Sa slabim impreuna!

te rog frumos sa ne scutesti cu dieta si pastilele minune de la herbalife ca eu am pirdut aproape 1000$ cu astia asa ca fuckoff!!!!!!!!!!!cu herbalife asta ptr ca desi am cheltuit o caruta de bani acum vreo 3 ani am pus la loc dublu fata de cat aveam
vio
Postat pe 7 Octombrie 2008 13:23
torasexy
Postat pe 21 Octombrie 2008 15:12
Cine mai tine dieta?
AlexiaLaDieta
Postat pe 22 Octombrie 2008 15:14
De la: AlexiaLaDieta, la data 2008-10-22 15:14:20Cine mai tine dieta?

Eu!Sunt la daneza a treia zi. Dupa ce mi-am facit n vanturi in inceputuri de dieta pe care le-am tot abandonat si uite-asa m-am mai procopsit cu cateva kg,sunt iarasi in faza de inceput. Voi ati tinut-o?Si daca da, chiar ati slabit?Sunt constienta ca nu voi putea slabi intre ,7 si 20 de kg,dar macar.......5.Imaginati-va cina mea de asta seara:telina fiarta(beacs),o rosie si un mar.Macar de n-ar fi degeaba.
laura_bella36
Postat pe 22 Octombrie 2008 19:44
Dragele mele, nu am mai scris de mult aici, de peste 2 luni, dar am tinut in continuare dieta si pot sa va zic ca ... e bine si se poate. Am facut o mica pauza :P de 2 saptamani, in perioada concediului, cand mi-am cam facut de cap, apoi am reluat dieta cu si mai mare indarjire si acum sunt bine, toate hainele trebuiesc duse la croitoreasa pentru a le stramta. Continui sa tin dieta si ma simt foarte bine, am slabit pana acum in total 10 kg, deci in medie ca 0,500-0,600 kg pe saptamana, si de aceea va incurajez pe toate sa continuati sau unele sa incepeti o dieta, nu cure de infometare. Va doresc multa bafta si sa fiti si mai frumoase!
Kallia
Postat pe 23 Octombrie 2008 16:00
sper sa reusesti sa ajungi la greutatea dorita eu iti tin pumni .si eu ma aflu in acceias situatie ca tine succes in continuare PT ANGELLI DIN TM
narcial
Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:49
De la: narcial, la data 2008-11-04 12:49:32sper sa reusesti sa ajungi la greutatea dorita eu iti tin pumni .si eu ma aflu in acceias situatie ca tine succes in continuare
pt ANGELLI DIN TM
narcial
Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:54
si eu aveam cam 10 kg mai mult decat ar fi trebuit. am inceput sa fac putina miscare si am fost atenta la ce mancam. mai multe fructe, lactate si mai putine prajeli. dupa ce am slabit am continuat sa fac miscare dar acum mananc de toate :)
fluturasalb85
Postat pe 6 Noiembrie 2008 17:21
eu reusisem sa slabesc vreo 8 kilograme cu disociatul, dar acum am pus la loc vreo 3 :(( de azi sunt din nou la cura. multa bafta tuturor!
AlexiaLaDieta
Postat pe 7 Noiembrie 2008 15:02
Fetelor, abia acum mi-am facut putin timp sa citesc mesajele voastre, nu am reusit sa citesc cele 10 pagini, asa ca e posibil ca regimul de care va voi spune eu sa mai fi fost postat de vreuna dintre voi. Acum 3 ani am tinut o cura de slabire care m-a ajutat in 3 luni sa scap de 13 kg. Ce m-a bucurat cel mai tare a fost ca, spre deosebire ce celelalte retete pentru slabit cum ar fi cura cu supa de varza, nu am mai pus decat 2-3 kg inapoi, in decursul unui an, fara sa tin o dieta pentru mentinere... nu am exagerat cu nimic, dar nici nu m-am straduit sa ma mentit si totusi am reusit.
Desi la prima vedere pare greu de tinut, dupa primele 3 zile va veti minuna cat de usor este. Ajunsesem la masa de pranz, nici macar alimentele pe care aveam voie sa le consum, sa nu simt nevoia sa le mananc.
Dieta este urmatoarea:
TREBUIE RESPECTATA ORDINEA IN CARE SCRIU ALIMENTELE...EXACT IN ORDINEA ASTA TREBUIE CONSUMATE

Micul dejun: 1 mar, 1 cana de iaurt degresat sau semi-degresat si 1 cafea fara zahar sau cu zaharina sau ceai.

