Zodia BALANTA

si eu sant balanta...se potriveste...
anisoara
Postat pe 27 Martie 2009 00:36
Sa te feresti de femeile din zodia balantei,nu sunt bune de nimic se gandesc numai la ele sa le fie bine,sunt cu doua fete ,sunt infidele si egoiste.Am cunoscut mai multe si asta e parerea mea despre ele,nu o pot schimba pentru nimeni
florinradu80
Postat pe 18 Aprilie 2009 17:49
As dori sa citesc despre balante... nu apare textul care a initiat atitea polemici... ma ajutati?
premier_jour
Postat pe 8 Mai 2009 01:00
balantele sunt bune pentru altii,dar balantele spun astazi ceva si maine altceva ,nu sant stbile.banii se invartesc in jurul lor ca ii pierd s-au ii aduna depinde.sunt foarte diplomati si se potrivesc cu toate zodiile mai ales cu varsator.este indicat ca o zodie de aer sa gaseasca alta zonie,pamant ,foc.ca s-ai dea stabilitate.
BEL_60
Postat pe 8 Mai 2009 08:23
Si eu sunt balanta si tare as vrea sa vad si eu textul.
Multumesc.

Postat pe 4 Iunie 2009 07:47
nu vad textul despre descrierea zodiei...ma poate ajuta cineva?
oanabz
Postat pe 5 Iunie 2009 10:02
BALAN


Cum s recunoti un nativ din Balan

Balanele detest s fie nepoliticoase, dar vor ndrepta tabloul strmb de pe peretele casei tale i i vor da mai ncet televizorul. Balanele iubesc oamenii, dar ursc mulimile. Ca nite porumbei ai pcii, aceti nativi umbl s medierze i s mpace persoanele certate, dar lor le place la nebunie o ceart stranic n care s fie implicai. Snt blnzi i plcui, dar pot fi i posomori i nu suport s primeasc ordine. Balanele snt extrem de inteligente, iar n acelai timp snt incredibil de naive i credule. Vorbesc pn te nnebunesc de cap, dar au un talent minunat de a ti s asculte. Balanele snt persoane agitate, dar rareori se grbesc sau se pripesc. Nu mai nelegi nimic? E i firesc. Aceast zodie are o inconstan care te poate scoate din mini i i bulverseaz pe nativi la fel de mult ct pe ceilali.
Muli i vor spune c Balana e numai iubire i frumusee i drglenie i lumin. E adevrat, pn la un punct, i nu prea. Doar pentru c simbolul zodiei e strlucitorul cntar al justiiei nu nseamn c nativii snt ntotdeauna perfect echilibrai. Du-te la o farmacie i roag pe cel care lucreaz acolo s te lase s vezi cum cntresc componentele preparatelor. Spune-i c vrei s afli cum "funcioneaz" mtua Martha. Ai s vezi de cte oscilaii e nevoie pn ca cele dou talere ale cntarului s fie n echilibru perfect. Dup acest experiment vei ti c Balanele snt calme, echilibrate, drglae, politicoase i fermectoare doar din cnd n cnd. n restul timpului, ele snt enervante, certree, ncpnate, agitate, deprimate i confuze. Nativul e acum aa, acum invers, dar dup un timp, apare i momentul de echilibru perfect.
Ca s-i dai seama care snt trsturile fizice caracteristice acestor oameni trebuie s ste concentrezi la fel de tare ca i atunci cnd e vorba de personalitatea lor. Nu prea exist trsturi tipice Balanelor, dect dac punem la socoteal gropia lui Venus. Chipul lor e n general echilibrat, plcut, dar nu remarcabil, aa c mai bine ncepem cu gropiele. de obicei vei descoperi dou n obraji sau una n barb. Dac nu le gseti pe fa, caut la genunchi. Multe Balane fac gropie la genunchi. Fii discret, dar verific. Nu te descuraja dac persoana are gropie la genunchi dar nu s-a nscut n octombrie,. Cu siguran are un ascendent n Balan.
Dup ce ai verificat chestia cu gropiele, vei observa c chipul nativilor poart ntotdeauna o expresie plcut. Chiar i atunci cnd Balana e furioas, ea va reui cumva s par blnd, sau mcar neutr.. Vocile celor dominai de Venus snt de obicei dulci i limpezi ca un clopot, iar ei rareori le ridic pentru a ipa sau urla. O Balan e singura fiin de pe lume care poate spune "Te ursc i am s-i trag un pumn n nas de s te umplu de snge" cu tonul cu care ar recita "Pe lng plopii fr so". Gura lor are de obicei o form arcuit, iar buzele snt de culoarea viinatei. De fapt, chipul tipic unei Balane i poate aminti uimitor de tarte de o cutie cu bomboane, sau un fursec. Unii arat ca nite acadele umane sau o ngheat de caramel cu mult fric deasupra. Acestea snt i lucrurile dup care se dau n vnt, de altfel, iar dac o Balan citete asta cu siguran saliveaz deja.
Femeile snt aproape ntotdeauna drgue, iar brbaii snt de obicei frumoi. Totui, nu toi oamenii frumoi din lume snt nscui n Balan. Frumuseea venusian e ceva aparte i uneori nu e uor de recunoscut. Secretul e s te gndeti la expresiile drglae ale lui Dwight Eisenhower i Brigitte Bardot i atunci i vei descoperi. Problema e c uneori femeile arat ca Eisenhower iar brbaii ca Brigitte Bardot.
