Mai bine citesc decat sa-mi pierd timpul cu voi.
|
|
Cococo Postat pe 7 Septembrie 2017 00:00 |
|---|
Ideea de baza e sa citesti numai lecturile care sa nu-ti streseze si asa zdruncinatul cortex si sa nu-ti lezeze, si mai mult decit observam cu totii, afectele personale! Iti recomand pt. inceput o carte a lui Edgar Allan Poe, extrem de putin cunoscuta in Romania chiar si de cei ... sanantosi la cap. Eu insa o sa risc si o sa ti-o recomand si tie chiar daca o sa-ti agraveze precarul fundament emotional si e posibil sa te faca sa devii agresiva si violenta si cu tine insasti, nu numai cu ceilalti. Cartea se numeste "The System of Doctor Tarr and Professor Fether" adica, mai pe intelesul tau, "Sistemul doctorului Catran si al profesorului Pana". Si chiar daca e posibil sa te regasesti cu totul in 'ethos'-ul mai multor grupuri/categorii de oameni, eu te rog sa nu spui nimanui ca ai aflat de la mine de cartea asta, okay? O sa intelegi tu de ce... Enjoy! P.S. Ma intreb, chiar cu oaresce curiozitate profesionala, oare de ce nu te-a ... mistuit pasiunea asta teribila pt. lectura inainte de te face pe-aici de tot rr_ahatul atit de repetat si de ireparabil ?!?
|
|
garbo101426 Postat pe 7 Septembrie 2017 00:42 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Barbatii...cum poti sa ti faci multumita perechea masculina...? | 99 | De la: vitan 30 Iunie 2010 15:55 |
| daca intrebarea anterioara este pentru barbat daca rezista toata viata sa faca sex numai cu sotia, de ce nu ar fi valabila si pentru femei???adica numai El sa se plictiseasca??? de ce Ea nu are aceleasi simtiri si nevoi precum barbatul??? aceasta intreb | 72 | De la: gmpa 21 Aprilie 2010 03:57 |
| banc simpatic | 9 | De la: persidadamian 17 Februarie 2010 01:03 |
|
|
||
| Pastrarea virginitatii pina la casatorie PRO si CONTRA | 165 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56 |
| Ce am invatat de la mama(amuzant) | 84 | De la: Estera111 28 Aprilie 2013 18:52 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună