o zodie de aer sa gaseasca armonia intr-o relatie cu o zodie de pamant mai ales ... stiu ce spun,diferentele sunt mari si perceptiile atat de diferite...in rest este adevarat iau greu decizii dar si cand le-au luat nu mai dau inapoi , ei nu mint chiar urasc minciuna si da pentru ei partea materiala conteaza insa cu toate astea nu cunosc nici o balanta care sa se lase (cumparata)cu bani adica sa nu uitam ca sunt f orgoliosi corecti si ambitiosi.Pot sa spun sincer eu nu as renunta NEVER,fiecare moment petrecut cu ei este unic,pt ca sunt prieteni de nadejde , se poate comunica cu ei orice , stiu sa pastreze un secret , nu judeca,stiu sa asculte,sa fie amuzanti,veseli si profunzi,sentimentali,romantici...atunci cand sunt intr-o relatie implicati sunt f statornici insa pt ei comunicarea,afectiunea,siguranta,echilibrul si libertatea sunt aspecte extrem de importante.In general prezinta o personalitate complexa ...iubesc dragostea,frumosul,arta,cartea,oamenii si libertatea.Daca sunt balante care citesc si imi dau dreptate ma bucur astept un feed-back :)Totul este sa ne intelegem ...ca toti avem bune si rele,toti avem momente si stari ..... Numai bine!!! Sa va iubiti mult !!!
Scuze pt greseala gramaticala
garbo044439
Postat pe 10 Noiembrie 2009 00:01
Chiar nu ai gasit nimic pe placul tau ( exceptand prestatia "in pat" ) la "balanta ta" si totusi nu ai rupt aceasta relatie!!!! Ce sa credem??? Va iubiti, va urati???!!!! Ai cu ce sa-ti argumentezi "prezenta " langa acest barbat? .... mai ales ca se afla la 500 km de usa ta??/ ca eu nu inteleg ce te leaga (sufleteste, vorbind)...
Si nu in ultimul rand parerea mea despre "barbatul balanta": NU-SI UITA iubirea (sau iubirile), NU-SI PARASESTE iubirea decat dupa ce este facut "bucatele"!
garbo007205
Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:45
De la: garbo007205, la data 2009-11-10 11:45:12 NU-SI PARASESTE iubirea decat dupa ce este facut "bucatele"!


