TREBUIE SA FII NEBUN SA TE PUI CU UN POPOR AL CARUI DESERT NATIONAL ESTE ... COLIVA !


Ca sa vezi, 3(trei) 'comentarii' rapide absolut ... 'ontopic'!

Facute parca fix cu aceeasi mina...


Multzi 'pitici' trebuie sa aiba un adult perfect formatat ca sa fie permanent in stare de ... mishtocareala, da' sa nu fie capabil dupa min. 12 ani de shcoala sa reactioneze cu comentarii la subiect!

Oricare subiect...
garbo101426
Postat pe 7 Februarie 2017 23:01
Joi sau vineri am vazut o pancarta pe care scria:


"Dragnea, credeai ca nu mai vin in seara asta?
Freiere, ai luat plasa!
Mi-am luat concediu special pt. tine..."




garbo101426
Postat pe 13 Februarie 2017 20:13
Copilu' meu cel mic (ei da, chiar si la 32 de ani tot copilu' meu e! ) dimpreuna cu ... inima sufletului lui (la dracu', alta decit ma-sa! ) a iesit aseara in Piata Unirii din Iasi, acolo unde se intilnesc dupa job in fiecare seara, de atitea zile, cu colegii de serviciu si cu miile de ieseni ca sa se manifesteze ca demni, civilizati si frumosi,...

...CETATZENI AI AGOREI!


M-au sunat pe la ora 22:00 sa-mi spuna ca o mamica si-un tatic iesisera sa-i ... ozoneze odraslei de citeva luni micutii plamini cu ... aerul inalt al democratiei participative publice!


Iar pe husa de peste caruciorul in care Prislea dormea dus pusesera un A4 pe care scria:

"Sunt sugar si sunt cam mic,
La 5 luni sint chiar voinic
Strig la ceaiul cu laptic
Fara frica nici un pic,...

...JOS GUVERNUL DE NIMIC!"










garbo101426
Postat pe 14 Februarie 2017 12:22
Camil5y8
Postat pe 14 Februarie 2017 12:24

Greu de tot la romani cu topicele serioase, inteligente sau macar care sa ne mai scoata din lentoare, indolentza si prostatzia de toate zilele...


Daca nu e vb. de sex in plex, de bisturiuri 'meseriase' pt. liftinguri, de vreo crema antirid, ceva fertilizari in vitro sau niste locuri cit mai ieftine de shopping, atunci pt. ce, mama dreakului, sa ne ambalam atita inutil, pueril, steril si futil, nuu???


Vreti sa ne-apuce migrena la caputzu' prea gingas?!?...



garbo101426
Postat pe 20 Februarie 2017 16:43
Sincer, crezi ca doar la romani se intampla fenomenul asta?
Am mari indoieli...
Camil5y8
Postat pe 20 Februarie 2017 17:02
Pertinenta constatarea ta insa efectele le vedem la nivel macro... crezi ca Dragnea and co., isi mai dadeau ei legi cu dedicatie, daca nu era natiunea asta indobitocita si pe principiul "am ce sa mananc, mai primesc trei lei la salariu si nu-mi bat capul cu intrebari"... si din ce stiu si natiuni mai de soi, se lauda cu o categorie de cetateni care gandesc in felul asta, semn ca prostia e totusi, universala...
Camil5y8
Postat pe 20 Februarie 2017 17:31
Sincera sa fiu pe mine ma doare doar atunci cind ai nostri sint prosti, mici, lasi sau fara pic de ethos national!
Si as vrea sa apucam si noi sa ... propasim cit de cit avind la dispozitie doar exemplul lucrurilor bune si inteligente ale altor natii!

Motto-ul si motorul propasirii asteia ar trebui sa fie cel 'inventat' in 1905 de Vintila Bratianu (prieten de-o viatza cu strabunicul meu),...

..."PRIN NOI INSINE!"

Si stiu sigur ca avem cu ce!
Ultimele 21 de zile au demonstrat-o cu prisosintza.

