Sunt indragostita de un barbat insurat si asta ma omoara!

Stiti...aproape toate amantele cred cu tarie ca cel care inseala pentru ele chiar le iubesc....nu stiu cate se gandesc ca asa sunt barbatii si ca odata ce si-au inselat sotiile...odata ce-si parasesc copii...o sa insele fara nici un fel de scrupule in continuare. Poate ca este un sentiment placut sa stii ca celalalt si-a lasat nevasta si copilul pt tine, pt dragostea mare. Hmm....si cand te trezesti la realitate si vezi ca realitatea e cruda....incepi sa plangi ca el s-a dus la amanta nr.2..

Doamne, e penbil....
needforspeed
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:41
De la: clodyie, la data 2008-10-02 17:27:12am sa va povestesc si eu ceva..



Cand ne povestesti???
needforspeed
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:42
Stai ca inca nu a venit ora.Si pe urma schimba programul, ca tu te uiti pe "acasa "si asta este pe "protv."

Postat pe 2 Octombrie 2008 18:07
De la: dalmara, la data 2008-08-22 11:01:14chiar.... nu ti-a spus niciodata ca te iubeste si vrea sa fie cu tine, dar va putea face asta abia dupa ce va mai creste bebelusul?
2690210434524
Postat pe 3 Octombrie 2008 17:08
2690210434524
valei, ce greu va fi sa-ti scriem nik-ul. te superi cada te dezmierd si-ti zic 2? e data nasterii mele
eu am tinere de minte slaba cand e vorba de cifre. nici nr. de tel. nu mi-l stiu . l-am salvat in agenda si, cand trebuie sa spun numarul, butonez de ametesc
si_totusi
Postat pe 3 Octombrie 2008 18:22
Ma gandesc cum suna topicul.Nu barbatul insurat omoara femeile.In cel mai rau caz, le inghesuie si el cum poate.Chestia cu omoratul, este reala, doar daca afla nevasta.

Postat pe 4 Octombrie 2008 16:28
2,
scuze. erata "daca te dezmierd"


si_totusi
Postat pe 4 Octombrie 2008 20:20
Mai Vanghelis, nu ai pic de compasiune pentru femei!
meradina
Postat pe 5 Octombrie 2008 00:10
Din fericire mine am vut noroc,l=am cunoscut casatorit am stiut din prima zi situatia am acceptat-o l-am iubit neconditionat fara sa il sufoc sau sa incerc vreo secunda sa ii stric familia si dupa 2 ani de fericire ascunsa in care nu mi-a promis nimic si nu nu mi-a dat de inteles niciodata ca ar renunta la ea pentru mine a facut-o, ma ales pe mine,pe cuvant ca nu infloresc nimic asa de o data pe nepuse masa a venit la intanlire cu bagaj cu tot si ma intrebat unde ne stabilim,asta era acum 3 ani acum avem un baietel de 1 an si o luna si suntem fericiti desii era foarte greu pt mine s-a sfarsit cat se putea de bine,ceea ce iti doresc si tie.

Postat pe 5 Octombrie 2008 01:44
Ai dreptate.Adevarul este intotdeauna lipsit de compasiune.Daca ai fi urmarit cu atentie cum scriu femeile, ai fi descoperit ca doamnele sunt lipsite de compasiune, mai tare decat mine.Daca ar fi fost mai miloase in ce le priveste, ar fi facut orice ca sa isi schimbe destinul.

Postat pe 5 Octombrie 2008 07:02
Carmencita, esti tare! Cu siguranta, toate nevestele care citesc acest topic te urasc, iar toate amantele te invidiaza. Eu nu stiu daca sa te condamn sau sa te admir. Dar un lucru e sigur: daca nevasta parasita inca il mai iubeste si a suferit cind el a parasit-o pentru tine, sa te astepti la un moment dat si la efectul de bumerang al suferintei provocate ...
meradina
Postat pe 7 Octombrie 2008 22:17
Carmencita, nu esti tare.Cand provoci suferinta, nu esti tare de loc.Ppoatye egoista, da.

