fetelor, nu divortati!

De la: simonika78, la data 2008-11-10 19:33:30salut.
am intrat zilnic si m-am uitat.am citit si pe ale teme.....
nimic nou....
poate ca vb ceva mai mult,ca am cam incetat cu certurile,ca ma abtin cu cearta,desi probabil pana voi izbucni din nou....
am fost la cumparaturi impreuna in supermarket vreo 2 ore.....dar in rest nimic nou...
a dormit mai mult acasa dar weekendul inca nu e al meu,2 zile din weekend nu le doarme acasa vinerea si samabta...
deci nimic nou aceeasi harababura,fiecare cu viata lui,el adica.
da bani in casa cand are, plateste banca,platim utilitatile,etc...
chiar nu stiu ce sa va mai zic sa nu va plictisesc......
va pup


am trecut si eu prin aceeasi situatie vreo doi ani. Prima oara m-a durut in draci, m-am consumat pana m-am ofilit de tot. Pana la urma s-a intors... pentru inca un an. Pe urma facea cam ce face si sotul tau, venea cand vroia si cand venea tot nu era cu noi.. si am luat-o de la capat cu durerea. Pana cand mi-a dat seama cat de tembela eram: de ce sa sufar eu in timp ce el se distra te miri pe unde . Eu ce aveam? eu de ce nu puteam? ca doar nu eram ciumata. Da, nu e deloc usor sa ramai singura cu un copil ( si al meu are tot 3 ani ), da nu va fi foarte usor sa mai ai incredere in altcineva ( totusi nu imopisibil ), da nu va fi usor nici pentru copil, dar sa fi seriosi chiar merita sacrificiul????
Eu zic ca NU. O viata am (din cate stiu) si chiar vreau sa o traiesc asa cum consider eu ca merit. Daca mie imi va fi bine la fel ii va fi si copilului meu.
mitisor
Postat pe 6 Februarie 2009 21:30
De la: aaab, la data 2008-06-25 18:51:24Sunt divortata de 15 ani si pana in ziua de azi fetele mele inca imi mai reproseaza ca am facut acest pas, ca nu am putut sa trec peste infidelitatile lui. ganditi-va de 1000 de ori inainte de a lua decizia asta!
DE CE DRAGA ...?!..DECAT O VIATA DE CALVAR ..participand si copii la aceasta.... >>AI O SINGURA VIATA SI >NUTREBUIE SA-TI BATI JOC DE EA !! COPII AR TREBUII SA-TI MULTUMEASCA SI...EI NU AU VOIE SA-TI REPROSEZE CEVA ...doar TU le-ai dat VIATA !!!

