Sa slabim impreuna!

Eu o iau de la inceput, asa ca o sa avem acelasi meniu. Nu sunt gemeni, dar sunt tot zodie de aer: varsator.

Weekend placut si
AlexiaLaDieta
Postat pe 9 August 2008 18:00
raman la parerea mea ca dietele astea "minune" aduc mai mult rau decat bine...spunea una dintre voi ca nu renunta la dieta ci doar la "daneza"...asta e si toata ideea....fiecare e unic ji deci trebuie sa isi urmeze propriul ritm si in dieta...sigur ca sunt unele reguli general valabile pe care merita sa incerci sa le respecti(3 mese/zi+ 2-3 gustari usoare,niciodata sa nu te ridici satul de la masa,cina sa o iei cu min 4h inainte de culcare,sa bei multa apa...reguli care tin de nijte principii logice dupa care functioneaza fiecare organism insa numai tu jtie ce iti place sa mananci, ce alte prioritati zilnice ai, cat si ce sport poti sa faci...iar dc ai putzina vointza si constiintza le poti imbina pe toate....ideea e sa mergi inainte....sa mananci putin si des...sa o "lasi mai moale" cu dulciurile si fainoasele/patiseria= carbohidrati/glucide...sa eviti prajeli,grasimi,junk-food...in fine...sa nu faci excese....adik trebuie ECHILIBRU IN TOATE!!
Va doresc multa bafta...ji sper sa va gasiti toate acest echilibru..chiar dc aparent nui trb ushoara.Lupta contra proastelor obiceiuri, de care poate nu numai noi suntem responsabili nui chiar floare la ureche...e greu sa schimbi ceva la tine mai ales dc a devenit deja rutina...dar merita macar sa incerci !
farsarya
Postat pe 10 August 2008 00:09
-Eu stiu o dieta care te slabeste foarte tare, fara sa faci nici un efort, numai stand pe pat si visand cai verzi, albastri sau rosii pe pereti.
-Ce dieta?-intreba Gica foarte curios.
-Fii atent, frate-meu.-zise Suzuki.-Cand am fost la spital...
-Ai slabit ravnind la asistentele acelea periculoase, care umblau numai cu obiecte ascutite.
-Nu mai...Ia nu mai face tu bascalie.Ca daca le-ai fi vazut, ai fi facut curatenie prin salon cu limba, nu cu mopul infirmierelor.
-Da?Dar de unde atata apa?
-Pai dupa cat salivezi tu de pofta, aveai apa asigurata pe o saptamana.

Postat pe 10 August 2008 09:13
Eu cel mai tare slabesc cand sunt indragostita. Ca mi-e atat de bine de nu-mi mai trebuie nimic!!

Acum lasand gluma la o parte ( dar n-a fost decat pe jumatate gluma) , incercati sa observati ce anume va determina sa mancati .La mine spre ex.motivul e stresul sau nemultumirea pe care incerc sa le compensez cu "ceva bun". Asa ca pe cat posibil incerc sa gasesc alte compensatii cand ele apar .
...si notati-va ce mancati ( o sa fie usor de observat cand cand o luati razna).

farsarya sunt in mare parte de acord cu tine .In ceea ce priveste dietele minune eu zic ca au si ele pe termen scurt rostul lor ( iti arata ca se poate), doar ca nu trebuie sa sari din una intr-alta.
blanca
Postat pe 10 August 2008 09:58
Sunt intr-adevar foarte multe metode de slabit. Noi am ales-o pe cea mai simpla si care nu da complicatii:dieta.
laura_bella36
Postat pe 10 August 2008 10:23
Stii de ce slabesc oamenii cand sunt indragostiti?Din doua motive:Pentru ca uita sa manance cu gandul la fiinta iubita.Pentru ca nu mai dorm dupa amiaza tot cu gandul la ea, si din acest motiv, sunt intr-o continua miscare.