Eu vreau o tzara a noastra 'ca afara', chiar aici, in interiorul PATRIEI!
O tzara pe care pina si altii sa si-o doreasca drept model pt. tzara lor.

Exact asa cum a mai fost Romania, intre cele doua razboaie mondiale.
Din toate punctele de vedere!...
garbo101426
Postat pe 20 Februarie 2017 18:23
De la: delada, la data 2017-02-04 13:49:28Romania inca mai este o tara crestin ortodoxa.
Si sunt foarte multi crestini ortodocsi practicanti si mai multi care merg la biserica de doua ori pe an, la sarbatori,sau la nunti, botezuri.
5%?
Daca ca varfurile, acei care pricep, cunosc, pot, nu fac nimic pentru cei mediocrii, vina este a varfurilor. Care au mult de dat si nu dau, nu a celor care dau tot ce au si nu se vede.

Buna seara,
Am citit ce ati scris dvs, forumistii, pe acest topic si mi se pare unul in care tema pusa in discutie este luata in serios in majoritatea postarilor. Imi regasesc ideile in postarile doamnei garbo101426, mai putin, desigur, aproape-beatificarea PNL, caruia pare sa-i fi crescut aripi si nimb si nici gura a red bull nu-i miroase.

Acuma, fiind rautacios si plecand de la postarea citata, as spune ca da, 85-86 % dintre romani se declara ortodocsi, restul au citit Biblia .
Sunt rautacios, stiu, insa nu pot sa nu fiu suparat pe lipsa de spirit critic, de dorinta de a gandi cu propriul cap, la romanii nostri verzi, intrecuta doar de alta lipsa majora, cea a simtului autocritic. Iar dupa cum se comporta in plan religios(se multumesc cu dumicatul religios premestecat dat de preot, refuzand sa citeasca fundamentul religiei-Biblia), asa se comporta si in plan politic, lasandu-se manipulat cu o placere si o serenitate complice cu manipulatorul, refuzand sa se informeze,sa gandeasca, sa judece actiunile politicienilor in acord in primul rand cu directia in care poporul doreste ca tara sa mearga( spre valorile si liberatatile occidentale, spre UE), si, in al doilea rand, in acord cu ceea ce acei politicieni au promis in campanie (in esenta toti promit sa traga tara in sus, nu sa o sacrifice pe altarul hotilor si coruptilor).
OK, nu avem spirit critic, in sensul bun, ca bascalie avem cat cuprinde, dar nici macar nu vrem sa facem primul pas in a-l avea: sa admitem ca nu-l avem. Iar o consecinta a acestui comportament de strut este ca vesnic cei [sub]mediocri aleg aceeasi hoti si smecheri in fruntea bucatelor, iar imediat dupa aceea se plang ca hotii ii fura, ca si cum te superi ca un caine latra. De aceea varfurile la care doamna delada face referire nu au nimic de dat, nu pot trage tara in sus, caci singura lor filozofie este "hotul neprins e negustor cinstit" [iar cand e prins il gratiem, nu?]
Citind topicul, mi-am amintit un banc bun: majoritatea romanilor cred ca majoritatea romanilor sunt prosti.
Ecoul
Postat pe 6 Martie 2017 22:36

N-ai inteles deloc la ce epoca ma refeream, @Ecoule...


Cind o sa ai un strabunic care a fost semnatar al actului de infiintzare al PNL la 24 mai 1875, abia atunci o sa ai si suprema 'libertatea' de a face mishto sau glumitze!


Eu nu-mi permit aceasta 'libertate...




Oricum multumesc de sinceritate si aprecieri...

garbo101426
Postat pe 7 Martie 2017 13:14

Si-acu' pe bune, fara pic de gluma:


...Majoritatea djuvariana a romanilor chiar are intotdeauna dreptate!

Neagu Djuvara dixit...
garbo101426
Postat pe 7 Martie 2017 13:18
De la: garbo101426, la data 2017-03-07 13:14:36
N-ai inteles deloc la ce epoca ma refeream, @Ecoule...

