Demential de proasta!!!

Nici nu stiu cum sa incep. Imi este rusine cu mine, imi este rusine de mine. Cu toate acestea vreau sa impartasesc cu voi prostia mea, sa imi confirmati si voi cat sunt de proasta. Sunt o femeie de 45 de ani( ar trebui sa fiu inteleapta ), divortata de 4 ani, dupa o casatorie de 23 de ani. A fost greu in casnicie, dupa o luna nu mi-am mai iubit sotul din vina lui si a parintilor. Am plecat de acasa, casa cumparata de parintii mei .Cum el nu a venit dupa mine, parintii m-au dus inapoi. Atunci ,am ramas, am facut doi copii,am muncit, ne- am facut o situatie materiala si sociala buna .Mi-am terminat facultatea , am devenit avocat, dar lucrurile au inceput sa fie grave: gelozii, amenintari, urmariri cu detectivi, tehnologie de ultima ora prin casa, etc. Oricum , eram curata,au fost bani cheltuiti degeaba.Am reusit si am scapat cu ajutorul politiei. Libera si saraca:). In ultimul an de calvar, am cunoscut un El pe o retea de socializare, imi faceau foarte bine discutiile cu el, ma sustinea, ma incuraja. El spunea ca are o relatie de 4 ani ,vom fi prieteni si atat. Dupa 6 luni ne- am vazut si...ne- am placut. Dupa aproape un an de cand ne- am cunoscut, neavand bani sa mai plateasca chiria, a zis ca se muta pt o luna cu o fosta amica, cu care nu mai are nimic. Greu de crezut, dar am incercat sa- l cred. Oricum eu eram casatorita. Dupa divort, am venit in B. ne-am vazut aproape zilnic la cafea, pana cand m- am cam saturat de situatie dupa 3 ani de baut cafeau si intalniri la sala din cand in cand si nu am mai vrut sa merg decat o data pe luna. Poate va intrebati daca relatii intime am avut. De putine ori(pana la 5) pe fuga. Nu am avut nici macar o seara a noastra, un weekend, vacanta, sarbatori impreuna nimic, decat promisiuni, dar nu prea dese. La inceputul acestui an, mi- a spus ca munceste face orice sa plece din acea casa, vrea sa aiba casa lui si sa- l urmez. Femeia urmeaza barbatul, nu invers.Am incercat sa-l cred. Intre timp , si-a facut o firma, am incercat sa- l sprijin, l-am apreciat, numai ca a ales sa- si faca publicitate online , bineinteles si fcb. La prieteni, am descoperit-o pe prietena lui, care avea o poza cu el din 2010, ce-i drept. Atunci, am inteles, mi- am dat seama ca am avut dreptate. Nu a fost o fosta amica , ci el s-a mutat impreuna cu iubita lui. Evident ca nu- mi spune prea multe, decat ca el mi- a spus ce vrea sa faca, iar eu se pare ca nu am inteles. Stiu ca trebuie sa-l las in pace si sa- mi vad de viata mea. Am irosit inca 4 ani, poate ca m- am complacut in situatie, abia am scapat de un monstru , dar acum, ma simt singura.Sunt singura, singura fara un El , altfel ,locuiesc cu copiii mei, dar, dupa 4 ani, am constatat ca oricat de puternica ar fi o femeie, are nevoie de un barbat langa ea....:(
garbo287007
Postat pe 1 Noiembrie 2015 07:17
Hai mai, ca nu esti proasta. Ai fost doar indragostita si teribil de naiva.
Neata :)
Rotty
Postat pe 1 Noiembrie 2015 07:55