Postat pe 8 Octombrie 2008 18:34
Eu zic ca asa a fost sa fie.Nu a fost nici tare,nici egoista ci a lasat ca barbatul sa aleaga intre amanta si sotie.Bravo lui...a fost sincer.Carmencita mult noroc si sa nu ai bafta de alta amanta.
sorina_barbie
Postat pe 8 Octombrie 2008 22:36
Dreptul de a alege il are fiecare.Dar alegerea trebuie sa tina cont si de sentimentele si implicarea altor persoane.Inca o data spun, o fericire cladita pe suferinta altuia, nu este decat o forma de egoism.Hai sa spunem altfel.Ai un pistol in mana.In fata ta sta ea, sotia, sau amanta.Tot in fata ta, sta el.Tu stii ca intr-un fel sau altul, cei doi sunt legati, si ai puterea cu un glont sa scapi de o rivala.Este solutia aceasta cea mai buna sau cea mai corecta?Te face fericita faptul ca ai impuscat o rivala ca sa ajungi la tinta pe care o doresti?Sau dai dovada de bun simt si pleci, lasandu-i pe ei sa decida.Aceasta se numeste sacrificiul de sine.Pentru fericirea omului pe care il iubesti, uneori trebuie sa alegem aceasta cale a sacrificiului.Poate ca el nu o sa stie, sau poate ca da.Dar in sacrificiul tau, sta o dragoste ,mai mare decat o eternitate.

Postat pe 9 Octombrie 2008 08:11
aiurea! povesti. de ce ai avea grija de altii cand altii nu se gandesc nici o secunda la aproapele lor. de ce am face asa ceva. mie sa imi fie bine, restul...nu are nici un rost, pe mine cine ma ajuta, singur singurel ma ajut. ceilalti se considera lezati? si? noi de cate ori ne-am simtit lezati de altii... cu manutele astea doua mi-am facut o viata noua. daca nu au cei din preajma ta grija de tine, ai tu grija de tine insuti si nu te gandi ce vor gandi altii in privinta ta, ei nu vor gandi vis-s-vis de tine decat cum sa te sape sau sa iti traga scaunul de sub picioare, asa ca dragii mei, ce rost are sa fim buni sanmariteni cu altii, altii sunt cu noi? o viata avem! profita de clipa oferita si mergi pe drumul inceput, dar atentie! nu te ambala prea tare in relatii de genul asta, de fiecare data lasa ceva pentru tine, ceva care sa nu dai si atunci nu vei pati nimic, iar daca sti sa ti oala acoperita, e totul k nimeni nu va sti, eventula doar dansul: si cu Doamen Doamen? spre care te indrepti? cine stie ce e dupa, noi credem in viata asta, si ne rugam ca Dumnezeu sa ne ocroteasca mai mult pe noi ca pe altii, si atunci?!!!
mitzura
Postat pe 9 Octombrie 2008 11:37


nu stiu altii cum sunt dar eu,nu prea iubesc basmele. prea incepe frumos povestea cand , printesa din padurea adormita este trezita la viata de print caruia , odata ce a pupat-o , i se ia o vraja de pe ochi. traise , credea el cu o zana si acum, vraja risipita, ajunge la concluzia ca de fapt era muma padurii deghizata.

bun. a scapat fatul frumos de blestem si-i spune printesei ce multe a indurat el fara sa bage de seama. asa ca, o lasa pe zgarca si ...trei zile si trei nopti tine noua nunta. bun.

dar, iote ca dupa un timp, pe cand era el la vanatoare de potarnichi, vede o caprioara. se ia dupa ea prin hatisuri si cand e gata sa o rapuna, aceasta ii spune ca de fapt e o zana si daca o dezleaga de vraja, o sa-i fie recunoscatoare.

o pupa si pe ea si iar i se ia o ceata de pe ochi. caprioara e de fapt o fata frumosa de imparat . fat frumos isi da seama ca nici a doua casnicie a lui nu a fost una fericita si ca, zana pe care o credea sotia lui era fiica unei vrajitoare . asa ca , o paraseste si se insoara cu fata-caprioara.

povestea continua ca inca nu a exploarat fatul decat 3 tzaramuri . si in povesti, sunt 9 . adica , va alterna zana cu vrajitoarea pana la adanci batraneti. ca ase-s fetii istea frumosi, zanele si vrajitoarele . singura care ramane constanta in povesti e muma padurii. ati observat ca pentru ea nu e plural?