Postat pe 7 Februarie 2009 08:05
pt simonika78

imi pare sincer rau pt ca treci prin situatia asta...incearca sa fii OPTIMISTA in modul in care privesti viata. Nu iti mai lega fericirea ta de un barbat..fii fericita pentru tine si pentru copilul tau...atat..incearca sa ii gasesti defecte sotului si spune-ti in fiecare zi ca nu il mai iubesti..autosugestia poate face multe...si profita cat poti de banii lui..si fa-o legal ca sa fii sigura ca te ajuta in viitor cu casa...propune-ti sa ai o cariera sa castigi mai mult ca sa te poti aranja, sa arati bine, sa fii foarte bine imbracata..ca sa trezesti admiratia si altor barbati , macar daca nu gasesti un altul sa te simti tu apreciata si frumoasa..acest lucru iti poate creste moralul si prin toti porii vei emana o siguranta si o sexualitate sporita..barbatii sunt atrasi de femei puternice si frumoase..sigure pe ele..dar abia dupa ce tu vei fi mult mai puternica sa te gandesti ce sa faci cu casatoria...ca sa iei o decizie buna la rece...
certurile nu iti fac nici tie bine,,deci abtine-te la inceput si dupa aceea ignora-l pe el de tot..pe el si problemele lui..ca sa nu te mai afecteze nimik..pune-ti in minte sa nu il mai iubesti ca sa nu mai suferi....redu casnicia cel putin o perioada la o afacere unde nu exista sentimente...
iubire cu forta nu se poate, deci nu incerca sa il recuceresti prin metodele clasice...lumanari etc..daca erai atenta la semnalele dinaintea furtunii poate reuseai si cu astea dar mai demult...acum relatia e prea stricata ca sa apelezi la asa ceva..oricum nu te va baga in seama..trebuie sa ii arati ca esti mult mai buna decat celelalte ..macar daca nu se cuminteste sa ii dai o lectie sa te tina minte toata viata lui si sa sufere ca te-a pierdut ca un prost ce este...DAR NU ITI FA SPERANTE CA SE VA INTOARCE SI VA FI TOTUL CA LA INCEPUT..acest lucru nu mai este posibil..pasul care ti se cere acum e sa evoluezi+ sa fii puternica si sa crezi in tine..daca tu nu crezi in tine ca esti frumoasa si desteapta nimeni nu va crede acest lucru...deci iubeste-te tu mai intai si apoi te vor iubi si altii...
referitor la fetita ta...cred ca de fapt acolo te doare cel mai mult si de aceea nu vrei sa inchei relatia...cred ca tot timpul te gadesti ca va creste fara tata etc..dar nu e problema ta daca el se raceste fata de fetita..tu trebuie sa faci tot posibilul ca sa nu te simti vinovata ca el nu-si cauta copilul: sa nu te certi cu el cand il vezi sa nu ii reposezi ..lasa-l sa isi asume partea lui de parinte..de tata...lasa-l sa petreaca timp cu copilul..eventual tu te duci in orele alea la coafor..etc..dar probabil cu conditia ca deocamdata cat e mica sa nu o duca in case straine..tu stabilesti conditiile...
deocamdata nu iti cere nimeni sa inchei relatia..asta numai tu hotarasti cand se va umple paharul ..gandeste-te, reflecta, pune pe o hartie cele bune si cele rele aduna-le si vezi ce iese...dar in momentul in care se umple paharul fa cumva si nu mai privi inapoi..e adevarat ca de tatal copilului tau vei fi legata toata viata, dar fa in asa fel incat legatura sa se manifeste numai la nivelul copilului...

nimeni nu poate stii incotro se va indrepta viata ta, dar ai incredere in tine si in Dumnezeu.iubeste-te mai mult si in primul rand pe tine si pe copil.succes si iti tin pumnii ca si pe strada ta sa rasara si soarele ca prea multi nori s-au adunat...

luminita_dordea
Postat pe 7 Februarie 2009 11:31
Din pacate, asta cu supermarketul si restul e trasul targii pe uscat. E clar ca nu mai e "cu voi" si cearta si evidentele actiunilor lui nu aduc nici un plus relatiei. Sunt de parere, ca si antescriitoarele, ca trebuie sa iti faci viata ta, libera si independenta, chiar daca sunteti inca legal, casatoriti. Pur si simplu gaseste-ti pe cineva si vei vedea ce bine te vei simti cind el va veni acasa la ora 2 noaptea, iar tu, la 3, imbujorata si fericita. Succes!
LumiCodrescu
Postat pe 7 Februarie 2009 12:19
Nu e un concurs care inseala mai mult!
In toate relatiile in care apar probleme, lipsa de comunicare isi spune cuvantul! De ce nu discutati cu el care e problema, ce va doare si sa luati o hotarare comuna? Ori incercati sfaturile unui sexolog, psiholog, ori stabiliti singuri niste reguli si standardul pana la care coborati vis-a vis de respect reciproc, ori divortati! Joaca asta de-a Tom si Jerry, nu e benefica nimanui! De ce daca el inseala trebuie sa te cobori si tu, ca femeie la acelasi nivel de degradare umana?
Eu nu zic sa /nu divortati, dar zic altceva! Paziti o relatie pas cu pas, nu lasati sa se degradeze, nu va denigrati reciproc, nu va adresati cuvinte urate. Ganditi-va cum era la inceput! Niciodata nu asteptati sa se schimbe un partener, daca voi ii vorbiti urat, tipati, ii reprosati orice si oricand!
Un barbat are nevoie de tandrete, de vorbe calde, de liniste..cand vine acasa. Faceti asta ! Faceti din caminul vostru un loc de confort psihic, pentru toti membrii familiei! E o lume a barbatilor, sa nu uitati! Si atunci trebuie sa ne comportam ca atare! Depinde de tine, femeie, daca el vine cu drag acasa, daca are un loc placut, linistit, curat, si o femeie aranjata si zambitoare! Femeile trec mai greu printr-un divort sau o despartire! Barbatii sunt niste copii mari, deci trebuie sa va purtati ca atare! Nu-l sufocati nici cu dragostea, nici cu intrebarile despre unde a fost, de ce nu a venit mai repede! Se poate face si altfel acest lucru: Il asteptati seara , cu lumanari aprinse, o melodie imbietoare, imbracata sexy si il sarutati si il mangaiati si ii spuneti ca il asteptati de mult, stiti voi, trucuri femeiesti. Dar, in relatiile in care sunteti deja sigura ca va inseala, aici trebuie sa va hotarati: ori vreti sa treceti peste infidelitati si va reluati viata, daca vrea si el(bineinteles), ori va separati, pentru ca o viata in care exista a treia persoana, nu e viata! Si timpul trece...si iubirea la fel...si atunci pentru ce traim? Cautati-va fericirea ori in refacerea relatiei, ori in singuratate, ori in copii, ori in cariera, ori cautati pe altcineva. E simplu , nu? Nu exista cale de compromis, pentru cine se respecta si mai are un minim de demnitate! Succes!
calla
Postat pe 7 Februarie 2009 13:10
Zaraza,

