Femeia Varsator

Despre femeia varsator in dragoste ( mi s-a parut interesant)

Marea tem afectiv a Vrstorilor este libertatea n dragoste. n toate cazurile asistm la o intelectualizare a procesului amoros care pune existena la adpost de furtuni i de marile frmntri pasionale, n pofida unor aventuri oricnd posibile.

FEMEIA:
Femeia din Vrstor corespunde tipului femeii moderne n ochii creia emanciparea feminin nu este un program van. Ea nu se teme s frecventeze crrile neconformiste ale amorului.

Dei independent i ndrgostit de aventura nebuneasc, nu este mai puin feminin, iar sensibilitatea ei profund poate s contrasteze cu aparena pe care i-o ia sau care i este fireasc.

Idealul ei masculin este Eroul, brbatul care ndeplinete lucruri mree. Iubete n msura n care poate s admire i poate s aib un veritabil cult pentru partenerul inlat prin supraestimare. Dar idealul ei este pus la ncercare n viaa de zi cu zi, cnd brbatul nu scap de micile slbiciuni. Ea le iart n pofida exigenelor ei, dar cultul devine mai puin fervent. Dac iubitul caut s devin "cineva", poate fi sigur c va gsi n ea o aliat credincioas. Mai mult chiar, ea tie s descopere talentele, s dezvluie capacitile, s presimt posibilitile i s le trezeasc, astfel nct poate s fie o excelent modelatoare a personalittii iubitului ei.

Pericolul care amenin nativii Vrstor de ambele sexe, este faptul de a-i proiecta aspiraiile cele mai elevate asupra unei fpturi care nu justific idealizarea al crei obiect este. Problemele apar din aceea c i vede pe ceilali superiori realitii. Un prea acut divor ntre imaginea ideal i natura real a fiinei iubite duce n mod sigur la dezamgire, la decepie. Aceasta este cauza multor despriri. Se cuvine s se acorde o atenie sporit alegerii fiinei iubite, fiinc aici se ntlnete piedica primordial la ei.

LECIA IUBIRII:Lecia sa este s-i nvee pe ceilali c iubirea este deplin toleran, iar ea trebuie s nvee de la ceilali c iubirea este totdeauna unicitate.
blanca
Postat pe 9 Octombrie 2008 18:42
DA... ASA SUNT EU....
MONIK_FAL
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:55
Descriere superba,parca e dintr-un basm,te face sa te simti extraordinar chiar daca uneori e poate prea detaliata si avand prea multe calitati si prea putine defecte(ceea ce, ca fiecare zodie cred ca eexista).

Bineinteles ca sunt tot varsatoare(ai cam pus pe ganduri niste varsatoare cu asta d-le Raul)altfel nu as fi citit pe nerasuflate toata descrierea.

Va dau si eu dreptate,daca mai era cazul,suntem visatoare, incapatanate,dar nu uram,nu dusmanim ci dimpotriva iubim oamenii si ii iertam orice ne-ar face ajutandu-i neconditionat.

Cu banii s-ar putea sa fim unii mai generosi,altii mai putin si in functie de posibilitatile si de "crizele financiare".

Nu suntem egoiste dar suntem introvertite fiindu-ne teama sa ne deschidem sufletul prea usor sau "din prima".

Suntem timide,emotive(chiar daca nu vrem sa parem deloc asa)si sufletiste,ambitioase,sincere...

Un mare defect al nostru este ca ne supraevaluam cateodata fortele si poate ne propunem mai mult decat am putea realiza si sunt momente cand ne subevaluam,ne subapreciem desi nu e cazul,asta din lipsa simtului realitatii.

Nu sunt astrolog, doar ma analizam pe mine insami si stiu ca s-ar putea sa supar pe multa lume cu aprecierile mele.

Avem prea mare incredere in oameni ceea ce ne poate face sa parem naive desi va asigur ca nu e deloc cazul.

Suferim cand suntem ranite dar trecem peste fiind foarte puternice,mobilizandu-ne toate fortele si tot optimismul.

Avem nevoie de libertate,de liniste,de spatiul nostru,de odihna,de iubire,sa nu fim in nici un fel constranse.Avem intotdeauna nevoie de sprijinul familiei,sa ii stim acolo de cate ori avem nevoie,avem nevoie de stabilitate morala,psihica,afectiva si emotionala.

Suntem harnice,fidele(trebuie sa ma si laud si sa le laud pe toate nativele zodiei),devotate,muncitoare,nu "ne dam usor batute"(invinse),ne place sa lucram cu oamenii(intr-un colectiv) pastrand astfel tot timpul legatura cu oamenii si ne place sa contribuim la orice lucrare sau proiect sa "punem umarul" atunci cand e nevoie.