Cind o sa ai un strabunic care a fost semnatar al actului de infiintzare al PNL la 24 mai 1875, abia atunci o sa ai si suprema 'libertatea' de a face mishto sau glumitze!


Eu nu-mi permit aceasta 'libertate...
:


Ei, nu am inteles...De parca a fost vreo perioada in care un partid politic a fost altceva decat este acum.Dar nu vreau sa intru in discutii neprincipiale, mai ales ca nu am gasit pe olx un bunic care sa fi semnat pentru vreun partid, asa ca nu ma pot umfla in pene cu asta. Mi-am angajat un avocat, caci imi permit , se numeste Mihai Eminescu, si iata ce scria el in 1879 despre liberali, adica la numai patru ani de cand strabunicul ti-a pus gena liberala in ADN:

De la: Mihai Eminescu, la data 1879-05-26 13:00:00
Nimica nu-i de mirare în toate astea. Masa partidului liberal este compusă din o droaie de funcţionari, oameni ce nu au drept orice industrie decît politica fiind ai d-lor în opoziţie, şi bugetul statului fiind ei la putere. Toţi aceşti oameni, cu cît produc mai puţin sau mai bine zis deloc, cu atît au şi-şi crează mai multe nevoi. La fiece pas ne lovim de aceşti patrioţi pe cari îi ştie toată lumea că n-au absolut alt venit decît o leafă modestă şi cari cu toate astea îi vedem trăind mai strălucit decît nişte bogătaşi chiaburi. De unde mijloace pentru satisfacerea atîtor nevoi cînd analog leafa lunară n-ar putea ajunge, cu un aşa fel de trai decît pentru trei-patru zile?

Abuzul şi mita — iată izvoarele nesecate de unde curg acele tainice mijloace cari satisfac nevoile şi poftele nemăsurate ale atîtor patrioţi de meserie. După scandalul Mihălescu — Warşawski, precum am zis, alte scandaluri nouă se descopăr.

Astfel primim dintr-un oraş însemnat al ţării o corespondenţă lungă, asupra căreia punem tot temeiul şi prin care ni se aduc la cunoştinţă nişte fapte în adevăr monstruoase ce s-au petrecut cu ocazia plăţii rechiziţiilor.

Zilele trecute iată ce se descopere în acel oraş. Un oarecare intendent al unui spital de nebuni din partea locului, om ce nu are nici după ce să bea apă şi cumnat al secretarului comisiei locale de rechiziţii, dă acestui cumnat al său un mandat ministerial de 14000 l.n. şi o procură ca să primească în locu-i această sumă pentru nişte obiecte rechiziţionate de la moşiile sale — pe cari nu le-a avut niciodată.


Orice asemanarea cu PSD-ul de astazi este pur intamplatoare.
Toata stima!
Ecoul
Postat pe 7 Martie 2017 20:22
Eu, fara stima!...

Mai ales ca ai pretentia ca fiind vorba de Eminescu, absolut toate cele spuse de el sint ... icoana nationala, nuuu?!?
Sa fiu sincera nu-mi aduc aminte ca marele nostru poet, asa de genial cum a fost, sa fi facut si alte ... fapte de arme sau de zidire efectiva de tzara!
Ca numai cu poezii si filozofii eram si astazi ... pashalic turcesc.
Daca intelegi ce vreau sa spun...

Cu copy/paste-uri e greu sa fiu impresionata, nu de alta da' asta n-arata absolut nimic din inteligentza nativa.
Si doar s-o pastisham pe-a altora, e prea putin, prea pueril...

Ma gindesc ca Romania asta daca ar fi avut numai poeti, astazi poate eram cea mai minunata si perfecta tzara de pe Pamint, nuuu?!?
Poate chiar ... Gradina Maicii Domnului, cum stupid ne place sa ne infoiem in penele cozii pe la Pashte sau Craciun!...