Nu vreau s spun c femeia Balan e masculin. Majoritatea lor aproape c snt chiar mai feminine dect e n stare s suporte un brbat normal. i cu siguran nu vreau s spun brbaii din Balan snt feminini. De obicei snt nite masculi foarte virili. Dar nu se poate nega faptul c au o puritate a trsturilor care te mpiedic s-i confunzi cu vreun boxer sau campion de lupte. Chiar i acel rar exemplu de Balan despre care se poate spune c e urt are o expresie att de fermectoare, nct eti convins c chipul ei trdeaz un caracter foarte frumos.
Nu vei cunoate o Balan al crei zmbet s nu fie ca un nor moale i alb. Acel surs venusian poate topi o ciocolat de la cinci metri distan. Cnd i face apariia, are puterea s transfigureze chiar i cele mai terse sau chiar urele trsturi.
Majoritatea Balanelor snt mai degrabe pline de curbe dect de unghiuri. Prul lor e deseori ondulat. Nu snt neaparat grase (dei un ascendent n Taur poate produce i asemenea specimene). Totui, uneori i fac figura, in regim i apoi au o siluet chiar subire. Dar chiar i atunci, curbele tot vor rmne acolo, trupul lor artnd ca o clepsidr supl. Ca s-o lum din nou drept exemplu pe Bardot, n nici un caz nu poi spune despre ea c e gras, dar nici nu poi spune c e slab. Mai exist o caracteristic a Balanelor, care te va face s le recunoti imediat. Vei observa rsul lor viu, clocotitor, plin de veselie. O dat ce-l auzi, nu-l vei mai uita uor.
Acuma, ai putea crede c e o binecuvntare s te nati atrgtor i cu gropie, s caui corectitudinea i frumuseea, s fii plcut i uor de mulumit. i-ai putea nchipui c blndeea i inteligena, graia i compasiunea snt adevrate daruri de la vreo zn - na. Aa i e. Cnd talerele balanei snt echilibrate i vine s crezi c ai ntlnit un nger cobort din Paradis. Problema e zna aceea care tot nclin talerele, ba ntr-o parte, ba n alta. Parc nu se poate hotr dac a fcut o greeal sau nu i transmite indecizia asta i nativilor din Balan. Mai nti vor turui ntr-una, monopoliznd conversaia. Apoi vor asculta atent, cu un interes care te flateaz. Cnd alii se ceart, Balana va juca rolul pacifistului, linitind pe toat lumea. Apoi se vor ntoarce brusc la 180 de grade i vor lua cu bun tiin partea oponentului tu, strnind o discuie aprins numai de dragul scandalului. Nativii caut armonia. Totui, muli se dedau la excese de mncare, butur sau amor fizic, dnd complet peste cap talrele alea, ca s nu mai vorbim de armonia care zboar pe fereastr.
Zile, sptmni i chiar luni la rnd Balana poate fi prea ocupat ca s se distreze. Va lucra pn trziu n noapte i se va trezi o dat cu rsritul soarelui. Te obosete numai s o priveti. Apoi, brusc, se va trnti ntr-un fotoliu i va spuna: "Snt frnt!". O dat ce a u fcut asta, nu-i mai vezi micnd nici un muchi. Va fi un efort pentru nativ i s ridice lingura sau paharul la gur (dar vor reui). Dac e prin preajm cineva dispus s i serveasc, nativii vor pretinde ca acea persoan s fac totul pentru ei. Cnd cade n letargie, Balana nu mai poate fi micat nici cu buldozerul. Va vorbi, va citi, va csca, va moi, se va uita la televizor sau se va uita pe fereastr i abia va fi n stare s se trasc n dormitor (dar va reui). Toat cicleala sau ipetele din lume nu o vor impresiona. E ca i cum ar fi pe alt lume. Dup un timp, cnd i-a refcut forele, va simi un val de energie i va porni din nou la treab ntr-o vitez nebun. Din nou va munci ca un rob, pstrnd echilibrul n mod miraculos, n timp ce i planific sarcinile cu uurin eficient. Dei Balana nu e un semn dublu, majoritata prietenilor lor au impresia c de fapt cunosc dou persoane complet diferite. Spune cuiva care a cunoscut o Balan n perioada sa de activitate intens c acest om e lene i te va privi ca pe un om nebun.
Balanele tiu din instinct c, pentru a pstra armonia trupului trebuie s alterneze pasele active cu odihn complet. Aranjarea special a genelor i celulelor lor cere cu insisten acest lucru i majoritatea nativilor snt foarte pricepui la pstrarea delicatului echilibru al fizicului lor. Totui, armonia minii i emoiilor nu e la fel de instinctiv. Nativii pot vrsa ruri de lacrimi copleiti de emoie, n clipa urmtoare pot fi usturtor de sarcastici, ca apoi s devin veseli i vioi ca nite cintezoi. Sentimentele Balanei snt foarte profunde, indiferent care dintre ele o cuprinde ntr-un moment sau altul. n plus, ea are o atitudine filozofic fa de bucurii i tristei, atitudine care n final echilibreaz lucrurile.