N-avem noroc in dragoste,ne alegem gresit partenerii,tocmai cand credeam ca stim atatea...

Apropo,RAUL,tu descrii pe cineva sau citesti in stele?

Si mama e tot in varsator.(cum ar trebui sa se inteleaga doua varsatoare, mama si fiica?)

Cine imi poate spune cum e cu ascendentul,de exemplu ce ascendent am eu?

dnica
Postat pe 5 Decembrie 2008 12:47
Sunt o varsatoare veritabila.. subscriu la ce-am citit mai sus si mai departe fiecare completeaza desenul cu calitati si defecte particulare. iubim nebuneste,da, fara sa socotim prea mult sau chiar deloc cateodata daca e bine daca e corect daca e ideal sau mai stiu eu cum. iubim pur si simplu. si chiar si atunci cand ne propunem sa deschidem ochii sa fim atente sa n-o patim din nou.. pfffff :)))) se intampla exact pe dos pentru ca iubim a iubi. si asta este!! nehotarare... hmmm...dapp si asta. si daca pe plan afectiv mai este timp :D....pfff pe alte planuri ..acolo e mai durere. job,cariera.. ce vreau?ce-mi place? ce nu ma poate plictisi,ci tine in priza 24 din 24?!!!! greu! la capitolul cheltuieli....din nou ma pufneste rasul:))) nu se lipesc banii de mine nici cu superglue:D vin repede dar pleak si mai repede :)) in rest ce sa mai spun subscriu la ordine si curatenie desi sincer eu credeam k e ereditara faza de la maikmea:)) dintro multime oricum recunosti o varsatoare prin aerul nebunatic si totusi delicat ce o inconjoara,prin privirea patrunzatoare si zambetul dulce:D aaaaaaaaa ..aveam o curiozitate ..din cate am spicuit pe ici p colo am inteles ca o relatie intre o varsatoare si un scorpion e imposibila:( stie cineva ceva?! va pup
karys
Postat pe 6 Ianuarie 2009 23:41
Buna!Si eu sunt ,normal ,tot o varsatoare si ma regasesc in aceste descrieri.Cineva intreba de o relatie intre un taur si o varsatoare:la mine a mers vreo 8 ani.S-a rupt cam dintr-o data in momentul in care s-a indragostit de alta.Concluzia:cat timp e indragostit de tine e super ok dupa care se transforma intr-un demon.
kiki33
Postat pe 7 Ianuarie 2009 14:20
Si eu sunt tot o varsatoare si ma cam regasesc in tot ce scrie pe formu..
Apropo de relatia intre un taur si un varsator pot sa spun ca si eu am o relatie de an cu un taur si pot sa zic ca e ok, desi amandoi suntem foarte incaptanati.
pam_pammela
Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:20
vai varsatoarelor ce extraordinare sunteti,sa nu va deochi! se pare ca nu sunt la ordinea zilei cu progresul asta dom'le....de cand superficialiatea,perversiunea firii umane,placerea de a disimula si fuga permanenta de raspundere reprezinta calitati??? pentru ca asta sunteti dragelor,disimulatoare! zodiacele sunt optimiste,normal,ca sa se cumpere sau sa viziteze lumea site-ul...
Mamanatura
Postat pe 25 Ianuarie 2009 01:57
Multumim mamanatura pentru complimente.Cunosti vreo varsatoare sau de unde descrierea asta asa rautacioasa? Te-a dezamagit cineva asa de rau?Daca e asa atunci poate nu ai cunoscut prea multe varsatoare sau nu le-ai cunoscut pe cele care trebuie.Daca nu iti convine nu mai citi nu trebuie sa vii cu rautati gratuite daca te deranjeaza ceva.Vreau sa iti spun ca nu e deloc specific varsatoarelor ceea ce ai scris acolo,mai ales ca ne aflam chiar acum sub semnul acestei zodii...
dnica
Postat pe 27 Ianuarie 2009 19:42
Da Mamanatura,la postarea ta,subscriu cu toata convingerea.Cu stima CATALIN.
roby_cado
Postat pe 29 Ianuarie 2009 01:46
dureros pentru mine... dar trebuie sa subscriu si eu la ce spui tu, mamanatura. daca nu te-ai fi exprimat tu asa... probabil ca as fi facut-o eu. identic.
gianiblue
Postat pe 29 Ianuarie 2009 02:14
si, dnica, am cunoscut un esantion reprezentativ de varsatoare -pentru oamenii pe care-i cunosc. dar ca puteti alege sa fiti altfel, DESIGUR, NIMENI NU VA IMPIEDICA. va rog poftiti si fiti altfel...
gianiblue
Postat pe 29 Ianuarie 2009 02:17
De la: kiki33, la data 2009-01-07 14:20:48Buna!Si eu sunt ,normal ,tot o varsatoare si ma regasesc in aceste descrieri.Cineva intreba de o relatie intre un taur si o varsatoare:la mine a mers vreo 8 ani.S-a rupt cam dintr-o data in momentul in care s-a indragostit de alta.Concluzia:cat timp e indragostit de tine e super ok dupa care se transforma intr-un demon.