Pranzul: 1 mar, 1 cana de iaurt degresat sau semi-degresat si pui la gratar sau fiert(exclus pielita)

Cina: 1 mar, 1 cana de iaurt degresat sau semi-degresat si un ou fiert tare.

Chiar nu e greu de tinut si astfel avem grija si de organismul nostru, oferindu-i in fiecare zi tot ce are nevoie...si vitamine si proteine, calciu.

Nu m-am simtit niciodata rau din cauza acestei diete. In primele 3 zile imi era putina foame.
Bineinteles ca am facut si efort fizic.... insa nu la sala, ci acasa. Faceam abdomene, niste exercitii foarte bune pentru coapse , solduri si talie, precum si exercitii pentru brate si sani, sa nu ma trezesc cu surprize dupa cura de slabire.

Dupa cum am mentionat la inceput, cura am tinut-o acum 3 ani....in acesti 3 ani , m-am ingrasat maximum 5 kg fata de cat aveam dupa cura.... si asta din cauza ca am un program foarte prost si apuc sa mananc seara...si nu tocmai mancare sanatoasa. Am de gand sa ma apuc iar .

Eu va sfatuiesc din tot sufletul sa incercati cura aceasta de slabire.... va asigur ca veti fi multumite... pe mine nu ma mai recunostea lumea pe strada si apoi, toti cei care au aflat ca am facut cura de slabire, m-au bombardat cu telefoane sa le spun si lor secretul. Eu, care eram poreclita "cisti" de la un smecheras de liceu care spunea ca sunt cat o cisterna, am ajuns sa fiu curtata de acelasi baiat... pe care va imaginati ca l-am respins in modul cel mai umilitor posibil. Vreau sa va spun ca reteta asta a fost miracolul meu... si am vrut sa vi-l impartasesc si voua!

Multa vointa va doresc!
iulya022002
Postat pe 14 Noiembrie 2008 21:08
BUNA FETELOR AZI AM AVUT SI EU TIMP SA CITESC DIN MESAJE SI MA BUCUR PT CA VREAU SI EU SA MA APUC DE O CURA DE SLABIT ASA CA AM SA INCERC SI EU RETETA DE LA IULYA SI SPER SA REUSESC VA DORESC TUTUROR BAFTA CARE VOR SA MAI TINA DIETE . MULTUMESC IULYA PT RETETA
narcial
Postat pe 15 Noiembrie 2008 18:33
Ma bucur ca ai hotarat sa inceri reteta mea. Ai putea pentru inceput sa tii doar 4 zile pe saptamana..asta in cazul in care ti se pare greu sa mananci numai asta timp de o luna, de exemplu. Intotdeauna e bine sa avem grija sa nu transformam cura intr-un chin si ne putem rasfata intr-o zi pe saptamana cu mancarea favorita.;)

Multa bafta!!!
iulya022002
Postat pe 17 Noiembrie 2008 01:17
Maine incep si eu sa tin cura de slabire... ...m-am gandit sa fac asta timp de o luna si sunt convinsa ca de Craciun si de Rev ma voi simti tare bine
Asa ca fetelor....chiar daca pe ultima suta de metri, cateva kg date jos ne vor imfrumuseta sarbatorile...cred ca e cel mai frumos cadou pe care ni-l putem face, nu?
iulya022002
Postat pe 19 Noiembrie 2008 02:24
Salut ,

va rog sa ma ajutati cu un sfat .Am vazut un mesaj , unde cineva spunea ca a slabit 30 de kg in 7 luni .
Cum ?este intrebarea mea ? prietenul meu trebuie sa dea jos urgent 25-30 kg , altfel e groasa cu sanatatea .
Astept un raspuns si multumesc

susa

susa78
Postat pe 19 Noiembrie 2008 14:07
Buna!

