Dragoste interzisa?

Buna,

Sunt noua pe aici dar oarecum simteam nevoia sa scriu undeva.
De cateva luni am o relatie cu un coleg de munca - el este casatorit, are si un copil....nu pot sa cred ca am putut sa fac asta!! Acum cateva luni as fi jurat ca n-as face asa ceva insa...S-a intamplat, el spune ca nu mai are nicio relatie cu sotia lui, ca vrea sa divorteze.. Eu am o varsta la care mi-as dori totusi sa-mi intemeiez o familie si mi se pare ff putin probabil s-o fac cu el. In weekend sta cu sotia, copilul, acum sunt plecati impreuna in concediu si simt ca innebunesc - si chiar daca ma suna si-mi zice cat de dor ii e de mine...nu e suficient, vreau mai mult. Am facut eforturi mari si acum am casa mea, vreau sa-mi cumpar si o masina...chiar vreau sa am o relatie serioasa.
Toti prietenii imi spun ca ma mint singura, sa-mi gasesc un altul, mai potrivit, singur...insa eu pe el il iubesc. Chiar nu stiu ce sa fac. Mi-e mila si de copil (chiar l-am cunoscut pe baietel, e fff simpatic si ii seamana mult), si de sotie pt ca banuiesc ca nu stie absolut nimic, iar pe de alta parte inima mea e rupta in doua.