Postat pe 10 August 2008 15:48
eu am slabit ..destul de usor ...sau na ...depinde ce ziceti voi ..am renuntat la dulciuri si la prajeli ..si nu am mancat nimik dupa ora 6 ..numai un fruct daca nu mai rezistam ..si am mai facut pe acasa niste exercitii ..si asa am reusit sa slabesc ...la inceput a fost cam greu ..dar mai apoi m-am obisnuit ..si acum ..inca mai respect unele din program ..mai putin faza cu dulciurile ..de ele imi este si acum f greu sa ma despart ..dar cred ca dupa ce ai ajuns la greutatea pe care ti-o doresti iti mai poti permite
CURAJ FETELOR si aveati multa multa incredere....a slabi e ceva de durata...deci aveti rabdare .pup
oana_abalasei
Postat pe 10 August 2008 16:58
AlexiaLaDieta bun topicul,m-am gindit ca daca tot a-ti inceput cura de slabire sa-ma alatur si eu,pt ca de cind am intrat in vacanta am c-am pus citeva kg,iar de ieri am inceput si eu o dieta plus fittnes(exercitii)2ore,la mine problema este in felul urmator,nu ca n-as slabi sint foarte ambitioasa si daca imi propun sa slabesc pai sa stiti ca sigur slabesc,beleaua e alta slabesc repede dar pun si repede la loc,stiti vreun remediu? sint de acord cu oana abalasei este f f adevarat daca tineti cura de slabire sau nu tineti nu conteaza incercati si nu mai mincati nimic dupa ora 6 seara decit un fruct si atit,eu folosesc metoda de ani de zile mai ales cind am mai pus pe mine citeva kg in atitia ani,am tinut de programul asta si in timp intra deja in obisnuita va spun sincer,are niste rezultate nemaipomenite si cine poate sa faca macar 2-3 pe saptamina sport,exercitii sint foarte eficiente mai ales cind vrem sa slabim si nu numai pt sanatatea noastra,astept un raspuns la intrebarea mea daca se poate si succes in cit mai multe kg de dat jos

Postat pe 10 August 2008 20:15
Yellow!

Baghera, e ciudata problema ta, mai ales ca majoritatea oamenilor doar pun la loc repede, nu si dau jos repede. ;)) Ai putea sa incerci sa nu tii un regim prea drastic, astfel incat kilogramele sa se duca mai incet. Stiu ca era comparatia aceea a lui Motignac, ca organismul dupa slabire se comporta ca un catel ce a fost infometat. Cainele ingroapa osul, chiar daca nu e satul, dar avand in vedere ca a avut parte de vremuri mai grele, prefera sa fie prevazator. La fel si organismul, daca nu a primit atat cat avea nevoie isi va face provizii data viitoare.

Sau poate pur si simplu ai nevoie de o perioada de reacomodare, in care sa maresti treptat cantitatea de alimente. De asemenea, daca mergi mai rar la sala dupa regim, se depune mai repede. Si din cate am observat inclusiv pe propria piele, avem tendinta de a face mai des exercitii atunci cand ne propunem sa slabim. Dupa ce ne atingem targetul o lasam mai moale.

Cam astea ar fi "teoriile".

O seara placuta tuturor!
AlexiaLaDieta
Postat pe 10 August 2008 21:14
Buna dimineata :-)!
Eu am inceput de joi dieta disociata, astazi este a cincea zi, in care voi manca fructe. Ma simt foarte bine, cand am simti ca-mi e foame m-am amagit cu o bucatica de branza, carne, depinde de ziua la care eram din dieta si am baut apa multa!!!!!!!!!!!Astazi m-am cantarit si am cu 2 kg mai putin dar nu cred ca am slabit efectiv cu 2 kg presupun ca am mai eliminat din apa sau toxine. Burta s-a mai aplatizat :-). Ziua de ieri a fost super pentru ca am mancat un peste cu multa lamaie. Vreau sa va spun ca ma simt foarte bine cu aceasta dieta, mi-a crescut tonusul, deja simt ca arat mai bine, sunt mai senina, am mai multa energie. Nu am facut sport, dar cred ca ar trebui ca sa nu se lase pielea :-). Alexia vad ca ai renuntat la daneza, cum te simti?
liliana_te
Postat pe 11 August 2008 09:30
Neatza!