Cred ca prietenul tau ar trebui sa apeleze la un nutritionist, pentru ca daca trebuie sa slabeasca atatea kg si urmeaza cure de slabire din auzite, s-ar putea sa ii faca mai rau pentru sanatate. Daca vrei, ma interesez eu de un nutritionist bun. Zilele trecute am vorbit cu o prietena de la Bucuresti care mi-a spus ca seful ei care avea mari probleme cu greutatea a apelat la un nutritionist foarte bun si acum a slabit foarte mult si se simte foarte bine.
Cand e vorba de a slabi 30 de kg, trebuie sa incerci sa slabesti sanatos... chiar daca dureaza mai mult decat ar dura retetele minune. Cele care te ajuta sa slabesti rapid...cum ar fi cura cu supa de varza, nu sunt intotdeauna cele mai bune solutii. Unoeri poti sa te ingrasi mai tare decat inainte de cura. Trebuie rabdare!!!

Eu m-am apcuat de cura de care v-am spus in celelalte meaje de ieri... si sunt multumita... nu imi este foame ! Abia astept sa vina Craciunul si sa fiu mandra de felul in care arat. Sper doar sa am vointa si sa nu cedez in fata tentatiilor....


Multa bafta tuturor!
iulya022002
Postat pe 20 Noiembrie 2008 14:23
IULYA MULTUMESC PT INCURAJARE SI PT RETETA SI SA STI CA SUNT OK EU CHIAR MA BUCUR PT ACEASTA DIETA CA ESTE USOR DE RETINUT MA SIMT SUPER ASTEPT SA VAD CIT POT DA INTR O LUNA BAFTA SI TIE IN CONTINUARE
narcial
Postat pe 21 Noiembrie 2008 00:32
Narcisa, eu am scris exact asa cum am gasit cura de slabire. Dar citind mereu pe forumuri si nu numai, tot felul de trucuri pentru slabit, in timp ce tin cura, beau 3-4 cani de ceai verde, insa pana in ora 17, pentru ca provoaca insomnie.(eu am patit-o).
De asemenea am mai facut cateva schimbari care nu au schimbat in nici un fel rezultatele dietei. Oul nu e prea sanatos seara si cum eu nu beau cafea, il mananc dimineata. Pentru a nu ma plictisi de aceleasi alimente, inlocuiesc din cand in cand carnea si oul... mananc tot 3 mese pe zi, adica...mar, iaurt si ceai dimineata....mar, iaurt si orez fara carne cu multa salata de varza(varza e foarte buna atunci cand vrei sa slabesti) si apoi seara mananc mar si iaurt.
Am prostul obicei sa nu adorm prea devreme...si asa ma prinde de multe ori 3 dimineata...pai de la masa de seara pana la 3 dimineata mi se face o foame de lup. Si atunci mananc un mar sau beau un suc natural de citrice( si citricele sunt excelente pentru slabit).
Am mai citit ca e recomandat sa bei dimineata un pahar cu apa in care ai stors sucul de la o lamaie. Iti taie pofta de mancare. De asemenea poti folosi asta si seara, pentru a evita sa dai fuga la frigider.
Un doctor nutritionist spunea ca exista niste capsule ce contin fibre si lua cate una inainte de masa. Ea numea o asfel de capsula..."capsula de trisat" si asa reuseste sa nu se ingrase deloc nici chiar de sarbatori.
Cum am mai spus...varza, citricele, condimentele(in special piperul) sunt numite calorii negative si sunt recomandate pentru cei ce doresc sa slabeaca.
Am vrut sa impart cu tine ceea ce am aflat si impreuna sa reusim ceea ce ne-am propus: sa fim frumoase si mandre de noi insene de sarbatori si nu numai.

Mult succes si tine-mi si mie pumnii!
iulya022002
Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:00
IULYA MULTUMESC PT SFATURI ESTE FOARTE BUNA APA CALDA CU ZEAMA DE LAMIIE DIMINEATA PE STOMACUL GOL PT ARDERE GRASIMILOR EU AM MAI TINUT ASTA SI A DAT REZULTATE BUNE SI IN REST AM MIINCAT NORMAL DAR AM TINUT ACCELSEAS ORE DE MASA SI AM SCOS PIINEA SI AM DAT FOARTE MULT JOS. ACUM POT SA TI SPUN CA 2KG LE AM DATE DE CIND AM INCEPUT. SPIRULINA IARA TE AJUTA LA SLABIT O INLOCUIESTI CU MINCAREA . EU ITI TIN PUMNII INCONTINUARE SI BAFTA
narcial
Postat pe 22 Noiembrie 2008 17:03
Va rog,m-a ajutati cu un vot?
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/toate-8121/pagina -2.html