Efectiv nu stiu ce sa fac..Daca ati trecut prin asa ceva si-mi puteti da sfaturi, aici sau pe privat, va rog mult sa o faceti. Si va rog, nu ma judecati pt ca e ultimul lucru de care am nevoie!
Aeov
Postat pe 16 Iunie 2008 21:30
Stii vorba aceea: sa ridice piatra cel care nu are nici un pacat! Cei care te judeca sunt falsi prieteni! Adevarul este unul singur - cel care iti face inima sa tresalte - iubirea! Daca tu il iubesti cu adevarat si el te iubeste la randul lui, daca il simti ca te iubeste, sa stii ca merita sa lupti pentru iubirea ta! Poate este sansa ta sa fii fericita, poate este sansa ta de a avea ceea ce iti doresti! Nu trai inocrsetata in regulile acestei societati! Singura persoana importanta din viata ta esti doar tu! Sa nu uiti acest lucru!
Bogdan38
Postat pe 17 Iunie 2008 10:03
eu zic sa calculezi putin la rece,daca il iubesti il vei astepta sa-si rezolve problemele.in primul rand trebuie sa ai rabdare sa-si clarifice situatia.e bine sa aveti o relatie mai usoara pana el termina divortul,sa nu te arunci cu capul inainte si el sa creada ca poate merge in paralel cu amandoua,discuta cu el si spune-i ca il astepti pana termina divortul.daca nu mai are nici o relatie cu sotia lui,atunci cum de au plecat in concediu,trebuie sa ai grija,multi barbati spun ca nu mai au nici o relatie cu sotiile lor,si de fapt situatia este alta,s-au plictisit in rel lor si cauta ceva nou.nu vreau sa jignesc barbatii ,dar ei sunt capriciosi pana la batranete,si folosesc tot felul de tertipuri pt placerea lor.eu i-as spune clar ca il astept pana isi rezolva situatia,in felul asta vad si daca este adevarat ce spune si reusesc si sa-mi limpezesc gandurile si sa vad pe ce cale pornesc,tu esti o pers inteligenta,din cate am vazut ,de ce sa nu tratezi si aceasta problema cu inteligenta?
simonaene29
Postat pe 17 Iunie 2008 10:50
nu lua in seama pe cei care te judeca,eu merg pe vorba din batrani:cainii latra,ursul merge.............
simonaene29
Postat pe 17 Iunie 2008 10:53
eu as vrea sa nu-i iau in seama dar e ff greu. pe de alta parte ma gandesc ca pierd timpul in relatia asta si poate el isi rezolva problemele cu sotia, mai stii??? iar eu as vrea intr-un an-doi familie, copii, deja simt cum imi ticaie ceasul biologic. e crunt sa stii ca sta cu tine o ora-doua si apoi se duce acasa...si doarme langa nevasta, cu care vorba ta simona, poate sunt lucrurile ok...poate ma minte...ufff nu mai am deloc incredere in mine, in oameni in general, mereu pe fuga cu el, ne ferim, (adica el ma rog), acum astept de dimineata un telefon si am innebunit la birou, efectiv. noroc cu colegii ca mai scot din stare in care sutn ca-mi dau de lucru :D>
Aeov
Postat pe 17 Iunie 2008 12:15
Ai timp 5 minute? Te gandesti ce este important in viata ta. Analizezi, pui in calcul factorii care influenteaza viata si relatiile tale cu cei din jur, vezi ce sau cine perturba si gasesti solutia ideala: daca tu esti fericita restul nu mai conteaza!
Bogdan38
Postat pe 17 Iunie 2008 14:05
bogdan,fericire de moment sau de durata.depinde ce vrei.lasa ceasul aeov,gandeste cu creierul,eu nu zic neaparat ca e ok cu sotia lui,poate ca e jumatea ta,dar pune-i in vedere ca trebuie sa rezolve situatia daca e barbat si te iubeste.iubirea e frumoasa,dar trebuie sa fii si calculata.
simonaene29
Postat pe 17 Iunie 2008 21:04
Si crezi ca ceasul nu stie sa calculeze iubirea??? Stii cum se zice: ceasul bun sau ceasul rau. Depinde ce alegem si ce vrem de la viata!
Bogdan38
Postat pe 18 Iunie 2008 11:28
nu,"ceasul"arata momentul in care ar trebui sa faci ceva,trebuie sa analizezi cu creierul daca este mom bun sau nu.................
simonaene29
Postat pe 19 Iunie 2008 10:17
Eu am un ceas nebun.Imi arata intotdeauna cand supar pe cineva, cand trebuie sa ma inchei la sireturi si cand trebuie sa distribui pupici.Pupicii mei sunt proaspeti si pufosi, si nu fac colesterol, nici diabet zaharat.Un prieten de-al meu s-a indragostit de o dansatoare, si din clipa aceea, nu a mai cumparat zahar.-Bine, dar cum bei cafeaua, amara?-l-am intrebat.-Nu, o pun pe Maria Elena, sa puna degetelul ei cel mic in cafea, si pe urma o beau cu placere.E atat de dulce...Acum, am hotarat sa procedez si eu la fel.Mi-am facut o prietena, ce-i drept, cam plinuta, dar sufletul conteaza, nu-i asa?De inel nu a fost vorba, ca nu-i intra pe deget.Dar cand a fost sa isi vare degetelul in canuta mea, a trebuit sa vin cu galeata.Dar nu lucrul acesta este cel mai important.Sufletul conteaza.Cand am reusit sa beau cafeaua, am facut un bot ca King-Kong.A iesit cafeaua amara, potroaca.Am inteles, nu percepeam dulceata personalitatii ei, pentru asta trebuia sa ma las de cafea si sa ma iau de fumat.Treaba a fost mai grav cand ne-am hotarat sa ne odihnim pe pat.Cand plina de dragalasenie, m-a atins, m-a bagat sub saltea langa economiile ei stranse acolo de-o viata, ca a trebuit sa ma caute cu politia, ambulanta si pompierii sa vada unde am disparut.De atunci, ne iubim de la distanta,iar declaratiile ei de dragoste, ma fac sa ud in fiecare dupa amiaza florile din gradina, sa nu se opareasca.