sunt tot varsatoare....am trait 20 de ani cu un taur si mi-a fost aproape imposibil sa comunic cu el...ciudat...dupa ce ne-am despartit am reusit sa comunicam si sa ne dam seama unde am gresit fiecare...sunt zodii incompatibile
Iuliaparda
Postat pe 29 Ianuarie 2009 03:25
sunt o fecioara inconjurata de trei varsatori:sotul meu, soacra si fiica mea. Cu sotul e ok, dar ele au un stil..., comode, plangacioase, le place ca toti sa le dea atentie in orice moment al vietii lor indiferent de cum se simt ceilalti, lenese, dezordonate, prea sincere in a judeca oamenii, nemultumite dar foarte inteligente. Mi-e destul de greu sa tin pasul cu ele, sunt obositoare, dar sunt ale mele. De multe ori nu inteleg persoanele din zodia asta.
mumu
Postat pe 20 Februarie 2009 12:35
si mie mi s-a zis ca sunt rea, mi s-a parut absurd, era mai mult incapatanare decat rautate
madallina876
Postat pe 21 Februarie 2009 17:43
Nu sunt rautati ce am afirmat despre zodia asta ci sunt REALITATI. cunosc o sumedenie de varsatoare si varsatori,parca toata lumea de pe pamant ar face sex mai cu foc in mai-iunie :)))) (daca am calculat bine) Din pacate eu am ajuns sa va cunosc indeaproape specia,sa o analizez,sa o observ si stiu ce spun!!! Toata lumea are o impresie grozav de buna despre voi pt ca nu va cunoaste nimeni in realitate. Sunteti amici f buni la suprafata si f apreciati pt sociabilitatea de care dati dovada.

Nu stie nimeni ca sunteti de fapt niste serpi veninosi care incearca sa profite de orice relatie,orice cunostinta,orice om,ca sunteti in stare sa va vindeti si mama si sufletul pt a va atinge scopurile perfide. Da,credeti in dragoste,de aceea aveti multiple relatii in paralel pe care le tineti f bine ascunse. Oamenii sunt pt voi niste marionete cu care jonglati excelent. Abilitatea voastra in a manipula atinge cote incredibile,nemaivazute la alte zodii. Da,sunteti sinceri,adevarat...asta pt ca nu aveti idei clare cu privire la NIMIC de pe pamant,deci puteti spune azi un lucru,maine contrariul si voi sa credeti cu tarie de fiecare data. SERPI. asta sunteti. DISIMULATORI. CONFUZI. MINCINOSI cu diploma,chiar magna cum laude. Spre deosebire de alte zodii la voi MINCIUNA ESTE UN MOD DE VIATA,nu este doar o scapare pe ici pe colo,cum avem toti.

Si bineinteles ca nu veti recunoaste nici unul dintre voi ceea ce am spus,ceea ce-mi confirma mie cata dreptate am.