Liliana, ma bucur sa aud de bine. Eu de azi m-am reapucat de daneza. Nu m-am aruncat in mancare desi am plecat din Bucuresti in weekend. Sper sa ma tina vointa 13 zile si apoi sa reusesc sa mananc dietetic.
AlexiaLaDieta
Postat pe 11 August 2008 10:31
Alexia cate kg ai si de cate vrei sa scapi?
liliana_te
Postat pe 11 August 2008 10:40
Acum am 63-64, am pornit de la 65 si vreau sa ajung la 55. tu?
AlexiaLaDieta
Postat pe 11 August 2008 10:55
multumesc! ..sunt super... mai ales ca pot sa fac si eu ..asa mai incetisor ..dar se pot face...
elenutaus
Postat pe 11 August 2008 11:51
72-73 aveam cand am inceput, astazi dimineata imi arata cantarul 70.6. As vrea macar la 60 kg sa ajung, apoi sa ma mentin si sa ma indrept spre 55-57 cat aveam inainte de a fi insarcinata. Dupa ce am nascut aveam 62 dar m-am ingrasat in cei 2 ani cat am stat acasa. Am incercat mai multe diete dar n-am dus nici una pana la capat. Am dat jos pana la 65 dar apoi treptat le-am pus la loc. Acum fiind mai multe colege in suferinta poate o sa reusim impreuna :-).
liliana_te
Postat pe 11 August 2008 12:00
Dupa cura mea spirituala(postul sf Marii)o sa incep si eu o cura disociata:cu o zi carne fiarata de pui si vita;ozi legume:o zi lactate;ozi fructe fara struguri,banane,prune;o zi 2 oua fierte sau una din zilele pecedente ca 2 oua...e cam putin,ultima zi combinatii...sper sa ma o duc pana la capat;adica sa slabesc vreo 8kg!TREBUIE!!!!Ce ziceti de regimul disociat?
ANUSKA68
Postat pe 11 August 2008 14:30
Buna, fetelor..cucuietelor!! felicitari pt initiativa!!ma primiti si pe mine??!! eu sunt o pofticioasa..si mi place si sa gatesc..si sa mananc si am in dotare una buc "husband" care mananca cu o pofta si una buc "kinder"..cu care iar nu am probleme cu mancarea!! iar la mine se aduna kilogramele ..val dupa val..nu stiu cate kg am ca mi-e teama sa ma cantaresc si nu am cantar acasa..dar nu mai intru DELOC in blugii de asta iarna!! deloc .nu inseamna ca nu se mai inchid..ci DELOK ..si aveam vreo 52 de kg la 1.62..acu..cred ca am batut 60...si am numai colacei..colacei..
...stau 8 ore in fata calculatorului...asa ca sport...cine stie ..poate la degetele de la picioare !! as incepe o dieta de azi!! ca nu baui decat cafea...pana acu....deci..ma primitzi??
ladydy75
Postat pe 11 August 2008 14:31
Bine ai venit Anuska :-)!