si_totusi
Postat pe 9 Octombrie 2008 13:52
Am toata stima pentru tine "Si totusi", pentru cunoasterea atat de bine a continutului basmelor.Povestea cu caprioara care se preface in femeie, apare in doua locatii deosebite:In legendele celte din irlanda, avand la baza o interesanta legenda feniciana.Se spune ca acea caprioara despre care vorbesti tu, a fost mama lui Ossian.Faptul ca ea l-a lins pe frunte, a lasat acolo un semn specific.In acelasi timp, legenda caprioarei care se transforma intr-o fecioara foarte frumoasa, apare in oratiile noastre de nunta, alaturi de steaua calauzitoare, si de tara fagaduintei, transformand oratia de nunta intr-un apocrif vetero-testamentar.Imi pare rau ca esti atat de inversunata impotriva basmelor, care reprezinta o parte din cultura noastra, si as putea spune, chiar o parte din fiinta noastra.Daca injuram societatea(deci pe noi insine la urma urmei, )pentru anumite nerealizari, daca scoatem si cultura din sufletul nostru, fara dragoste si identitate nationala, ce crezi tu ca mai ramanem?Doar niste umbre ratacitoare, doar niste spirite fara morminte.Ar trebui sa intelegi, -"Si totusi", ca lamentarile nu rezolva nimic.Un cutremur iti poate distruge o casa.Dar lacrimile nu ajuta la construirea ei.Asa este pretutindeni in viata.Iti trebuie altceva decat lacrimi, ca sa construiesti ceva, inclusiv propriul tau prezent sau viitor.

Postat pe 10 Octombrie 2008 06:24
vanghelis, nu-s inversunata impotriva basmelor. doamne fereste! spuneam ca nu-mi place ca viata sa o transformam intr-un colaj de vise si inchipuiri . basmul e un izvor de intelepciune care trebuie apreciat , inteles, decodat
chiar crezi ca am scris la intamplare si nu mi-am ales elementele simbolistice cu grija si in cunostinta de cauza? nu ma asteptam de la tine.

pornisem de la o constatare "aiurea! povesti" si am negat nitel, afirmand. m-am jucat nitel construind un raspuns facand apel la niste elemente care par rupte din basm .
basmul-basm, nu are nici o legatura cu ce am scris eu. cele personaje au fost doar un pretext . am incercat sa spun ca, cine tradeaza va trada si, sa nu ne mai incredem in motivele invocate de cei ce aleg aceasta cale. mereu vor gasi motivatii pentru a-si scuza lipsa de fidelitate emotionala sau sentimentala



si_totusi
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:20
hmmm!zambiti,se poate...;)

eu ador basmele,oho! unde pui ca am avut tupeul sa ma transform din "muma padurii" in "Ileana-Cosanzeana",normal, trebuie sa ai si pt cine..
mda...hai sa va dau ceva dragut..nu de alta,dar va vad sensibili..sa nu ma intrebati amanunte ca nu dau din casa...;)

"De fiecare data cand m-am indragostit,mi-am dorit sa redevin fecioara.Sa invat minunea imbratisarilor dintai, langa inima celui pentru care voiam sa traiesc si sa mor.De fiecare data cand mi-a fost dat sa iubesc din nou, am incercat sa uit numele barbatilor pe care i-am intalnit inainte,sa spal de pe trup atingerea lor, atat de dorita candva...A fost nevoie sa treaca peste mine tavalug de lacrimi si potop de despartiri ca sa inteleg ca nu pot schimba nimic!Ca nu voi putea niciodata sa rastorn timpul si sa-i fiu iubitului meu mama,bunica,sora,mireasa si fiica...
Acum ca sa pot intinde mainile spre cer, implorand iubirea sa vina din nou,trebuie sa astept sa cada noaptea, sa alunece in somn toti ai casei. Si sa strig doar in soapta numele lui,ca si cum nu as stii ca e mult prea departe si,oricum,s-a facut prea tarziu."
iasomia
Postat pe 10 Octombrie 2008 16:57
iar tu Veve...lasa omul langa puiul lui,peste ceva timp o sa te feliciti pt asta,o sa cresti in ochii tai..ceea ce este cel mai important,pt ca self esteem-ul ne ajuta sa evoluam...