Iti multumesc pentru acest fragment absolut minunat. Mai ales ca se potriveste foarte bine situatiei mele. Si cred ca sunt multi/e in aceasta situatie.

Superb !!!
fractalus_pz
Postat pe 7 Februarie 2009 13:13
Am niste nedumeriri... in primul rand, caasatoria e o loterie, nu se stie de la inceput ca va merge sau nu, sunt de acord, pot aparea multi factori pe parcurs si ideile unuia sau altuia se pot schimba. Nu sunt de acord cu cele care recomanda divortul cu orice pret, sunt ferm convins ca voi nu ati face niciodata asta.
In privinta celor divortate, sincer, mai usor cu pianul antibarbati pe scarile feminismului. Sunt curios daca veti avea ocazia sa cunoasteti pe altcineva, un alt barbat, ii veti expune ideile gen "barbat=dobitoc" (pe care le exprimati aici) drept in fata? ... mi-e extrem de greu sa cred.
anakin
Postat pe 7 Februarie 2009 15:55
De la: Ioana007, la data 2009-02-06 18:06:07Depinde in ce transformi viata ta. Daca o transformi intr-un sacrificiu, va trebui sa iti cumperi un altar.
Ca intotdeauna,la obiect.
eladaela
Postat pe 7 Februarie 2009 19:21
Marturisesc ca n-am avut timp si nici rabdare sa citesc chiar toate mesajele scrise la acest subiect, insa nu incetez sa ma minunez. De ce?
Pai, in primul rand, natura umana e facuta in asa fel incat tot timpul exista altcineva vinovat pentru esecurile noastre, pentru nefericirea noastra, pentru tot ce se intampla rau in viata noastra. Adica... eu m-am sacrificat, eu n-am gresit cu nimic, de ce celalalt nu ma mai vrea, m-a inselat etc.? Deschideti bine ochii, barbatii, asa cum or fi, porci, boi in doua picioare, pana la urma tot dupa aia suferiti de zor si pentru ei. E si normal sa plece la alta, din moment ce cea de acasa e tot timpul pornita pe cearta, cu reprosurile gata stabilite, nu se mai aranjeaza ca deh, doar pentru ca "ezista" un certificat de casatorie cel de langa ea trebuie s-o iubeasca oricum... La cealalta ce gaseste? Numai zambet, tipa aranjata, dragastoasa etc. Hai sa fim serioase, voi ce-ati alege?
In al doilea rand, voi chiar credeti ca o casnicie tine neaparat pe cineva cu forta intr-o relatie in care nu se simte bine??? Aiurea. Este cel mai greu de suportat acest "santaj", indiferent din partea cui vine.
Copiii? daca ambii parinti vor si sunt destul de maturi sa realizeze asta, pot fi foarte fericiti si cu parinti divortati, in conditiile in care cei doi se respecta indeajuns de mult incat sa nu-l critice si sa nu inoculeze copiii impotriva celuilalt. Un copil e mai fericit in astfel de cazuri decat in familii in care atmosfera e negativa tot timpul.
Aveti puterea si faceti-va un proces de constiinta in primul rand voua, apoi celuilalt. Spuneti ca celalat nu mai e cum a fost la inceputul relatiei? Voi mai sunteti la fel?
redrose
Postat pe 8 Februarie 2009 00:13
Suzuki era in catuse, legat prin acestea de Suzuka.In spatele lor mergea soacra care lucra la Politie, sectia evidenta populatiei.
-Ce ai facut Suzuki?-l-a intrebat impresionat un prieten care l-a vazut astfel.
-M-am insurat.-i-a raspuns Suzuki.
-Bine, dar tu nu ai facut nimic rau.
-Si daca faceam crezi ca scapam de pedeapsa?
Ioana007
Postat pe 8 Februarie 2009 18:08
Cine cedeaza primul la o ispita ? Barbatul sau femeia ? Nerelevant. Pentru ca ispita e de sex opus. Pe terenul acesta cantitatile sunt neglijabile. Mereu va fi un barbat si o femeie. Restul e can-can...
taur_atipic
Postat pe 8 Februarie 2009 18:23
redrose! Exact la ceea ce ai scris tu, ma gandeam azi sa scriu aici, dar cum tu mi-ai luat-o inainte, e de prisos sa mai scriu ceva! felicitari!
calla
Postat pe 8 Februarie 2009 23:07
De la: calla, la data 2009-02-08 23:07:37redrose! Exact la ceea ce ai scris tu, ma gandeam azi sa scriu aici, dar cum tu mi-ai luat-o inainte, e de prisos sa mai scriu ceva! felicitari!