"Pazeste-ma doamne de prieteni,ca de dusmani ma apar eu "
Mamanatura
Postat pe 22 Februarie 2009 11:57
Mda, cu parere de rau pentru Varsatori... DA. Mamanatura chiar a dat verdictul corect... Eu am o sora in culpa, un sef, o colega si cativa "amici". Toti acestia sunt conform descrierii Mameinatura,din pacate...
Dar iar pun accent pe autoeducatie. Exista si leac: vointa proprie de a capata macar un pic de coloana vertebrala.
gianiblue
Postat pe 22 Februarie 2009 12:37
Si sa nu uitam de exceptii. care confirma regula.
gianiblue
Postat pe 22 Februarie 2009 12:38
Mamanatura ,ce ai draga cu varsatorii ? N-ai pe unde sa-ti descarci energiile negative ? In toate zodiile sunt oameni de toate felurile , n-ai observat inca ? De educatie ai auzit?
Acum serios, m-am saturat sa tot citesc pe-aici tot felul de prostii adresate aiurea . Daca te-a enervat careva varsator sau ce-o fi el spune-i si rezolva-ti problema acolo unde trebuie . De ce vii aici sa jicnesti oameni pe care nu-i cunosti?
Iar cu concluzia ta m-ai dat gata ...din cate stiu eu prietenii ti-i alegi singur .. Deci, mai gandeste-te ;erai si tu pe-acolo cand s-au intamplat unele lucruri probabi la-nceput cu naivitatea la purtator( sau lipsa de discernamant, spune-i cum vrei) si-acum cu buzunarele doldora de pietre ..
Nasol .
blanca
Postat pe 22 Februarie 2009 16:25
Se pare ca unii nu stiu decat sa jigneasca,trist pentru ei si mai spun asta despre "specia" varsatorilor ...Pe mine una ma sperii cu experientele tale cu varsatorii care isi vand mamele sau sufletul... Daca te-a inselat un varsator in relatie chiar imi pare rau sa stii,dar de ce nu spui pe sleau despre cine e vorba si ce ti s-a intamplat mai exact decat sa faci doar astfel de afirmatii jignind pe toata lumea.Se pare ca de la afirmatiile mele,care nu ti-au placut deloc,a pornit toata ura si rautatea asta a ta.Imi cer scuze nu am vrut sa te supar..Dar sa spui ca am fi aerieni si instabili in ceea ce credem,te asigur ca nu suntem deloc nebuni cum ne descrii tu acolo,nu stiu atunci ce parere ai tu despre tine,sincer,daca poti... Oricum iti multumesc ca ne-ai facut cunoscuta parerea ta,chiar daca nu sunt deloc de acord cu tine.Si poti sta linistita, nu o sa imi mai expun deloc parerea aici,ca sa nu mai supar pe nimeni.Ciao!
dnica
Postat pe 23 Februarie 2009 15:36
Mielutza probabil ca esti si tu o varsatoare,n-am citit toate postarile. In acest caz mi-ar fi placut sa ma combati cu contrargumente si explicatii pentru FIECARE fraza a mea. De ce? Pt ca asa cunosc oamenii,gandirea lor etc. Imi place sa fac asta. Dar esti prea superficiala pentru o discutie atat de amanuntita si profunda la urma urmei. Pun pariu ca argumentele si in speta un 'debate' civilizat te depasesc.

Imi mentin 100% parerea despre zodia voastra.
Mamanatura
Postat pe 25 Februarie 2009 16:13
aoleu, mama...si eu sunt varsator...nici nu stiam ca sunt atat de rea...

giani..vezi ca inca astept profilul ala...
wife_de_zmeu
Postat pe 25 Februarie 2009 16:19
Fiica mea este varsator....
Si asa este...
I se potriveste horoscopul foarte bine...
Eu cred ca este un copil foarte bun
Iubita lu' mama
picaturaderoua
Postat pe 25 Februarie 2009 16:24
mamanatura ...ai zis asa...

"Nu stie nimeni ca sunteti de fapt niste serpi veninosi care incearca sa profite de orice relatie,orice cunostinta,orice om,ca sunteti in stare sa va vindeti si mama si sufletul pt a va atinge scopurile perfide. Da,credeti in dragoste,de aceea aveti multiple relatii in paralel pe care le tineti f bine ascunse. Oamenii sunt pt voi niste marionete cu care jonglati excelent."

pentru un topic nu prea profund...sa faci asemenea afirmatii si sa jignesti in felul asta...mi se pare cam mult...

serpi veninosi??? ne vindem mama si sufletul?

eu cred ca ti-ai cam pierdut simtul realitatii...ca bunul simt vad ca l-ai pierdut de mult
wife_de_zmeu
Postat pe 25 Februarie 2009 16:31
aaauuuuuuuuuuuuu
eu m-am referit la primul horoscop, cand am spus de fiica mea, nu la ce a a scris mamanatura
picaturaderoua
Postat pe 25 Februarie 2009 17:08
picatura...prea multa patima, pentru un topic atat de mic...

pacat...zici ca se vorbeste despre axiome aici...ca numai alea nu trebuiesc demonstrate...
wife_de_zmeu
Postat pe 25 Februarie 2009 18:18
prometeus wife esti socata de trecerea de la superficialitate la treaba serioasa? nu ma mir.