P.S. Daca o sa-ti dau si eu 'lecturi' din Eminescu (altele decit cele uzuale) care nu pot vedea in mod normal lumina tiparului pt. ca s-ar inrosi obrazul duduilor mizericordioase, atunci banuiesc c-o sa-ti treaca cheful sa consideri sacrosanct un poet, fie el si genial pt. noi, doar pt. ca noi, romanii, avem o 'logica' inversa stranie, fiind suficient de tembeli incit sa n-avem un adevarat cult al eroilor FACATORI SI APARATORI DE TZARA, da' s-avem un 'cult' absolut imbecil pt. ... "Mioritza" si "Balada mesterului Manole"!...

Popor induiosator de sensibil, ce mai...
Poate de asta noi nu sintem si nici nu vom fi vreodata germani, de ex., tot la fel cum Eminescu nu a fost, nu este si nu va fi vreodata genial universal, asa cum este doar pt. romani...
garbo101426
Postat pe 7 Martie 2017 22:12
Acu' nu vreau sa supar pe nimeni ca ma bag si eu in discutie, dar Eminescu n-a facut doar poezii si filosofie, a fost si revizor scolar si jurnalist si om implicat in agora si filantrop. Deci nu facea doar 'poezele' desi nu-i nimic dezonorant in asta, sa fii om de cultura! II lipsea insa oportunismul. Iar geniile romanesti n-au prins la export tot datorita faptului ca Romania nu-i Franta, Anglia sau Germania... politica romaneasca- evident in contextul intereselor dictate de marile puteri- a indreptat constant Romania inspre mentalitatea de tara de mana a doua si de pasalac.
iolanda_74
Postat pe 7 Martie 2017 23:00
...II lipsea insa oportunismul, el fiind un aparator fervent al constiintei de neam, insusire care, impreuna cu celelalte calitati, de creatie si vizionarism proprii unui geniu, il situeaza in pleiada oamenilor de cultura autentici.
iolanda_74
Postat pe 7 Martie 2017 23:20
Ce spun eu si ce inteleg altii...

Eminescu ... filantrop?!?
Eminescu a fost cel mult ... pacient la "Filantropia"! Adica la Spitalul Filantropia...

Inteleg ca tocmai mi-ai confirmat ce induiosatori sintem fix considerind ca politicienii romani sint cei care ... l-ar fi refuzat la 'export' pe Eminescu, nu-i asa?!?

Dumezeule Mare, mai sinteti din astia?!?
Adica din astia care n-ati inteles din Eminescu nici macar cit s-a predat prin shcoala...

Nu de alta, da' cultura nu e ... un sac cu cartofi pretzaluit doar pt. ca umfla burdihanul!
Cultura trebuie sa umple creierul, inima si sufletul.
Iar daca aceasta ... nu rupe zagazurile firii a miliarde de oameni, nu e pt. ca miliardele alea sint timpite sau pt.ca ar fi unii care o 'traficheaza' pina si pe asta!...

Universalitate inseamna cu totul alceva decit sintem noi obisnuiti din prea putinele lecturi comparative ale fiecaruia sau din crestomatiile ii_mbecile de liceu!...

P.S. M-ai asasinat cu 'pleiada oamenilor de cultura autentici' si cu ... 'constiintza de neam'!
Lasati-va, copii, de vorbele astea mari carora nu prea le intelegeti tocmai ... sensul universal!
Si, a propos de neam, nu uitati de ce doar in limba romana exista asertiunea...

...neam/neamuri pro(a)st/e!
garbo101426
Postat pe 7 Martie 2017 23:33
Voiai un om de cultura ziditor de tara. Ecce homo.
Zi cu universalitatea. Chiar ma intereseaza conceptul. In conditiile in care esti sceptic cu privire la inteligenta umana, universal valabila... majoritatea e djuvariana, de unde resurse de creier, suflet si inima sa aprecieze un geniu... universal?
iolanda_74
Postat pe 7 Martie 2017 23:35

Ziditor DE tzara!