eheeee... uneori isi face "iubirea" bucatele si apoi pleaca satisfacut...
garbo_C
Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:50
Buna. Sunt TAUR si am cunoscut o BALANTA acum 4 luni, are in mare parte toate calitatile enumarate de tine, aproximativ 95% din calitatile sale se potrivesc cu descrierea facuta. Oare nu l-am cunoscut eu inca??? Daca asa este el, ceea ce tind a crede ca da, am o varsta si o experienta de viata incat greu sa ma mai insel, dar daca nu, poate imi spuneti voi ce nu vad eu, va rog. Felicitari pentru descrierea facuta zodiei BALANTA. Daca intalniti un barbat cu calitatile unei BALANTE, ca cel pe care l-am intalnit eu va doresc sa fiti iubite si fericite, la fel ca mine.(atentie: nu toti cei din zodia Balanta sunt la fel, pot fi f. diferiti, si pt. femei e valabil) Cu multumiri.
ellyssa
Postat pe 21 Noiembrie 2009 19:46
asa e dar mai depinde si de balanta .trebuie sa fie docila.daca nu este ,stau amandoi pe un butoi de pulbere.leului trebuie sa-i dai atentie,ascultare,dragoste si tot timpul tau liber,altfel risti sa ai un cosmar de casnicie sau relatie.daca ii dai leului toate astea poti sa-l invarti cum vrei tu pe degete,daca nu,poti sa te indrepti spre alta zodie.balantele in general sunt incapatanate dar stiu cand trebuie sa cedeze ca sa le fie lor bine.
garbo056874
Postat pe 22 Noiembrie 2009 15:52
De la: cretunencu, la data 2008-09-28 16:03:31Extraordinar de bine descris! Felicitari!
garbo055761
Postat pe 22 Noiembrie 2009 18:26
pentru florinradu80 gresit
eu sunt o balanta adevarata si sunt altruista si fidela.
Am 39 de ani si inca nu mi-am inselat sotul si cred ca nici nu o voi face.
Sunt foarte harnica si discreta. Probabil ai cunoscut exceptia(care intareste regula).
Se pare ca ai cam agitat balantele cu parerea ta.
mihaelamaria70
Postat pe 22 Noiembrie 2009 23:12
Si eu sunt balanta cu ascendent in sagetator, dar nu am gasit prea multe despre aceasta combinatie. Ce mi se pare mie, din personalitatea mea, ca ar apartine ascendentului: ,,Direct si sincer, nu disimuleaza, ci spune direct si raspicat ceea ce crede, fara nici un fel de menajamente.,,. Pentru ca balantele iau un lucru mai pe ocolite, il fac sa para mai frumos, mai fac si eu chestia asta, dar si cand ma enervez sau nu suport ipocrizia unor persoane, spun lucrurilor pe fata, ceea ce ii socheaza pe multi; poate de aici si faptul ca nu leg prea multe prietenii stranse. Nu inseamna ca nu am prieteni, dar si cei in care am avut incredere si mi-au tradat-o (nu multi), nu mai am ce discuta cu ei. Ascendentul ma face in unele situatii sa iau unele decizii ferme, cu toate ca dupa aia stau iar si cantaresc situatia de 100 de ori. Pe deasupra si prietenul e tot balanta, sa vezi la noi nehotarare
garbo022526
Postat pe 3 Decembrie 2009 13:10
Si eu sunt balanta casatorita de 16 ani cu un berbec si merge foarte bineee chiar daca aceste semne sunt cam incompatibile. Exceptia intareste regula.
mihaelamaria70
Postat pe 3 Decembrie 2009 22:40
perfect adevarat in proportie de 90-95 la suta; sunt balanta si ma mandresc cu asta, cu toate ca , anumite chestii nu sunt in totalitate adevarate, se potriveste...bine!
garbo074945
Postat pe 4 Decembrie 2009 23:56
perfect adevarat in proportie de 90-95 la suta; sunt balanta si ma mandresc cu asta, cu toate ca , anumite chestii nu sunt in totalitate adevarate, se potriveste...bine!
garbo074945
Postat pe 4 Decembrie 2009 23:56
Balanta cu racul??In general am inteles ca nu se prea potrivesc..voi ce stiti?
garbo065670
Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:29
De la: garbo044439, la data 2009-11-09 23:55:57Buna BEL 60 si tuturor ,
Am citit tot ce scrie legat de aceasta zodie ... este fff adevarat ... eu sunt din zodia gemeni cu ascendent in gemeni pot sa spun ca am prieneni femei si barbati din zodia balanta si sunt minunati ... chiar sunt inconjurata de multe balante si gemeni exista fff multe asemanari si potriviri intre aceste doua zodii...nu este tocmai varianta ideala ca o zodie de aer sa gaseasca armonia intr-o relatie cu o zodie de pamant mai ales ... stiu ce spun,diferentele sunt mari si perceptiile atat de diferite...in rest este adevarat iau greu decizii dar si cand le-au luat nu mai dau inapoi , ei nu mint chiar urasc minciuna si da pentru ei partea materiala conteaza insa cu toate astea nu cunosc nici o balanta care sa se lase (cumparata)cu bani adica sa nu uitam ca sunt f orgoliosi corecti si ambitiosi.Pot sa spun sincer eu nu as renunta NEVER,fiecare moment petrecut cu ei este unic,pt ca sunt prieteni de nadejde , se poate comunica cu ei orice , stiu sa pastreze un secret , nu judeca,stiu sa asculte,sa fie amuzanti,veseli si profunzi,sentimentali,romantici...atunci cand sunt intr-o relatie implicati sunt f statornici insa pt ei comunicarea,afectiunea,siguranta,echilibrul si libertatea este extrem de importanta.In general prezinta o personalitate complexa ...iubesc dragostea,frumosul,arta,cartea,oamenii si libertatea.Daca sunt balante care citesc si imi dau dreptate ma bucur astept un feed-back :)Totul este sa ne intelegem ...ca toti avem bune si rele,toti avem momente si stari ..... Numai bine!!! Sa va iubiti mult !!!