Instinctul i pstreaz pe nativi sntoi din punct de vedere fizic i mintal. De obicei reuesc s evite bolile grave. Cea mai mare ameninare pentru sntatea lor e excesul de un fel sau altul. Consumul de dulciuri poate provoca obezitate, probleme stomacale i dermatologice. Excesul de alcool poate duce la grave afeciuni ale rinichilor i vezicii urinare, care au ca rezultat violente dureri de cap. Depresiile pot provoca iritaii pe piele sau chiar erupii purulente. Partea sensibil a trupului lor e pieptul i uneori pot aprea probleme la tlpi i la intestine, dei acestea nu snt foarte rspndite printre nativi. Muli dintre ei sufer de ulcer, nu att din cauza stressului, ct din cauza exceselor alimentare i din cauza emoiilor lor fluctuante i puternice. n general, Balanele snt mai sntoase dect majoritatea oamenilor, cu condiia s nu se epuizeze i s nu uite s-i fac perioadele de odihn complet. Efectul pe care-l au linitea i armonia supra sntii venusienilor e miraculos. Cnd snt bolnavi, ei au nevoie de lungi perioade de odihn, fr situaii stressante emoional, n care s fie nconjurai de crile favorite, muzic lent i cuvinte linititoare. O asemenea atmosfer ajut ntotdeauna Balana s se pun rapid pe picioare.
Personalitatea Balanei e alctuit din cantiti aproape egale de buntate, blndee, corectitudine, spirit de contradicie, ncpnare crncen, logic filozofic i nehotrre. S lum de exemplu spiritul de contradicie. Balana se va certa cu tine pe un subiect banal cum ar fi ct e ceasul, dac ea consider c al tu a rmas n urm cu dou secunde. Nu-i nchipui c ai s scapi cu generalizri de genul "Adolescenii distrug ara". i va fi servit o dizertaie bine documentat i amnunit gndit despre rolul benefic al adolescenilor i tinerilor n societate. S nu spui niciodat pe ton lejer "E o prostie s locuieti la ora cnd poi locui la periferie. Nici nu se compar!". Mai ales ultima remarc e o greeal imens. E de-ajuns s pronuni cuvntul "comparaie" i nativul din Balan se va dezlnui. Poate face comparaii toat noaptea, cu pauze pentru gustri. Nu ar avea nici o importan dac ai susine contrariul, cci Balana ar ine un discurs argumentnd n favoarea ideii opuse. n fond, nu-i pas de partea cui e ntr-o discuie n contradictoriu, atta timp ct e n tabra opus. Uneori, dac se plictisete, poate schimba "taberele" n toiul discuiei. Spune-i c-i place un film i i va spune ce defecte are. Critic-l i el l va luda. n tot acest timp, va ncerca s rmn corect. Balanei i e groaz s fie considerat o persoan cu prejudeci, la fel de mult pe ct i e groaz de acuzaiile nedrepte i credina oarb.
E o trstur admirabil, desigur, dar atta balans al talerelor poate scoate din mini o persoan optimist i chiar poate mpinge Balana ntr-o stare de constant nehotrre. Chiar i cei mai controlai venusieni detest s ia decizii ntr-o clip, fr s ia n considerare toate posibilitile. Pentru ei, corectitudinea e un adevrat feti. Un general nscut n Balan este un excelent strateg, iar planificarea lui atent poate ctiga o btlie aninte chiar ca ea s aib loc. Totui, n sinea lor, aceti nativi ursc vrsarea de snge. Numai gndul la rzboi le face ru. Capacitatea lor de a vedea o problem din toate unghiurile, de a calma temperamentele violente i de a liniti fac din venusinei cei mai buni mediatori, capabili s reuneasc oameni car se ursc i nu au ncredere unii n alii i de a-i face s coopereze n armonie. Un ofier nscut n octombrie va lsa pe alii s ia decizii rapide, n focul luptei, n timp ce el va pune la cale sclipitoarele manevre strategice care vor salva milioane de viei i vor duce i la ctigarea rzboiului.
Din cauza acestei probleme pe care o au cnd e vorba s ia o decizie, Balanele pot ajunge s ntrzie la servici fiindc nu s-au putut hotr diminea dac s-i pun mai nti papucul stng sau pe cel drept. Chiar i n cazul venusianului mediu, vei observa aceast tendin de a cntri lucrurile i a despica firul n patru pn te apuc nebunia. Va spune: "Dac faci asta, se va ntmpla cutare i cutare. Pe de alt parte (aceasta e una dintre expresiile lor favorite!), dac faci invers..." Nimic nu e mai chinuitor dect s urmreti un nativ ncercnd s ia o hotrre. i nici nu-i place s fie grbit sau influenat cnd ia o hotrre. Dac nu ai rbdare poi transforma Balana ntr-un munte de ncpnare pe lng care Taurul pare un naiv numai bun de nvrtit pe degete. Nerbdarea e o trstur pe care majoritatea venusienilor nu pot s o suporte. Persoanele superficiale, pripite, impulsive, care nu se gndesc la consecine i scot din mini pe cei din Balan.