daca o sa repeti mereu"il iubesc,il vreau"o sa-mi dai de banuit,seamana mai degraba a tentatia fructului oprit... a razgaiala...

toate am iubit( mai iubim)barbati insurati,asta-i viata, suntem niste mici vanatori(si_totusi stie parerea mea demult)..

de fapt nici nu trebuia sa ajungi aici,o femeie libera cand intra in asternutul unui barbat insurat trebuie sa-si spuna "traiesc clipa,maine nu va mai fi al meu"..pt ca unul dintre pacatele cele mai mari.. este sa strici casa cuiva,orice asta nu!


:)
iasomia
Postat pe 10 Octombrie 2008 17:23
Oooo! m-am ambalat!

" nu poate divorta din cauza bebelusului pe care il are!"
bebelus? si mai si...
veve,si tu o sa fii insarcinata,si pe tine te va insela barbatul cu o femeie careia o sa-i spuna ca "o iubeste cum nu a iubit in viata lui"astea fac parte din viata,(extrem de rar barbati care nu-si insala sotiile pe durata sarcinii),este normal, unele nici nu au voie sa faca sex,ce sa faca oamenii aia?

stai linistita..si vindeca-te,iar daca nu poti..fa dragoste pana trece pasiunea arzatoare,dar lasa omul langa ai lui...:)



iasomia
Postat pe 10 Octombrie 2008 17:33
iasomica, mi-am amintit de cea chimie de la care ne tot contraziceam.
cateodata, se creaza asa niste amestecuri incat, nu cred ca e chiar usor sa-ti traiesti clipa si atat. ar fi idealul dar, vrei mereu mai mult, doresti totul si nu mai tii seama ca ai pornit cu gandul clar sa nu desparti omul. te indragostesti si doresti o relatie. putine femei cred ca pot spune ca au reusit sa se detaseze si sa iubeasca fara a dori ca acel barbat sa fie a lor
si_totusi
Postat pe 10 Octombrie 2008 22:49
Si totusi...Fac si eu ca vecina noastra:M-am ambalat.Stii ca basmele imi plac extrem de mult si cand ai intrat in acest domeniu, am si reactionat.Inteleg semnificatiile, si nu te supara ca am sarit in sus.Si pe urma, este mai interesant sa sari decat sa te impiedici si sa cazi.Sarutari de maini si weeckend placut.

Postat pe 11 Octombrie 2008 05:35
De cand am intrat pe Garbo, am inceput sa citesc pareri ale femeilor aflate si de o parte si de cealalta a baricadei. Probabil ca nu se va ajunge la un numitor comun vreodata....iar amanta nu se va pune de acord niciodata cu sotia inselata...fiecare are cate o explicatie pentru actiunile sale..

Totusi, lucrurile se complica atunci cand exista si un copil. Din pacate, eu ma aflu in ipostaza de sotie inselata cu copil si nu prea pricep cum sta treaba cu chimia....
needforspeed
Postat pe 11 Octombrie 2008 11:14
e simplu, nfs. femeia care accepta o relatie cu un barbat insurat este o zdreanta ordinara - o carpa cu care iti stergi pantofii ca sa le dai luciu. eu nu stiu cum au curajul unele sa recunoasca astfel de relatii, dar nu in sensul unei recunoastere a greselii, ci pentru a brava cu o asemenea fapta. Execrabil.

Postat pe 11 Octombrie 2008 12:27
Asa este.Dar totusi exista.