Eu am inceput dieta disociata de joi, una din fete mi-a spus stop de maine incepi chiar daca nu este luni si asa ascultand sfatul, astazi sunt in a cince azi in care manac fructe. E cam grea parca ziua de azi ca-mi provoaca aciditate si-mi fac foame fructele. La cantar se vad ca 2 kg in minus dar asa cum am mai spus poate am eliminat din apa, toxine. O sa tin in continuare sper sa ajung macar la 60 gk.
La mine este foarte eficienta aceasta cura discociata am mai tinut-o si am avut rezultate foarte bune.
liliana_te
Postat pe 11 August 2008 15:02
Multa bafta, fetelor!
ElenaStefan
Postat pe 11 August 2008 15:29
liliana te..spune-mi si mie , te rog, cum ai tinut tu "disociata!"??? ca eu ..marai pe langa niste carne fripta de azi dimineatza!! multam anticipat!
ladydy75
Postat pe 11 August 2008 16:45
Buna fetelor! Ma bucur sa vad ca suntem foarte hotarate sa slabim si sa ne simtim bine! Eu sunt fericita, pentru ca zi m-am intalnit cu colegele cu care nu m-am vazut de o luna, de cand am inceput dieta si toate m-au intrebat cum am reusit sa slabesc! Deci se poate. Merg inainte cu dieta mea, mai am inca 2 luni, si daca reusesc sa tin ritmul asta va fi super. Va doresc o dieta placuta si slabire usoara!
Kallia
Postat pe 12 August 2008 01:20
De la: ladydy75, la data 2008-08-11 14:31:22Buna, fetelor..cucuietelor!! felicitari pt initiativa!!ma primiti si pe mine??!! eu sunt o pofticioasa..si mi place si sa gatesc..si sa mananc si am in dotare una buc "husband" care mananca cu o pofta si una buc "kinder"..cu care iar nu am probleme cu mancarea!! iar la mine se aduna kilogramele ..val dupa val..nu stiu cate kg am ca mi-e teama sa ma cantaresc si nu am cantar acasa..dar nu mai intru DELOC in blugii de asta iarna!! deloc .nu inseamna ca nu se mai inchid..ci DELOK ..si aveam vreo 52 de kg la 1.62..acu..cred ca am batut 60...si am numai colacei..colacei..
...stau 8 ore in fata calculatorului...asa ca sport...cine stie ..poate la degetele de la picioare !! as incepe o dieta de azi!! ca nu baui decat cafea...pana acu....deci..ma primitzi??
iemilena03
Postat pe 12 August 2008 09:13
La fel e si la mine: sot, copil, gatesc, stau uneori mai mult de 8 ore la calculator(in perioada iulie-octombrie de la servici merg direct la un curs unde mai stau 2 ore pe scaun !!!) si ajung acasa la 19.00.Mai fac ceva treaba prin casa si pe afara, pentru ca stau la casa si pe la 22.00 incerc si eu sa ma linistesc: atunci ar trebui sa fac ceva abdomene, macar...dar nu ma mai simt in stare!!!