Partea amuzant e c venusienii vor nega ntotdeauna imediat cnd snt acuzai de indecizie. Nu-i lsa s te vad zmbind. n traducere, asta nseamn c, dei le ia o perioad de timp diabolic de lung ca s ia o decizie (lucru pe care se fac c-l uit), o dat ce au ajuns la o concluzie, ei rmn fixai la ea. Dac i dai timp, nativul va pune n aplicare decizia final cu o asemenea convingere nct ajunge s cread c e o persoan ferm, cu mare putere de decizie. Oricum, cnd spune c nu e deloc nehotrt nu face dect s strneasc una dintre controversele pe care le iubete att de mult. Cnd i contrazice analiza astrologic, spunei cu ngmfare: "M ateptam s adopi atitudinea asta. Balanele se contrazic ntotdeauna din orice." Asta l va face s se urce pe perei de nervi, dar l va face s i dea seama care e adevrul i pentru el adevrul e foarte important. Nu stric nici s-i atragi atenia c nu e corect din partea lui s nu ia n considerare argumentele ambelor pri. Pn la urm va vedea logica raionamentului.
Puini dintre cei nscui n Balan snt excentrici sau ostentativi. n general ei detest manifestrile publice de furie sau pasiune, aa cum detest i exagerrile. Au o capacitate de concentrare fantastic i le place s mediteze la subiecte profunde. Au o afeciune nnscut pentru cri i un respect adnc pentru cuvntul tiprit. Aproape sigur vei gsi o bibliotec bine garnisit n casa fiecrei Balane.
Venusianul ador armonia sunetelor, a culorilor, poezia i folosirea corect a cuvintelor, att n scris ct i n discuii. Indiferent de imaginea pe care o proiecteaz n societate, nativul din Balan e ndrgostit de tot ce e bun i curat, frumos i plcut. n adncul su el are suflet de artist. Muzica linitit, blnd, conversaia interesant, mncarea bun i vinul de calitate snt pentru el un adevrat balsam. Mintea lui e sclipitoare ca diamantul dar fin ca suprafaa opalului.
raul27
Postat pe 9 Iunie 2009 19:07
Brbatul din Balan

Vei primi o groz de sfaturi de la acest brbat. Va avea soluia perfect pentru toate problemele tale i cte un rspuns pentru toate ntrebrile pe care le pui. Dar n-are rost s te atepi ca el s fie ntruchiparea tutror viselor tale din adolescen. El va schimba cteva dintre ele i-i va aduce contraargumente la altele. Brbatul din Balan poate fi la fel de nervos i iritbail ca un crocodil czut n urzici, iar obiceiul lui de a gsi motivaii raionale pentru orice, inclusiv pentru dragoste, te va face s te urci pe perei, sau s renuni la lupt.
Totui, trebuie s te previn c, o dat ce ai fost prins i nfurat n farmecul venusian, nu va fi uor s te rupi din mreje. Ar fi mult mai uor s te eliberezi dintr-o capcan pentru uri dect s scapi de un brbat din Balan. Dac vei ncerca s fugi, te va convinge s rmi cu argumente att de logice i inteligente, nct n-ai nici o ans s le combai dect dac ai absolvit Dreptul la Harvard. Pe lng faptul c-i va folosi fora inegalabil a raiunii sale, va deveni att de dulce i blnd nct vei uita instabilitatea firii lui, care te-a nnebunit nainte. Apoi i va zmbi i inima ta se va topi.
Din acea clip, ai pierdut btlia. Visele lui vor deveni i ale tale i nimic nu va conta mai mult pentru tine dect s-l faci fericit. Vei atepta apariia acelui zmbet i vei avea nevoie de el aa cum un cltor nsetat are nevoie de ap. Numai o femeie cu inima de piatr poate rezista sursului unui nativ din Balan i chiar i ea va trebui s-i adune toat hotrrea ca s nu se simt electrizat de puritatea acelui zmbet. Farmecul Balanei nu e hipnotic, ca cel al Scorpionului. Atracia lui e logic i real, deloc supranatural. N-are nici o legtur cu magia neagr, ci doar cu bunul sim de a ceda n faa aurei lui cereti.
Pe de alt parte, vor fi momente cnd talerele Balanei vor oscila nebunete, umplndu-i comportamentul de contradicii. Va trebui s ipi la el, s-l mpingi n lac sau s stai n cap ca s-i atragi atenia i s-l obligi s fac o micare. Nu fi att de naiv nct s-i nchipui c dragostea va fi lin i linitit, chiar dac el e dominat de Venus. Dac eti pus la punct cu mitologia, tii c Venus avea i ea zilele ei proaste. Totui, cnd tlarele se echilibreaz, viaa alturi de acest brbat poate fi la fel de mbttoare ca o cup cu ambrozie, plin de rs i o libertate relaxat cunoscut doar zeilor din Olimp.
S ia o hotrre este pentru un brbat din Balan la fel de greu ca mblnzirea unui taur furios i chiar i dup ce a a fcut-o, e posibil s-i schimbe brusc decizia dac are impresia c a comis o greeal.
Cuvintele "dragoste" i "Balan" snt practic sinonime. Balana a inventat iubirea i a rafinat-o aducnd-o la rang de art mai bine chiar dect Leul, Scorpionul i Taurul, ceea ce spune multe. Delicatele strategii ale lui Cupidon snt nnscute n nativul din Balan. El va folosi fiecare truc cu o uurin uluitoare i rareori se va ntmpla s nu-i cucereasc fata dorit. Totui, o dat ce se ntmpl asta, nu e ntotdeauna sigur ce s fac cu ea. Dup ce a fermecat-o n asemenea hal nct i s-a supus de bun voie, el ezit. S profite de starea ei de neajutorare sau s o cear de nevast? Sau amndou? Sau nici una? i aa ncepe lupta interioar, iar viaa n grdina Edenului cu acest Adam devine mai puin extatic dect te ateptai.