Cala ma bucur ca mai sunt femei care gandesc asa.
Ceea ce am scris este concluzia la care am ajuns dupa o anumita experienta de viata. Si sa mor de nu-mi pare rau dupa tot timpul pierdut aiurea "pentru dragoste". Adica, dupa ce a trecut "suferinta", a ramas indiferenta. Din partea mea. Nu e pacat ca am pierdut timp pretios din tineretea mea incercand sa aman inevitabilul? Ce folos ca acum imi-am dat seama? Timpul nu-l mai dau inapoi oricum. Si o relatie esuata e aproape imposibil de a mai fi salvata. De ce? Pentru ca desi poate exista o perioada sa zicem frumoasa dupa furtuna, la un moment dat discutii tot vor aparea, iar amintirile a ceea ce a fost urat vor reveni inevitabil. Plus ca in cazul in care unul din parteneri a calcat stramb, indoiala din partea celuilalt tot va mai exista, indiferent de ce spun unii.

De ce sa nu fim corecti si deschisi cu noi insine, inainte de a judeca pe celalalt?
redrose
Postat pe 9 Februarie 2009 01:54
Redrose! Si eu sunt asa! Nu ma mai uit in spate, desi si eu am sperat la prima dragoste ca se vor infaptui minuni, dar degeaba. Am pierdut ani esentiali iubind un om fara suflet, curvar, violent. Cat m-a mai chinuit! Am pierdut atata energie si iubire! Niciodata nu voi mai face greseala de a reinnoda o relatie compromisa! Stii ce ma mai gandeam? Ca majoritatea femeilor se plang ca le inseala barbatii! Dar sa-ti spun un lucru! Sunt si barbati fara caracter, care s-ar da si la sora-sa ;despre astia , no comment caci sunt o cauza pierduta!
Dar vorbim de ceilalti acum: Barbatii inseala tot cu concurenta femeilor! Sunt acum atatea femei dezbracate pe strada, de li se vad toate! Pai cum sa nu cada barbatii in pacat? Deci femeile isi fac rau una alteia! Ca acum nu conteaza daca unul e insurat, daca una il vrea, il ia! Si ce daca sunt copii care sufera si o sotie franta? Daca aia il vrea, ea traieste clipa! Asta e fetelor! S-a stricat lumea, dar cel mai mult s-au stricat femeile! Si aproape toate vor sa seduca, isi pun silicoane, se dezbraca, si ce nu fac sa poata atrage privirile! Asta e ceva patologic! Au ajuns si majoritatea barbatilor superficiali si nu mai vor o fata cuminte, cerebrala. Ei vor doar sex si distractie, asa cum cere piata! Iar fetele vor distractie la maxim cu orice pret! De aceea e asa dezmat in lume! Isi dau concursul si barbatii, dar mai ales femeile! NU e trist? Si apoi barbatii se plang ca nu au o mancare buna, ca nu e curat in casa, ca nu e aia, nu e cealalta...Nu mai exista nimic sfant?
calla
Postat pe 9 Februarie 2009 20:29
Ai deja un serviciu,dar vrei sa castigi suplimentar? Nu iti gasesti servici si ai nevoie de bani? Lucreaza acasa,sau la birou daca dispui de putin timp, o ora sau doua pe zi si poti castiga cel putin 2000 ron lunar fara mari eforturi si fara sa investesti bani. Aceasta activitate nu te solicita prea mult, se cer doar notiuni minime de utilizare a internetului, Vrei sa discutam despre asta?Vrei detalii?Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe urmatorul link: http://www.magneticmarketing.ro/?r=23681f58b75112656bc39f808f5e58f1 dupa inscriere nu ai de facut decat sa trimiti linkul tau care il vei primi ulterior,cat mai multor persoane.Succes!