E greu cand nu ai "fonduri" pt. a le aloca tie personal sa tii o dieta, relativa: de exemplu azi am mancat lapte cu fulgi de ovaz, dimineata si am baut o cafea cu zaharina, la servici mi-am luat salata de pui cu cartofi fierti, diseara la 19.00 cand ajung acasa am zis sa mananc o portie de Formula 1 de la Herbalife(1 iaurt degresat de 250 ml cu 2 linguri de Formula 1).
Problema e ca deja ai mei nu mai au ce manca acasa si tr. sa gatesc ceva care sa poata fi incalzit la pranz, cand eu nu sunt acasa(baiatul meu manaca la 14.00, si vrea mancare gatita: ciorba sau supa si un felul doi): si uite asa se duc banii, ca eu cica sa nu mai mananc astfel de mancare: ma indoiesc ca reusesc sa mananc mai dietetic mult timp!
iemilena03
Postat pe 12 August 2008 09:23
mi se pare mie, s-au ati abandonat cursa?Ce se intampla?Eu nu prea am avut timp sa scriu,dar n-am abandonat. Deja ma simt mai..usurica. Si chiar sunt cu 1 Kg.Mult,putin ?Nu conteaza dar cand voi incapea in rochita bleau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
laura_bella36
Postat pe 13 August 2008 09:43
buna dimineata, eu sunt foarte dezamagita,am intrat in a 4 a saptamana de regim dupa ce am renuntat la dulciuri , la paine , mancat dupa ora 17, chiar facusem multe sacrificii liniuta cantarului refuza sa incline si ea macar un pic in partea stanga...am ajuns la concluzia ca mie imi ajunge atata mancare cat consum si nu mi mai trebuie nimic mai mult....dar azi m am horatat sa mi cumpar un aparat de gimnastica as opta pentru steper ca de bicicleta nu am nevoie sigur
spor in continuare
cris_coj25
Postat pe 13 August 2008 10:11
NUUUUUUUUUU...eu sunt la a 3 a zi..de chinuiala!! nu m-am cantarit..dar stiu ca trebuie sa intru in blugii de anul trecut!! sunt la lactate ..si am pe birou un pahar mare de iaurt..nu e felul meu preferat dar n-oi muri 2 zile!! cu carnea a fost super..dar cu atat lapte ....o sa fac "muuu.." dupa 2 zile!!
va doresc ..BAFTA!!
ladydy75
Postat pe 13 August 2008 10:12
Laura, nici eu nu am abandonat :D si pe zi ce trece gasesc noi motivatii ;))
AlexiaLaDieta
Postat pe 13 August 2008 11:50
laura da mi si mie exemple de motivatii.....
eu mananc dimineata un iaurt mare la doua zile cu fulgi de porumb si la pranz o salata,branza,carne fiarta....si fructe nu mi se pare mult si am ajuns la concluzia ca orgamismului meu atat are nevoie sa traiasca nimic mai mult
cris_coj25
Postat pe 13 August 2008 12:54
Cris,
vreau sa te atentionez asupra unui fapt.Fulgii de porumb ingrasa,sau cel putin nu sunt indicati in dietele pentru pierderea greutatii. Incearca musli cu amestec din germeni de griu si fulgi de ovaz (atentie: fara adausuri de zahar). Salata maninco ori cu brinza ori cu carne. Nu amesteca brinza cu carnea. In plus, daca nu se misca acul cintarului este intr-un fel firesc, pentru ca intai organismul pierde din volum si dupa aceea din greutate. Deci, iti recomand sa te masori o data pe saptamina (talie, coapse, solduri) si o sa vezi ca ai rezultate. Si au am patit la fel. Acul cintarului se incapatina sa ramina intepenit dar am inceput sa intru in blugi cu o marime mai mica.
Motivatii poti gasi foarte usor. Eu, de exemplu, imi cumpar din cind in cind o piesa vestimentara, nu foarte scumpa, cu un numar mai mic si ma motivez sa ajung sa pot sa o port.
Iti doresc mult succes.
simo_apo
Postat pe 13 August 2008 13:55
ladydy75 ai inceput disociata?
Ai sa vezi ca e super! eu uite la ziua de lapte am mancat branza de vaci slaba si iaurt degresat deasupra, un fel de ""branza cu smantana"". E greu in primele zile dar dupa aia ai sa vezi ca nici foame nu o sa-ti mai fie. eu sunt la ziua de legume si mi-am facut un bol, de salata din care mananc cand imi e foame. Maine o sa fie la ziua de lactate :-).
Iti urez mult succes si sa nu renunti. Se vor vedea rezultatele cat de curand.
liliana_te
Postat pe 13 August 2008 14:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Regimul Montignac 9 De la: preci 1 Iulie 2010 20:55
buna! 42 De la: cosminuta84 16 Iunie 2010 08:56
Apa Minerala !!! 3 De la: Fata_Morgana 17 Aprilie 2012 01:09
Ciocolata? 17 De la: garbo_1894 9 Decembrie 2012 15:48
in cat timp pot sa slabesc 10 kilograme 217 De la: 22 Februarie 2019 10:32
Setari Cookie-uri