Cetona de zmeura - rezultate test

Scriitoarea, in probleme de Sanatate si Diete, Helen Hasman a testat recent Dieta cu Cetona de Zmeur. Și rezultatele au fost surprinzatoare:

A slbit 16 kg n 4 saptamani, fara Dieta Special,Fr Exercitii Istovitoare

Beneficiile obtinute cu Cetona de Zmeura au infrant scepticismul nostru initial. Am aflat ca dieta nu doar ca te ajuta sa slabesti, sa dai jos colaceii de pe abdomen, dar iti creste si energia si deasemenea te ajuta sa dormi mai bine si sa te scoli odihnit.

Din jurnalul dietei lui Helen:

Prima saptamana

Dupa prima saptamana am fost surprinsa de rezultate.Mi-a crescut energia, nu-mi era foame, se pare, un efect secundar al Extractului de Cetona, care iti reduce pofta de mancare.

Cinstit, ma simteam fantastic.

Si n-a trebuit sa schimb nimic in rutina mea zilnica. In ziua a saptea m-am cantarit si nu mi-a venit sa cred.Slabisem 2 kg.Dar inca nu eram convinsa, stiam ca la inceputul fiecarei diete pierzi multa apa.Abia asteptam sa vad rezultatele saptamana viitoare. Oricum era ceva,cantaream sub 64 de kg. pentru prima data in ultimii ani.

A doua saptamana

Dupa a doua saptamana, eram si mai energica si dormeam bustean.Nu ma mai perpeleam noaptea in asternut, corpul meu era in stare sa se relaxeze (cred ca este o urmare a faptului ca am scapat de toxine). In plus, am mai slabit 3 kg., deci 5 kg. in doar 2 saptamani.

Trebuie sa admit ca am inceput sa cred ca aceasta dieta nu este doar o inventie.

A treia saptamana

Dupa a treia saptamana scepticismul si toate dubiile mele au disparut! Am mai slabit 4 kg. si am o tona de energie. Deseori, in jurul celei de-a treia saptamani,organismul tinde sa mai piarda din energie. Dar cu Cetona de Zmeura sunt tot mai energica pe parcursul intregii zile. Nu mai simt nevoia sa trag un pui de somn in jurul orei 3, dupa amiaza! Si am observat ca, stomacul meu digera hrana mult mai usor. Nu ma mai balonez dupa ce mananc!

A patra saptamana

Dupa a patra saptamana, rezultatele finale au fost socante. Am slabit 16 kg de cand am inceput sa iau Extract de Extractul de Cetona ! Colegii mei sunt suparati ca nu s-au oferit sa fie ei cobaii. Folosind Cetona de Zmeura am slabit in ultimele trei saptamani inca 3 kg. Si ca sa fiu sincera, nu mai am atat de mult de slabit. Totusi,voi continua sa iau Cetona de Zmeura , deoarece are multi antioxidanti si vitamine care au un efect formidabil asupra pielii.

Cum lucreaza cetona de zmeura? Ne explica Dr. OZ
In primul rand, indeamna organismul sa arda glucoza, sau zaharul si grasimea,in special din ficatin al doilea rand, cel mai important, incetineste eliberarea zaharului in sange.Deci, daca nivelul de zahar in sange nu creste, nu se vor forma grasimi,stiind ca zaharul se transforma in lipideCele doua cai de actiune, unite, vor crea acel efect care va arde si va bloca formarea grasimilor, in mod natural si sigur.

http://slabestesigur.wordpress.com/
sunshinelila
Postat pe 25 Noiembrie 2012 12:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta de 8 ore 10 De la: marusha 9 Septembrie 2013 11:08
Ciocolata? 17 De la: garbo_1894 9 Decembrie 2012 15:48
buna 15 De la: alisia 20 Iulie 2009 10:47
Hotãrri de Anul Nou 1 De la: Stiinta_succesului 11 Ianuarie 2010 19:23
BUNA ZIUA 1 De la: garbo072841 2 Martie 2011 14:29
Setari Cookie-uri