Crezi ? Doamna avocata naiva... ? In fine, vad ca stie ce are de facut, sa-si gaseasca un barbat care sa stea, ramana langa ea mai ales pentru ca are mare nevoie de el. Ok, pana aici e normal... dar noi nu avem aici in magazie barbati ca sa-i dam... asa ca ar trebui sa caute acolo unde se cauta barbati care vor sa stea langa o femeie singura. Succes 007... !
barboneli
Postat pe 1 Noiembrie 2015 08:08
Si ce-i daca e avocata Barbo ? E femeie. Si inafara de asta, nu a zis ca cauta aici vreun barbat, ci tragea doar concluzii.
Rotty
Postat pe 1 Noiembrie 2015 08:14
De ce sa-ti fie rusine? Ca ai crezut in doi “barbati ” unul cu probleme psihice as zice si celalalt cu o moralitate foarte laxa?
Ai avut ghinon ca i-ai intinit si poate da, in al doilea caz ai gresit si tu putin.
De cind ai descoperit “prietena” trebuia sa stai de vorba “barbateste” cu el si sa pui lucrurile la punct.
Nu esti nici prima nici ultima femeie care greseste. Trage invataturile de rigoare si mergi inainte.
Tommy_Boy
Postat pe 1 Noiembrie 2015 08:54
Nu esti proasta nicidecum! Doar ca ai realizat ca ai facut alegeri gresite, iar acesta este cel mai important lucru. Cu totii credem in oameni, cu totii facem compromisuri. Ceea ce conteaza este ca la un moment dat sa stai de vorba cu tine si sa stabilesti niste limite peste care sa nu mai treci, sa stii ce anume iti face rau si sa te feresti . Nu esti singura, nu esti ultima. Nu te mai subaprecia !!!!!!!! E primul pas !
bambicuta
Postat pe 1 Noiembrie 2015 13:23
De la: Rotty, la data 2015-11-01 08:14:09Si ce-i daca e avocata Barbo ? E femeie. Si inafara de asta, nu a zis ca cauta aici vreun barbat, ci tragea doar concluzii.


Corect !
barboneli
Postat pe 1 Noiembrie 2015 16:02
Dnă avocat, dacă mai simțiți nevoia să cunoașteți un bărbat, fără rețele de socializare!
Eu ca femeie n-am nevoie de un bărbat lângă mine, doar CU mine.
Ce vreți, să vă contrazicem sau să fim de acord cu Dvs?
Nu înțeleg rostul topicului.
Axl_R
Postat pe 1 Noiembrie 2015 16:32
Da orice femeie are nevoie de e un n barbat, numai călărețul sa știe sa aprecieze o femeie, șiIinvers
ingerasulluptor1
Postat pe 1 Noiembrie 2015 20:09
De la: Axl_R, la data 2015-11-01 16:32:13Dnă avocat, dacă mai simțiți nevoia să cunoașteți un bărbat, fără rețele de socializare!
Eu ca femeie n-am nevoie de un bărbat lângă mine, doar CU mine.
Ce vreți, să vă contrazicem sau să fim de acord cu Dvs?
Nu înțeleg rostul topicului.


No si tu acuma... Femeia se simtea singura si a venit in povesti.
Rotty
Postat pe 2 Noiembrie 2015 08:16
Eu cred ca femeilor le lipsește un cuvânt Bun, afecțiune, numai ca barbatii nu știu sa ofere așa ceva
ingerasulluptor1
Postat pe 2 Noiembrie 2015 21:26
De la: barboneli, la data 2015-11-01 08:08:56In fine, vad ca stie ce are de facut


Să-şi planteze 1 Nuc ! :)
VasileDinNuc
Postat pe 2 Noiembrie 2015 21:58
De la: ingerasulluptor1, la data 2015-11-02 21:26:54Eu cred ca femeilor le lipsește un cuvânt Bun, afecțiune, numai ca barbatii nu știu sa ofere așa ceva


De-aia trebe ca tu să-ţi iei o femeie lângă tine.
VasileDinNuc
Postat pe 2 Noiembrie 2015 21:58
De la: ingerasulluptor1, la data 2015-11-02 21:26:54Eu cred ca femeilor le lipsește un cuvânt Bun, afecțiune, numai ca barbatii nu știu sa ofere așa ceva


Tu vorbesti in general despre femei sau numai despre tine ? Daca tu nu ai primit un cuvant bun sau efectiune, asta nu inseamna ca toate femeile nu au primit...
Cum iti merge cu invatatul limbii austriace ?
barboneli
Postat pe 3 Noiembrie 2015 15:51
De la: VasileDinNuc, la data 2015-11-02 21:58:09
De la: barboneli, la data 2015-11-01 08:08:56In fine, vad ca stie ce are de facut


Să-şi planteze 1 Nuc ! :)


Bine ai revenit nea Vasile... gata, au cazut nucile ai coborat si tu din Nuc ?
barboneli
Postat pe 3 Noiembrie 2015 15:53
De la: barboneli, la data 2015-11-03 15:53:34Bine ai revenit nea Vasile... gata, au cazut nucile ai coborat si tu din Nuc ?