Ca ziditori PT. tzara sint si toti aia de ridica si fac case...
garbo101426
Postat pe 7 Martie 2017 23:39
De la: Ecoul, la data 2017-03-06 22:36:47
De la: delada, la data 2017-02-04 13:49:28Romania inca mai este o tara crestin ortodoxa.
Si sunt foarte multi crestini ortodocsi practicanti si mai multi care merg la biserica de doua ori pe an, la sarbatori,sau la nunti, botezuri.
5%?
Daca ca varfurile, acei care pricep, cunosc, pot, nu fac nimic pentru cei mediocrii, vina este a varfurilor. Care au mult de dat si nu dau, nu a celor care dau tot ce au si nu se vede.

Buna seara,
Am citit ce ati scris dvs, forumistii, pe acest topic si mi se pare unul in care tema pusa in discutie este luata in serios in majoritatea postarilor. Imi regasesc ideile in postarile doamnei garbo101426, mai putin, desigur, aproape-beatificarea PNL, caruia pare sa-i fi crescut aripi si nimb si nici gura a red bull nu-i miroase.

Acuma, fiind rautacios si plecand de la postarea citata, as spune ca da, 85-86 % dintre romani se declara ortodocsi, restul au citit Biblia .
Sunt rautacios, stiu, insa nu pot sa nu fiu suparat pe lipsa de spirit critic, de dorinta de a gandi cu propriul cap, la romanii nostri verzi, intrecuta doar de alta lipsa majora, cea a simtului autocritic. Iar dupa cum se comporta in plan religios(se multumesc cu dumicatul religios premestecat dat de preot, refuzand sa citeasca fundamentul religiei-Biblia), asa se comporta si in plan politic, lasandu-se manipulat cu o placere si o serenitate complice cu manipulatorul, refuzand sa se informeze,sa gandeasca, sa judece actiunile politicienilor in acord in primul rand cu directia in care poporul doreste ca tara sa mearga( spre valorile si liberatatile occidentale, spre UE), si, in al doilea rand, in acord cu ceea ce acei politicieni au promis in campanie (in esenta toti promit sa traga tara in sus, nu sa o sacrifice pe altarul hotilor si coruptilor).
OK, nu avem spirit critic, in sensul bun, ca bascalie avem cat cuprinde, dar nici macar nu vrem sa facem primul pas in a-l avea: sa admitem ca nu-l avem. Iar o consecinta a acestui comportament de strut este ca vesnic cei [sub]mediocri aleg aceeasi hoti si smecheri in fruntea bucatelor, iar imediat dupa aceea se plang ca hotii ii fura, ca si cum te superi ca un caine latra. De aceea varfurile la care doamna delada face referire nu au nimic de dat, nu pot trage tara in sus, caci singura lor filozofie este "hotul neprins e negustor cinstit" [iar cand e prins il gratiem, nu?]
Citind topicul, mi-am amintit un banc bun: majoritatea romanilor cred ca majoritatea romanilor sunt prosti.

Buna!
Nu ma refeream la acele varfuri, care reprezinta doar o parte a tarii.
De fapt,ru nu mai sunt implicata in aproape nimic sdi ar fi trebuit sa nu critic.
Incercam doar sa spun, ca prin categorisirea unor oameni drept prosti sau altfel nu s erezolva nimic daca nu le si demonstrezi ca sunt asa,sau le oferi si facikitesi metode de a se destepta.
Deliaaa
Postat pe 8 Martie 2017 12:23




garbo101426
Postat pe 8 Martie 2017 13:12
Doamne, Dumnezeule... Sa-i demonstrezi prostului ca-i prost, delada, e pierdere de timp, nu se desteapta. Ce varsta ai, de sustii aberatiile astea?!?
Si ontopic, astia de ne conduc nici n-au interesul ca prostii sa devina, - cat le permite lor neuronu' - mai instruiti.
iolanda_74
Postat pe 8 Martie 2017 14:50
De la: garbo101426, la data 2017-03-07 22:12:02Eu, fara stima!...