Postat pe 19 Iunie 2008 10:45
Literatura frumoasa! Ai talent! Pacat de prietena, putea sa fie un "presspapir" in marime naturala iar mana ta sa odihneasca vesnic pe sirena ei!
Bogdan38
Postat pe 19 Iunie 2008 11:25
doar 5 minute iti ia Bogdan sa iei o hotarare care o sa iti marcheze intr-un fel viata?...acum poate fi fericita(desi,Aeov are si acum momente de indoiala), dar atunci cand el se va intoarce definitiv si irevocabil la sotie si la copil, cum va ramane ?...si te intrebi atunci daca merita acele clipe de fericire furata,...
aryane
Postat pe 19 Iunie 2008 11:27
Asa e ...dragostea interzisa in viziunea dvs, dle V???!? Ca o cafeluta amara in care iubirea nu prea "incape"..? Hmmm, eu imi pun alta intrebare, de fapt.
De ce ramane sufletul, fie ca e vb de doamne, fie ca e vb. dfe domni, cum e cazul lui Bogdan, mai ales la o "iubire interzisa"???!? Poate pentru ca inima, in realitate, nu prea (re)cunoaste... barierele, de orice fel ar fi ele???!?

Sau pentru ca pe multi ii atrage aventura, fructul oprit, viata pe muchie de cutit, duplicitatea...intrand, inevitabil, intr-un hatis din care, la un mom. dat, nu mai sunt in stare sau nu mai vor sa iasa?!!?
patty_35
Postat pe 19 Iunie 2008 12:22
Nu iti cladi fericirea pe nefericirea altora... asta e singurul sfat pe care ti-l pot da...si , eventual, iti pot povesti o intamplare adevarata.
El, chipes, amabil, respectuos, dar insurat. Pretextand ca viata alaturi de sotie a devenit un calvar, si-a gasit o amanta. Dupa cateva luni de relatie cu amanta s-au hotarat sa se mute impreuna. Unde? Acasa la el! Si asa femeia cu care petrecuse atatia ani devenise atat de enervanta si de isterica incat chiar simtea nevoia de o schimbare. Si intr-o zi se hotaraste el ca tare bine i-ar mai sta amantei acasa langa el. Pe cand sotia era plecata de acasa, el si amanta avura grija sa ii faca repede bagajelul si numai bine, cand ajunse in dreptul casei, sotia isi gasi lucrurile in strada si amanta in tocul usii, ranjind. Femeia, cu toata durerea in suflet si-a luat copilul si a plecat. Amanta, bucuroasa,si-a vazut de viata ei alaturi de omul proaspat divortat cu care se gandea sa intemeieze o familie...si chiar asta au facut. Numai ca intr-o zi, pe cand se intoarcea de la piata, isi vede in fata portii lucrurile si o femeie in tocul casei ranjind.

Postat pe 19 Iunie 2008 13:05
Aeov,
100% de acord cu iulia022002.
Singurul lucru cu care il poti ajuta pe prietenul tau este adresa unei case de avocati. Daca nu stie ce sa faca acolo, lasa-l!

vanghelis,
Fa, te rog, un bine omenirii si foloseste-ti prietena ca sa astupi gaura din stratul de ozon!

Ecoul
Postat pe 19 Iunie 2008 15:17
Hei, intamplarea pov. de domnul V. era o parabola vizavi de iubire si meandrele ei, asa ca nu prea vad la ce-ar folosi stratului de ozon...

Poate mai degraba golului din mintea si sufletele multora...

Nu crezi?
patty_35
Postat pe 20 Iunie 2008 09:07
Taci, fata! La naiba, ai dreptate, tu. M-ai luminat:


Referirea mea la o casa de avocati era pentru Aeov, nu pentru altcineva. :)
Ecoul
Postat pe 20 Iunie 2008 09:54
mi-e scarba si lehamite de asemenea barbati,ca prietenul tau,aeov- apropo,tie nu iti este ?? invata si tu de la iulia022002 ,ca zice bine ce zice ,adevar garantat!
lief
Postat pe 20 Iunie 2008 10:15
Ursul latra, cainii mor! Cineva a lasat un geam deschis si li se umbla astora maselele de ciuda ca unii iubesc si sunt iubiti si ei doar isi dau cu parerea!
Bogdan38
Postat pe 20 Iunie 2008 10:17
Frumusetea adevarurilor consta tocmai in faptul ca nu pot fi niciodata garantate.