ai mare dreptate in tot ce ai spus...sunt balanta nu as renunta la zodia mea:X.....totusi iubesc o zodie de pamant,capricorn...poate sa`mi spuna cineva ceva despre compatibilitatea dintre aceste zodii din proprie experienta?:)
multumesc frumos
garbo063661
Postat pe 17 Februarie 2010 23:24
Mama draga ce spuneti de balante?Ca au "gropite"?Da cunosc doua balante una din ele are gropite cealalta e proasta foc si amindoua asa cum s-a spus la televizor de zodia voastra sunt una mai .... decit cealata.Sunt doua ratate fara casa si vai de mama lor.Nu m-am putut abtine sa nu spun asta deoarece nu am mai vazut atita indolenta,lipsa de ambitie,una din ele nu ar fi fost asa proasta dar ce pacat ca latura ei inclinata spre curvie a doborit-o.Chiar a spus cu gura ei "Eu nu pot trai fara brabat!"-si uite asa din barbat in barbat de la o casatorie la alta a ajuns aproape de 40 de ani mare cit o vaca si nici un barbat in viata ei!Asta e zodia
balanta!Intrebati pe cei avizati ca o sa va spuna tot acest lucru!Comoditatea,tendinta spre lux cu mijloace nu prea ortodoxe,inclinarea spre prostitutie...
kaladris
Postat pe 22 Aprilie 2010 08:50
mda..la mine nu se vede primul post.. ala cu descrierea generala...
24_november
Postat pe 19 Mai 2010 20:33
De la: kaladris, la data 2010-04-22 08:50:26 Mama draga ce spuneti de balante?Ca au "gropite"?Da cunosc doua balante una din ele are gropite cealalta e proasta foc si amindoua asa cum s-a spus la televizor de zodia voastra sunt una mai .... decit cealata.Sunt doua ratate fara casa si vai de mama lor.Nu m-am putut abtine sa nu spun asta deoarece nu am mai vazut atita indolenta,lipsa de ambitie,una din ele nu ar fi fost asa proasta dar ce pacat ca latura ei inclinata spre curvie a doborit-o.Chiar a spus cu gura ei "Eu nu pot trai fara brabat!"-si uite asa din barbat in barbat de la o casatorie la alta a ajuns aproape de 40 de ani mare cit o vaca si nici un barbat in viata ei!Asta e zodia
balanta!Intrebati pe cei avizati ca o sa va spuna tot acest lucru!Comoditatea,tendinta spre lux cu mijloace nu prea ortodoxe,inclinarea spre prostitutie...


ce usor e sa judeci oamenii dupa niste semne zodiacale stupide
si daca vroiai sa ma intrebi, nu! nu sunt blanta!
cunosc cel putin una extrem de bine si as putea spune ca n-am vazut om mai inteligent si ambitios...
zambila
Postat pe 19 Mai 2010 20:38
zambilici...nu are rost sa pui la sufletel
oare nu stim,ca se iau in considerare numai defectele?
calitatile par sa nici nu conteze