Nativul nu-i va pierde interesul fa de sexul opus dect cnd va avea cel puin nouzeci de ani. Dac are o csnicie fericit, acest interes va fi pur academic, dar subiectul nu-l va plictisi niciodat, chiar dac se reduce la speculaii nevinovate.
Deoarece arta amorului fizic este un talent nnscut, manifestat ocant de devreme la masculul din Balan, i avnd n vedere c excursiile lui n jungla plcerilor snt aproape ntotdeauna ncununate de succes, el se alege cu o groaz de liane prinse de el. Acest brbat detest s rneasc sentimentele cuiva, dei e complet incontient de ravagiile fcute cnd e pus pe har. Nu suport s spun nu i rareori i d seama c amnarea e mai crud dect o ruptur rapid a unei legturi amoroase care n-are nici o ans de reuit. Numai un Vrstor poate fi i mai ezitant cnd e vorba s fac o micare drastic, ntr-o direcie sau alta. Dac Balana simte c e nedrept fa de cineva din viaa lui, fa de tine sau de un fost iubit de-al tu proaspt prsit, indecizia lui dureroas va fi nesfrit. Pentru el, s fii incorect fa de cineva e o chestiune cam la fel de grav ca o crim. Refuzul lui de a fi crud l poate mpinge s ncheie o cstorie destinat eecului sau l poate face s piard iubirea vieii lui. Rezolvarea pentru ambele situaii este s se descotoroseasc de falsele sentimente.
Nimeni nu poate nega tendina brbailor din Balan de a fi uuratici, mai ales la tineree. Impulsul lor natural este s cntreasc din priviri fiecare a treia sau a aptra femeie ntlnit i s cntreasc posibilitatea ca ea s fie perechea lor de suflet. Deseori, ei confund ngrozitor prietenia cu dragostea. Surprinztor e faptul c rareori se aleg cu inimile frnte, n ciuda acestor experimentri i rtciri. Brbatul din Balan e capabil s uite cu o repeziciune de-a dreptul jignitoare i e incapabil prin firea lui s regrete amintirea vreunei iubiri nemprtite sau a unei idile imposibile. Probabil c se va alege cu cteva vnti pe suflet, dar nu va rmne cu rni permanente, dect n cazuri cu totul ieite din comun. Atunci, durerea poate fi inimaginabil de devastatoare. Dar acest lucru se ntmpl extrem de rar. Mai degrab ai anse s descoperi un nativ bun la suflet prins n ghearele unei femei hotrte pn la obsesie, care l-a fcut s cread c dac ar prsi-o ar comite un pcat la fel de mortal ca nclcarea tuturor celor zece porunci deodat. Prins ntr-o astfel de plas, el poate fi un nefericit prizonier al iubirii. Dar ambele extreme constituie excepii i majoritatea brbailor din Balan reuesc s-i pstreze suficient libertate ca s se bucure de dragoste fr a se lsa imobilizai de legturi sentimentale.
Nativul nu e prea interesat s-i afle secretele. Poate prea c e, la prima vedere, dar, dac te uii mai atent, vei vedea c deseori el nu observ lucruri care se petrec chiar sub nasul lui. Dei te va contrzice pn n pnzele albe, scopul lui nu e s afle motivaiile tale personale, ci s adune date astfel nct, pe baza unor teorii abstracte, s ajung la o concluzie echilibrat. ntrebrile lui nu au drept scop s scoat la iveal nevrozele personale ale interlocutorului. Va discuta argumentele pro i contra cu o logic sclipitoare i ascuit, iar concluzia lui va fi de obicei cinstit, corect, de bun sim i practic. Dar nu are nclinaia de a descoperi nuanele personale sau hiurile emoionale care zac dincolo de suprafa. Lui i snt suficiente faptele i att. Simte instinctiv c o asemenea examinare psihologic l depete i aa i este.
Dac eti extravagant, va deduce c arunci cu bani n stnga i-n dreapta i, n consecin, nu constitui un risc acceptabil pentru acordarea unui credit. Faptul c tu caui securitate emoional risipind bani nu intr n zona lui expertiz. Doar nu e psihoterapeutul tu. Dac eti zgrcit, i va examina slbiciunea pentru a-i evalua ct mai corect obiceiurile. Nu are nici o dorin s-i descopere frica secret de a-i pierde independena devenind srac. Promiscuitatea l va face s-i nfiereze pericolele, frigiditatea va provoca discuii i mai lungi despre izolarea de oameni. Dar va evita s afle ce traume au provocat-o pe prima sau de adnc nrdcinatele complexe care au declanat-o pe a doua. Balana e judectorul. ai s vezi muli judectori dnd decizii drepte, bazate pe cntrirea faptelor prezentate n dosar, dar nu muli dintre ei te vor ntreba de ce culoarea roie i provoac nervozitate, sau i vor nelege pornirea de a-i lsa soul s doarm pe preul din faa uii cnd poart pijamalele cu dungi roii. Nu uita niciodat c Balana se implic ntr-o controvers doar din curiozitate pur abstract. El pare a fi profund, dar nu e. i nici nu e chiar att de bgre i brfitor pe ct pare. S scoi de la un nativ un secret care i-a fost ncredinat e ca i cum ai reui s treci de secretul confesiunii.