Postat pe 20 Iunie 2008 15:30
Nu sustin ca am dreptate... asta e parerea mea...privesc din punctul meu de vedere...chiar nu am inteles mesajul lui Bogdan...sau, ma rog, nu am vrut sa il inteleg, poate.....e cel mai frumos sa iubesti si sa fii iubit, dar poti fi fericit in conditiile in care dragostea ta provoaca o mare suferinta cuiva?

Postat pe 20 Iunie 2008 15:48
Buna,

Cand vad cate mesaje a adunat postul meu - oau-nu-mi vine sa cred.

le multumesc celor care mi-au raspuns pe privat sau mess -apropo, las si id-ul meu de mess (oaelita).

e f greu de judecat daca nu esti in situatia respectiva. mi-e f greu sa iau o decizie rationala atata timp cat sunt implicata emotional f mult.

solutia o vad ca o detasare de situatie - un concediu, ceva - si calcularea la rece a tuturor factorilor implicati.

la mine clar predomina cel afectiv, acum, pt ca de luni va veni la serviciu, din concediu, voi da nas in nas cu el zilnic, va fi crunt.

deja multi colegi stiu, banuiesc, si va fi o chestiune de timp pana va afla sotia - daca nu banuieste deja.

vreau sa ma desprind cumva si m-ar ajuta mult sfaturile celor care au fost in situatii similare si au gasit alternative. daca puteti sa-mi scrieti in continuare v-as fi recunoscatoare.

multumesc!
Aeov
Postat pe 20 Iunie 2008 16:58
Ai dreptate Iulia! Chiar... Poti fii ?? Eu zic asa: depinde cat esti de egoist . Daca esti , si-ti pasa doar de tine ,da, poti fi . Dar e un egoism care te pierde. Si din cel mai frumos sentiment iese ceva tare urat care-i anuleaza valoarea. Si e pacat. Dragostea cand e puternica si adevarata e si angajament .
blanca
Postat pe 20 Iunie 2008 18:00
Cand eram mic, am citit o carte care se numea Aelita.Numai ca acolo se povestea despre o calatorie pe Marte.Sper ca nu era o aluzie la faptul ca oamenii sunt in 99% din cazuri aerieni.Sfaturi?Poate mici complicitati.

Postat pe 21 Iunie 2008 12:20
E clar ca barbatii si femeile nu gandesc la fel..... asta ar trebui sa ne determine sa ii numim si noi pe barbati intr-un fel anume? urat din partea ta, vanghelis.... ma intreb: esti insurat? ai copii?...

Postat pe 21 Iunie 2008 14:30
Nu ai dreptate Iulia.Barbatii si femeile gandesc la fel.Mica deosebire consta in faptul ca femeile au o accentuata gandire emotionala, iar barbatii, una pe care in lipsa emotiilor, noi o numim rationala.Cred ca stii ca atunci cand a facut vietuitoarele de pe pamant, Dumnezeu l-a chemat pe om sa le numeasca.A numi ceva, este un gest de cunoastere si respectiv de apropiere.Cartea despre Aelita, a existat si poate ca mai exista, si numele nu are nimic peiorativ intr-ansul.Iar ce spuneam despre oameni, ca sunt aerieni, este poate singurul lucxru pe care mi l-ai putea imputa.Dar ce vezi urat in ceea ce am spus eu?Mi-ar face placere sa ma lamuresti, pentru ca nu am inteles.Totusi, daca si colega ta, vede in cuvintele mele ceva urat, am sa va cer scuze la amandoua, intentia mea fiind cu totul alta, nu aceea de a jigni pe cineva.Imi pui doua intrebari, care in intentia ta, sunt menite sa ma faca praf.La ora actuala, nu sunt insurat, deoarece m-am despartit de femeie, deoarece ea a preferat sa isi aleaga un alt drum in viata, si nu a dorit sa imbatranim impreuna.A fost alegerea ei si i-am respectat-o.Uneori, sa stii ca si femeile inseala asteptarile, nu numai barbatii.Al doilea raspuns, este:Da, am copii.Patru.Doi baieti si doua fete.Dupa despartire, am luat copii la mine, pentru ca ei sunt fiinte omenenesti, si nu catei pe care-i faci si apoi ii azvarli pe drumuri.Oricat de proasta ar fi impresia ta despre mine, sa stii ca sunt totusi o fiinta morala.Daca ai simtit interventia mea pe forum ca o provocare, sincer imi pare rau si iti cer scuze.