Postat pe 11 Octombrie 2008 17:13
ce baieti cuminti,felicitari...:)
iasomia
Postat pe 11 Octombrie 2008 17:22
dar acum sa-i numim si pe bibici..oare cum sa le spunem?

pt ca nu-i asa... vina trebuie impartita,ce cauta el barbat insurat in asternut strain? aud??

a! am uitat.."doamna" nu are creier,si cand spun "doamna' stiti exact la ce organ ma refer...:D

in opinia mea complicati prea mult lucrurile,ce am avut de spus ,i-am spus lu' veve,consider ca putem folosi un limbaj mai prietenesc...:)parca e prea mult ce citesc sus,nu?...:)

cat despre dragostea dintre oameni casatoriti...sa fim seriosi,daca ne apucam sa facem "curat" ramanen fara personaje..in romane,filme,piese de teatru,etc

sau dam vina doar pe "zdrentele" care se baga in patul barbatilor insurati?

hai ca m-a luat cu cascat....

ai voie sa iubesti un barbat insurat,ai voie sa iubesti o femeie maritata,dar asta nu trebuie sa stie nici camasa de pe tine...

il (o) tii in sufletelul tau acolo pana trece,desi sunt iubiri care nu trec niciodata,cred ca toti avem cateo mica "infirmitate" in noi.. dupa cineva care nu va fi niciodata al nostru...cine spune ca nu,minte...:)
iasomia
Postat pe 11 Octombrie 2008 18:54
am patito si eu.dar din(ne)fericire pozitiv.m-am indragostit acum 6 ani de un barbat insurat,la 8 luni de relatie nevasta lui a nascut un bietel,dar,cand sotia lui mai avea putin sa nasca el a avut un accident de masina in urma caruia celalalt sofer a murit.dupa acest incident NOI 2 am plecat in strainatate.nu era totul roz,din contra aveam zile fatale.la inceputul acestui an(am fost plecati 4 ani si 8 luni)politia l-a gasit si l-a adus in tara.eu,iubindu-l am venit acasa.are de ispasit o pedeapsa de 5 ani si 7 luni pt ucidere din culpa.a bagat divortul de respectiva nevasta si se pare ca luna viitoare vor fi divortati legal.eu merg la el saptamanal si vb la tel zilnic.cum viata e imprevizibila,acu' 2 luni am cunoscut un barbat deosebit cu care am avut o relatie scurta dar intensa.m-a dat peste cap si parca celalalt nu mai e pt min asa cum a fost.el imi vb despre casatorie,ca el va iesi si ca vom fi fericiti dar eu parca nu prea sunt ca inainte.am si eu un copil de 10 ani si ma gandesc numai la el si la viitorul lui.mentionez ca al doilea e plecat la munca in strainatate si chiar daca vb la tel tot la el ma gandesc si nu la cel care e inchis.parca mie cumva mila de acesta inchis dar el nu vrea mila mea.nu as vrea sa i spun sa ne despartim pt ca acolo unde e ar putea face ceva si nu as putea suporta sa il am pe constiinta daca i se intampla ceva.nu stiu ce sa fac? ai grija ca daca el se imparte la amanduoa pana la urma poate ramane singur sau ti se "termina" tie dragostea ca ma gandesc ca nu va vedeti chiar zilnic.datimi si mie un sfat.multumesc.
horicel
Postat pe 12 Octombrie 2008 08:07
Offf...tare complicat la tine horicel. Totusi, nu inteleg de ce face inchisoare acum....sa inteleg ca a fugit din tara ca sa nu fie judecat, iar acum, practic, asta e motivul petru care e inchis. Trebuie sa te gandesti ca totusi are un copil....crezi ca dupa ce va iesi, nu va merge sa-l caute..E adevarat, a trecut mult timp si probabil ca sotia lui si-a refacut viata deja. Daca il iubeai cu adevarat, era langa el chiar si acum...cand ii este greu...(cat timp a trecut de cand e inchis?)...dar tu deja ai o relatie cu un alt barbat. Nu-i spune inca nimic, ii va face mult rau sa stie ca nu mai are pt cine trai (cu siguranta asa va spune daca te iubeste cu adevarat).... Astept sa-mi spui ce-ai mai facut....
needforspeed
Postat pe 12 Octombrie 2008 16:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un sfat? 43 De la: fleurs_du_mal 21 Noiembrie 2009 17:41
afla daca esti misogina.. 32 De la: valericao 23 Martie 2009 15:09
relatii de prietenie 19 De la: Ioana007 31 Ianuarie 2009 15:41
Sunt indragostita de un barbat insurat si asta ma omoara! 1009 De la: veve 14 Octombrie 2012 00:25
tiati ca... 8 De la: micabis 13 Aprilie 2009 22:17
Setari Cookie-uri