Toate acestea l fac s fie foarte de ncredere, dar sentimentele tale pot avea de suferit. Poi s i te confesezi linitit. Dar vei suferi cnd nu va simi cele mai intime nevoi ale tale. Vrea s te mulumeasc, dar rareori are suficient putere de nelegere pentru a percepe speranele tale secrete i pentru a-i satisface toate dorinele ascunse (cu excepia cazului n care are un ascendent ntr-un semn de ap). Numai pentru c e un amant excelent din punct de vedere tehnic nu nseamn c i simte i nelege strile de spirit. Are destule bti de cap cu ale lui. Nimic nu poate fi mai enervant dect s alergi la el ca s-i spui cum cineva te-a rnit profund. Tu caui nelegere i compasiune i ce obii? Prima lui ntrebare va fi: "Ce i-ai fcut persoanei respective?" Apoi i va arta care este partea ta de vin pn cnd ie o s-i vin s urli de indignare frustrat. N-ai dect! El tot nu va fi prtinitor dac i se va prea c ai fost nedreapt, iar implicaiile emoionale i vor scpa cu desvrire.
Faptul c nativul din Balan nu e contient de nevoia partenerei de a fi neleas n profunzime duce invariabil la probleme. Poate prea incredibil c poate avea atta intuiie cnd e vorba de lucruri abstracte, c poate fi att de logic n deduciile lui sclipitoare, c poate fi att de capabil de cntrire limpede, lucid i lipsit de prejudeci a faptelor i totui s fie att de enervant de obtuz cnd e vorba de lucrurile care te rnesc sau te ncnt. Dar e i asta una dintre oscilaiile inerente firii acestui nativ, aa c ai face bine s te obinuieti cu ele. Desigur, blndeea i zmbetul acela fac viaa alturi de el ceva mai suportabil.
Venusianul tipic cheltuiete banii cu destul larghee. El nu ezit s dea bani pe lucruri care aduc n viaa lui frumusee sau fericire. Fii pregtit s fii o gazd bun, cci casa lui va fi un adevrat centru al ospitalitii, la aproape orice or din zi sau din noapte, cu excepia acelor ore cnd se odihnete i nu va fi deloc ncntat s fie deranjat de sonerii, telefoane, sau oameni). Nu-l tr n locuri aglomerate, unde e obligat s se nghesuie cu ali oameni i unde zgomotul i ofenseaz simul armoniei. Mulimile de strini i afecteaz echilibrul interior. Toi nativii din Balan au un dezgust instinctiv fa de contactul fizic cu mase de oameni. Viaa lui social va fi plin de persoane inteligente, sclipitoare, dar cnd grupul se extinde dincolo de dou duzini de trupuri umane, va avea impresia c se sufoc. Un astfel de brbat te poate lsa singur brusc, n mijlocul unei sli de spectacol, fr nici o explicaie. Nu nseamn c te urte, doar c a suferit un atac de claustrofobie, o problem tipic venusian.
Cea mai rapid cale ca el s ajung la acel gen de dezinteres care duce la divor este o cas lsat de izbelite. Ai grij ca sonorul la radio i TV s fie redus la un nivel rezonabil i nu lsa mirosul de prjeal s-i penetreze nrile sensibile. Dac trebuie s faci sup de ceap i pine cu usturoi, d cu un tub ntreg de deodorant cu miros de brad pn cnd casa miroase ca parcul naional Yellowstone. O soie care i ofer soului ei nscut n Balan pinea direct din punga n care a cumprat-o, l pune s foloseasc hrtie igienic pe post de erveele i las sticla cu lapte i cutia cu cereale pe mas, la vedere, se ndreapt mai repede dect i nchipuie spre statutul de femeie divorat. Atrnarea ciorapilor la uscat pe perdeaua de la du iese din discuie. Dac uii s tergi praful sau s faci paturile i creezi o ngrozitoare stare de conflict emoional. Se va retrage din atmosfera de dizarmonie dormind tot mai mult i ieind tot mai des n ora de unul singur, pn ce, n final, nu va mai exista nici un fel de comunicare ntre soi. E posibil ca el s fie nglat ct ase porci la un loc, dar se va atepta ca tu s-i aduni osetele aruncate prin cas i s mptureti frumoas ziarul azvrlit de el pe jos. Dac nuana draperiilor se bate cap n cap cu culoarea covorului e n stare s stea bosumflat ani de zile fr ca tu s-i dai seama de ce. Mai bine folosete pastelurile. Cu buntatea tipic zodiei lui el nu se va plnge de lipsa de asortare, dar secretara lui i gusturile ei impecabile i se va prea tot mai atrgtoare pe zi ce trece.