Chiar meritam
angy8
Postat pe 23 Noiembrie 2008 22:49
Slabiti pana in 16 kg , in 39 de zile...Cum vi se pare? Eu am incercat si am reusit. Daca doriti imi puteti scrie la adresa mirela_pas@yahoo.com.
mirelamaria
Postat pe 1 Decembrie 2008 21:35
Buna, as dori sa urmez si o dieta disociata, am facut sport 10 ani, m-am lasat si am un serviciu de birou, iar de alergat sau altceva m-am lasat brusc, si am reusit sa ma ingras intr`un an 28 de Kg :(, as dori sa stiu si eu cat mai multe despre aceasta dieta, ce implica, banuesc ca nu paine nu uleiuri nu alcool...nu multe..stiu ca e greu dar chiar vreau sa reusesc
mascota84
Postat pe 5 Ianuarie 2009 16:53
De la: , la data 2008-07-27 13:14:21Si eu acum un an si jumatate ma-m apucat de slabit, am slabit 30 kg in 7 luni si acum ma mentin.
Rezultatul si poza mea la: www.slabimsanatos.ro
vika_mihaela80
Postat pe 24 Ianuarie 2009 22:46
si cum ai reusit draga mea sa dai jos atatea amar de kg ca eu ma apuc de dieta dar dupa doua zile o abandonez ce anume ai facut dami si mie dieta asta sa dau si eu cele 15 kg ce le am in plus mersi mult
vika_mihaela80
Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:03
iubita,de regula,cand iei in greutate in ritmul asta organismul tau are ceva,poate,o disfunctie...hormonala...
sfatul meu...viziteaza un endocrinolog si,obligatoriu,un nutritionist...rezultatele nu apar batand din palme...dar...cu putina vointa sunt...extraordinare...
marilyn
Postat pe 27 Ianuarie 2009 13:38
buna fetelor. m-am trezit mai tarziu, dar as vrea si eu sa intru in aceasta comunitate. si eu am 1,60 si 68 de kg. am avut o sg data ambitie sa slabesc , dar am facut prostia sa slabesc drastic - 14 kg in 2 saptamani de la 74 la 60 de kg si de 2 ani am tot pus inapoi pana la 68 :( problema mea este k nu m-am ingrasat uniform, ci am pus numai pe burta :(( de abdomene sunt mancata , nu m-am subtiat nici 1 cm :(( ce diete as putea urma k sa slabesc unde m-am ingrasat. please help me!succes tuturor!
gabanna
Postat pe 29 Ianuarie 2009 17:48
Buna fetelor. va scriu sa va aduc la cunostinta, cu f. multa mandrie, ca in ultimele 8 luni an dat jos 36 (treizecisisase) kg cu dieta disociata. Si plimbari de cca 12-13 km la sfarsit de saptamana resp. cca 25 km pe bic. in cursul sapt. Asa ca se poate. Eu mai am de lucru ca am pornit de la f.f.f. multe kg dar sper sa reusesc, ceea ce va doresc si voua. Multa bafta si atentie la sanatate.
alina_dima2003
Postat pe 17 Februarie 2009 08:45
buna,la inceputul anului cand m-am catarint aveam 102 kg cu un pic de ambitie regim facut de mine m-am inspirat din regimul disociat si din regimul doamnei doctor gabriela man de pe www.slabesti mancand.ro dupa cum am crezut eu am ajuns la 93 kg dar mi-am permis sa mai mananc si o pizza sau altceva dar nu in cantitati mari doar sa imi fac pofta si bineinteles miscare nu exagerat de multa cam 15-20 min pe zi am toate cd-urile florentinei care dupa parerea mea sunt super ,pillates si tae-bo cate putin pentru ca nu imi permite organismul dar in fiecare zi fac cateva minute in plus chiar daca sunt numai 2 minute sper sa ajung sa slabesc intre 25-30 de kilograme nu am incredere in pastile
bafta si multa sanatate

mimibobo
Postat pe 17 Februarie 2009 09:47
uite aici om pozitiv!