Mai ales ca ai pretentia ca fiind vorba de Eminescu, absolut toate cele spuse de el sint ... icoana nationala, nuuu?!?
Sa fiu sincera nu-mi aduc aminte ca marele nostru poet, asa de genial cum a fost, sa fi facut si alte ... fapte de arme sau de zidire efectiva de tzara!
Ca numai cu poezii si filozofii eram si astazi ... pashalic turcesc.
Daca intelegi ce vreau sa spun...

Cu copy/paste-uri e greu sa fiu impresionata, nu de alta da' asta n-arata absolut nimic din inteligentza nativa.
Si doar s-o pastisham pe-a altora, e prea putin, prea pueril...

Ma gindesc ca Romania asta daca ar fi avut numai poeti, astazi poate eram cea mai minunata si perfecta tzara de pe Pamint, nuuu?!?
Poate chiar ... Gradina Maicii Domnului, cum stupid ne place sa ne infoiem in penele cozii pe la Pashte sau Craciun!...

P.S. Daca o sa-ti dau si eu 'lecturi' din Eminescu (altele decit cele uzuale) care nu pot vedea in mod normal lumina tiparului pt. ca s-ar inrosi obrazul duduilor mizericordioase, atunci banuiesc c-o sa-ti treaca cheful sa consideri sacrosanct un poet, fie el si genial pt. noi, doar pt. ca noi, romanii, avem o 'logica' inversa stranie, fiind suficient de tembeli incit sa n-avem un adevarat cult al eroilor FACATORI SI APARATORI DE TZARA, da' s-avem un 'cult' absolut imbecil pt. ... "Mioritza" si "Balada mesterului Manole"!...

Popor induiosator de sensibil, ce mai...
Poate de asta noi nu sintem si nici nu vom fi vreodata germani, de ex., tot la fel cum Eminescu nu a fost, nu este si nu va fi vreodata genial universal, asa cum este doar pt. romani...


Poporul asta e departe de a fi 'induiosator de sensibil' dar cum smecheria, oportunismul si slugarnicia n-au fost vreodata caracteristici straine de roman, indiferent de conditia sociala a acestuia, hai sa si facem diferenta fundamentala, intre esenta si ce se vrea a se da impresia, intre o spoiala de piosenie, cumintenie si sensibilitate si ceea ce presupun cu adevarat calitatile astea! Care au prea putina legatura cu structura de slugoi lacom a romanului! Mie un Eminescu, ca sa dau doar un exemplu mi se pare un spirit apropiat de sacrificialitate prin ce-a intreprins din patriotism, la vremea lui. Pt. ca atunci cand te bagi in troaca, te mananca porcii...
iolanda_74
Postat pe 8 Martie 2017 15:47

Daca ar fi existat mai multi de-alde Eminescu in macar citeva din domeniile fundamentale ale societatziii romanesti, cu sigurantza ca astazi nu am mai fi fost atit de dureros bintuitzi de un sfisietor sentiment al ... periferiei!


Faptul unic ca am avut un geniu ca Eminescu nu face, de aproape 150 de ani, decit sa ne singularizeze si mai mult in tristetzile si neputintzele noastre nationale...


Fatalitate sau nu, nu e absolut nimeni care sa vrea chiar tot timpul - asa cum veshnic ne plingem - sa ne bage iar si iar ... in rahat!

Avem singuri deosebitul 'talent' de a ne baga singuri pin la git; si inca...

...BIG TIME!...


Ca s-avem pe urma motiv de perpetue lamentatzi cum ca ce greu o ducem, sarmanii de noi, inca de pe la ... retragerea aureliana incoace!...



garbo101426
Postat pe 8 Martie 2017 18:22
Barbati adevarati, oameni providentiali si monumente de ethos national romanesc am avut insa destui, chiar daca nu ... geniali artisti ca Eminescu.
Si, iti place sau nu, ei au fost chiar cei din vechiul PNL, de la sfirsitul sec. XIX si inceputul sec. XX. Asa cum a fost si strabunicul meu.
Nu trebuie sa uitam niciodata cit le datoram acelor, de ce nu?, eroi.
Fara ei noi nici macar n-am mai fi existat astazi!