Brbatul din Balan detest starea de confuzie i are mare nevoie de armonie ca s rmn echilibrat. Cminul lui trebuie s fie o oaz frumoas i linitit, altfel talerele balanei pot rmne permanent dezechilibrate. Din moment ce rareori st s caute motivaiile adnci, va trebui s fii suficient de deteapt ca s ghiceti de ce nu e niciodat acas i atunci cnd e doarme tot timpul. Nu uita c introspecia nu e deloc punctul lui forte aa c va trebui s fii tu analistul familiei. El nu va bnui niciodat c nefericirea lui i se trage de la faptul c te vede cu mti pe fa iar pe cei mici mnjii cu dulcea pn la urechi. Poate c nu-i d seama c urte perdeaua portocalie de la du sau c bibeloul cu balerin din bibliotec i "zgrie" simul artistic, chiar dac e cadou de la mtua lui favorit. Nu va prea nelege de ce tot uit s te srute seara sau dimineaa, dar mintea lui logic i va spune c ceva nu e n regul i va suferi din cauza asta mai mult dect las s se vad. Culege de prin cas ziarele i jucriile, pune casa la punct, d-i cu cel mai bun parfum, scoate-i bigudiurile, d televizorul mai ncet, cumpr o perdea de du de un albastru ceresc i nlocuiete balerina cu un fir de frezie ntr-o vaz mic. ntr-o diminea te vei trezi i vei descoperi c eti mritat cu un cu totul alt om, care are o atitudine complet schimbat.
Copiii vor beneficia ntotdeauan de pe urma simului dreptii al unui tat din Balan. El va avea grij ca cei mari s nu profite de cel mic, va aplica disciplina cu autoritate calm i va ncerca mereu s le ofere un motiv logic pentru pedeapsa pe care nu o va administra niciodat la furie. n mod bizar, nativul nu este ntotdeauna prea ncntat de a ideea de a avea copii. Dar dup ce acetia apar, va cntri avantajul dragostei lor i se va dedica rolului de printe cu sincera dorin de a se bucura de el i de obicei ajunge s fie un printe nnebunit dup copiii lui. ns nu va permite niciodat afeciunii paterne s nlocuiasc dragostea pe care o are pentru tine. La Balanele de ambe sexe, partenerul e pe primul loc, copiii pe al doilea.
Un ultim sfat astrologic: dac eti ndrgostit de un brbat din Balan i eti sigur c pe el l vrei, nu te sfii s-i propui orice vrei, inclusiv cstoria. Va fi uurat c ai preluat iniiativa. Dar fii cu ochii n patru cci are prostul obicei s te lase pe tine s iei decizii, iar cnd lucrurile nu ies bine s sublinieze vesel: "A fost hotrrea ta, nu a mea". Ai grij ce faci, altfel n-o s-i mai tac gura. Exist un singur mod de a-l pune la punct: "Da. A fost hotrrea mea. Dac te lsam pe tine s decizi am sta i acum prin parcuri, srutndu-ne n ploaie i fcnd pneumonie". Bineneles c te va contrazice, dar, tocmai cnd eti cu mna pe ceainic i te pregteti s-i tragi una n cap cu el, va zmbi i, brusc, te vei trezi din nou pe banca din parc, srutnd brbatul vieii tale.
raul27
Postat pe 9 Iunie 2009 19:08
sant balanta, casatorita de 35 de ani cu o berbec, cei mai buni prieteni , au tot asa o casatorie lunga si sant berbec si balanta...deci se poate....
anisoara
Postat pe 10 Iunie 2009 23:06
Balanta, evident..Hai ma ca suntem misto. Interesant este si anul nasterii si ascendentul. Nu fiti rai, suntem misto
rionero
Postat pe 9 Iulie 2009 01:43
io daca nu vad, nu cred
pik_nik
Postat pe 9 Iulie 2009 01:44
AAA, hai sa vedem din experientele cu alte zodii, dar cu precizarea anului nasterii si a ascendentului Eu iubesc un Leu. Ce ziceti dein experientele voastre? Merge sau nu? Alte zodii compatibile sau nu? Nu m-am inteles cu Taurul, dar...
rionero
Postat pe 9 Iulie 2009 01:46
Barbatul Leu este convins ca sexul este o necesitate fizica, n timp ce femeia Balanta considera ca sexul este mai mult dect att. Dar asta nu-i mpiedica sa se simta bine mpreuna, fiindca femeia Balanta raspunde destul de pasional la stimulul potrivit.

Femeia Balanta, desi nu este o entuziasta din fire, nu trebuie sa uite niciodata sa-l laude pe barbatul Leu pentru maiestria lui erotica. De asemenea, femeia Balanta trebuie sa tina cont de faptul ca barbatul Leu nu suporta partenerele pudice, deci ar face bine sa-si stapneasca retinerile de acest gen. La rndul lui, barbatul Leu va trebui sa-si tempereze izbucnirile de orgoliu si de autoritate.

Daca barbatul Leu si femeia Balanta reusesc sa si impuna aceste conduite de compromis, pot forma o pereche compatibila si trainica.

pik_nik
Postat pe 9 Iulie 2009 01:47
yap...cam de 35-40 ani...mama si tata
trainica, indeed
mia79x
Postat pe 10 Iulie 2009 14:54
E foarte adevarat tot ce scrie acolo. Si eu m-am despartit de o balanta si acum imi dau seama ca e foarte greu sa-l aduc inapoi asa ca am inceput sa renunt. Eu sunt rac despre rac nu are nimeni nimic.
garbo003524
Postat pe 8 Noiembrie 2009 07:29
io am deja chestia asta scoasa la imprimanta si lipita pe perete
Cretz0lina
Postat pe 8 Noiembrie 2009 09:23
Despre femeia balanta nu avetinimic?