Seara bună şi ţie ! Da, au căzut, dar acum lucrez la pregătirea scorburii pt hibernare.
VasileDinNuc
Postat pe 3 Noiembrie 2015 19:09


Neata !
Bun asa... fa-o adanca si cu aerisire la toaleta iar ferestrele sa aiba vederea spre mare... spor la treaba !
barboneli
Postat pe 4 Noiembrie 2015 08:21
Buna, 007! Am citit pe undeva "nu va temeti de femeile destepte, si pe ele dragostea le prosteste!" Deci se intampla "si la case mai mari". Faptul ca un barbat comunica foarte putin, evita sa vorbeasca onest si deschis este intr-adevar un semnal ca ceva nu este in regula. Si am observat ca exista genul "fustangiu" sau mai bine - zis "cu..var" care doreste sa aiba mai multe doamne alaturi. Una de suflet, una de sex, una de ...ce-o fi, ca i-a placut si ... de ce nu, daca-i merge. Una in plus nu strica niciodata. Ele sunt "prietene", iar tu "nu-l intelegi". Este adevarat ce ai zis, ca poate ai nevoie de un barbat langa tine. Dar este vorba de un "barbat". Adica deschis, onest, cu caracte, cu coloana vertebrala si mai ales cu care sa te simti macar bine, bucuroasa, daca nu fericita. Altfel pentru ce? Sa te foloseasca un astfel de specimen? Iti doresc putere sa spui "nu" si mai ales sa-l uiti.
Miafarow
Postat pe 4 Noiembrie 2015 09:37
Mda...

Vechea si eterna 'boala' a femeilor din Romania:
Celalalt e de vina 100%....

...Intotdeauna!

Aaa, si sa nu uit:
Citeodata si parintii sint de vina 100%.
... Parintii lui, bine-ntzeles.



P.S.: Mi-a placut - in ciuda tristetzii povestii tale de viatza - finalul destainuirii tale, caci el e chiar cel care si pune ... apostila pe analiza a ceea ce ai de facut in viitor:
"...Am irosit inca 4 ani, poate ca m-am complacut in situatie, abia am scapat de un monstru (sorry, asa ceva nu exista!), dar acum, ma simt singura. Sunt singura, singura fara un El, altfel locuiesc cu copiii mei dar, dupa 4 ani, am constatat ca oricat de puternica ar fi o femeie, ARE NEVOIE de un barbat langa ea..."

Din pacate, cel mai ades propriile hotariri si nu ale celorllalti ne pecetluiesc propriul destin...
'Asta e atza, asta e fatza, asta e viatza', asa cum obisnuia sa spuna bunica mea...

Si poate tocmai de asta am fost menitzi sa ne numim oameni:
Ca sa gresim in primul rind fata de noi, ca mai apoi sa avem ce invatza...

Ca sa fim superficiali, ilogici si iresponsabili chiar, ca mai apoi sa suportam consecintzele tuturor acestor 'derapaje' de la rationalitate.
Si sa incercam sa le corectam...




garbo101426
Postat pe 5 Noiembrie 2015 11:26
Ai si tu dreptate.

Dar, cumva te-ai gandit ca-i poate in esenta poporului asta sa fie mai putin responsabil, rational, etc? Multi romani sunt educati pt. isi completeaza studiile, dar le lipsesc multe altele, inclusiv nativ. Nu-i cazul sa aduc in discutie aspecte care nu intereseaza, insa adevarul e ca in orice relatii nu doar de iubire, se cauta situatii de tip win-win. Romanul marseaza f bine la a avea doar de castigat. N-o sa existe aici vreodata inclinatia a te bucura de frumos asa cum o au japonezii care sunt fericiti pur si simplu pt. ca infloresc ciresii, nevoia de a fi responsabil si corect precum nemtii, spiritul dezinteresat prietenos al americanilor, olandezilor, etc.