a dat jos 9 kg si este f happy .. zici ca a slabit 30...

bravo mimi!

vad ca ti-ai zis si "bobo" iti plac bombonicile..este?...
iasomia
Postat pe 17 Februarie 2009 14:41
Ma bucur sa ne cunoastem!
Referitor la problema voastra pot sa va trimit in attach( scrieti-mi pe hllgabriela@yahoo.com) un calculator pentru a putea stabili care este greutatea voastra ideala. Poate ca nu doriti sa o atingeti dar , din experienta proprie pot sa va spun ca este mult mai usor de mentinut.
Inainte de a incepe orice dieta trebuie sa va faceti ordine in viata!
-Obligatoriu 3 mese pe zi (asa am fost crescuti si asa ne crestem copiii pentru ca asa este construit corpul uman).
-Cantitatea de alimente la o masa nu trebuie sa depaseasca ca volum causul celor doua palme.
-Intre mese intervalul minim trebuie sa fie de 5 ore, pentru a combate senzatia de foame beti apa sau un fruct.( o inghititura de apa la 10 minute=minim 2 litri de apa, verificat)
-Alimentele consumate nu trebuie sa contina grasimi , dulciuri si sub nici o forma, margarina si branza topita.(sunt folosite in alimentatia procesata ca si conservanti, ca si compozitie chimica sunt foarte asemanatoare cu materialele plastice si sunt aproape nedigerabile sedimentandu-se pe intestine si organe).
-Alimentele NU vor fi prajite-prin prajire principiile nutritive din alimente se distrug din cauza temperaturii foarte ridicate, mai mult chiar, pot deveni toxine.(EVITATI PE CAT POSIBIL CUPTORUL CU MICROUNDE CARE TRANSFORMA IN CATEVA MINUTE NUTRIENTII IN SUBSTANTE FARA NICI O VALOARE NUTRITIVA !)
-Produsele de cofetarie, patiserie, biscuitii, painea feliata contin ca si conservanti grasimi hidrogenate(verificati cu atentie etichetele produselor cumparate).

O dieta sanatoasa de slabire va ajuta sa scadeti in greutate 3-5kg/luna. Organismul se va obisnui treptat cu noul mod de viata si mentinerea greutatii nu va mai fi o problema.
Tot ceea ce v-am recomandat am invatat la cursurile de consultanti de nutritie Herbalife, dieta pe care eu am tinut-o si care m-a ajutat enorm, chiar am devenit consultant de nutritie si fac cu pasiune evaluari wellness pentru ca imi place enorm sa ajut oameni.
Dieta Herbalife este destul de costisitoare dar este extrem de comoda si delicioasa. Ceea ce m-a convins este faptul ca fiecare are o dieta personalizata in functie de o multime de factori , am invatat si am inteles de ce aceeasi dieta nu are acelasi rezultat pentru toate persoanele....si multe altele, as putea vorbi o multime pe aceata tema.(detalii pe http://sites.google.com/site/amslabit17kg/ )
Incepeti prin a va face ordine in obiceiurile alimentare, faceti orice pentru a merge macar pe jos 30minute pe zi.
Nu este usor sa va schimbati mentalitatea si modul de viata si de alimentatie, sunt constienta si am simtit pe pielea mea.
Cantariti-va azi si inca o data dupa 1 luna de zile, in functie de rezultat vom intra in detalii si am sa va invat tot ce stiu!
Va doresc multa sanatate !
Gabriela , consultant wellness
hllgabriela
Postat pe 19 Februarie 2009 19:37
bobo vine de la Bogdan fiul meu primul lui cuvant a fost bobo
mimibobo
Postat pe 20 Februarie 2009 16:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta in timpul alaptarii 3 De la: deleriumank 16 Decembrie 2014 14:58
in cat timp pot sa slabesc 10 kilograme 217 De la: 22 Februarie 2019 10:32
slabire sanatoasa 15 De la: mioara2010 26 Aprilie 2013 15:48
Cetona de zmeura - rezultate test 1 De la: sunshinelila 25 Noiembrie 2012 12:46
Regimul Montignac 9 De la: preci 1 Iulie 2010 20:55
Setari Cookie-uri