gina_voicu
Postat pe 8 Noiembrie 2009 11:55
Ideile fixe, obsesiile marunte... Vorbaria multa! Dar si daruirea, nevoia de prieteni si taria cu care cred in ceea ce conteaza! Sunt o Balanta... Ce-i drept, cu ascendentul in Scorpion! Si e greu Pe langa faptul ca vorbesc foarte mult mai am si incapatanarea Scorpionului! Si da, ma cred un liber innascut Si pe langa astea, mai am si Luna in Leu! Parerea buna specifica acestuia nu m-a ocolit! Deci se poate si mai rau! Pentru ceilalti, evident
Ella1210
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:19
florinradu80, tu ce Zodie esti daca nu sunt indiscreta???
si numai femei din Balanta ai cunoscut tu la viata ta.....???
gavril
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:46
lume, da' de zodia GARBO ati auzit voi?
dihoritza
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:52
Cum pot cite ceva similar dar despre zodia Fecioara ?
Maya_Seal
Postat pe 8 Noiembrie 2009 16:18
Sunt balanta si ma regasesc poate chiar prea mult si am curaj sa o recunosc si pentru calitati si pentru defecte.
E GROZAVA SINTEZA!
mihaelamaria70
Postat pe 8 Noiembrie 2009 17:35
"Extraordinar de bine descris! Felicitari! "

bine descris CE ??
nu gasesc inceputul acestui topic.
unde exista o desccriere si la ce se face referire, Doamne ?

primul mesaj incepe cu laude. nu gasesc unde sa le potrivesc, pe ce text
marijuan
Postat pe 8 Noiembrie 2009 20:48
daca baiatul meu e nascut pe 22 septembrie , e balanta?scuze, am venit mai tarziu.
garbo037045
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:44
Pentru: Florinradu80 - Sigur tu i-ai inspirat nesiguranta inrelatia ta cu ea si atunci ea a pledat pentru a te ocoli diplomat, dar asta nu inseamna ca balantele sunt mincinoase...au cum le denumesti tu...., mai citeste despre balante si ve-i vedea ca sunt cele mai pozitive Zodii, dar trebuie sa tepotrivesti cu ele ca sa le poti intelege si sa fii in primul rand istet, altfel nu ai nici o sansa la ai o balanta. Iti doresc numai bine, si bafta in toate.
d_nacam
Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:50
nci eu nu vad inceputul topicului,adk exact descrierea balantelor,p care p lauda toata lumea!!! unde este primul post????
garbo018630
Postat pe 9 Noiembrie 2009 00:30
unde il pot citi si eu?... ca nu gasesc articolul
maria322002
Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:26
Salut! Am si eu o rugaminte mare mare!Ce-mi poti spune despre relatia dintre femeia leu si barbatul balanta? Am citit ce ai scris despre balanta si sotului meu i se potriveste perfect!parca i-ai fi facut doar lui caracterizarea!!!
adriana_murgu
Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:54
Despre femeia balanta cu ascendent in sagetator poate spune cineva ceva? Am inteles k ascendentul conteaza mai mult decat zodia, in sensul k persoana ia din caracteristicile ascendentului mai multe decat de la zodie.
garbo039421
Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:37
Buna BEL 60 si tuturor ,
Am citit tot ce scrie legat de aceasta zodie ... este fff adevarat ... eu sunt din zodia gemeni cu ascendent in gemeni pot sa spun ca am prieneni femei si barbati din zodia balanta si sunt minunati ... chiar sunt inconjurata de multe balante si gemeni exista fff multe asemanari si potriviri intre aceste doua zodii...nu este tocmai varianta ideala ca o zodie de aer sa gaseasca armonia intr-o relatie cu o zodie de pamant mai ales ... stiu ce spun,diferentele sunt mari si perceptiile atat de diferite...in rest este adevarat iau greu decizii dar si cand le-au luat nu mai dau inapoi , ei nu mint chiar urasc minciuna si da pentru ei partea materiala conteaza insa cu toate astea nu cunosc nici o balanta care sa se lase (cumparata)cu bani adica sa nu uitam ca sunt f orgoliosi corecti si ambitiosi.Pot sa spun sincer eu nu as renunta NEVER,fiecare moment petrecut cu ei este unic,pt ca sunt prieteni de nadejde , se poate comunica cu ei orice , stiu sa pastreze un secret , nu judeca,stiu sa asculte,sa fie amuzanti,veseli si profunzi,sentimentali,romantici...atunci cand sunt intr-o relatie implicati sunt f statornici insa pt ei comunicarea,afectiunea,siguranta,echilibrul si libertatea este extrem de importanta.In general prezinta o personalitate complexa ...iubesc dragostea,frumosul,arta,cartea,oamenii si libertatea.Daca sunt balante care citesc si imi dau dreptate ma bucur astept un feed-back :)Totul este sa ne intelegem ...ca toti avem bune si rele,toti avem momente si stari ..... Numai bine!!! Sa va iubiti mult !!!
garbo044439
Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cel mai bun OMEGA-3 din lume!!!! 9 De la: FMeg 13 Martie 2014 18:54
Osteoporoza, Osteoartrita 2 De la: quasaria 18 Ianuarie 2010 00:38
heellooo 138 De la: tutankhamon 25 Noiembrie 2009 18:14
astrele,ne influenteaza 4 De la: AGAPI_MOU 14 August 2009 10:15
Despre zodia FECIOAREI ? 92 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:24
Setari Cookie-uri