Postat pe 10 Februarie 2009 15:34
gina, tu ai baut apa dupa cezar? ai luat si tu fiecare topic la rand si dai din greu cu copy-paste? vad ca ai deja 10 posturi la activ, si mi-e ca daca merg la profilul tau, toate sunt clona unuia singur

wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2009 19:19
Lumea asta este alcatuita din oameni destepti si din restul lumii.Treaba rea ca cei care sunt batuti de soarta in cap, nu stiu acest lucru.
Ioana007
Postat pe 10 Februarie 2009 20:23
Le inteleg pe fetele tale dar in aceeasi masura te inteleg si pe tine.
Este greu sa traiesti fara tata.Eu am simtit-o pe pielea mea. Este greu sa vezi ca altii se bucura de ambii parinti, ca au parte de sfaturile unui tata, ca are cine sa ii apere...este greu si din punct de vedere financiar...si atunci cand la scoala, profesorul iti spune:cheama-l pe tata la scoala! Si de ziua ta, si cand nu stiu cum gandesc baietii si nu ai unul pe aproape sa iti spuna si etc etc etc...le inteleg perfect...dar totusi sunt egoiste...nu se gandesc la suferinta ta, ca si tie ti-a fost greu, ca poate si tie iti lipseste...
Parintii mei s-au despartit cand aveam un an si de atunci tatalui meu nu i-a pasat de mine...si cu toate astea nu am invinuit-o niciodata pe mama..cum as fi putut s-o fac?
Poate si ele vor intelege cand se vor mai maturiza ca unele lucrui se intampla independent de noi, ca oricat ne-ar pasa noua, altora pur si simplu nu le pasa, ca ar trebui sa fim multumiti cu ce avem...daca voi nu v-ati fi despartit, ar fi avut un tata...dar daca v-ati fi certat mereu, daca ar fi existat si batai, scandaluri, cum se intampla in multe familii in care sotia sta su suporta toate magariile in loc sa divorteze, pentru ca se gandeste la copii...
Acum...ele te invinuiesc pe tine...dar el nu s-a interesat de fetele lui de atunci si pana acum?
ramo_ptk_2008
Postat pe 23 Februarie 2009 12:39
Casatoria este o loterie, doar daca joci la loto.Neintelegerile care apar, nu au nimic cu agentia, ci mai degraba cu modul cum este gestionata relatia de ambele parti.
Ioana007
Postat pe 24 Februarie 2009 16:30
Cnd te despari de ea, orice femeie nutrete convingerea (sau sperana, depinde cum ai terminat-o) c n-o s reueti s-i supravieuieti. Este un lucru sigur c, fr ea, nu eti n stare s te descurci i o s ajungi ca vai de capul tu. O s ari groaznic (se tie c brbaii singuri nu se ngrijesc deloc, spre deosebire de tipii nsurai, care ar face orice ca s arate bine pentru consoartele lor) i-o s umbli toat ziua de nebun pe strzi (unde, de altfel, o s i stai), cu privirea rtcit i prul vlvoi. Se pare c cele mai multe femei sunt convinse c pn i vagabonzii care dorm n canale sau n gar erau nainte nite tipi prosperi, care au deczut n halul sta dup ce s-au desprit de neveste.
anakin
Postat pe 25 Februarie 2009 10:45
De la: Ioana007, la data 2009-02-24 16:30:03Casatoria este o loterie, doar daca joci la loto.Neintelegerile care apar, nu au nimic cu agentia, ci mai degraba cu modul cum este gestionata relatia de ambele parti.


