|
hello fetelor!!!!Ce faceti draga...va -nghesuiti la cafea??? Foarte bine...io vreau ceai cu un strop de valeriana!!!!Am nevoie de un somn bun!!!
|
||
|
walkiria Postat pe 3 Martie 2009 21:14 |
||
|---|---|---|
walki...sunt socata...cafea cu valeriana ?da' nu ar fi mai bine sa le bei pe rand ?
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 21:15 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-03 21:15:39 Heiiii...nu-s nebuna!!! Vreau ceai...cu valeriana!!!! Ce vrei sa o iau razna cu totul???!!!
|
||
|
|
||
|
walkiria Postat pe 3 Martie 2009 21:18 |
||
|
Mari sunt( ce ma enervezi!-m-ai prins ) . Restul nu merita detalii. Plus ca voi fumatorii sunteti ata de pasionati de obiceiul asta ca nu cred ca sunteti obiectivi cand vine vorba de ...Hai s-o lasam asa. Sa spunem ca ma simteam agresata de proastele obiceiuri ale unora . Cam asa a fost . Pe urma am realizat ca-mi faceam rau , ca oamenii daca nu vor sa vada NU VAD , orice-am face si ca jocul asta in cele din urma neoprit la timp ma transforma in altcineva . Vezi, astenia ! Viiiine . |
||
|
blanca Postat pe 3 Martie 2009 21:21 |
||
walki...fi fetita cuminte...cum zice tanti michelle ici sha...intai ia valeriana si pe urma cafeaua...
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 21:22 |
||
|
mielushel...e o prostie ce-ai facut tu...bine ca ai renuntat la timp...pana nu a inceput sa-ti placa... ha...cani mari...pariez ca sunt de-ala din care de obicei se bea laptele...
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 21:25 |
||
Pai eu nu prea am cani mici prin casa ,na . De-acolo mi se trage . |
||
|
blanca Postat pe 3 Martie 2009 21:29 |
||
| buna seara oameni buni!ce mai faceti?care mai este viata voastra prin cafenea?ceva bun aveti?vrea bb sa pape | ||
|
cristina_nitiu Postat pe 3 Martie 2009 21:32 |
||
|
mda...cunosc...decat sa beau 10 cafele mici toata ziua, mai bine una mare dimineata... si dimineata sunt atat de acra...ca o muratura...mormai ca un urs...
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 21:33 |
||
|
Sunt foaaarteee cuminte!!!Intai valeriana...si dimineata cafeaua!!! De beau cafea acuma...la noapte numar stelele...si tare mi-e ca nu o sa prea am ce numara!!!
|
||
|
walkiria Postat pe 3 Martie 2009 21:34 |
||
| seara buna...lapte, aia beau copii cuminti...lapte cu miere... | ||
|
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 21:35 |
||
| Walki , busuioc ai incercat ?? e foooarte bun . Serios! | ||
|
blanca Postat pe 3 Martie 2009 21:38 |
||
bb vrea ceva bun,nu lapte.
|
||
|
cristina_nitiu Postat pe 3 Martie 2009 21:39 |
||
Ca o fetita cuminte ce sunt...ma conformez!!!Laptic cu miere sa fie
|
||
|
walkiria Postat pe 3 Martie 2009 21:39 |
||
vad k m-ati exclus din cafenea .va las sa vb treburi de-ale voastre.BB e suparat pe voi
|
||
|
cristina_nitiu Postat pe 3 Martie 2009 21:43 |
||
Hai mai bebe ca-ti dam o jucarie ... da' sa nu dai cu ea dupa noi
|
||
|
blanca Postat pe 3 Martie 2009 21:47 |
||
De la: cristina_nitiu, la data 2009-03-03 21:43:22vad k m-ati exclus din cafenea Cristinutzaaaa...ce vrea bb ul sa pape????Clatitute...fursecuri...spune repede...ca lansam comanda!!!! Pupici fata draga...tie si la bb
|
||
|
walkiria Postat pe 3 Martie 2009 21:53 |
||
Lume draga...va doresc o noapte linistita!!! ![]() |
||
|
walkiria Postat pe 3 Martie 2009 22:03 |
||
| nene..imi tot pica netu'...zici ca-i MIG... | ||
|
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 22:26 |
||
| wifo....si la mine...hercules in picaj....salut! | ||
|
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 22:38 |
||
| Mai sunteti?,hop si eu la spartul tirgului,unde e ELLA, ca mi-a promis vin fiert ca imi da azi,de fapt acum noaptea ca eu apar ca liliecii. | ||
|
scrichy Postat pe 3 Martie 2009 22:44 |
||
ehe...scrichy, tu vrei sa te betivesti ? tuto...daca dispar sa stii ca am fost lovita si m-am parasutat |
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 3 Martie 2009 22:46 |
||
DAAAAAA, asa mi-a promis cind m-a trimis la culcare azi noapte,dar sic,chiar daca nu imi da eu tot beau acum o doza cu bere
|
||
|
scrichy Postat pe 3 Martie 2009 22:49 |
||
da da...vrei sa te betivanesti si dai pe langa...si nu stii cum sa te scoti....noa lasa ca ma bag si eu la un ahar de vin fiert si vedem care tine....io am mai baut si doua pahare de bere.....