daca acest forum este peste puterea ta de intelegere putem vorbi despre flori si pantofi. iti pot scrie o proza despre orice. intrebarea e daca tu imi poti scrie mie un rand obiectiv si la subiect
Mamanatura
Postat pe 25 Februarie 2009 18:39
draga...sincer...cred ca te supraestimezi...discutia despre zodii nu e atat de matura si profunda pe cat crezi tu...

oricum, jignesti gratuit si nu ai masura in tonul pe care ti-l alegi...


ai jignit persoanele care sunt varsatori...tie ti se pare normal sa spui ca toti sunt serpi veninnosi si isi vand mama si sufletul ?

cat despre raspunsul la obiect si pertinent...nu merita oboseala...daca viziunea ta despre viata se reduce la zodii...e inutil...

oricum...faptul ca jignesti atat de urat o masa mare de oameni despre care nu stii absolut nimic, imi intareste parerea ca iti lipseste cea mai elementara educatie...pentru ca nimeni de pe topicul asta nu a insultat asa cum ai facut-o tu.

poti face o ironie fina, sau poti pune la punct pe cineva intr-un mod civilizat, nu folosind asemenea invective.

si sa stii ca asta chiar e un forum despre flori si pantofi...doar ca cei mai multi incearca sa nu ofenseze gratuit

wife_de_zmeu
Postat pe 25 Februarie 2009 18:50
De la: Mamanatura, la data 2009-02-25 16:13:42Mielutza probabil ca esti si tu o varsatoare,n-am citit toate postarile. In acest caz mi-ar fi placut sa ma combati cu contrargumente si explicatii pentru FIECARE fraza a mea. De ce? Pt ca asa cunosc oamenii,gandirea lor etc. Imi place sa fac asta. Dar esti prea superficiala pentru o discutie atat de amanuntita si profunda la urma urmei. Pun pariu ca argumentele si in speta un 'debate' civilizat te depasesc.

Imi mentin 100% parerea despre zodia voastra.


Draguta, da, sunt varsatoare. Dar nu despre asta e vorba . Mai stiu si eu tot felul de oameni de prin toate zodiile si intr-o perioada a vietii credeam ca zodia e ceva definitoriu ( asaaaa pe la 20 de ani ) . Intre timp am observat ca zodia da intr-adevar niste predispozitii. Restul tine de alti factori( despre care pomeneam mai sus) .

Acum despre mesajul tau :
daca tu ai impresia ca aruncand cu noroi in oameni ii provoci sa-ti demonstreze ceva sau altceva nu pot sa spun decat ca esti cel putin imatura .
Profunzimea draga mea inseamna alte lucruri printre care sa nu te pripesti in afirmatii .( ceea ce tu faci cu prisosinta).Iar daca iti doresti o discutie profunda in nici un caz ea nu se initiaza asa.(adica agresiv). Spune si tu ,cum sta agresivitatea langa profunzime? Este ca nu ?

Legat de argumentele pe care nu le vezi , ce sa zic ? Da ,nu sunt dezvoltate dar ziceam ceva de educatia omului .Uite asta e un factor care se poate transforma in argument . Trebuie sa VREI SA VEZI mai intai. Senzatia mea insa e ca tu defapt invoci pretextul unei discutii ca sa te racoresti si confunzi discutia cu un soi de "schimb de pase " cum am mai citit destule pe-aici . Urat .
blanca
Postat pe 25 Februarie 2009 19:08
Voi chiar credeti ca ea stie ce spune? probabil a fost eclipsata si umilita de vreo femeie varsator in trecut, si a gasit si ea un moment sa refuleze!!! usor frustrata si pusa pe harta...dar folosind cuvinte mari, pe care le-ai invatat din DEX ca sa impresionezi lumea...nu ai lasat pe nimeni cu gura cascata aici sa stii!! avem noutati pt tine !!! persoane de genul asta intalnim zilnic, suntem familiarizate, calite....si plictisite ...ce-ar fi sa nu te mai "aprinzi" asa?...domoleste-te putin si incearca o alta exprimare, ia sa vedem poti?

Postat pe 25 Februarie 2009 19:21
lasa, nico...macar stim ca asta e o discutie profunda...
wife_de_zmeu
Postat pe 25 Februarie 2009 19:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul varsator !! 16 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:30
Zodia rac 16 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:42
Sunt in zodia racului dar nu suport deloc taurii. 81 De la: garbo_493614 17 Octombrie 2018 14:04
Caut astrolog bun in Bucuresti 46 De la: garbo_493614 18 Octombrie 2018 10:33
buna 7 De la: anirica 15 Ianuarie 2010 21:25
Setari Cookie-uri