Viata, intreaga, este o loterie.Tu nu poti decat sa alegi numerele.Daca au fost corecte sau nu, vei afla abia dupa aceea, cand nu prea mai ai ce face...decat sa joci din nou....
ramo_ptk_2008
Postat pe 25 Februarie 2009 15:06
Viata devine loterie, atunci cand cineva nu joaca cinstit si incearca sa-l insele pe celalalt.
Ioana007
Postat pe 26 Februarie 2009 06:37
De la: anakin, la data 2009-02-25 10:45:25Cnd te despari de ea, orice femeie nutrete convingerea (sau sperana, depinde cum ai terminat-o) c n-o s reueti s-i supravieuieti. Este un lucru sigur c, fr ea, nu eti n stare s te descurci i o s ajungi ca vai de capul tu. O s ari groaznic (se tie c brbaii singuri nu se ngrijesc deloc, spre deosebire de tipii nsurai, care ar face orice ca s arate bine pentru consoartele lor) i-o s umbli toat ziua de nebun pe strzi (unde, de altfel, o s i stai), cu privirea rtcit i prul vlvoi. Se pare c cele mai multe femei sunt convinse c pn i vagabonzii care dorm n canale sau n gar erau nainte nite tipi prosperi, care au deczut n halul sta dup ce s-au desprit de neveste.


chiar asa sa fie oare??
de ce m-ar mai interesa de soarta lui??? sa imi consum nervii inutil. no way....

mitisor
Postat pe 26 Februarie 2009 19:04
Relatiile de casnicie esueaza tot mai mult, pentru ca inceputurile de cuplu sunt fortate. Nu se mai incepe cu o prietenie platonica, cu intalniri nevinovate, cu pareri despre viata, despre prietenie, cei doi nu se cunosc aproape deloc si intra intr-o relatie intima, care ii face sa nu mai vada nimic decat atractie sexuala, care se confunda cu dragostea. Si intr-o relatie in care exista sex, nu prea mai exista altceva. Barbatii nu mai au cand sa faca...curte iubitei, pentru ca intra direct "in casa". Si atractia sexuala fiind f puternica, se ignora multe incompatibilitati intre cei doi, si ajung sa se casatoreasca...si dupa un timp, incep sa se vada defectele...incompatibilitatile...si se ajunge la divort. O relatie are sanse sa fie de succes, daca exista o varsta apropiata, aceleasi gusturi, aceeasi religie, acelasi grad de studii, aceleasi aspiratii, maturitate si o buna comunicare . E spus in general, pentru ca e mult mai complex. Dar credeti-ma, ca ideea ca poti oricand divorta, grabeste multe cupluri la starea civila. Daca s-ar impune o lege, ca trebuie sa stai 20-30 ani casatorit, s-ar mai trata atat de usor o relatie? Aaa , ar sta in concubinaj, pentru ca cine vrea sa fie superficial, gaseste cum s-o faca.
E trist, pentru ca ne tinem un popor de crestini, dar de fapt e ceva de fatada! Daca s-ar gandi toti la casatorie, ca in fata lui Dumnezeu esti casatorit pe viata, indiferent ca divortezi sau nu, poate ca nu ar mai fi atatea divorturi si casnicii tratate cu superficialitate. O relatie trebuie intretinuta zilnic, prin fiecare gest, prin fiecare cuvant, prin fiecare fapta, prin fiecare gand. Uitati-va in urma: in ultima saptamana de cate ori i-ati vorbit partenerului urat, de cate ori l-ati jignit, apoi uitati-va in urma cu o luna. Si daca aveti multe abateri, sa nu va mirati daca mergeti spre divort...Succes!
calla
Postat pe 27 Februarie 2009 21:59
De la: gia382000, la data 2009-02-07 12:19:21Din pacate, asta cu supermarketul si restul e trasul targii pe uscat. E clar ca nu mai e "cu voi" si cearta si evidentele actiunilor lui nu aduc nici un plus relatiei. Sunt de parere, ca si antescriitoarele, ca trebuie sa iti faci viata ta, libera si independenta, chiar daca sunteti inca legal, casatoriti. Pur si simplu gaseste-ti pe cineva si vei vedea ce bine te vei simti cind el va veni acasa la ora 2 noaptea, iar tu, la 3, imbujorata si fericita. Succes!
astazi voi avea o zi minunata ! de ce ??? pentru ca RAD ..la "la 3,imbujorata si fericita " Tragedia eeeeeeee...ca femeile nu-s DUPLICITARE ...in marea lor majoritatea 70%.... dar ...RAD!!!!!!!!!! si-ti multumesc frumos !!