Postat pe 21 Iunie 2008 18:29
Asa e...femeile au o accentuata gandire emotionala. Sunt perfect de acord cu tine! Asta nu inseamna ca le face mai putin rationale, ci pur si simplu sunt mult mai sensibile decat barbatii. Nu vreau sa spun ca femeile sunt mai bune ca barbatii.... doar ca ar trebui sa mai faceti si voi compromisuri..pentru ca si noi facem asta de atate ori si voi nici macar nu remarcati.... sa incercati sa apreciati ca noi facem atatea pentru voi si chiar nu ne obliga nimeni sa o facem. Nu suntem datoare sa facem absolut nimic....daca totusi o facem, se intampla asta pentru ca avem a accentuata gandire emotionala. De ce sa stam noi in pat si sa ne uitam la un film( gandire rationala) daca iubitul nostru doreste sa pape nu stiu ce fel de mancare pentru ca a visat azi-noapte(gandire emotionala). In fine... nu cred voi reusi vreodata sa ma fac inteleasa pe deplin de catre barbati , pentru ca, inca imi sustin ideea: barbatii si femeile nu gandesc la fel. Ai citit "Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus"? Daca n, ti-o recomand.
Nu am vrut sa iti trezesc amintiri neplacute atunci cand ti-am adresat acele doua intrebari....insa, ca femeie, mie mi-ar fi greu sa stau alaturi de un barbat care ironizeaza atunci cand am nevoie de un sfat, care stie a intoarca cuvintele in asa fel incat sa te simti inferioara barbatului....am 20 de ani...mai am timp sa imi schimb parerea....deocamdata, asta cred eu!

Postat pe 21 Iunie 2008 20:57
Eu n-am vazut-o ca pe o ironie Iulia. Nu mai privi prn prisma nemultumirilor pe care le ai fata de anumiti oameni( barbati in cazul tau ) . Oamenii sunt f diferiti chiar daca incadrandu-i in categorii ( ex barbati - femei , etc ) trasaturi comune.
blanca
Postat pe 23 Iunie 2008 20:31
Mieluta, acum pot spune ca am o relatie de invidiat, alaturi de un barbat minunat pe care il iubesc, care ma iubeste, ne respectam reciproc si mi-l doresc toata viata alaturi. Nu sunt nemultumita de barbati, doar ca privesc altfel decat noi anumite lucruri...si stii.....fiecare priveste din unghiul sau lucrurile...eu stiu ce am scris si nu ma limitam la discutiile mele cu vanghelis doar in ceea ce privea problema asta....frumos din partea ta ar fi sa te pronunti atunci cand cunosti toate detaliile..:d multumesc

Postat pe 23 Iunie 2008 23:05
....si app... vanghelis mi se pare un barbat foarte inteligent...iar cu astfel de oameni iti permiti sa iti expui si propria opinie...pentru ca stii ca discuti cu o persoana care e capabila sa iti accepte parerea, chiar daca nu e de acord cu ea...:) il apreciez pe vanghelis si imi place stilul lui... chiar daca nu sunt de acord cateodata cu unele idei de-ale lui...asta nu inseamna ca nu il admir pt felul sau de a fi.:)

Postat pe 23 Iunie 2008 23:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
IMI ESTE TEAMA CA SOTUL MEU V-A AFLA DESPRE TRECUTUL MEU 17 De la: Roxxynela 13 Aprilie 2009 01:10
in cautarea fericirii.. 28 De la: clau_ro 13 Iunie 2016 19:57
Cand te indragostesti a 2 a oara. La 40 de ani. 1337 De la: dor72_ 22 Ianuarie 2012 14:59
Decoratiuni de nunta cu baloane si flori? 2 De la: Micass 26 Decembrie 2008 09:21
Cu ce am gresit eu si ce pot sa fac ? 17 De la: prometeus_wife 8 Mai 2009 09:54
Setari Cookie-uri