eu le-as sugera,persoanelor care aduc jigniri nefondate,sa se uite la "partea plina a paharului",in sensul de a gasi macar O CALITATE a celor blamati,UNA SINGURA!!!!
LILO
Postat pe 19 Mai 2010 20:42
zambila
Postat pe 19 Mai 2010 20:44
Fiindca eu sunt taur si-mi place sa arunc adevarul in fata-asa ca pe un pahar cu apa daca nu pot sa le fac un dus rece-respectivelor.Deci nu judec dupa zodie-individele sunt surori si sunt nascute la o difernta de trei ani dar zilele de nastere sunt una linga alta.Asa ceva nu ai mai vazut-atita asemanare si poti sa juri ca sunt lipite de zodia lor ca doua picaturi de apa!Din cite am vazut eu zodia balanta nici nu invata din experienta negativa a celorlalti-calca exact pe unde calca si cealalta,femeile din zodia balanta sunt prefacute,ascund adevaru le place lauda mincinoasa si sunt total rupte de realitate!Draga fiecare zodie in parte are minusurile si plusurile ei!Ce va agitati asa?Exact asa sunt toti oamenii-cu defecte si cu calitati dar la persoanele descrise de mine nu am vazut o atit de mare indolenta si nepasare fata de munca cinstita,fata de adevar-daca ar fi lumea plina numai de balante va spun eu in Romania era inca cu Ceausescu-daca traia cit Matusalem!Cu fiinte atit de nepasatoare fata de adevar,calme si zimbarete nu porneam nici o revolutie!Mama draga pe mine nu m-a putut stapini maica-mea desi au incercat in fel si chip sa-mi inchida gura,educindu-ma si cicalindu-ma-pentru ce?Sa invat sa ascund ADEVARU?Sa nu-mi spun parerea verde in fata?Atunci pentru ce au murit acei oameni la revolutie sa continuie minciuna?Deci eu nu sufar minciuna si ma bucur ca pot sa o descopar!S-o vezi pe soacra-mea cum se strimba gind ii mai arunc cite o pastila in fata!Ador mutra ei acra1Ca ce arme avem noi femeile?!Noroc pe soacra cu asa nora!HA1HA!HA1Poti sa spui adevaru intr-un mod placut si comic,poti sa spui adevaru intr-un mod mai dur asa cum o fac eu fara manusi!Eu nu am timp de tandreturi-traim vremuri care nu fac loc la giugiuleli si sincer nu mai am nici virsta!Asa ca cei sau cele mai gingase in priviri nu mai citit mesajele mele mai dure uneori!
kaladris
Postat pe 21 Mai 2010 00:51
As vrea sa le gasesc o calitate,una din ele nu are chiar nici o calitate-si nu am de gind sa spun de ce,despre cealalta as inclina sa spun ca este o mama buna dar ma tem ca in timp "bunatatea"ei se v-a dovedi in timp un defect-nu stiu poate am sa revin asupra acestui punct si am sa va spun ca nu au nici o calitate respectivele...
kaladris
Postat pe 21 Mai 2010 01:03
A si era sa uit de marea CALITATE a BALANTELOR pot spune despre respectivele ca sunt bune la pat din punctul de vedere al barbatilor!Dar ciudat ca linga ele nu au nici un barbat!Desi asa cum o spun sunt bune...
kaladris
Postat pe 21 Mai 2010 01:05
Hai mai, cum sa nu le gasesti macar o calitate?
Mie balantele imi par destul de amabile, de simpatice, de sensibile
hot_coffee
Postat pe 21 Mai 2010 15:14
mda...ii greu sa intelegi ca sunt oameni si oameni...in fiecare zodie
poate nici mie nu-mi convine ca tu esti taur, de exemplu
zambila
Postat pe 21 Mai 2010 15:21
si Hitler o fost taur
sa mai zic?

ma sabotez acuma...
zambila
Postat pe 21 Mai 2010 15:28
De la: kaladris, la data 2010-05-21 01:05:53A si era sa uit de marea CALITATE a BALANTELOR pot spune despre respectivele ca sunt bune la pat din punctul de vedere al barbatilor!Dar ciudat ca linga ele nu au nici un barbat!Desi asa cum o spun sunt bune...


Un singur barbat? Roiesc barbatii in jurul lor!
Kladris, pe tine te mananca oftica, fetita!
Cred ca ti-a tras-o rau o balanta, asa-i?
Ti-a furat barbatul, iubitul sau si pe unul si pe altul?
Eu sunt balanta. Sunt inalta, supla, inteligenta, pun pariu ca-s mai frumoasa ca tine, nu ma plang ca m-ar ignora barbatii... so, scoate-ti ochelarii de cal si trateaza-ti traumele, ca risti sa devii mai acra ca o muratura.
Tylly
Postat pe 21 Mai 2010 15:33
Apropos de ce spune zambilutza... analizandu-te pe tine kaladris, si pe ea, s-ar zice ca nu apartineti aceleiasi zodii...
Tu nu poti fi taur. Femeile din zodia asta sunt fermecatoare, inteligente, diplomate... tie ascendentul ti-a pus capac

Tylly
Postat pe 21 Mai 2010 15:36
Si eu sunt balanta si sunt frumoasa, desteapta si mor barbatii dupe mine.
Doara
Postat pe 21 Mai 2010 15:37
io nu-s balanta...mai putin si ajung sa regret
zambila
Postat pe 21 Mai 2010 15:38
Sora mea intr-ale balantei...! Vino sa te pup...

pup si zambilutzul...


Tylly
Postat pe 21 Mai 2010 15:39
Hai mai ca-s varsator, dar tot sora ta si frumoasa si desteapta.
Doara
Postat pe 21 Mai 2010 15:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
neveste(si nu numai) de politisti--aliati-va! 22 De la: oana4me 11 Ianuarie 2010 12:02
FEMEIA SAGETATOR 1 De la: garbo_472671 8 Martie 2018 09:47
Hey , 8 De la: tutankhamon 14 Octombrie 2009 11:31
compromisul 52 De la: buna01 14 Ianuarie 2010 14:37
femeia berbec 2 De la: garbo_472671 8 Martie 2018 10:05
Setari Cookie-uri