Postat pe 28 Februarie 2009 08:09

multumesc tuturor pentru nenumaratele sfaturi si parerei.
concluzia mea e una singura: AVETI DREPTATE!
E CEL MAI MARE CHIN, E UN RAZBOI AL NERVILOR, E CARE PE CARE, UN RAZBOI CARE NU ISI ARE ROSTUL, DAR.........
MA DOARE AL NAIBII DE TARE....a trecut atata timp, poate ar fi tb sa imi fie mai usor, dar nu imi e....am avut o tentativa de impacare care bineinteles, cum era de asteptat, nu a durat.
s-a schimbat intr-un alt om, de NERECUNOSCUT la modul cel mai sincer.nu il cunosc acum.are pe alta cu cea mai mare siguranta o zic.
ma doare ca nu achita datoriile, bancile,ca imi vin numai somatii si nu mai suport.nu am banca platita din decembrie iar el nimic.nu zic ca are si nu da, dar sa faca ceva, ca el mai are unde sa se imprumute, eu nu am de unde atatia bani.sunt pe numele meu, banca si o descoperire de card, la ambele somatii de la kruk.
macar daca as fi cu astea achitate la zi as stii cum sa imi dramuiesc banii mei, salariul, dar asa imi e imposibil sa ma descurc, nu am de unde.
iarasi de 2 seri nu doar,me acasa, iar a inceput,....
imi pare rau, o sa revin cu mai multe, dar acum chiar nu ma pot concentra la scris, am impresia ca scriu numai tampenii....deci o sa revin.
va pup si multumesc inca o data.
simonika78
Postat pe 28 Februarie 2009 11:42
De la: simonika78, la data 2009-02-28 11:42:13
multumesc tuturor pentru nenumaratele sfaturi si parerei.
concluzia mea e una singura: AVETI DREPTATE!
E CEL MAI MARE CHIN, E UN RAZBOI AL NERVILOR, E CARE PE CARE, UN RAZBOI CARE NU ISI ARE ROSTUL, DAR.........
MA DOARE AL NAIBII DE TARE....a trecut atata timp, poate ar fi tb sa imi fie mai usor, dar nu imi e....am avut o tentativa de impacare care bineinteles, cum era de asteptat, nu a durat.
s-a schimbat intr-un alt om, de NERECUNOSCUT la modul cel mai sincer.nu il cunosc acum.are pe alta cu cea mai mare siguranta o zic.
ma doare ca nu achita datoriile, bancile,ca imi vin numai somatii si nu mai suport.nu am banca platita din decembrie iar el nimic.nu zic ca are si nu da, dar sa faca ceva, ca el mai are unde sa se imprumute, eu nu am de unde atatia bani.sunt pe numele meu, banca si o descoperire de card, la ambele somatii de la kruk.
macar daca as fi cu astea achitate la zi as stii cum sa imi dramuiesc banii mei, salariul, dar asa imi e imposibil sa ma descurc, nu am de unde.
iarasi de 2 seri nu doar,me acasa, iar a inceput,....
imi pare rau, o sa revin cu mai multe, dar acum chiar nu ma pot concentra la scris, am impresia ca scriu numai tampenii....deci o sa revin.
va pup si multumesc inca o data.
Buna simonika.Ma gandeam oare ce mai faci.Imi pare tare rau ca situatia ta nu e mai buna,din contra,pare mai aiurea.Sfaturi nu vreau sa iti mai dau ptr ca oricum mi-ar fi tare greu sa o fac,singurul meu sfat din suflet ar fi sa fi puternica,sa ai grija de tine si de fetita ta.Sper sa gasesti in tine putere sa mergi inainte.Si pentru ca maine este 1 MARTIE,iti doresc din inima o primavara...insorita si sa ai parte de tot binele din lume.Nu-ti pierde speranta.Te pup
eladaela
Postat pe 28 Februarie 2009 16:03
Nu astepta sa iti vina acasa somatii de la banci. Mergi la sediul lor, explica situatia ta si ei iti pot esalona datoriile. Macar sa stie ca vrei sa platesti si asa nu vei avea surprize neplacute ! Iti ofera destule sotul tau!
calla
Postat pe 1 Martie 2009 16:46
De la: mitisor, la data 2009-02-26 19:04:19
chiar asa sa fie oare??
de ce m-ar mai interesa de soarta lui??? sa imi consum nervii inutil. no way....