P.S.
1. Ai idee cit de avansata era dpdv social, cultural, stiintific si politic societatea romaneasca - comparativ chiar cu marile puteri ale epocii -, de vreme ce liberalismul romanesc a fost cel mai avansat concept politic al lumii civilizate in sec. XIX???
PNL-ul romanesc fiind de fapt ... primul partid politic de doctrina liberala din Europa, si inca la nivelul anului1875 !!!

2. Ai idee ca pina si prima Bursa Internationala a Cerealelor (1883 - 1948) si-a avut vreme de 65 de ani (!!!) sediul la ... Braila?!?
Asta insemnind ca preturile europene ale cerealelor - care le influentau direct pe cele mondiale - nu se stabileau la Paris, Berlin, Roma si nici macar la New York sau Washigton ci, aparent paradoxal, intr-o tzara mica si 'neimportanta' pe harta geo-politica a lumii, numita...

...ROMANIA !!!

3. Ai idee ca pina si statitisticile economice ale Romaniei comuniste se raportau INTOTDEAUNA la anul ... 1938, adica exact anul de virf al regimului ... burghezo-mosieresc?!?
Romania a facut dupa 1960 zeci de mii de blocuri in perioada comunista, da' prin raportarea asta a recunoscut indirect ca nu a atins NICIODATA nivelul general al Romaniei ante-belice!
Cita lume crezi tu ca stie asta?
Cine sa mai stie asa ceva???
Euglenele bok-o-trofe si imbecile de astazi, de pe net, sau cumva politrucii nostri tradatori de neam si tzara?!?!?!?...

4. Ai idee unde ... s-au dus toate astea?
Crezi si tu ca ... ni le-a furat careva din afara?!?
Mai gindeste-te...


garbo101426
Postat pe 8 Martie 2017 18:55
De la: garbo_463471, la data 2017-03-08 14:50:23Doamne, Dumnezeule... Sa-i demonstrezi prostului ca-i prost, delada, e pierdere de timp, nu se desteapta. Ce varsta ai, de sustii aberatiile astea?!?
Si ontopic, astia de ne conduc nici n-au interesul ca prostii sa devina, - cat le permite lor neuronu' - mai instruiti.



Arunci, daca e pierdere ed timp sa nu ne miram ca majotitatea voteaza cu PSD, care de altfel e apropae singurul partid care a fost in mod real la guvernare si care ii baga in seama.
Acesti prost au copii si nepoti, au muncit sau mai muncesc in conditiilee ce le-au fost oferite. Si traieec as cum pot.
Deliaaa
Postat pe 8 Martie 2017 20:13
Oamenii sunt primitivi , nu se motivează unul p altul ci din contra dau cu bata când văd ca un om se străduie sa devină mai ordonat, sunt primitivi și descurajează când văd ca cineva vrea sa fie mai buni ca ei
ingerasulluptor1
Postat pe 26 Martie 2017 13:49
Raul se taie de. La. Rădăcină
ingerasulluptor1
Postat pe 26 Martie 2017 13:52
Raul se taie de. La. Rădăcină, educație, familie
ingerasulluptor1
Postat pe 26 Martie 2017 13:55
I de ce oare la oameni le place sa fie superficiali
ingerasulluptor1
Postat pe 26 Martie 2017 13:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu este de mirare.. 101 De la: garbo174849 31 August 2011 20:15
RUGĂCIUNE 7 De la: garbo233027 10 Iunie 2015 14:40
Urare de Paste din partea Garbo 65 De la: Echipa_Garbo 17 Aprilie 2012 10:28
Motive pentru care m-asi insura in 2010 ! 176 De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 15:53
Ati pleca in China? 117 De la: september 7 Ianuarie 2012 01:17
Setari Cookie-uri