|
||
|
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 22:50 |
||
| gagico, ioana ce face??? e mai bine?.... | ||
|
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 22:51 |
||
Vine vinul fiert!!!! Doamnelor, sunteti servite!! Sper ca nu aveti alte planuri pentru seara asta...ca vinul asta ori va da aripi, ori vi le taie...!!!
|
||
|
Ella34 Postat pe 3 Martie 2009 22:52 |
||
| draga, nu conteaza...eu oricum mi-am schimbat programul la munca sa fiu numai dupa masa asa ca ...si-am sa beau, sa beau, sa beau/ toti banii mei cu tine/ esti fata isteata, perversa si hoata/ ca iei de la viata ce vrei....ioi, doamne, am gresiut topicul.... astea sunt versuri de clasici in viata....parca nicu paleru..... | ||
|
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 22:56 |
||
| mai fetelor.....chiar aveti ceva cu mine, parol.....in afara de wife care cred ca e in picaj......nu-mi raspunde nimenea?... nasol....macar sa mi-o spuneti in fata...sau tre' sa vorbesc cu greseli gramaticale ca sa fiu bagata in seama?????pacat...va credeam prietene... | ||
|
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 23:00 |
||
NU dau pe linga,punct ochit punct lovit este deviza mea,ELLA,vinul de ieri te rog,nu ma sari,e promis,acum nu sunt obosita desi vin de pe frontul de lupta cu locatarii,m-am impuns cu una care avea nervi ca sotul o inseala cu una in apartamentul conjugal si vroia sa plateasca numai apa rece,ca de ea are centrala si restul nik,tocmai apa cu care se spala amanta zi de zi-culmea
|
||
|
scrichy Postat pe 3 Martie 2009 23:01 |
||
| scrichy...draga mea....io m-am luat de michelle, nu de tine....cu tine nu-mi permit, ca inca nu ne conoastem prea bine.....daca te-ai suparat, iarta=ma dar postarea i se adresa ei....oricum, draga mea, e buna deviza...cam asa sunt si eu...numa ca eu sunt pe principiul: te da afara pe usa???? intra pe geam...etc...bine nu si in locurile unde simt ca nu sunt binevenita... | ||
|
tutankhamon Postat pe 3 Martie 2009 23:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Unde neferim de meci? | 1 | De la: crisgrv 26 Iunie 2008 17:38 |
| LA MUSTARIE COPIII!!!!!! | 164 | De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:53 |
| Vreme de ceai fierbinte | 44 | De la: garbo_1894 28 Aprilie 2013 09:24 |
|
|
||
| lucrare licenta | 4 | De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 00:05 |
| Fibrom Uterin | 8 | De la: Melanie 1 Octombrie 2009 20:01 |
Analiză FES: decalajul României față de media OCDE la testele PISA arată nevoia unor măsuri educaționale concrete
Gimnastica acrobatică românească, susținută la Campionatul Național de la Galați
Bursele elevilor cresc din anul școlar 2026-2027, iar cele sociale rămân și în vacanțe
Uniformele școlare obligatorii, adoptate de Senat: dezbaterea despre costuri și eficiență continuă la Camera Deputaților