Banuiesc ca nu stii sa faci deosebirea intre o gluma si un lucru serios, fiindca altfel ai fi raspuns in cazul in care stiai ca eu acolo am facut un apropo la feminismul exacerbat, mai exact o hiperbola unde exagerat in mod voit faptul ca unele femei chiar se simt bine cand afla, involuntar, ca "fostul" o duce rau, ca sa isi spuna satisfacute "lasa, ca asa merita!". De ce se bucura? intrucat, orice femeie crede c fr ea "fostul" va umbla jigrit de foame pentru c n-o s mai aib cine s-i fac de mncare (de parca inainte nu ar fi mancat numai salate sau, cel mult, pete), fr un ban n buzunar (cine poate sa administreze mai bine banii familiei decat femeia, nu?), nici haine curate n-o s mai aiba niciodat fiindca, dei stie cum se folosete maina de splat, n-o s mai aib cine sa-i spun: "Puisor, opreste masina si ntinde si tu rufele alea, c nu mi s-a uscat oja".
Mai mult decat atat, se pare ca nici un barbat care divorteaza de sotie nu va mai face niciodata sex, sau cel putin nu asa de des (adica de doua ori pe saptamana), iar cand va apuca, va face numai cu proste (de ce fostele sotii au impresia ca a face sex cu proaste e un lucru rau?), in plus barbatii divortati vor ramane fara prieteni mai mult ca sigur, intrucat nimeni nu ii va mai primi in grup atata vreme cat pe el nu il suna nimeni din cinci in cinci minute sa il intrebe unde e, cat bea si cu cine. Fara grija asta, orice barbat divortat va ajunge alcoolic si va incepe sa faca pipi pe copacii din fata blocului.
In plus, daca un barbat divortat isi va gasi o noua prietena, evident ca "aia" va fi o "tut, urt, nglat, proast de moare", iar femeia va spune pseudo-contrariata:"Fat, nu-mi vine s cred c, dupa ce a fost cu mine, s-a cuplat cu naspeta aia fara sani! Speram sa-l fi nvatat ceva, dar tot taran a ramas".
In final, ca sa apelez la istorie, va pot reda un caz cutremurator, petrecut in luna mai a anului 1945, cand sarmanul Adolf Hitler s-a sinucis a doua zi dupa ce s-a insurat cu Ewa Braun - posibil sa i se fi spus ca divortul va fi unul de durata in conditiile in care intreg Berlinul era plin de rusi.
PS - Vezi ca si asta e un pamflet.
anakin
Postat pe 2 Martie 2009 16:38


doamne, anakin...stiam eu de ce te plac...
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Martie 2009 16:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
singuratate 7 De la: Ioana007 19 Martie 2009 07:29
Sotul meu a incercat sa abuzeze de fiica mea. Sa il iert? 770 De la: anakin 5 Martie 2010 17:28
Cartea 1 De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:14
partenera nu mai vrea?? 49 De la: geo32 17 Martie 2009 10:15
sex...in afara dormitorului!!:-> 79 De la: superbus 31 Ianuarie 2009 17:12
Setari Cookie-uri