Poti ''deveni" rational, da' nu-i suficient.....
pinkrainbow
Postat pe 7 Noiembrie 2015 08:57
Bărbații mint femeile și le spun ca dacă sunt sincere și spun cenu le convine sunt negative,
ingerasulluptor1
Postat pe 8 Noiembrie 2015 20:23
C6 toate ca cuvântul negativ înseamnăaltceva.si cu un barbatul nu citește dicționarul sa vadă ce înseamnă negativ, negativi sunt ei pt ca sunt distructiv, bărbații sunt negativi și distructivi
ingerasulluptor1
Postat pe 8 Noiembrie 2015 20:25
Buna dimineata! Multumesc tuturor pentru sfaturi ,pentru rabdare! Fericire, sanatate si viata fara obstacole ! Va iubesc si apreciez... Cu drag va 'urmaresc' si ....jos palaria pentru inteligenta , sfaturile bune de urmat .....
garbo287007
Postat pe 9 Noiembrie 2015 07:13
Increderea e dovada de imaturitate,mai ales increderea in barbati....nu de prostie.Mai poti gasi pe cineva,serios,ca sa nu mai fii singura.Matusa mea a gasit un pensionar,cand avea 64 ani...nu voia sa stea singura in casa....a iesit bine,au fost sprijin unul la altul pana moartea i-a despartit.Asa ca se poate si la 45 de ani,si mai si.
daniilia
Postat pe 9 Decembrie 2015 17:47
Altu' la rand, da-l dreq ! Pana atunci spor la treaba, avocat ! Seara buna !
Liana-Vlase
Postat pe 13 Decembrie 2015 19:38
LA MULTI ANI!
D-na avocat, sa nu te sperie singuratatea...cu tine. Uneori e mai grea singuratatea n doi...si mai greu de stapanit. Si in nici un caz nu vei gasi un animal(barbat) pe retelele de socializare...daca AL de sus considera ca trebuie sa ai si tu pe cineva cu care sa te "certzi", sigur iti va scoate n cale un animal...pana atunci insa bucura te de orice ocazii iti ofera viata.
garbo_424829
Postat pe 4 Ianuarie 2016 10:02
Nu esti neaparat 'proasta' si nici nu trebuie sa consideri ca ai irosit 4 ani din viata. Ai spus ca iti faceau bine intalnirile. In schimb l-ai tolerat prea mult sperand la ceva.

Regula de aur cand te intalnesti cu tipii din online este la prima intalnire sa-l iei tare si direct: 'Hai la tine acasa !' Daca o da la intors 'sti...mai locuiesc cu o amica, cu un amic, cu un frate, am apartamentul in renovare, nu am facut curat, etc' atunci ii zici la revedere pentru ca minte 100% si este insurat sau intr-o relatie.
Bineinteles, daca zice 'Ok, hai!' ii spui si tu ca ai glumit :)
ElenaRX
Postat pe 5 Ianuarie 2016 09:31
cred ca a fost o criza a femeii care trece de virsta de 40 de ani acelasi lucru se intimpla si la barbati; ai vrut sa vezi daca mai poti fi iubita si de alta persoana decit cel cu care traiesti zi de zi. acum ai cistigat ai ramas singura.
lllorena
Postat pe 10 Ianuarie 2016 07:17
Si pe aici crize ? Asta o fi tzapu` ispasitor ?
Rotty
Postat pe 10 Ianuarie 2016 09:22
Fără crize, rog fr, că imediat fac o criză!
Axl_R
Postat pe 10 Ianuarie 2016 09:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce? 5 De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 12:47
cat de des faci sex? 181 De la: just_helle 7 Mai 2009 17:55
Relatie cu un barbat divortat 56 De la: laura72 30 Iunie 2010 21:05
Cum sa inseli fara sa afle? 345 De la: roby_cado 20 Octombrie 2011 16:39
barbati inselati 171 De la: garbo178052 30 Noiembrie 2010 17:42
Setari Cookie-uri